How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yorum yapmakta zorlanıyorum, çok değersiz hissettim...

Hamile kalmak mı heralde bu onu öldürür hele ki doğuracak falan olmam. İste bu nedenle olmayacağina artik eminim. Sorunlar karşısında bu kadar guçsüz bir erkek bana itici gelmeye başladı.

Bu arada bana saydıranlara şunu söylemek isterim bakın ben bu kadar kuçuk duşürucü sey yasadim ama sizin kullandıgıniź hakaret içerikli ifadeleri hiç birbirimize kullanmadık.

Valla okudukça ben sizin adınıza utandım ☹️ Bu ne ya böyle Hala daha diyorsunuz ki önüne gelen adamla olanlar gururluda ben değilmiyim! Pess. Canım kadın dediğin yada insan hayatında biri olsada olmasada gururlu olmalı. Hala daha ondan nefret etmiyorum diyorsunuz Adam daha nasıl hakaret edebilir ve kötü davranabilirdi acaba? Her kadına tavsiyem hayatınızı karşınızdakine ve onun isteklerine göre değil kendi karar ve karekterinize göre şekillendirin.
Bence istese siz yine gidersiniz. Bu büyük hata. O adam zerre miktar değeri haketmiyor. Pisss yaa. Kendinize gelin ve artık ama o öpücük attı, bana tatlı sözler söyledi vs şeyleri kaile almayın. İsteyen adam böyle şeyler yapmaz gelir adam gibi davranır, isteğini belirtir.
Sinir yaptım yaa ‍♀️ Lütfen değerinizi bilin.

Yazdıklarınız doğruysa ki bana azcık dizi tadında geldi kendinizi bayağı rezil etmeyi başarmışsınız tebrikler:KK9::KK9:

Son düzenleme:
Bana değer vermediği doğru, benim buna izin verdiğim de doğru. Ancak benim bunu başarmak için kendimi sağlamlastırmam gerek çabam bu yonde. Oysa çevremdeki pek çok kadın başka kollarda gönül eğlendirerek bunu yapmaya çalişıyor. Ben böyle olmak istemiyorum çünkü bünyem bunu kabul etmiyor. Ama o zaman da çok yalnız kalıyorum ve sevgisiz. Bu seferde karşima ilgimi çeken biri çikınca haketmediği kadar değerli oluyor benim ayarlarım bozuluyor.

Bir duş alıp, çay demleyip kendimi fabrika ayarlarıma döndüreceğim zira çok şükür aşık değilim ve ölmüyorum sadece ilgimi çeken birini kaybetmekten dolayı üzgünüm. Zamanla o ilgi de kamayacak tabii ki kafama daha çok dank ettikçe.

Kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum, teşekkür ederim çok iyi geldi beni kendime getirdi. Kaba saba olanları dikkate almadım. Takip edenler varsa bir kez daha bu yazdıklarımı okumanızı rica ediyorum. Belki yaşadıklarıma benim açımdan bakabilirsiniz.

Sizi çok haklı bulsam da ilişkiler her zaman iki kere iki dört eder şeklinde yaşanmıyor biliyorsunuz. Normalde ilişki biter ve dağılınır. Aramaya devam etmek falan bana da mantıklı gelmiyor. Yani arada bir belki ama sürekli irtibatta kalmak tuhaf bu beklenti olduğunu gösterir bana ki bu nedenle onun eski eşiyle hala sık sık görüşüyor olması da bana pek hayırlı gözükmüyor. Eski eşin benden haberi yok tabii ki çünkü o bunu bilse bir daha görüşmez sanırım. Ben çok yumuşak bir kadınım ve evet onun söylediklerine inanıyorum bu nedenle de bana doğruları söylüyor, sakladığı bişey yoktur sanırım.

