- 10 Ekim 2014
- 32.255
- 144.939
- 798
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Bende Boyle yaptim
Vizesiz yerlerle Avrupa'nın hiç farkı yok ki, orada bir şekilde idare ettiysen dilsiz Avrupa'da da idare edersin. Harika ingilizce bilsen sanki italyan kuaför kadın ingilizce mi konusacak??? Yine fotoğraf göstereceksin,onu yapmaya çalışacak . Benim Avrupa'dan bir sürü arkadaşım var,kendim de çok şehrini gezdim. öyle İngilizceleri harika değil herkesin. Kimi derdini bile zor anlatiyor. Özellikle italyan,İspanyol,Portekiz ,Fransa ,Belçika falan, bu bölgeler. Bizden farkları yok yani, gezmeye merakli/eğitim dili ingilizce okumus gençlerin dili çok iyi tabii ama normal halkin çoğu Cat pat konuşuyor. Bence anlasabilirsin.Hah ya bunu istiyorum vallahi şurda olsan kalkar sarılırdım.
Tam anlamıyla bunu sormuştum. Avrupa ülkesine hiç gitmediğim için fikrim yoktu vizesiz yerlere gittim hep.
Sanki tek basına bunları yapamaz kışın gibi geliyor.
Zaten jolly tur ilke anlaşıp gitmeyi planlıyoruz tek isteğim orada bana konsoloslukta yardımcı olacak ekstra biri. Türk rehber fikri çok hoşuma gitti
Yaaaaaa konu sahibi, tam Arap turist kafasindasiniz var ya:)Organizasyon dan kastım seremoni değil. Gelsinler saçımı yapsınlar konsolosluğa götürsünler fotoğrafımızı çeksinler şehirde bu.
Teşekkür ederim ama belgelerde sıkıntı yok zaten kamu sektöründeyim hemen hallederim. ben organizasyon kısmındayımsaç baş makyaj fotoğraf video. Türkiye’de bile bunu organizasyon firmaları ayarlarken yurt dışında benim yapmam imkansız
Yok kötü bişi demediniz tabiki :)Kötü bir şey yazmadım :) evet gezerken bir gün tur ile gezmeye katılmayıp o gün sabahtan nikah sonra foto çekimi yapabilirsiniz. Tura katılıp bizi konsoloslukta bırakır mısınız diyemezsiniz sonuçta o gün kendi başınızasınız :)
O zaman belediye nikahi yapacak.. ama zaten o nikahida tc de tanitmasi gerek, 2 ayri is yani.. ki orda yasamiyorsa eslerden biri bu mumkun muVizesiz yerlerle Avrupa'nın hiç farkı yok ki, orada bir şekilde idare ettiysen dilsiz Avrupa'da da idare edersin. Harika ingilizce bilsen sanki italyan kuaför kadın ingilizce mi konusacak??? Yine fotoğraf göstereceksin,onu yapmaya çalışacak . Benim Avrupa'dan bir sürü arkadaşım var,kendim de çok şehrini gezdim. öyle İngilizceleri harika değil herkesin. Kimi derdini bile zor anlatiyor. Özellikle italyan,İspanyol,Portekiz ,Fransa ,Belçika falan, bu bölgeler. Bizden farkları yok yani, gezmeye merakli/eğitim dili ingilizce okumus gençlerin dili çok iyi tabii ama normal halkin çoğu Cat pat konuşuyor. Bence anlasabilirsin.
Jolly turla gidersen sadece Roma'da mi gezecekler? Eğer İtalya'nın birkaç şehrine giderse romada kaç gün kalacak? Sonuçta sen ya Roma'da ya Milan'da evleneceksin. Başka konsolosluk yok. Madem turla gideceksin,Roma'da uzun kalan bir tur seç de o şehri hiç gezemeden ayrılmış olma.
Bri sorunun olursa zaten Tur rehberin sana yardımcı olur, soracagin cumlelelri İtalyanca ya çevirir,elinde kağıt gosterirsin insanlara.
Ne bileyim, ben de konsolosluk nikahı düşünüyorum , kendimi yakın hissettiğim tek nikah biçimi bu.
Ama hiç organizator tutarım her şeyime koşturur diye düşünmedim. Gayet iki kişi yapılacak , keyifli aktiviteler.
