Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

15 eylül= 1 saat

bugünde şimdi çıkıyorum yürüyüşe baaaaayyyy

vercez kızlar tüm fazlalıklarımızı vercez....

şu orucumuz bitin hayırlısıyla..

yesem şişiyorum yemesem gündüz ayakta duramıyorum birde davetler gelenler ve süpper yemekler tabii yenmemesi gereken satlerde yemeler...

kilomu sormayın kızlar inanın tartıya çıkmıyorum..

ama bayram sabahı çıkıcam çünkü o gün start veriyorum..

defterime de yazıcam ve o kilodan geri sayıcam...inşallah hep birlikte...
formülümü komşuma söylemiştim..2 aydan fazladr uyguluyordu..kendisi 120 kilo civarındaydı...
2 hafta önce gördüm acaip vermiş hemen hemen 15 kilo gitmiş..ramazanda yavaşladım diyor ama sonrası devam diyor onu görünce ramazan sonrası ben de yapmaya karar verdim...
inanın çok basit..
bekleyin anacııımm:))

çilekli pudingim hoşgeldin şimdiden aramıza..

ben de temizlikle uğraşıyorum iki gündür..o yüzden yürüyemedim maalesef

akrepciğim sabırsızlıkla bekliyorum şeker formülü ,ben ramazanda kilo almadım ama veremedim delmaz:

15 eylül de 45 dk yürüdüm. 16,17,18 eylülde yürüyemedim
Billur 15,16,17 eylülde 50 dk yürüdü. 18 eylülde yürüyemedi.

bayram sonuna kadar evde olamayacağım dönüşte İnşallah bomba gibi geliyorumkaydirigubbakcemile3

nedir formülün akrepcim biz de merak ettik hayrına bir söyleyiver...:)))

slm arkadaşlarben bu gün şeytanın bacağını kırdım 30 dk koşu bandında yürüdüm çok hafifledim mutluyum inş. bundan sora hergün yürüycemm..hadii millet nerdedsiniz..başlayalım yürüyüşlereee...

banucan tatlım hadi bakalım görelim hergün aramızda seni

21 eylül 40 dk

ben acaip şişmişim yaaa kıyafetlere olmayınc anlamıştım zaten ama hiç önemli değil...vericem hemde çok rahat...

bayramda komşumla konuştum..4 ayda tam 20 kilo vermiş..her ay 5 kilo hemde yasaksız bir şekilde benim formülümle...

süper dimi...

ben de başladım bakalım..

işte formülüm:

sabah ve öğle yiyosunuz akşam yemiyosunuz..

yani saat 15:00 den sonra yemek yok...abartmadan meyve yiyebilirsiniz..ve yapabildiğiniz kadar spor

komşum spor yapamammış ama kalabalıklar koşturması çok fazla..çok dua etti bana...
artık kalırımlara çıkamıyordum diyor..kilosu 120 nin üstündeydi..zor olan elbiseleri üstünden düşüyor çok hoşuma gitti..

işte bu kadar basit şekerler...
başlamak isteyen varsa buyursun...yasaklı yiyecek yok ama tabi abartmadan..
zaten mie küçülüyor istesenizde abartamıyorsunuz....
ben daha önce 54 kilo halimde yeme düzenim böyleydi nasıl sonradan unutmuşsam..
komşuma oturmaya gittiğimde nedense aklıma gelmişti birden söylemiştim komşumda ne kaybederim ki diye başlamış uygulamaya...ve sonuç süpeer

22 eylül 130 dk

akrepcim azmine hayranım tebrik ederim seni senin motivasyonunla bizde vericez kilolarıinş...sadece meyve yiyosun her şey yasak öylemi uzun kış gecelerinde zor olmuyor mu?ben gece çok acıkırım da korkuttu biraz beni...bu gün de bir yarım saat yürüyebildim anacak ama artıcak zamanla söz hrs kloy gelsinnn..

banucum inan alışınca zor olmaz ve de süper bişey........
yarın kilomu bildiricem size
çok daha rahatım
bayramın ilk günü zorlanarak giydiğim pantolonumu dün çok rahat giydim
yani verdim sanırım

kızlar katılmak isteyenler kilolarını da yazsın...
cumadan cumaya kontrol edelim..

benim taktiğim bir de yürüyüş harika hatunlar olucaz......

hadi kızlar yürüyüşee

kiz ne yaptin sen 70 mi oldun gene ay cok üzüldüm valla ya takima geri gel bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…