arabada olan ilk buluşma elim ayağım titriyor

Düşündüm ama bir depresyon içinde değilim. fevri tavırlarım var umursamazım kendimi tehlikeye daha kolay atıyorum bazı zamanlar bunun farkındayım, hep de öyleydim eskiden de hiç korkmazdım başıma gelince anlar sonra yine devam ederdim hep böyle fevri karakterim vardı. Gitmeyi düşündüm psikiyatriye bir ara ama vazgeçtim mezun olduktan sonra iş bulma konusundan dolayı ve kayıt edilmesini istemiyorum gidersem o da mümkün değil

Depresyondasınız demiyorum.

Travmatik bir deneyiminiz var.
Bugün benzer şemaların ihtimalinden dolayı korkarak konu açıyorsunuz.
Arada kendinizi tehlikenin yeline maruz bırakıyorsunuz farkediyor musunuz?

'Akşam neden görüştün?' sorusuna; 'Aslında gündüz görüşecektim.'
'Arabaya neden bindin?'
'Sahilde yürüyeceğiz zannettim.'
'Kafede neden oturmadınız?'
'Israr ettim ama yürüyünce peşinden gittim.'
'Elini neden çekmedin?' sorusuna;
'Kitlendim' gibi cevaplarınız var.
Neticede yapmayı niyet ettiğiniz şeylerle akışta kontrol edemediğiniz, tepki gösteremediğiniz şeyler bambaşka.
Dediğiniz gibi kitleniyorsunuz.
Dikkatinizi çekmek istediğim
nokta burası.

Tehlikeye ve riske açık olan insanlar kriz anlarını iyi yönetebilecek beceriye sahip olmalılar. Genelde de olurlar.
Sizin çözülmeniz zaman alıyor.

Yardım almak konusunda anonim bir ses ne kadar ısrar edebilirse o kadar ısrar ediyorum. Ancak siz bilirsiniz.

Tepkinizi biraz abartı buldum açıkçası, adamın elini tutup ona yolu açmışsınız oda herhalde benden hoşlandı deyip biraz bodoslama dalmış olaya.
Bu hususta size zarar vereceğini düşünmüyorum oda korkmuş olabilir bu halinizden.

Sakin olun abartmayın zorla bir şey olmamış. Elinizi tutmuş siz sınır çizememişsiniz o da bir adım ileriyi denemiş. Hayır demişsiniz bitmiş. Takıntı yapacak adam sizi yurda geri bırakmazdı.

bir bana mı denk geliyor bilmiyorum arkadaşlarım oturur kahve içer sorun yaşamaz bana her türlü bela geliyor
Demek istediklerinizi anlıyorum.
Sadece mevzu risk falan da değil.
Genel itibari ile yaşadığınız konudaki problem nerede 'dur' diyeceğinizi, nerede ipleri elinize alacağınızı kestiremeyişiniz.
Bunun temelde salt karşınızdaki kişilerden kaynaklanmayıp, sizinle alakalı daha derin bir şeye işaret edebileceğini ifade etmeye çalışıyorum.

Şuan yardım almayacaksanız profesyonel destek alana kadar özel hayatınızda ani kararlara ara verin.
Korkuyu yenmek için güvenliğinden emin olduğunuz ortamlara ve insanlara ihtiyacınız var.

Demek istediklerinizi anlıyorum.
Sadece mevzu risk falan da değil.
Genel itibari ile yaşadığınız konudaki problem nerede 'dur' diyeceğinizi, nerede ipleri elinize alacağınızı kestiremeyişiniz.
Bunun temelde salt karşınızdaki kişilerden kaynaklanmayıp, sizinle alakalı daha derin bir şeye işaret edebileceğini ifade etmeye çalışıyorum.

Şuan yardım almayacaksanız profesyonel destek alana kadar özel hayatınızda ani kararlara ara verin.
Korkuyu yenmek için güvenliğinden emin olduğunuz ortamlara ve insanlara ihtiyacınız var.
Hayır diyemeyen biriyim o konuda haklısınız evet bir de o an ne diyeceğimi bilemedim kendimi en son açıklarken bile doğru düzgün açıklayamadım sanırım titriyorsun demişti ki ben farkında bile değildim

Hayır diyemeyen biriyim o konuda haklısınız evet bir de o an ne diyeceğimi bilemedim kendimi en son açıklarken bile doğru düzgün açıklayamadım sanırım titriyorsun demişti ki ben farkında bile değildim
Çok geçmiş olsun.
İyi bir deneyim değil ama tecrübe olmuş.
Şanslısınız karşınızdaki insan olması gerektiği gibi geri çekilmiş, sizi yerinize bırakmış.

Canım benim, asla ama asla tanımadığın birinin arabasına binme. Tanısan da emin değilsen yalnız binme. Elini istemediğin halde tutman sınır koyma konusundaki zayıflığını gösteriyor bu yüzden bu konuda destek al. Tülay gök sınırlar eğitimi var. Sınırlar kitabı var. Buradaki en büyük sorunlardan biri de bu. İstemediğin şeye kendini zorlaman. Belki ilk başta tepki verseydin hemen inerdin arabadan. Adam tam anlamıyla kötü tam anlamıyla sağlıklı değil belli. Sen sınır koyunca geri çekilmiş. Ama flört olmadan Böyle davranması normal değil. Takıntı yapmaz diye düşünüyorum. Ama kendine dikkat et. Çok tedirginsen telefonuna kades indir. En kötüye hazırlanıp en iyiyi ümit etmek her zaman iyidir.

Kusura bakmayın ama siz gerçekten adamla ne için sohbet ettiğinizi düşünmüştünüz ki? Arabasına binmek istemedim bindim, görüşmek istemedim görüştüm, elimi öpsün istemedim öptü…. Kendi rızanızla günlerce konuştuğunuz yine kendi rızanızla görüştüğünüz adama resmen sapık muamelesi yapmışsınız. İlk elinizi tuttuğunda çekseydiniz madem. Adam sizin düşüncelerinizi mi okuyacak? Bu hikayede tuhaf olan sizsiniz, adam gayet normal bence

Sınıfta, amfide falan ayarın birileri yok mu, gençlik nereye gidiyor böyle…

Back