How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yorum yapmakta zorlanıyorum, çok değersiz hissettim...

Tatlım biz ayrıldık ama hiç kopmadık fakat bana bir daha asla olamayız diyordu ta ki bundan üç ay once beni çağirdı çunkü onun burada kalması daha zor ve ben gidince bana evlenme teklif etti.

Fakat benim nasıl sinirlerim bozuksa bir nefenle şiddetli bir kavga çikardim ve döndüm. Sonrasında biz artık olamayız dedi ve koptuk ben artık aramaz sandım fakat yine basladı kalpler, opucükler. Yani bana git dese bile sonra yine ilgi gösteriyor ben de arafta kalıyorum. Tamam o dengesiz ve ben de kendine güvenmeyen sevgi açlıği çeken bir kadinim. İyi de bu asla bir ilişki kuramayız anlamına gelmiyor ki. Ne kadar tuhaf insanlar bir araya geliyor.

Ha ama şu var onun istediği gibi olmaz. Yani iki satırlık mesajlarla sorumluluk almadan surecek nereye kadar o ya da ben birini bilana kadar işte buna hayır. O benden seks istiyor haklısın. Bense iyi bir iliski yasamak istiyorum ve onunla olamayacaginı nihayet anladım.
Olmayacağını anlamana sevindim.ve lütfen bir anda tüm iletişimi kes ondan.hicbir şekilde ulasamasin.bazi şeyler nettir.sevgide nettir.iki kere iki dört misali.ya sever insan ya sevmez.bu adam sevmiyor.tutku belki.senin ihtiyacın olan şey bu değil.daha merhametli,olgun ve karakterli bir adamla karşılaşınca o adamdan nefret edeceksin.belli ki sende bu çatışmadan zevk alıyorsun.ama yoracak seni ya da birgun aniden silecek seni hayatından.o yapmadan sen yap.bu söylememdeki amaç,sende o adamı bırakacak bir ışık alamayisim:KK12:

Herşeye rağmen sarılarak mı uyudun yani? Ben burdan şunu anlıyorum ya adam dengesiz manyak olmalı ki böyle davranıyor ya da sen aslında adamın üstüne gidiyorsun, peşini bırakmıyorsun ki ne yapacağını şaşırıyor. Ben 2.si diye düşünüyorum sarılıp yattığın için.
Bana kapı açmasa peşinden gidebilir miyim yani ya da nereye kadar giderim. İstemeyen ama zarif bir erkek nasıl davranır. Bulusur bir cay içer ve istemedigini soyler. Gerekirse beni ağirlar ama sarilmaz. Sonra sabah helalleserek ugurlar. Olmadi ben sülük çıktım diyelim engeller daha da ne yapicam yani o kadar uzak bir sehirdeyim.

Ama bu once ustume kusacak kadar istemiyor sonra da bana birlikte oldugum en tatlı, en guzel kadinsın senin her haline hayranım falan der mi? Ha sadece seks icin desek ya adam beni o kadar istemiyordu ki ne ara aklina seks geldi denmez mi? Hadi seks icin bu iltifatları yalandan soyledi hic mi korkmadi yapışacağıma. Bilmem bir benim mi kafam karisiyor ?

Seni yedekte tutmak için o öpücükler. Eski karısı yanındayken de karısı seni görmesin diye kriz geçirmiş.
Neyi anlayamıyorum biliyor musun bu insanin yığınla kız arkadaşı var. Diyelim karisı bizi gordü ne olacak ki sonucta yan yana yürüyen ya da karsılıklı oturan iki insan. Sevgili değiliz ki elele, kolkola olalim. Arkadasim der geçer. Sonucta benim onun karisina ulaşmam zaten cok basit ama bunu asla yapmam.

Tatlım bana şunu da açıklayabilir misin inan sadece anlamak istediğim için soruyorum. Bir erkek kadına hiç bir duygu beslemiyor ve sadece cinsel çekim var. Kadın ayağına gelmiş alır istediğini yollar ve her yerden engeller. Bak iste bu karaktersizlik bu şerefsizlik bence de.

Ama burada krize girecek kadar sinirleri bozulan bir erkek var bu bana duyguları var anlamina gelmiyor ama en azından soğuk kanlı bir adi değil ya da yine de gelmesi vicdanı olduğunu gösteriyor nedir ki bir gece başka yerde kalıp gelmeyebilirdi.

Bunları bana bişey hissediyor anlaminda söylemiyorum ama o kadar beter bir tip değil bence ha bu saatten sonra biseyi değistirmez bu ama adil olmak adına söylüyorum.