Bir gurursuzluk var mı emin değilim çünkü bana net bir şekilde seni istemiyorum, bir daha arama dese asla aramam bunu biliyor. Ama burada bana açık kapı bırakan bir erkek ve benim bitmemiş duygularım var ve onun peşinden gidiyorum. Ha asil olan davranış neydi ? O görüşmeyeceğim deyince dönüp gelmek ya da başka yerden yardım alıp onu aramamaktı. Böyle yapabilseydim helal olsun banaydı ama henüz o mertebeye varamamışım demek ki, bu yaşadıklarım beni olgunlaştıracak ve bir daha kendimi bu hallere sokmayacağım demektir.

Zira artık benim bu kişiden bir beklentim yok. Arkadaşların dediği gibi bu adam bana uygun değil. Bu ne ya ortada ciddi bir sorun bile yokken krize girmek. Ben güçlü ve özgüvenli bir erkek isterim hayatımda, bu kadar kontrolsüz biri bana göre değil.

O zaman niye hala onu istiyorsun derseniz ikimiz de manyağız belki o nedenle :) şaka bir tarafa ben tutkulu bir insanım hayatı vasat yaşamayı sevmiyorum ve ben de evlenip ayrıldım. Onca yıl eşimle zerre heyecan yok ama bununla o kadar farklı ki. Neredeyse aramızdan kıvılcım çıkacak. Ha ama ben çok mu özelim ondan mı yok bea baksanıza başkalarıyla da birlikte oluyor ve hatta hep çevrimiçi kim bilir kimlere neler yazıyor ama bir şey var ki benden de vazgeçmekte zorlanıyor, ben de ondan. Keşke hayatıma başkaları girse de tamamen kopsam zaten kopacağım da bu kadar sancılı olmazdı belki daha kolay olurdu. Bu konuda iyi dileklerde bulunanlara teşekkür ediyorum.

Neden manyağız dedim biliyor musunuz? Ben o akşam ona diyorum ki senin istemediğin şeylere hayır demene ve yapmamana hayranım o da bana ne diyor, benim ısrarcı olmamı çok takdir ediyormuş yoksa böyle güzel bir akşam yaşayamazmışız. İşte bu konuşmalar garip. Birbirimizi en çok kızdıran ve üzen yönlerimizi teşvik ediyoruz. Demek istediğim ben bu olanlara rağmen ondan nefret etmiş ya da soğumuş falan değilim sonuçta o da kendince tepki veriyor ama artık şundan eminim ki biz birbirimize uygun değiliz.

Bana dese ki seni beğenmiyorum ya da ne biliyim bir şey hissetmiyorum belki daha önce vazgeçerdim ama sözde bana bayılıyor fakat asla istemiyor. Fakat iki yıl sonrada benim yaşadığım yere taşınacağını söylüyor. Falan falan. Emin olduğum bir şey var ki bana karşı bir şeyler hissediyor ama bugün karısı gel dese ona döner.

Sözün özü bu kadar kendimi kuçük düşürecek şeyler yaşamak istemezdim ama ne yapayım çabuk seven, erkeklere açık bir kadın değilim. Zaten ilişki deneyimim az. Birini bulunca afalladım bunca yıl sonra. Çevremde o kadar çok kadin var ki kolayca başka erkeklerin yatağina giren ve onlar surekli oyalanacak birini bulduklari için bir erkeğin peşinde koşmuyorlar şimdi onlara gururlu kadınlar diyebilir miyiz?
Anlattıklariniza bakılırsa aranızdaki tek bağ cinsel çekim.saygi, duygu,anlayış vefa gibi insani hisler yok.bu size yeterliyse kendi bileceginiz iş.ama sevişmek için tercih edilecek erkekte bile minimum da olsa şeref ve karakter aranır ne bileyim ben böyle adama saçımın telini ellemem

Yazdıklarınız doğruysa ki bana azcık dizi tadında geldi kebdinizi bayağı rezil etmeyi başarmışsınız tebrikler:KK9::KK9:
Hiç dizi izlemeye alışkanliğim yok, tv ile işim olmaz dedim ya vasat bir hayat bana göre değil. Maalesef olanlar aynen böyle.

