- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.809
- 798
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Ben foto için değilde akrabalardan uzak olmak istiyorum tr de en elit yerde de yapsan o memnuniyetsiz insanları çekmek istemiyorum. Arkadaşım travmasını hala anlatamadı düğünün
Gelin arabası kuaför tantanası kabus gibi
diliniz yok, bilginiz yok, sırf herkes gibi evlenmiş olmamak için bunu istiyorsunuz anladığım kadarıyla. yemekli düğünün nesi kötü? her sene 3-5 kez yurtdışına çıkarsınız, düğünü de şu şehri çok sevmiştim oraya kiyayim dersiniz belki.Arkadaşlar aranızda benim gibi yapan vardır yada bir yakını yapmıstır. Ben günlerdir araştırıyorum ama bi bilgi bulamadım. Erkek arkadaşımla yurt dışında sadece nikah kıymak istiyoruz ama ne dil var ne de oralarda işlemleri halledecek bilgimiz.
Nişan kına vs hiçbir şey olmayacak
Yurt dışında evlenen var mı aranızda bir organizasyon şirketi ile çalışan yada tanıdığı olan yönlendirecek birileri var mıdırçok mutlu olurum yoksa yemekli memekli akrabalı evlencez
Evet cidden angarya yaa. Belgesi başvurusu ama bir tandan da anı diye düşünüyorumKıyın nikahi Turkiyede hemen ardindan gidin nereden bilecekler.Nikah orada kiyildi diye atın gitsin. Gercekten angarya işlerle ugrasmak yerine elbiseni vs toplayip sadece çekim ve gezmek icin gitmek daha keyifli hissettirecektir size de.
Evet Mart a kadar kapalı biliyorum. Tercih meselesi ben de erkek arkadaşımda hiç mutlu olmuyoruz bu şekilde yemekli düğündendiliniz yok, bilginiz yok, sırf herkes gibi evlenmiş olmamak için bunu istiyorsunuz anladığım kadarıyla. yemekli düğünün nesi kötü? her sene 3-5 kez yurtdışına çıkarsınız, düğünü de şu şehri çok sevmiştim oraya kiyayim dersiniz belki.
tarihi ne zaman istiyorsunuz bilmiyorum ama italya kapıları açacak gibi değil, haberdar mısınız bilemem.
azalmak zorunda kaldı, Mart için biletleri aldık ama kapılar kapalı, mücbir sebepler dışında izin yokŞöyle ki bu yıl şanslısınız covid sebebiyle İtalya turizmi çok çok azaldı, kimse gitmiyor artık. O sebeple bence gayet iyi olur
Ben %100 Venedik derim. Tüm şehir çok güzel ve romantik köprüleri, meydanı, sokakları...
Nikahı burda hızlıca belediyede yapsanız olmaz mı? Kağıtları imzalayıp çıkın o kadar. Venedikte konsolosluk aramakla uğraşmayın diyorum. İnternetten randevu yapılan kuaförler oluyor, saç işini öyle yapın. Fotoğrafçıyı da gidince ayarlarını.
Şöyle ki bu yıl şanslısınız covid sebebiyle İtalya turizmi çok çok azaldı, kimse gitmiyor artık. O sebeple bence gayet iyi olur
Ben %100 Venedik derim. Tüm şehir çok güzel ve romantik köprüleri, meydanı, sokakları...
Nikahı burda hızlıca belediyede yapsanız olmaz mı? Kağıtları imzalayıp çıkın o kadar. Venedikte konsolosluk aramakla uğraşmayın diyorum. İnternetten randevu yapılan kuaförler oluyor, saç işini öyle yapın. Fotoğrafçıyı da gidince ayarlarını.
diliniz yok, bilginiz yok, sırf herkes gibi evlenmiş olmamak için bunu istiyorsunuz anladığım kadarıyla. yemekli düğünün nesi kötü? her sene 3-5 kez yurtdışına çıkarsınız, düğünü de şu şehri çok sevmiştim oraya kiyayim dersiniz belki.
tarihi ne zaman istiyorsunuz bilmiyorum ama italya kapıları açacak gibi değil, haberdar mısınız bilemem.
azalmak zorunda kaldı, Mart için biletleri aldık ama kapılar kapalı, mücbir sebepler dışında izin yokyüksek lisans için giden arkadaşımın eşi bile aile birlesimiyle gidebilmek için 3 ay uğraştı
Saç işini ben de hallederim.
Venedik’te yada roma da konsolosluk işi zor mudur sizce
çok uyguna bilet bulmuştukÇoğu Avrupa ülkesi turist kabul etmiyor artık, İtalya da vaka sayısında en kötü durumda olanlardan. Etmiyorlar yapacak bir şey yok tabi, kışın genelde karantina oluyor yazın turizme izin oluyor. Mayısta gidersiniz mart zaten soğuk olur
Venedikte konsolosluk olduğunu sanmıyorum ufak bir şehir, Romada vardır.Pratiklik açısından söyledim belge toplamakla uğraşmak yerine burda belediyede imza atın olsun bitsin.
Illa Italya istiyorsaniz Napoli'ye gidip oradan Amalfi Positano sahillerini gezebilirsiniz. Yazin sicak ve deniz de daha romantik olur.Bi ihtimal nikah burada olacak sanırım.
Venedik’te olabilir ama başka Güney ülkesi neresi önerirsiniz
çok uyguna bilet bulmuştukmayisa açarlar mi, acarlarsa havayolu şirketi bileti o vakte ertelemeye yanaşır mı muamma, bekliyoruz :/
Rotterdam da evlendim 2015 de. Herşeyi eşim ayarladı çok bilmiyorum ama, öyle bir organizasyon firması falan olmadı bizde. Sadece evlilik teklifim güzel bir organizasyonla olmuştu kanaldaben elbisemi giydim konsolosluğa gittim sadece nikahımız oldu çıktık gittik. Bu kadar yani. Siz daha geniş çaplı bişey istiyorsunuz sanırım. Eşim oradaki konsoloslukla görüşerek halletmiş nikah işlemlerini. Buradan bazı belgeler istiyorlar. Konsoloslukla türkçe konuşabilirsiniz ama organizasyonlar için dil bilmeye ihtiyaç var.
Genelde ek ucret aliniyor.. eger bilet alriken sigorta vs yaptirdiysaniz bence ucretsizdir. Bence mayista her yer acilir yine hic birsey yok gibi herkes tatillere akar ve kis mevsiminde gene ayni kisir donguçok uyguna bilet bulmuştukmayisa açarlar mi, acarlarsa havayolu şirketi bileti o vakte ertelemeye yanaşır mı muamma, bekliyoruz :/
Toma ne yav roma’da evlendim, düzelteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?