Beter bi tip değilmi Beter tipi çeşit çeşit kızanım ey gidiii, bu sadece cinsellik için her fırsat mübah tipi olmayabilir ama gerisi adamlık sıfır. Adam dediğin bişey hissetmese, değer vermese bile bişeyler paylaştığı bi insan gelmiş istemese bile bi kadına sahip çıkar Öyle insanların içinde yada yanlızken köpek çekmez ( afedersin) Ayrıca anlamadım bu adam kaç yaşında acaba bi otel parası, bi bilet parası yok mu? Hadi yok kredi kartı denen bişey var ! Anlamadım ben :/ Sen o yanlızlık hissinden ve bu rezil adamdan aciiilll kurtul. İç çayını ohh misss, gün doğmadan neler doğar. Yanlızım die ciğeri beş para etmezlerin g... kaldırmayın beaa yazıktır ;)

IMDB puanı: 9/10
Tür: Dram/Gerilim

Yemin ederim korku içinde okudum yazdıklarını. Sana tek bir soru soracağım, eğer maddi çaresizlik olmasa yine evine gider miydin yoksa gitmez miydin? Ne olur dürüst cevap ver.
Tabii ki durüst yanit vereceğim neden çekineyim ki. Ben basta hiç onun evine gitmeyi dusunmemistim ama sonra bu kadar olay olunca onu gormeyi daha cok istedim çunkü ne oldu bu kadar çıldirdı anlamadım gozlerimle gormek istedim. Ve olaylar evde kalmama kadar vardı ama otobus olsaydı ya da uçaga param yetseydi dönecektim onunla kalmayacaktım. Çok uzgundum cidden bir an once eve gelip ağlayasım vardı.

Beter bi tip değilmi Beter tipi çeşit çeşit kızanım ey gidiii, bu sadece cinsellik için her fırsat mübah tipi olmayabilir ama gerisi adamlık sıfır. Adam dediğin bişey hissetmese, değer vermese bile bişeyler paylaştığı bi insan gelmiş istemese bile bi kadına sahip çıkar Öyle insanların içinde yada yanlızken köpek çekmez ( afedersin) Ayrıca anlamadım bu adam kaç yaşında acaba bi otel parası, bi bilet parası yok mu? Hadi yok kredi kartı denen bişey var ! Anlamadım ben :/ Sen o yanlızlık hissinden ve bu rezil adamdan aciiilll kurtul. İç çayını ohh misss, gün doğmadan neler doğar. Yanlızım die ciğeri beş para etmezlerin g... kaldırmayın beaa yazıktır :KK66:
Baksana evet ya sonuçta tamam ay sonu parası az kalmis olabilir ama kredi kartı yok mu ama benim de var da ne oluyor doluydu hepsi. Ama inan ben baskasında kalir eve gelmez diyordum. Ya sonucta yuz vermiyeyum yine gelmesin diye dusünmustur. Bi de baska arkadaslarim var onlara giderim sanmistir. Kızlar ben çok uzgundum ya gozlerimden yaş akip durdu o halde nasil bir arkadasima gideyim ne oldu diyecekler nasil anlatayim. Inanmzlar ki ben erkeklere karsi mesafeliyimdir.

Tabii ki durüst yanit vereceğim neden çekineyim ki. Ben basta hiç onun evine gitmeyi dusunmemistim ama sonra bu kadar olay olunca onu gormeyi daha cok istedim çunkü ne oldu bu kadar çıldirdı anlamadım gozlerimle gormek istedim. Ve olaylar evde kalmama kadar vardı ama otobus olsaydı ya da uçaga param yetseydi dönecektim onunla kalmayacaktım. Çok uzgundum cidden bir an once eve gelip ağlayasım vardı.

Sordum çünkü ben seni çok iyi anlıyorum. Bu ayarda bir manyak da bende vardı insan içinde üst baş yırtıp, kafasında şişe kıran. Bir gün öyle bir gün böyle. İyilik yapsan neden yaptın der, yapmasan nankör der.
İstersen uzun uzun dertleşiriz ama bu tipler kanser arkadaşım. Bence hayatının her alanından sonsuza kadar çıkar.

Gerçekten şaşırarak okudum herşeyi geçtim aranızda hiçbir bağ olmayan ayrıldığınız bir adamın yanına haber vermeden gidiyorsunuz.

Üstelikte yanınızda çok paranız olmadığı halde :KK53: konun neresinden ne söylüceğimi şaşırdım.

Bana değer vermediği doğru, benim buna izin verdiğim de doğru. Ancak benim bunu başarmak için kendimi sağlamlastırmam gerek çabam bu yonde. Oysa çevremdeki pek çok kadın başka kollarda gönül eğlendirerek bunu yapmaya çalişıyor. Ben böyle olmak istemiyorum çünkü bünyem bunu kabul etmiyor. Ama o zaman da çok yalnız kalıyorum ve sevgisiz. Bu seferde karşima ilgimi çeken biri çikınca haketmediği kadar değerli oluyor benim ayarlarım bozuluyor.

