arabada olan ilk buluşma elim ayağım titriyor

Çocuk gayet normal davranmış. Birkaç defa yazıştığın adamla ne diye buluşuyorsun? Dediği gibi aynı, askerlik arkadaşı mısın?
Elini tutmuş, öpmüş, el ele gezmiş ses çıkarmamışsın. Sapık falan diyenlere de inanamadım neresi sapık, dur deyince durmuş çocuk, gideceği yere kadar da bırakmış. Günümüz şartlarında son derece insancıl yaklaşmış.
Madem istemiyorsun, kimsenin durduk yere elini tutmasına izin verme.

merhabalar. ocakta tanıştığım birisi vardı instagram üzerinden. 2 haftada bir falan yazardı. bazen haftalarca konuşmazdık. kendisi gardiyan, 22 yaşında. bende 20 yaşındayım. bu kişi üniversitemin yurdumun orada oturuyor çok yakında. hep görüşmek istiyordu bir kez sesli de konuşmuştuk sadece bir kez. asla flörtlük bir muhabbet yoktu ve arkadaş gibiydi. tek bir iltifat vs yoktu asla samimiyet yoktu. merhaba nasılsın muhabbeti ve rutin olarak hep böyle konuşuyorduk. hep görüşmek istiyordu sahile gideriz vs demişti. arabası vardı ve ben hep arabaya gerek yok şu noktaya gelirim oradan alırsın falan demiştim. neyse bugün okula dönüyordum şimdi yurtta kalıyorum orada. bu da dedi ki görüşelim gelmişken. akşam uygun olmaz benim için dedim yarına ayarladım hatta okey dedik. neyse akşam yazdı çıkalım mı diye bende sıkılmıştım yurtta tamam dedim. hatta aklımdan şey geçti bir kahve içer kalkarım yanımda biber gazım da var, hoşlanırsam devam ederim hoşlanmazsam muhabbeti bitiririm bir daha da görüşmem diye düşündüm. okuldan çıktım işte saat 20:30da yeni oldu bu olay yani, arabadan inmedi bile ben kapıyı açıp bindim direkt elimi öptü ve bindiğim gibi asla elimi bırakmadı sanki sevgiliymişiz gibi. ben biraz tuhaf hissettim gerildim sessizdim yol boyu. o da bunu söyledi hep. neyse kafeye gittik. kahve söyledik ve orda bile elimi tutuyordu bende birşey demedim kahveyi içer kalkarız düşüncesiyle. masa boştu birkaç tane ve geçelim mi şu masaya dedim. arabaya geçeriz dedi. ben tekrar yani boş masa istersen geçelim buraya dedim arabada ısrar etti birşey diyemedim ne yazık ki. neyse bindik kahveyi içmek istemedim zaten. sürdü arabayı nereye geçiyoruz diye sordum turlarız dedi. hala elimi tutuyor bir kez bile elimi bıraktı arada elimi öpüyor vs. en son bir yerde yavaşladı boş bir yol ve yüzüme doğru yaklaştı ben geri durdum aniden rahatsız oluyorum dedim. o da geri çekildi. ben sinirli bir şekilde patladım bir anda bağırmadım tabii ama ben böyle birşey beklemiyordum dedim yazışmada bana bunları söylemedin dedim. benim sana ilgim vardı yazıyorsam askerlik arkadaşım değilsin yani seninle flört etmek için konuşuyorumdur dedi. bende dedim ki ben normalde arabaya binmem akşam gelmem güvendim ve tanışırız konuşuruz bir kafede otururuz diye geldim dedim. gözü doldu falan o da gerildi. beni okuluma yurda bırak dedim. tamam bırakırım dedi sürdü okula. ve titriyormuşum farkında değildim al bir su iç falan dedi ısrar etti. neyse inecektim kapıyı ilk açmamda açamadım meğer kilitliymiş açtı indim gittim. ilk defa böyle birşey yaşıyorum tahmin etmiyordum gerçekten belli bile etmedi. arabada tabi ben kötü biri değilim aklından ne geçiyor bilmiyorum öyle bir amacım yok falan dedi. indiğim gibi yurda geldim arkadaşıma anlattım. ne yapacağım bilmiyorum ablama aileme anlatıp anlatmamak arasında kararsız kaldım konuşamadım bu akşam aramadım. etkisindeyim hala. markete falan da gitmem ben bu hafta okul çevresine çıkmak istemiyorum. haftasonu da evime döneceğim ve haftasonu geri dönücem mecbur aynı yollardan geçicem. sizce ne yapmalıyım? bir de takıntı yapabilir mi sizce yoksa bir daha yaklaşmaz mı?
Elini tutmasına bir şey dememen ona cesaret vermiş olmalı ki böyle bir şeye kalkışmış. Bir de keşke arabasına falan binmeseydin Allah korusun ya başına bir şey gelseydi. Seni yurda bırakması, su falan vermesi ve açıklama yapması takıntılı birinin yapabileceği şeyler değil bence merak etme ama yine de temkinli olmakta fayda var. Bence ailene anlatmalısın en azından bilsinler ki aksi bir durum olursa haberlerinin olması iyi olur. Bundan sonra daha dikkatli olmalısın.

