Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

banucum geçmiş olsun canım...

kediruhlu burda olduğunu biliyorum şeker..ama sanki bir süre ara vermiştin dimi..yanlışmı hatırladım acaba

kızlar merhaba
beni de katın aranıza
bu hafta izinliyim sahilde yürümek için zamanım olacak inşalllah dizimdeki ağrı ve biraz dakilo vermek için.biriniz kuralları anlatırsa sevinirim

banucum geçmiş olsun canım...

kediruhlu burda olduğunu biliyorum şeker..ama sanki bir süre ara vermiştin dimi..yanlışmı hatırladım acaba

evet tatlım yanlış hatırlıyorsun ama haklısın ben hergün ayrı mesaj atmıyodum yazdığım tek mesajı sürekli düzenlediğim için :kedi:beni gelmiyor sandın 59 uncu sayfaya bakarsan görürsün canımın içi opuyorumnanaktan

25 eylülde Billur 60 dk yürüdü.
şimdilik ben beklemedeyim . en kısa zamanda yürüyüşlerime başlamayı ümit ediyorum:kedi:

beyazceylancım hoşgeldin aramıza...

hergün düzenli yürüyüşlerini buraya yazarsan bizlerle yarışma şansını kazanırsın şeker:)

25 eylül 60 dk
26 eylül 30 dk

30 eylül 120 dk-tatlicadiarzu-

kediruhlu'm ne güzel yürüyorsun ya, seni tebrik ediyorum maşallah.
Bende bugün leslie senson ile yürüyüşler var onları yapmya çalışacam, 45 dk.filan sürüyor.
Daha önce ben bir spor salonuna gitmiştim.Bu yürüyüş haraketlerini göstermişlerdi.
Konuya yabancı değilim.İnşallah başarılı bir şekilde yürütebilirim.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…