Bir duş alıp, çay demleyip kendimi fabrika ayarlarıma döndüreceğim zira çok şükür aşık değilim ve ölmüyorum sadece ilgimi çeken birini kaybetmekten dolayı üzgünüm. Zamanla o ilgi de kamayacak tabii ki kafama daha çok dank ettikçe.
Kendimizi değersiz hissettiren bir erkeğin ardına düşmeyen, sevse de gururu için dönüp arkasına bakmayan biz kadınlar, küçücük aklınla ima ettiğin gibi teselliyi kucak kucak dolaşmakta aramıyoruz. Üzülüyoruz, kederleniyoruz ve hatta acı çekiyoruz. Terapi alıyor, arkadaşlarımızdan destek istiyoruz. En az hasarla süreci atlatmaya çalışıyoruz. Atlatıyoruz da. Normallesince de hayatımıza yeni birini aliyoruz. Kimimiz de süreç uzun kimimiz de kısa sürüyor ama kendimize saygımızı kaybetmiyoruz. Onurlu ve dik duruyoruz. Hatta bazen o kadar vasatlasiyoruz ki sezon sezon dizi izleyenlerimiz bile olabiliyor. Ama asla eski sevgililerimizden ne aşk ne de para dilenmiyoruz.
Siz daha fazla yazmayın bence. . Yazdıkça saçmalıyorsunuz... varlığınıza anlam katmak için erkeksiz kalamadiginiz çok açık zira... Bunu da burada duruş sahibi olan kadınlara çamur atarak aklamaya çalışmayın...
Kucaktan kucağa geziyormuş kadınlarda.
Vasat değilmiş dizi izlemezmiş de...
Heeee sen yapış bırakma adamı.. .
Adam Kral Hüseyin anladıkta, sizden bir prenses Süreyya olmaz...

Son düzenleme:
40-50 yaş arasında insanlarsınız anladığım kadarıyla. Hiç yakışmamış iki tarafa da bu hareketler.
Hadi adamda şeref yok, peki sizin amacınız ne?
Adam karısından yüksek ihtimal boşanmamıştır. Onlar gözünüzün önünde yemeğe gidiyor ve siz döndüğünde romantik anlar yaşıyorsunuz? Akıl sağlığı yerinde olan bireyin yapacağı hareketler değil.
Kaldı ki bir evlilik geçmiş hayatınızdan daha temkinli olmalısınız.

Olmayacağını anlamana sevindim.ve lütfen bir anda tüm iletişimi kes ondan.hicbir şekilde ulasamasin.bazi şeyler nettir.sevgide nettir.iki kere iki dört misali.ya sever insan ya sevmez.bu adam sevmiyor.tutku belki.senin ihtiyacın olan şey bu değil.daha merhametli,olgun ve karakterli bir adamla karşılaşınca o adamdan nefret edeceksin.belli ki sende bu çatışmadan zevk alıyorsun.ama yoracak seni ya da birgun aniden silecek seni hayatından.o yapmadan sen yap.bu söylememdeki amaç,sende o adamı bırakacak bir ışık alamayisim:KK12:
Hepsine katıliyorum tek bir sey haric asla catişmadan zevk almiyorum.

Habire bi erkek size öpcükler yollasa bilmem ne yapsa yok egomu okşasa diyip durdunuz. Hiçmi aklınız yok ya. Hadi bi dengesizlik yaptın gittin. Giderken paranda yok. Bide kalkıp adamdan borç istedin. Yollarda bimedigin bi şehirde başına bişe gelse sonra napıcaktın. Bide kalkıp adam seni evine götürmüş o sinirle. Ne cesaret bide eve girdin kaldın. Ya adam sana tecavüz edip gerçi gerek kalmamış onada neyse. Ya büyük bi tartışma yaşasaydın başına bişe gelseydi. Ailen senn orda ne işin var demezmiydi. Adamın yaptıklarını dediklerini saymıyorum o ayrı bi tip ztn. Aklınızı başınıza alın ya lütfen. Bu kdr basitleşmeyin. Adam da sana bunu anlatmaya çalışmış ztn. Basitleşme..