İstemiyorsunuz ve hadi basiretiniz bağlandı elinizi hemen çekemediniz. Bir daha böyle bir durum yaşamamak için size ders olsun. İyice tanımadan bilmeden arabasına binmeyin, tanısanız binseniz bile istemediğiniz noktada dur demeyi öğrenin. Adam korktuğunuzu anlamış da bırakmış. Sessiz kalırsanız utangaç işte diye düşünüp vites arttırabilir.
Anlamıyorum yani tanımadığınız biriyle internetten tanışıp, yurttan çıkıp akşam arabasına binebiliyorsunuz elimi tutma diyemiyorsunuz. Elinizi geri çekseniz bile belli olurdu.

İster inanın ister inanmayın o diğer kişiyle görüşmemiştim zaten biriyle konuşmam niye anormal ya da gerçek dışı?
Aileden gizli kapanmak, biseksüel olmak, metrobüs aşkı?? Ne olursanız olun kimseyi ilgilendirmez ama çizdiğiniz imaj hiç flört etmemiş, bu işlerin çok yabancısı veya bir erkeğin yanında nasıl davranacağını bilemeyen biri gibi. Metrobüste bile görmediğiniz adam sizi ekliyor ve kabul ediyorsunuz, o zaman eliniz ayağınız niye titremedi? Hadi bu elinizi tutan adamla günlerce konuşup sohbet etmişsiniz, yerini yurdunu ismini cismini görmüşsünüz. Metrobüstekini görmemişsiniz bile, istek gelir gelmez kabul etmişsiniz. Asıl bu el ayak titretir. Boyum kadar çocuklarım var ama toplu taşımada biri beni gözüne kestirip mesaj atsa tırsarım. Yani tedirginlik seviyenizi anlayamadım bir türlü. Yarın başka biri istek gönderse mesaj atsa onu da kabul edeceksiniz.

Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün demişler.

