• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yurt dışında nikah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Roma kulturel bir sehir ama romantik bir sehir degil. tarih ve kulturel olarak mutlaka omurde bi kere gidilmeli ve oradan mutlaka Vatikana da gecilmeli ama nikah ve romantizm olarak bilemedim.
Evet warrior katılıyorum sana. Roma romantik bir şehir değil. Açık hava müzesi gibi. Paris romantik ama o da çok kötü kokuyordu.
Santori benim favorim. 💙

Eklentiler

• F0EA5E25-58D8-43B2-B1BF-C3E6CCFFCBA9.webp
    F0EA5E25-58D8-43B2-B1BF-C3E6CCFFCBA9.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 732DD607-6F63-4A24-99D4-818FD305F405.webp
    732DD607-6F63-4A24-99D4-818FD305F405.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 53
  • ED1E2740-512F-48BC-882A-93E76B011D88.webp
    ED1E2740-512F-48BC-882A-93E76B011D88.webp
    14 KB · Görüntüleme: 52
Evet warrior katılıyorum sana. Roma romantik bir şehir değil. Açık hava müzesi gibi. Paris romantik ama o da çok kötü kokuyordu.
Santori benim favorim. 💙
Manzara cok hos :)
Dunyada gidilebilecek harika yerler var gercekten. Cokça örneklendirilebilir.
Ama konu sahibi ozellikle Italya dedigi icin, guney sahillerini önerdim.
Ben nikah, balayi falan deyince deniz kum gunes de olacak, daha sicak bir havada , dinlenip aksam eglenebilecek bir balayi programini daha romantik buluyorum.
Kulturel seyahatler, doga gezileri, hatta sadece mutfak ve yemek deneyimleri de cok guzel oluyor ama sanki balayindan sonra :)

Tamam gorevli olabilir, diyorum ki metrolarda cok fazla yabanci da calisiyor, sarisin falan gorunce belki Alman sandiniz ama neticede iletisime gecememissiniz, milliyetini anlayamamaniz normal. Hem 20 yil onceki bir olaya gore genelleme yapmayin.
Ben burada yasiyorum. Turklerin bekledigi sicaklik guleryuz tam bizdeki karsiligiyla yok belki ...samimiyetten kasit dakikasinda laubalilik sınırında hemen hayat hikayesini anlatmaksa oyle de degiller evet , bize gore mesafeliler ama ayni mesafeyi sizin hayatiniza da gosterirler. Hayatlarini ortaya dokmezler ama sizinkini de ince ince didiklemezler,

Avrupa aile ve komsuluk konusunda elestirilir genelde bizim ulkemizde. Evet bizdeki gibi iç ice degiller, dengeli bir seviye ve olmasi gereken mesafe var, bence keske bizde de oyle olsa da hergun kv gorumce konulari acilmasa..
Insan haklari, duzen, sistem konularinda da ben gayet begeniyorum burayi ve buradakileri.
Ne sizin hayatiniza mudahale ederler ne kendi hayatlarina ettirirler ama yardimlasma soz konusu oldugunda da gayet yardimcilar benim deneyimlerime göre.
Yolda, apartmanda ya da herhangi biyerde cekinmeden yardim istedigim cok oldu onlar da isteyebiliyor ve zarifce tesekkur edilip devam ediliyor, ben bunu cogu İtalyanla yasayamadim mesela..
Ben tek olayla degerlendirmedim aslinda, dil kursuna gittigim icin 3 aydan fazla bi sure kaldim, gittigim dil okulunda ki hocanin Turkiye'de senden baska senin gibi var mi dedigini hatirliyorum mesela( tipim alistigi Turk imajindan farklıydı) arka siramda ki Fransiz kadinla gayet Fransizca muhabet ederken, ben anlamadigim biseyi Ingilizce sorunca Ingilizce konusma diye terslemesi falan, gittigim spor salonunda ki antrenorun aaa ben seni Ingiliz sandiydim diyip yuzunun dusmesi falan, 3 ayda bi suru sey yasadim gordum, Avrupali aile zihniyetini bilirim ben de biraz. Ama siz orda yasiyomussunuz, daha iyi bilirsiniz. Metroda ki adamin gorevli olduguna eminim, gisede duruyodu ama inatla Ingilizce konusmadi adam.

