How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yorum yapmakta zorlanıyorum, çok değersiz hissettim...

Gurursuzsunuz... Onca şeye rağmen o adamla aynı yatakta sarılarak uyumak ve sabah ben gidiyorum diyerek yanaktan da olsa öperek gitmek... Bunun adı gurursuzluktur... Nasıl mideniz alıyor anlamıyorum gerçekten.. Adam eski karısıyla yemeğe gitsin.. Sonra gelip size sarılıp uyusun.. Hakkaten ne geniş bir mideniz varmış.. Pes..! Ölsem de o eve gidip o adamla aynı yatağa girmem.. Ölsem diyorum bakın..gerçekten okudum tüm yorumlarınızı ve tekrar söylüyorum gurursuzsunuz..
Madem o kadar gurursuzum şu an neden hala onu aramıyorum ya da yazmıyorum. Ya da evine kapaği atmısken neden daha uzun süre kalmak için zorlamadım. Hem bir insana tek bir olayla etiket yapiştırmak doğru mu?

Madem o kadar gurursuzum şu an neden hala onu aramıyorum ya da yazmıyorum. Ya da evine kapaği atmısken neden daha uzun süre kalmak için zorlamadım. Hem bir insana tek bir olayla etiket yapiştırmak doğru mu?
Hanımefendi yaptığınız şey gurursuzluk.. Bunu kabul ederseniz yolunuza daha temkinli adımlarla devam edersiniz.. Kabul edin ve o adamdan hayatınız boyunca uzak durun.. Sizin için hayırlısı bu olacak.. Aramamanız sizin o gece onun evinde ona sarılarak uyudupunuz gerçeğini malesef silip atmıyor.. Aramayacğınızdan eminseniz de hayıflanmanıza gerek yok.. Hakkınızda hayırlısı olsun

Çok özür diliyorum adam sokak hayvanı muamelesi yapmış size ve üstüne evine felan gitmissiniz ben hiç bişey yapamazsam gider bu hastanenin acilinde sabahlardim minnet etmezdim.eccük hak ediyorsunuz bence sanki bilemedim
Bana o muameleye yapan adamla daha bir kaç gün önce telefonda konustuk gayet guzel kapatirken bana aşkım dedi ama yanlislıkla cidden ağzindan kactı. Simdi bu adam bana ters yapinca tabii merak ettim ne oluyor diye. Yani ha tamam madem istemedi ben de sildim diyemedim. Bilmiyorum ki nereyi anlatamıyorum. Ne olduğunu anlamak istedim. Evet evine gittim çünkü para yokken niye dışarda kalmaya zorlayayım ki bakın gururu şimdi gösteriyorum ve onunla iletisimı bitirdim ancak o an olanları anlamam gerekiyordu.

Ben bir hastane bahcesine falan gitsem ne olurdu biliyor musunuz? O bana mesaj atardi ne yaptın diye. Ben yanıt vermeyince arardı. Acmazsam huzursuz olurdu. Ben dönerdim ve gururlu olurdum. Oysa ben gururumu onun gözune sokmak yerine ortama uydum, olanları değerlendirdim ve olnayacağina ikna olarak dondüm. Ve şu an artık daha eminim istemediğimden. Bırak o beni gurursuz sansın zamanla bana ulasamadıkça zaten anlar gururum olduğunu.

çok şaşırdım sana byle davranan insanla nasıl böyle konuşmaya devam ediyosun. bi hata yapmışşın ama akıllanmamış devam etmişşin

Ayan beyan ortadasınız size birşey atmaya gerek yok.... bırakın güzelleme yapmayın daha fazla...
Bu ofke niye anlamadım. O bekar ben bekarım yani sizi bu kadar kizdiran ne. Diyelim ben sizin hakaretlerinizi uzerime aldım bu size ne kazandıracak. Yani baskalarini karalamak bu kadar mı mutlu edecek sizi. Bakın yazdikça yaziyorsunuz, niye?

Bosandiklarını biliyorum belgeleri gostermisti. Ben oradayken başkasıyla yemege gitmesi tabii bana yerini bil demek. Ama zaten eski eşiyle gorüstüklerini biliyorum gizli bir konu değil ayrıca hasta ya merak etmiş yemek o açıdan . Bi de beni orada istemezken tabii ki planını bozmayacak romantik anlarsa iste p zaaftan. Yani zaten son gecemiz olduğu belli hinca seyin üstune bir daha bir araya gelecek değiliz bari iyi biseyler de kalsın aklimizda.
Inatla bi yandan kendinizi bi yandan adamı aklama çabası içindesiniz. . Ne olursa olsun o adamın savunulacak bi tarafı yok.. yok sapık değil, 3 ay önce evlenme teklif etti, iltifat etti. Kendinizi de bizi d3 kandırmayın lütfen.

Back