merhabalar. ocakta tanıştığım birisi vardı instagram üzerinden. 2 haftada bir falan yazardı. bazen haftalarca konuşmazdık. kendisi gardiyan, 22 yaşında. bende 20 yaşındayım. bu kişi üniversitemin yurdumun orada oturuyor çok yakında. hep görüşmek istiyordu bir kez sesli de konuşmuştuk sadece bir kez. asla flörtlük bir muhabbet yoktu ve arkadaş gibiydi. tek bir iltifat vs yoktu asla samimiyet yoktu. merhaba nasılsın muhabbeti ve rutin olarak hep böyle konuşuyorduk. hep görüşmek istiyordu sahile gideriz vs demişti. arabası vardı ve ben hep arabaya gerek yok şu noktaya gelirim oradan alırsın falan demiştim. neyse bugün okula dönüyordum şimdi yurtta kalıyorum orada. bu da dedi ki görüşelim gelmişken. akşam uygun olmaz benim için dedim yarına ayarladım hatta okey dedik. neyse akşam yazdı çıkalım mı diye bende sıkılmıştım yurtta tamam dedim. hatta aklımdan şey geçti bir kahve içer kalkarım yanımda biber gazım da var, hoşlanırsam devam ederim hoşlanmazsam muhabbeti bitiririm bir daha da görüşmem diye düşündüm. okuldan çıktım işte saat 20:30da yeni oldu bu olay yani, arabadan inmedi bile ben kapıyı açıp bindim direkt elimi öptü ve bindiğim gibi asla elimi bırakmadı sanki sevgiliymişiz gibi. ben biraz tuhaf hissettim gerildim sessizdim yol boyu. o da bunu söyledi hep. neyse kafeye gittik. kahve söyledik ve orda bile elimi tutuyordu bende birşey demedim kahveyi içer kalkarız düşüncesiyle. masa boştu birkaç tane ve geçelim mi şu masaya dedim. arabaya geçeriz dedi. ben tekrar yani boş masa istersen geçelim buraya dedim arabada ısrar etti birşey diyemedim ne yazık ki. neyse bindik kahveyi içmek istemedim zaten. sürdü arabayı nereye geçiyoruz diye sordum turlarız dedi. hala elimi tutuyor bir kez bile elimi bıraktı arada elimi öpüyor vs. en son bir yerde yavaşladı boş bir yol ve yüzüme doğru yaklaştı ben geri durdum aniden rahatsız oluyorum dedim. o da geri çekildi. ben sinirli bir şekilde patladım bir anda bağırmadım tabii ama ben böyle birşey beklemiyordum dedim yazışmada bana bunları söylemedin dedim. benim sana ilgim vardı yazıyorsam askerlik arkadaşım değilsin yani seninle flört etmek için konuşuyorumdur dedi. bende dedim ki ben normalde arabaya binmem akşam gelmem güvendim ve tanışırız konuşuruz bir kafede otururuz diye geldim dedim. gözü doldu falan o da gerildi. beni okuluma yurda bırak dedim. tamam bırakırım dedi sürdü okula. ve titriyormuşum farkında değildim al bir su iç falan dedi ısrar etti. neyse inecektim kapıyı ilk açmamda açamadım meğer kilitliymiş açtı indim gittim. ilk defa böyle birşey yaşıyorum tahmin etmiyordum gerçekten belli bile etmedi. arabada tabi ben kötü biri değilim aklından ne geçiyor bilmiyorum öyle bir amacım yok falan dedi. indiğim gibi yurda geldim arkadaşıma anlattım. ne yapacağım bilmiyorum ablama aileme anlatıp anlatmamak arasında kararsız kaldım konuşamadım bu akşam aramadım. etkisindeyim hala. markete falan da gitmem ben bu hafta okul çevresine çıkmak istemiyorum. haftasonu da evime döneceğim ve haftasonu geri dönücem mecbur aynı yollardan geçicem. sizce ne yapmalıyım? bir de takıntı yapabilir mi sizce yoksa bir daha yaklaşmaz mı?
Kadın olmak ne zor … istekler ve korkular eşit derecede zorluyor insanı
Olaydan dersimizi alıp bir daha aynı yanlışa düşmüyoruz.
dipnot : elinizi çekmeniz gerekirdi

Terbiyesiz herif.unutmaya çalış.yapacak birşey yok.takıntı yapacak seviyede biri gibi durmuyor.bu tiplerden çok var maalesef.ilk ilişkide arabaya binemem diyorsun niye ne olacak ki? Ne fark eder? Bana güvenebilirsin falan diyorlar? Lan kim ben güvenilmez biriyim der zaten.bir de benden sana zarar gelmezciler var.sanki tek sorun zarar gelip gelmemesi.dur bakalım hoşlanacak miyiz? Hoşlanmayacak miyiz? Ben bu samimiyeti yaşamak zorunda miyim? Haa bir de ben kafede oturmayı sevmiyorumcular var.neymişmiş kalabalıkta bunalıyormuşmuş.sanki 80 yaşında dede.gencecik adamsın neresinden bunalıyorsun? Bunalıyorsan da dur bakalım bir tanıt, anlat kendini, güven ver.sanki aylardır tanisıyormuşuz gibi bodoslama dalıyorlar.