Kendimizi değersiz hissettiren bir erkeğin ardına düşmeyen, sevse de gururu için dönüp arkasına bakmayan biz kadınlar, küçücük aklınla ima ettiğin gibi teselliyi kucak kucak dolaşmakta aramıyoruz. Üzülüyoruz, kederleniyoruz ve hatta acı çekiyoruz. Terapi alıyor, arkadaşlarımızdan destek istiyoruz. En az hasarla süreci atlatmaya çalışıyoruz. Atlatıyoruz da. Normallesince de hayatımıza yeni birini aliyoruz. Kimimiz de süreç uzun kimimiz de kısa sürüyor ama kendimize saygımızı kaybetmiyoruz. Onurlu ve dik duruyoruz. Hatta bazen o kadar vasatlasiyoruz ki sezon sezon dizi izleyenlerimiz bile olabiliyor. Ama asla eski sevgililerimizden ne aşk ne de para dilenmiyoruz.
Siz daha fazla yazmayın bence. . Yazdıkça saçmalıyorsunuz... varlığınıza anlam katmak için erkeksiz kalamadiginiz çok açık zira... Bunu da burada duruş sahibi olan kadınlara çamur atarak aklamaya çalışmayın...
Kucaktan kucağa geziyormuş kadınlarda.
Vasat değilmiş dizi izlemezmiş de...
Heeee sen yapış bırakma adamı.. .
Adam Kral Hüseyin anladıkta, sizden bir prenses Süreyya olmaz...
Sizin aklınız madem buyük neden okuduğunuzu anlamaya yetmiyor. Yardimci olayim o halde. Dik duran kadın kucaktan kucaga atlar denmiyor yazdiklarimda o tür kadınlar da var deniyor. Siz neden ustünuze alindinız acaba. Bu arada hepimiz tek tip olmak zorunda degiliz siz bildiginiz gibi yapin bence sorun yok.

Habire bi erkek size öpcükler yollasa bilmem ne yapsa yok egomu okşasa diyip durdunuz. Hiçmi aklınız yok ya. Hadi bi dengesizlik yaptın gittin. Giderken paranda yok. Bide kalkıp adamdan borç istedin. Yollarda bimedigin bi şehirde başına bişe gelse sonra napıcaktın. Bide kalkıp adam seni evine götürmüş o sinirle. Ne cesaret bide eve girdin kaldın. Ya adam sana tecavüz edip gerçi gerek kalmamış onada neyse. Ya büyük bi tartışma yaşasaydın başına bişe gelseydi. Ailen senn orda ne işin var demezmiydi. Adamın yaptıklarını dediklerini saymıyorum o ayrı bi tip ztn. Aklınızı başınıza alın ya lütfen. Bu kdr basitleşmeyin. Adam da sana bunu anlatmaya çalışmış ztn. Basitleşme..
Bilmediğim bir sehir değil gayet de iyi biliyorum. Daha once de birlikte kaldık sapik biri değil. Param yok degil di zaten yine kendi paramla dondüm sadece ayrintıları fazla dusunmeden yola çikmıstım.

Sizin aklınız madem buyük neden okuduğunuzu anlamaya yetmiyor. Yardimci olayim o halde. Dik duran kadın kucaktan kucaga atlar denmiyor yazdiklarimda o tür kadınlar da var deniyor. Siz neden ustünuze alindinız acaba. Bu arada hepimiz tek tip olmak zorunda degiliz siz bildiginiz gibi yapin bence sorun yok.
Ben hiç üzerime alınmadım zira sizinle uzaktan yakından benzerligimiz yok.... olmayışına da katkısı olan ailemin ve diğer eş dost akraba ve arkadaşlarımı minnetle selamlıyorum.
Şu kadar sayfa da aaaaaa anladım seni ve hak verdim diyen tek bir kadın olmadığına göre ben gayet de anlamışım ne tipte bir karakter olduğunuzu.... ya da buradaki hiç kimse anlamadi ne demek istediğinizi...
Yazmayın cevap, zira laftan anlamayacak kadar aklınızla bağınız kalmamış..

40-50 yaş arasında insanlarsınız anladığım kadarıyla. Hiç yakışmamış iki tarafa da bu hareketler.
Adam karısından yüksek ihtimal boşanmamıştır. Onlar gözünüzün önünde yemeğe gidiyor ve siz döndüğünde romantik anlar yaşıyorsunuz? Akıl sağlığı yerinde olan bireyin yapacağı hareketler değil.
Bosandiklarını biliyorum belgeleri gostermisti. Ben oradayken başkasıyla yemege gitmesi tabii bana yerini bil demek. Ama zaten eski eşiyle gorüstüklerini biliyorum gizli bir konu değil ayrıca hasta ya merak etmiş yemek o açıdan . Bi de beni orada istemezken tabii ki planını bozmayacak romantik anlarsa iste p zaaftan. Yani zaten son gecemiz olduğu belli hinca seyin üstune bir daha bir araya gelecek değiliz bari iyi biseyler de kalsın aklimizda.

40-50 mi aaa ben 18 falan sandım ya

Back