Yani kuaföre gitmek fikri bana da saçma geldi.
"Adabi vardır konsolosluk nikahının" diyormusum

gelin topuzuyla , simli makyajla, kocaman kabarık gelinlikle Roma sokaklarinda gezinmek.. bilmiyorum, herkesin kendi zevki ama hiç benim gözümde canlandiracagim bir görüntü değil . Konsolosluk nikahı diyince benim aklıma gelen; beyaz şık elbisesi,dalgalı saçları, rahat ayakkabısı ve elinde canlı cicegiyle daha casual,daha doğal bir gelin.
Saçınızı pekala kendiniz yapabilirsiniz. Duvak takmayı gitmeden öğrenebilir,ya da duvak hevesiniz yoksa çok şık saç ciceklerinden alabilirsiniz. Sabah maşa yapıp,ya da geceden bigudiye sarıp kopuklerseniz saç işi biter. Makyajı da teninize giden tonlarda yaparsınız zaten. Kuaföre en az 100 euro ödeme kalemi artık olmadığı için gönül rahatligiyla pahalı ama kaliteli ürünler de alabilirsiniz kendinize düğün hediyesi. Onlarla yaparsınız.
Fotoğrafci da gitmeden bulunacak bir şey. Ya da ınstagramdan italyada yaşayan Türklere yaz, böyle böyle diye. Onlar sana yardımcı olurlar.
Benim uzak ve başka alfabe kullanılan ülkede yasayan bir sevgilim vardı. O zamanlar o alfabeyi de bilmiyordum. Çocuğun doğum gününde pasta ve çiçek göndermek istedim, bir şekilde siteleri buldum çözemedim, çok zorlandım. Ben de Facebook'tan şehrini aratttim, orada yaşayan bir Türk kiz buldum,yazdım derdimi .meğer kız okuyormus dönmüş ama sevgilisi hala oradaymış. Halden anlayan bri kız çıktı, hatta cok sevindi yazmama, sevgilisine benim bebenin adresini yazdım, kalktı bir saatlik yoldan iki metro değiştirerek adrese gitti,bir pasta bir de cicek aldı,kapıyı çalıp supriz yaptı. Ve ben ödeme yapmak istediğim zaman 'lafi mi olur,doğum günü kutlu olsun enistenin' dediler

yani dünyada yardım etmek isteyen iyi insanlar her an oluyorlar. Sen de Yaz Instagramdan, bakarsın türk fotoğrafçı tanıdığı olan vardır,ya da sen kaziklanmadan bir yolunu bulurlar .
Bu arada İtalya'da evlenen türk kızın herşeyi anlattığı bir blog buldum; buradan okuyabilirsiniz
Hahahaha

ay mahcup oldum