Aileden gizli kapanmak, biseksüel olmak, metrobüs aşkı?? Ne olursanız olun kimseyi ilgilendirmez ama çizdiğiniz imaj hiç flört etmemiş, bu işlerin çok yabancısı veya bir erkeğin yanında nasıl davranacağını bilemeyen biri gibi. Metrobüste bile görmediğiniz adam sizi ekliyor ve kabul ediyorsunuz, o zaman eliniz ayağınız niye titremedi? Hadi bu elinizi tutan adamla günlerce konuşup sohbet etmişsiniz, yerini yurdunu ismini cismini görmüşsünüz. Metrobüstekini görmemişsiniz bile, istek gelir gelmez kabul etmişsiniz. Asıl bu el ayak titretir. Boyum kadar çocuklarım var ama toplu taşımada biri beni gözüne kestirip mesaj atsa tırsarım. Yani tedirginlik seviyenizi anlayamadım bir türlü. Yarın başka biri istek gönderse mesaj atsa onu da kabul edeceksiniz.

Metrobüsteki kişiyle görüşmedim zaten. Bu kişi iki haftada arada bir yazıyoddu yakın çevredeydi ve flört gibi yaklaşmıyordu bana mesela sahile gideriz dedi. İlk arabaya bindiğim çıkar yürüyüş yaparız dedi hatta. Bunun üzerine kahveyi aldıktan sonra araba konusunda ısrar etti ve bir yerde yavaşlayıp yaklaşınca iyice döktüm içimdekileri zaten o an kötü hissettim. Canım sıkılmıştı sahilde konuşuruz ve kafama uyarsa beğenirsem birşey hissedersem devam ederim maksadıyla görüştüm ben

İnternetten tanıştığının birinin arabasına binilmez, illa buluşup bakacaksan bir cafe’ye gidersin ilk orda bakarsın birkaç görüşme, saçma sapan hakreketler yapıp sonucunu başka türlü bekliyorsun sanki yaş 20 değil de çok daha küçük gibi

Hiç tanımadığı birinin arabasına binerken eli ayağı titremiyor bir de o da ilginç😂

Bakın
İnternetten tanışmışınız.....Yapmayın bunu..internet sosyal medyadan tanışıp evlenen çok.Ama siz çok gençsiniz daha sakın kolay aldatılabilirsiniz...
Yurt bilgilerini vermişsiniz...vermeyin
İlk buluşmada arabaya binmişsiniz.....Adam deli mi sapık mı olabilir...Sakın yapmayın
Elinizi tutmuş bırakmamış.....çeker misin dememişsiniz....Sakın izin vermeyin...
Yaşınız çok genç.İşte herkes o yaşlarda hata yapabiliyor.Ama bunlardan ders çıkartın ve sakın tekrarlamayın.
Artık ne yaptım vb yi geride bırakın okulunuza odaklanın bu kişiyi hayatınızdan çıkartın.Korkmayın ama uyanık olun..

Kız 20 yaşında niye bu kadar ağır konuşuyorsunuz herkes o an kitlenebilir tepki veremeyebilir
Düzeleceğini düşünüp ama başka bir kafaya gelebilir güvenlik endişesi yaşayabilir
flört işlerini bırakacak kadar tecrübesiz korkunç bir durumda değil öyle de gözünü de korkutmuşsunuz acayipsiniz

20 yaş cocuk degil cocuk muamelesi yapa yapa cocuklaştirdiniz iyice. Ortalik kocaman ergenlerle doldu.

Kitlenemez yahu bir anlik bir sey degil ki araca ilk binme anindan brri dakikalarca süre gelmiş bir şey. Millet kucuck cocuguna mahremiyet egitimi veriyor sen istemeden kimse sana dokunamaz öpemez hayir de diyor.
Daha kendi vucudu hakkinda hayir diyemiyorsa gözeten biri olmadan buluşmasin kimseyle.

Takıntı yapar mı sizce yurtla aynı sokakta kalıyor
Korkmayın,sanmıyorum birşey yapacağını ama mesafenizi koruyun bundan sonra.
Arabaya binmek yerine x cafede buluşalım diyip orada konuştuğunuz saatte buluşun bundan sonra biriyle görüşecekseniz. Elinizi tutarsa ve istemiyorsanız elinizi çekin ki anlasın.
Bir yere gitmek istemiyorsanız gitmeyin arabayla,ısrar ederse ben gidiyorum diyip gidin. Net çizgileriniz olsun. Adamın niyetini bilemem ama sonuçta hayır dediğiniz an geri çekilmiş, sizi zorlamamış.