Valla adamın suçu yokki.. sen kendi kendine yapmışsın.
1 parasız nasıl yola çıkarsın başkasına güvenerek
2 sokakta kalsaydında o kadar hakaret eden adamın evinde kalmasaydın.
Kendi kendini değersizleştirmişsin.

Anlattıklariniza bakılırsa aranızdaki tek bağ cinsel çekim.saygi, duygu,anlayış vefa gibi insani hisler yok.bu size yeterliyse kendi bileceginiz iş.ama sevişmek için tercih edilecek erkekte bile minimum da olsa şeref ve karakter aranır ne bileyim ben böyle adama saçımın telini ellemem
Tatlım bana şunu da açıklayabilir misin inan sadece anlamak istediğim için soruyorum. Bir erkek kadına hiç bir duygu beslemiyor ve sadece cinsel çekim var. Kadın ayağına gelmiş alır istediğini yollar ve her yerden engeller. Bak iste bu karaktersizlik bu şerefsizlik bence de.

Ama burada krize girecek kadar sinirleri bozulan bir erkek var bu bana duyguları var anlamina gelmiyor ama en azından soğuk kanlı bir adi değil ya da yine de gelmesi vicdanı olduğunu gösteriyor nedir ki bir gece başka yerde kalıp gelmeyebilirdi.

Bunları bana bişey hissediyor anlaminda söylemiyorum ama o kadar beter bir tip değil bence ha bu saatten sonra biseyi değistirmez bu ama adil olmak adına söylüyorum.

Kızlar yazdı mı bakmadım ama canı yatak(!) istemiş, sizi de ondan bırakmamış gece.

Duşla beraber kese de yapın, bir daha da kendinizi böyle bir duruma düşürmemek için yemin billah edin.

Kızlar tamam haklısınız ancak olay birden nasıl bu kadar basitleşti ben de anlamadım. Yani benimle iletimşimde olan ve normal kız arkadaşa olmaması gereken ifadeler kullanan bir erkek var. Ben bunlardan yüz bulup onu görmeye gidemez miyim, bu o kadar anlaşılmaz bir şey mi? Olayın bu kadar tırmanmasını anlayamıyorum. Hadi beni başından atmak için çok hevesli o zaman akşam neden benim egomu okşuyor, seninle evlendiğimizi hayal ettim falan diyor. Yani madem benden uzak olmak istiyorsun mesafeni koru. Bana net bir sekilde istemiyorum dese böyle davranmam ki ben de. Ama sen bana kalpler, öpucükler at sonra da niye geldin diye kriz geçir. Yani ben ne oldugunu anlayamıyorum ki doğru davranabileyim.
Ben nasıl ne olduğunu anlayamamanızı anlayamıyorum. Bu kadar mı sevgiye açlık duyuyorsunuz ki iki kalp, öpücüğü üstün tutuyorsunuz.

nickiniz konuyla uyumlu olmus.

Universitede sirasini beklemeyip kuyrukta araya girenlere kaynak yapma derdik. Biten bir iliski var ama gunaydinlarla opucuklerle cepte tutulmaya razi oluyorsunuz. Adamin eski esiyle tekrar gorustugunu bildiginiz halde. Adam artik sizin icun hicbir sey. Buna ragmen paraniz pulunuz olmadan yollara dusuyorsunuz. Niye? Koskoca adam siz geldiniz diye mi doktora gidecek? Onun icin birsey ifade etmiyorsunuz. Bence yeniden baslasin diye siz de bu hastalik olayini bahane etmissiniz.
Gittiniz otobus parasi icin adami ariyorsunuz. Adam size demedigini birakmadigi halde sansinizi fazla zorlamissiniz. Sonra mesaj ustune mesajla adami yaniniza getirtip otel aratip sonra da evinde kalmissiniz. Neresibden tutsam dokuluyor.