Kuaför bul, git, uber çağır konsolosluga git, önceden ayarladığın fotoğrafçıyla buluş....
Yaaaaaa konu sahibi, tam Arap turist kafasindasiniz var ya:)
Onlar mesela uygulama indirip gideceği yere girip kaziklanmadan gitmek varken resepsiyonu arar "aksaraaayyy" der, resepsiyoncu tanıdığını arar, araç bulur, adam bunları Aksaray'a götürür. Dönüşte bekler başka yere götürür,dönüşte otele bırakır. Hem benzin parasını ister,hem özel şoför parasını ister hem de resepsiyoncuya verecegi komisyon parasini ister. Üç taksi ile 150 liraya gideceği yola Arap turist sırf usendiginden 500 lira verir.
Siz de yani bu ne 'armut piş ağzıma düş'culuk.
Türkiye'de gelin olmaktan kaçıyorsunuz ama tam türk gelini gibi piremses moduna girmişsiniz. Neden ailenden biri gelsin, neden biri sizi otelden alıp kuaföre bırakıp oradan alıp konsolosluğa bıraksın ki?
Bunu bile tek başınıza yapacağınıza inanamiyor, o kadar kendinize guvenemiyorsaniz gidin İzmir'de evlenin, hem onca masraf yapmamış olursunuz,hem akrabalar gelmemiş olur. Bence sizin zevk alarak yapacağınız bir aktivite olmayacaktır konsolosluk nikahı
Daha yurkarıda bir arkadaş hiç dil bilmeden Avrupa’yı gezdim diyor.Arkadaşim, ya gerçekten sade bir nikah töreni yaparsin. Yada Türkiyede bildiğin şekilde nikah+kokteyl/nikah+dügün yaparsin
Yani foto video o tür yerlerde zaten arkadaşlar hal ediyor. Çünkü amaç güzel zaman geçirmek, ani biriktirmek oluyor. Herşeyin 4 4lük olmasi değil.
Hem instaya özenip, hem içindeki turkish style birakamayip işlere başlama. Ikisinden birini seç.
Herkesin kendi hayati tabi ama nikahta, söylenen kelimeleri anlamadan evlenmekte ne bilim. Hiç diliniz yokmuş birde.
Belediye değil konsoloslukta yapılan nikah geçerli oluyor ülkedeO zaman belediye nikahi yapacak.. ama zaten o nikahida tc de tanitmasi gerek, 2 ayri is yani.. ki orda yasamiyorsa eslerden biri bu mumkun mu
Emin degilim. yani sade nikah hele hic tanidigin akraban yoksa nasil gecer ki.. iste kendi halinde..
Tek guzel sey guzel fotograflar olabilir.. yani bence kuafor isini filanda gozunde buyutmus arkadas
Zaten sanirim birinin italya vatandasi olmasi gerek ya da orda yasamasi gerek belediye nikahi icin.Belediye değil konsoloslukta yapılan nikah geçerli oluyor ülkede
Daha yurkarıda bir arkadaş hiç dil bilmeden Avrupa’yı gezdim diyor.
Erkek arkadasımında benimde hayalimiz kimseye özenmiyoruz ınstagram gibi bi derdim yok
Tabirinizle Turkish style (!!)gibi bi durum da yok
Konsoloslukta çalışanlar Türk Türkçe soracaklar
Ilımlı yaklaşımınız için teşekkür ederim:)Vizesiz yerlerle Avrupa'nın hiç farkı yok ki, orada bir şekilde idare ettiysen dilsiz Avrupa'da da idare edersin. Harika ingilizce bilsen sanki italyan kuaför kadın ingilizce mi konusacak??? Yine fotoğraf göstereceksin,onu yapmaya çalışacak . Benim Avrupa'dan bir sürü arkadaşım var,kendim de çok şehrini gezdim. öyle İngilizceleri harika değil herkesin. Kimi derdini bile zor anlatiyor. Özellikle italyan,İspanyol,Portekiz ,Fransa ,Belçika falan, bu bölgeler. Bizden farkları yok yani, gezmeye merakli/eğitim dili ingilizce okumus gençlerin dili çok iyi tabii ama normal halkin çoğu Cat pat konuşuyor. Bence anlasabilirsin.