Ben çok korkuyorum böyle şeylerden ya. Bazen 20li yaşların başında yaptığım şeyleri düşünüyorum, Allah korumuş iyilere denk gelmiştim diyorum. Kendi yaptiklarim bile korkutucu geliyor artık. Bir kere bulustugum bir çocuk daha sonra caddede denk gelince monoceto dikkat et de arabalar çarpmasın diye bagirmisti yolun karşısından. Aklım çıkmıştı. Günlerce bana mı çarpacak acaba demiştim.
Yanınızdaki biber gazına vs guvenmeyin arkadaşlar gerçekten çok çok kötü insanlar var hayatta. Allah iyileri çıkarsın karşımıza ama arabaya iyi tanımadan asla binmemek, yüzde yüz guvenmeden birinin evine gitmemek, yalnız kapalı ortamda kalmamak lazım.

Yüreğim ağzımda okudum.Neyse ki çok çok ucuz atlatmissiniz.Yasiniz genç.Asla tanımadığınız insanalrin arabasına binmeyin.Cok daha farklı şeyler olabilirdi ve elinizden hicbirsey gelmezdi.Boyle bulusacaksaniz da kendi imkanlarinzla gidin ve kalabalık bir mekanda buluşun.

Adını soyadını söyleyin arkadaşınıza.Ben bir daha yazsa bile sizi sıkıştıracagini zannetmem.Yoksa tenhada arabanın içinde yapardı yapacağını.

Tekrardan geçmiş olsun

Yüreğim ağzımda okudum.Neyse ki çok çok ucuz atlatmissiniz.Yasiniz genç.Asla tanımadığınız insanalrin arabasına binmeyin.Cok daha farklı şeyler olabilirdi ve elinizden hicbirsey gelmezdi.Boyle bulusacaksaniz da kendi imkanlarinzla gidin ve kalabalık bir mekanda buluşun.

Adını soyadını söyleyin arkadaşınıza.Ben bir daha yazsa bile sizi sıkıştıracagini zannetmem.Yoksa tenhada arabanın içinde yapardı yapacağını.

Tekrardan geçmiş olsun
Ben aslında gündüz görüşsek daha iyi olur demiştim kafede oturma konusunda da ısrar ettim iki üç kez söyledim ama araba diye tutturdu birşey diyemedim bu sefer. Bir de sanaldan asla belli etmedi o yüzden güvenip gittim zarar gelmez diye yanımdaki biber gazına güvendim neyse ki kullanmaya gerek kalmadı zaten

Ben aslında gündüz görüşsek daha iyi olur demiştim kafede oturma konusunda da ısrar ettim iki üç kez söyledim ama araba diye tutturdu birşey diyemedim bu sefer. Bir de sanaldan asla belli etmedi o yüzden güvenip gittim zarar gelmez diye yanımdaki biber gazına güvendim neyse ki kullanmaya gerek kalmadı zaten
Dizlik bir durum değil aslında.Ama malum olaylar insanı korkutuyor.O ne derse desin siz kendi bildiğinizi yapın lütfen.Bir de biber gazına da çok güvenmeyin.Panikle ne yapacağınızı da kestiremezsiniz.Kendi gözüne sıkan bile oluyormuş.Belki de fırsatınız bile olmayacak.

Bir de tecavuzcusu ,sapığı ,katili de gayet masum ve ponçik numarası çekebilir.