Tatlım bana şunu da açıklayabilir misin inan sadece anlamak istediğim için soruyorum. Bir erkek kadına hiç bir duygu beslemiyor ve sadece cinsel çekim var. Kadın ayağına gelmiş alır istediğini yollar ve her yerden engeller. Bak iste bu karaktersizlik bu şerefsizlik bence de.

Ama burada krize girecek kadar sinirleri bozulan bir erkek var bu bana duyguları var anlamina gelmiyor ama en azından soğuk kanlı bir adi değil ya da yine de gelmesi vicdanı olduğunu gösteriyor nedir ki bir gece başka yerde kalıp gelmeyebilirdi.

Bunları bana bişey hissediyor anlaminda söylemiyorum ama o kadar beter bir tip değil bence ha bu saatten sonra biseyi değistirmez bu ama adil olmak adına söylüyorum.
Hem pastam dursun hem karnım doysun diyor olabilir.seni elde var 1 gibi görüyor olabilir,gel deyince gelen git deyince giden bir kadını niye kaybetmek istesin.ki bak aynen öyle olmuş.seni üzmek istemem ama aklıma gelen bunlar.o sinir krizleri falan da,sanırım birdaha böyle emrivaki yapma diye bir gözdağı.peki sen ne düşünüyorsun yani bu adamin senden istediği ne?

Birincisi parasız asla kimseye güvenerek yola çıkmayın.ikincisi böyle bi adamın evine asla gitmeyin.üçüncüsü bukadar rezillikten sonra size sarılıp yatmasına müsade etmeyin.yani okadar çok sıralanacak şey varki.kendi kendinizi bu hale düşürmüşsünüz umarım artık görüşmezsiniz o dengesizle

Hem pastam dursun hem karnım doysun diyor olabilir.seni elde var 1 gibi görüyor olabilir,gel deyince gelen git deyince giden bir kadını niye kaybetmek istesin.ki bak aynen öyle olmuş.seni üzmek istemem ama aklıma gelen bunlar.o sinir krizleri falan da,sanırım birdaha böyle emrivaki yapma diye bir gözdağı.peki sen ne düşünüyorsun yani bu adamin senden istediği ne?
Tatlım biz ayrıldık ama hiç kopmadık fakat bana bir daha asla olamayız diyordu ta ki bundan üç ay once beni çağirdı çunkü onun burada kalması daha zor ve ben gidince bana evlenme teklif etti.

Fakat benim nasıl sinirlerim bozuksa bir nedenle şiddetli bir kavga çikardim ve döndüm. Sonrasında biz artık olamayız dedi ve koptuk ben artık aramaz sandım fakat yine basladı kalpler, opucükler. Yani bana git dese bile sonra yine ilgi gösteriyor ben de arafta kalıyorum. Tamam o dengesiz ve ben de kendine güvenmeyen sevgi açlıği çeken bir kadinim. İyi de bu asla bir ilişki kuramayız anlamına gelmiyor ki. Ne kadar tuhaf insanlar bir araya geliyor.

Ha ama şu var onun istediği gibi olmaz. Yani iki satırlık mesajlarla sorumluluk almadan surecek nereye kadar o ya da ben birini bulana kadar işte buna hayır. O benden seks istiyor haklısın. Bense iyi bir iliski yasamak istiyorum ve onunla olamayacaginı nihayet anladım.

Son düzenleme:
Herşeye rağmen sarılarak mı uyudun yani? Ben burdan şunu anlıyorum ya adam dengesiz manyak olmalı ki böyle davranıyor ya da sen aslında adamın üstüne gidiyorsun, peşini bırakmıyorsun ki ne yapacağını şaşırıyor. Ben 2.si diye düşünüyorum sarılıp yattığın için.

IMDB puanı: 9/10
Tür: Dram/Gerilim

Yemin ederim korku içinde okudum yazdıklarını. Sana tek bir soru soracağım, eğer maddi çaresizlik olmasa yine evine gider miydin yoksa gitmez miydin? Ne olur dürüst cevap ver.

hayatım da bu kadar sacma br ılıskı görmedım bence hak etmıssın gurur murur yok sende zıra...

Back