Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir erkek sana öpücükler, kalpler yollasa, sürekli mesajlarla yoklasa bu bağ sayılmaz mı. Anın tadını çıkarmak istese bu kadar zora sokar miydı? Sana hak vermediğimden değil inan bana tuhaf geliyor bu olanlar.
Dönecektim hıc kalma düşuncem yoktu zaten direkt evine falan gitmedim aradim ama ulaşamadım. Kaçta görüşeceğimizi bilemedigim icin donüs bileti almadim.Yanında kalmaya niyetiniz yoktu ve paranız da azdı madem neden gidiş dönüş bileti almadınız.
Birlikte bir cay icmek zor mu, yani eski sevgili dediğinle surekli iletisim halindeyken ustelik. Ben insanlardan para isteyen biri degilim ayin sonu param azalmiş ondan borc istemisim ki zaten otobüs olsa hemen donecektim. Yani bu kişi el degildi ki bana gore yanina gitmeye, para istemeye çekineyim. Ama boyumun ölçısünü aldım. Bu kadar terslenmeyi cidden beklemiyordum. En fazla bulusuriz iki laf ederiz sonra da bana bir daha böyle habersiz gelme falan der diye tahmin etmiştim.Bu kadar dayatma niye?Adam çıldırmış senin bu dayatmalarin ve ısrarın karşısında, kimse kafasına göre gelen eski sevgiliyi ağırlamaya mecbur değil...Ustelik para konusunda B planında yok.Onu bile adamdan istemiştim insan ailesinden felan ister yada terminalde felan bekler.Ben seni çok rahatsız edici buldum amacım üzmek veya kızdırmak değil ama bu yaşadıklarım doğruysa daha çok canın sıkılır.
Neden kokuşmuş dedin :))?Tamda olması gereken seyı hıssedıyorsunuz
sıze ne elalemın kokusmus adamından ya !
Ilk önce şunu söyleyeyim durumunuza üzüldüm. bilmiyorum Çevrenizde size yardım edecek biri var mı ama bir an önce bu durumdan ve bu kişiden uzaklaşıp hayatınızı duzene sokun. yazık bir yıldır böyle tuhaf bir ilişki içindesiniz daha ne kadar devam edebilirsiniz hayat devam ediyor sizde yolunuza devam edin.Dönecektim hıc kalma düşuncem yoktu zaten direkt evine falan gitmedim aradim ama ulaşamadım. Kaçta görüşeceğimizi bilemedigim icin donüs bileti almadim.
Sınırları var demekki ve senin tavrın bir çay içmekten çok daha fazlasını ifade ediyor.Düşün bence.Ne yaptığından ziyade nasıl yaptığına odaklan ve hatani gör lütfen.Birlikte bir cay icmek zor mu, yani eski sevgili dediğinle surekli iletisim halindeyken ustelik. Ben insanlardan para isteyen biri degilim ayin sonu param azalmiş ondan borc istemisim ki zaten otobüs olsa hemen donecektim. Yani bu kişi el degildi ki bana gore yanina gitmeye, para istemeye çekineyim. Ama boyumun ölçısünü aldım. Bu kadar terslenmeyi cidden beklemiyordum. En fazla bulusuriz iki laf ederiz sonra da bana bir daha böyle habersiz gelme falan der diye tahmin etmiştim.
Evet canım bir yıldır inan benim de dengem bozuldu, kafam karıştı. Görüşmemek için yani zaten sanalda hersey uzak durdum o peşimi birakmadı. Ben bir iliski isteyince o kendini çekti ben peşine duştüm ama artık bitti. Onun bu halleri beni de tuketti ki belli ki ben de ona iyi gelmiyorum baksana kriz geçiriyor.Ilk önce şunu söyleyeyim durumunuza üzüldüm. bilmiyorum Çevrenizde size yardım edecek biri var mı ama bir an önce bu durumdan ve bu kişiden uzaklaşıp hayatınızı duzene sokun. yazık bir yıldır böyle tuhaf bir ilişki içindesiniz daha ne kadar devam edebilirsiniz hayat devam ediyor sizde yolunuza devam edin.
Durumunuz son derece patalojik... Tavsiyem profesyonel destek almanızdır.Tatlım ben halimden hiç ama hiç memnun değilim bu konuda. Ben cok net bir insanimdır. Birliktelik düşünmediğim kisiye zerre umut vermem. Bu nedenle beni ayrıldiktan sonra bile arayip, soran biri umut vermiş oluyor benim mantiğima gore ki bana fotograflarini falan gonderiyor. Simdi diyelim ki bu ona gore normal yani sonucta eski esle de görüşuyor. Ama benim bir farkim var ona duygularim bitmedi ve bunu ona soyluyorum. Eski esi baskasiyla birlikte olman beni etkilemez demiş.
Bu durumda bu adam bilmiyor mu ki bana yakin durursa umutlanacagim, biliyor. Yüz bulup oraya gitmem bu nedenle. Heralde bunu tekrar tekrar yapip onu baskasiyla basarim diye korktu.
O zaman bu adam serefsiz diycem ama bu kadar şerefsiz olsa ben ayagina gidince hiç krize girmez beni kullanir sonra her yerden engeller yoluna devam ederdi.
Kafamı karistıran bunlar...