- 1 Nisan 2021
- 1.544
- 1.516
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Hah ya bunu istiyorum vallahi şurda olsan kalkar sarılırdım.Neden organizatör istiyorsun o kısmını anlamadım. Konsolosluk zaten Türkçe konuşuyor. Belgeleri zaten Türkiye'de toplayacaksin.
Turist olarak dil bilmeden de pekala idare edebilirsiniz (ben de hiç dil bilmezken Avrupa seyehati yapmıştım. Hiç zor değil. Hele internetin varsa)
Kuaför için git kuaföre istediğin fotoğrafı göster fiyat Sor, oldu bitti yani. Sanki dil bileceksin de sohbet mi edeceksin kuaforle? Yine foto gosterecen yine onu yapacak:)
Yemek içmek otel falan da turist olarak halledersiniz , internette güzel olduğu yazan restorana gider , booking puanı yüksek otelde kalır, Foursquare puanı yüksek kuaföre gidersin
İlle de tur dersen İtalya'da türk rehber diye arat, elbet bri numara bulur whatsapptan yazar,sen oradayken sizi gezdirmesi için tutarsın. İtalya türk kayniyo
Tam anlamıyla bunu sormuştum. Avrupa ülkesine hiç gitmediğim için fikrim yoktu vizesiz yerlere gittim hep.
Sanki tek basına bunları yapamaz kışın gibi geliyor.
Zaten jolly tur ilke anlaşıp gitmeyi planlıyoruz tek isteğim orada bana konsoloslukta yardımcı olacak ekstra biri. Türk rehber fikri çok hoşuma gitti