Jolly turla gidersen sadece Roma'da mi gezecekler? Eğer İtalya'nın birkaç şehrine giderse romada kaç gün kalacak? Sonuçta sen ya Roma'da ya Milan'da evleneceksin. Başka konsolosluk yok. Madem turla gideceksin,Roma'da uzun kalan bir tur seç de o şehri hiç gezemeden ayrılmış olma.
Bri sorunun olursa zaten Tur rehberin sana yardımcı olur, soracagin cumlelelri İtalyanca ya çevirir,elinde kağıt gosterirsin insanlara.
Ne bileyim, ben de konsolosluk nikahı düşünüyorum , kendimi yakın hissettiğim tek nikah biçimi bu.
Ama hiç organizator tutarım her şeyime koşturur diye düşünmedim. Gayet iki kişi yapılacak , keyifli aktiviteler.
Kuaför bul, git, uber çağır konsolosluga git, önceden ayarladığın fotoğrafçıyla buluş....
Yaaaaaa konu sahibi, tam Arap turist kafasindasiniz var
Zaten sanirim birinin italya vatandasi olmasi gerek ya da orda yasamasi gerek belediye nikahi icin.
Arkadas konsolosluk nikahinin sizi pek mutlu edecegini sanmam yazmis ona istinaden yazmistim
Ay yurtdışında nikah hiç hayallerimi süsleyen bir şey olamaz.Hele ki orda kimseyi tanımıyorsam, yol iz bilmiyorsam. Acun gibi Türkiye’den eşimi dostumu uçakla getirtebileceksem olur.
Berlin’de bir kere fuardan önce saçıma fön çektirmiştim. Dünya para vermiştim. Bir kere de Çin’de kuaföre gittim. Kuaför demeye bin şahit.
Seren Serengil Roma’da evlenmişti. Bir o kalmış aklımda.
Aşk Çeşmesi'nde Evet dedi
Doğum günü olan 5 Nisan'da Musa Aytun'la Roma'da evlenen Seren Serengil, nikah sonrasında soluğu ünlü Aşk Çeşmesi'nde aldı.www.hurriyet.com.tr
Hiç fark etmez ülke.Belgelerde sıkıntı yok onu hazırlarız ama orda rehber tercüman saç baş fotoğraf işleri için organizatöre ihtiyacım var malum dil olmayınca
Tamam o zaman tr de nikahi tanitmanada gerek yok. Sana yukarda yazdim.. bence onu uygula..en onemlisi resmi evrak, digerleri hallolur sonraTam anlamıyla konsolosluk nikahı beni mutlu edecek olan.
İnternette gelin başı yapan bir salon bulun nerede evleneceğinize karar verdikten sonra. Her şeyi sırayla yapmanız lazım. Önce İtalya'da şehir seçin. Nerede evleneceğinizi öğrenin. O bölgede bir kuaför bulun. Ayrıca makyaj yapıyorlar mı öğrenin. Yapmıyorlarsa bazı ülkelerde sadece makyaj ve tırnak üzerine salonlar var. İtalya'da durum nasıl bilmiyorum. Türkiye'deki gibiyse her şeyi aynı salonda halledebilirsiniz. Gelinliğinizi de orada giyersiniz. Eşiniz araba kiralasın. Sizi oradan alip nikah gotürür. Fotoğrafçı bulmanız lazım ayrıca.
Hanım efendi konsolosluk bildiriyor Türkiye ye biz tanıtmıyoruz :)Tamam o zaman tr de nikahi tanitmanada gerek yok. Sana yukarda yazdim.. bence onu uygula..en onemlisi resmi evrak, digerleri hallolur sonra
Almanyada tum bunlari Turkce olarak yaptirabilirsiniz, kucuk Turkiye gibi sehirleri var.
Ama hic tanidik vs olmadan pahaliya patlar size, illa ki birilerinin ayarlamasi vs gerekecek, ya da bu is icin sirketlerden fiyat alacaksiniz.
Cidden miHanım efendi konsolosluk bildiriyor Türkiye ye biz tanıtmıyoruz :)
Anladım teşekkür ederim ama ikimizde Türküz :)Cidden miyaw ben ne diyorum
Eger belediye nikahi olabilseydi(orda yasasaydi esin mesela) o zaman tc de tanitman gerekirdi. Yani sizinki daha basit demek istedim. Sana yardimci olmaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?