Ben tek olayla degerlendirmedim aslinda, dil kursuna gittigim icin 3 aydan fazla bi sure kaldim, gittigim dil okulunda ki hocanin Turkiye'de senden baska senin gibi var mi dedigini hatirliyorum mesela( tipim alistigi Turk imajindan farklıydı) arka siramda ki Fransiz kadinla gayet Fransizca muhabet ederken, ben anlamadigim biseyi Ingilizce sorunca Ingilizce konusma diye terslemesi falan, gittigim spor salonunda ki antrenorun aaa ben seni Ingiliz sandiydim diyip yuzunun dusmesi falan, 3 ayda bi suru sey yasadim gordum, Avrupali aile zihniyetini bilirim ben de biraz. Ama siz orda yasiyomussunuz, daha iyi bilirsiniz. Metroda ki adamin gorevli olduguna eminim, gisede duruyodu ama inatla Ingilizce konusmadi adam.
Herkesin deneyimleri farklı farklı işte, kimlere denk gelirsek onlarla genelliyoruz ülkeyi. İstanbul'a gelen turist de mesela, yol sorunca bilmeyip yanlış tarif eden Adama da denk geliyor , bunda para çoktur diye 5 liralık çorbadan 5 Euro isteyen adama da, çok dolastiran taksiciye de denk geliyor, no English diyene,duymazdan gelene de, çok harika konuşana, wifisini paylaşip yardımcı olana da denk gelebiliyor. Hatta atmye kartını kaptırdı diye telefonda bankaciyla kavga eden ,kolundan tutup bankaya götüren,kartın gelmeyeceğini anlayinca yaziktir diye yemek ismarlayana da denk gelen şanslılar bile var (6 yil önceki sevgilimle tanışma hikayem 🙈🙈)
Koca ülke, herkes çeşit çeşit...
Allah iyilerine denk getirsin😅

Kıskanmayın çok çalışın sizin de olur yazmış konu sahibi sanırım:d dil bilmiyorsunuz, 25bin tlye bi hafta iki kişi tatili çıkarmayı planlıyorsunuz ki bu demektir ki bazı öğünlerde sandviç bisküvi yemek zorundasınız, bi yandan da organizatör vs diyorsunuz burada insanlar tecrübelerini paylaşıyor ama 0 bilg ve tecrübeye rağmen karşı çıkıyosunuz tek amacınız avrupada evlenmek sanırım, bu da muhtemelen daha önce gezip görmediğiniz için. Ailenizi çağırmama lüksü varken yurtdısında nikaha okay olan aileler varken akraba teröründen bahsetmeniz de bi garip. Bence su soruyu sorun: eğer ben nikahımı hiç bi şekilde sosyal medyada paylaşamayacak olsaydım yine de bu kadar gitmek orada nikah kıymak ister miydim? Cevabı dürüstçe verirseniz gereksiz zahmetten kurtulmuş olacaksınız :)

Kıskanmayın çok çalışın sizin de olur yazmış konu sahibi sanırım:d dil bilmiyorsunuz, 25bin tlye bi hafta iki kişi tatili çıkarmayı planlıyorsunuz ki bu demektir ki bazı öğünlerde sandviç bisküvi yemek zorundasınız, bi yandan da organizatör vs diyorsunuz burada insanlar tecrübelerini paylaşıyor ama 0 bilg ve tecrübeye rağmen karşı çıkıyosunuz tek amacınız avrupada evlenmek sanırım, bu da muhtemelen daha önce gezip görmediğiniz için. Ailenizi çağırmama lüksü varken yurtdısında nikaha okay olan aileler varken akraba teröründen bahsetmeniz de bi garip. Bence su soruyu sorun: eğer ben nikahımı hiç bi şekilde sosyal medyada paylaşamayacak olsaydım yine de bu kadar gitmek orada nikah kıymak ister miydim? Cevabı dürüstçe verirseniz gereksiz zahmetten kurtulmuş olacaksınız :)

Benim gelirimi nereden biliyorsunuz ki. Kalan öğünlerimi bisküvi ile geçireceğim kanısına vardınız

Neyse benim gördüğüm Paris'i bile sollayacak romantiklikte ki yer Prag'di. Ama soguk kardisim.😐 Yunan adasina giderim ben olsam. Hatta guney yarimkurede bi yere giderim, sicak olar, yazgelini olarsin, guzel bisey.

Bizim plan tamamen değişti Almanya isvicre italya fransa-
ispanya turu olarak karar verdik ama nikah nerede olacak bilmiyorum henüz 🙈

organizatör fikrim varken arkadaşların fikirleri ile organizatörden vazgeçtim saçıma makyajıma kıyafetime bile karsr vermişken siz karşı çıktığımı yazmışsınız sanırım başka biri ile karıştırdınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X