Mesele el tutmak değil sadece kahveleri aldıktan sonra arabayı tenha bir yere doğru sürünce ve orda yavaşlayıp öpmek için yanaşınca korktum en son orada geri çekildim kendimi döktüm zaten ama beklemiyordum böyle olmasını. O olay kötü hissettirdi hala hatırladıkça tuhaf hissediyorum
ben hizli okumustum anlamamisim Allahtan iyi birine denk gelmissiniz ailenize anlatmaniza gerek yok bise yapmamis bi daha dikkatli olun

Umarım uygun bir dille yazabilirim.
Travmatik bir hikayeniz var ufak yaştan.
Bu tarz ağır konular yaşayan insanların sempatik sinir sistemi altüst oluyor. Beyinde stres veya tehlike anlarında ihtiyaç duyduğunuz "savaş ya da kaç" dürtüsü bozuluyor.
Geçmişteki travmanın ağırlığının yanında, şuan ki flörtlerin ucuz atlattığınız belirsiz tehlikesi daha basit görünebilir. (Özür dilerim.)
O belanın sınırlarında olma hissini içten içe biliyorsunuz. Ve bu noktada adımlarınız çok tutarsız, çok ikircikli.

Kendinizi tehlikeye daha kolay atıyorsunuz sanki.
Daha kötüsü yaşandı.
En kötü ne olabilir ki.
Bir taraftan da ciddi korkuyorsunuz çünkü istemediğiniz her şey zaten korkunç kötü ve daha kötüsü de var.

Sadece bu konu üzerinden 'ailenize söylemeyin, ucuz kurtuldunuz kapatın konuyu bitsin denir' belki.
Ama siz geçmiş travmanızdan dolayı muhakemenizin bulanıklaştığı bir döngü içerisindeniz gibi duruyor dışarıdan.

Sadece karşı cinsle değil, asıl kendinizle sağlıklı bir ilişki kurabilmek için profesyonel yardım almanız lazım biran önce.

Bu tarz ağır konular yaşayan insanların sempatik sinir sistemi altüst oluyor. Beyinde stres veya tehlike anlarında ihtiyaç duyduğunuz "savaş ya da kaç" dürtüsü bozuluyor.
Geçmişteki travmanın ağırlığının yanında, şuan ki flörtlerin ucuz atlattığınız belirsiz tehlikesi daha basit görünebilir. (Özür dilerim.)
O belanın sınırlarında olma hissini içten içe biliyorsunuz. Ve bu noktada adımlarınız çok tutarsız, çok ikircikli.

Daha kötüsü yaşandı.
En kötü ne olabilir ki.
Bir taraftan da ciddi korkuyorsunuz çünkü istemediğiniz her şey zaten korkunç kötü ve daha kötüsü de var.

Sadece bu konu üzerinden 'ailenize söylemeyin, ucuz kurtuldunuz kapatın konuyu bitsin denir' belki.
Ama siz geçmiş travmanızdan dolayı muhakemenizin bulanıklaştığı bir döngü içerisindeniz gibi duruyor dışarıdan.

Sadece karşı cinsle değil, asıl kendinizle sağlıklı bir ilişki kurabilmek için profesyonel yardım almanız lazım biran önce.
Düşündüm ama bir depresyon içinde değilim. fevri tavırlarım var umursamazım kendimi tehlikeye daha kolay atıyorum bazı zamanlar bunun farkındayım, hep de öyleydim eskiden de hiç korkmazdım başıma gelince anlar sonra yine devam ederdim hep böyle fevri karakterim vardı. Gitmeyi düşündüm psikiyatriye bir ara ama vazgeçtim mezun olduktan sonra iş bulma konusundan dolayı ve kayıt edilmesini istemiyorum gidersem o da mümkün değil

Daha kötüsü yaşandı.
En kötü ne olabilir ki.

Bir de bazen korktuğum şeylere bilerek gidiyorum. Mesela uzun süre senelerce ben hiç kimseyle görüşmedim o olaydan sonra reel olarak. Bu 2. Görüşmem sayılır o kötü olaydan sonra. Uzun süre hiç güvenmedim en başta kendime, aynı olayları yaşama korkusuyla. İyi ya da kötü biri olurdu okuldan ya da dışardan tanışırdım ama devamını getirmezdim görüşme mevzusu açılıncs kaçardım kendime de o güvenim yoktu. Dün akşam teklif edince aniden çık git en fazla ne olur dedim hep mi böyle korkacaksın bir adım at dedim. Korkularımın üstüne gitmeye istediğim her şeyi yapmaya çalışırken galiba daha kötü sonuçlanıyor bir bana mı denk geliyor bilmiyorum arkadaşlarım oturur kahve içer sorun yaşamaz bana her türlü bela geliyor

Back