How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yorum yapmakta zorlanıyorum, çok değersiz hissettim...

Ben hiç üzerime alınmadım zira sizinle uzaktan yakından benzerligimiz yok.... olmayışına da katkısı olan ailemin ve diğer eş dost akraba ve arkadaşlarımı minnetle selamlıyorum.
Şu kadar sayfa da aaaaaa anladım seni ve hak verdim diyen tek bir kadın olmadığına göre ben gayet de anlamışım ne tipte bir karakter olduğunuzu.... ya da buradaki hiç kimse anlamadi ne demek istediğinizi...
Yazmayın cevap, zira laftan anlamayacak kadar aklınızla bağınız kalmamış..
Yok oyle olmuyor ben saydirayım ama sen yazma olmaz. Konu benim istedigim gibi yazarim. Benim sizin aşalamalarınizı kabul etmem sizi daha fazla kadın yapmaz ki. Bu ofke niye. Ben dedim ya anlayislı bir insanim. Sizi de anlamaya calisıyorum ve ne buluyorum biliyor musunuz. Birinin ustune basarak çıkmaya calişiyorsunuz sanki yani bir sorun bakalım sizi sarip sarmaayan cevrenize onlar hep orada olacaklar mıymis zira hayat bu. Başkalarınin hatalarına ya da eksikliklerine bakıp keyiflenmek ya da giydirmek değil haline şukretmek gerek bence. Ya da kendi dogrularini savunurken baskalarıni ezmemeye çalismak. Bakın ben sizin iddia ettiginiz gibi olmasa da kendi dunyamda bunları ögrendim sizinle paylasayim dedim ancak ihtiyaciniz yoksa okumayabilirsiniz diyorum ya bence sorun yok.

Hikayende suçlu arıyorsan sensin ..inandırıcı gelmedi yazdıkların otobüste yer Yok falan ..

Bosandiklarını biliyorum belgeleri gostermisti. Ben oradayken başkasıyla yemege gitmesi tabii bana yerini bil demek. Ama zaten eski eşiyle gorüstüklerini biliyorum gizli bir konu değil ayrıca hasta ya merak etmiş yemek o açıdan . Bi de beni orada istemezken tabii ki planını bozmayacak romantik anlarsa iste p zaaftan. Yani zaten son gecemiz olduğu belli hinca seyin üstune bir daha bir araya gelecek değiliz bari iyi biseyler de kalsın aklimizda.
Allah aşkına şu anlattıklarınızın hangisinde iyi bir şey varda aklınızda kalacak, adam rahat takılıyor sizde adamı takıntı yapmışsınız, paranız yoksa niye gittiniz yerin dibine sokmuş çıkartmış sizi hala para için aramışsınız, sahi yaşınız kaç

Hikayende suçlu arıyorsan sensin ..inandırıcı gelmedi yazdıkların otobüste yer Yok falan ..
off ya neden inandirmak zorunda olayım ki yani hikayem bu. Yer yoktu. İnanmadiysanız ciddiye almadan gecin lutfen.

Yok oyle olmuyor ben saydirayım ama sen yazma olmaz. Konu benim istedigim gibi yazarim. Benim sizin aşalamalarınizı kabul etmem sizi daha fazla kadın yapmaz ki. Bu ofke niye. Ben dedim ya anlayislı bir insanim. Sizi de anlamaya calisıyorum ve ne buluyorum biliyor musunuz. Birinin ustune basarak çıkmaya calişiyorsunuz sanki yani bir sorun bakalım sizi sarip sarmaayan cevrenize onlar hep orada olacaklar mıymis zira hayat bu. Başkalarınin hatalarına ya da eksikliklerine bakıp keyiflenmek ya da giydirmek değil haline şukretmek gerek bence. Ya da kendi dogrularini savunurken baskalarıni ezmemeye çalismak. Bakın ben sizin iddia ettiginiz gibi olmasa da kendi dunyamda bunları ögrendim sizinle paylasayim dedim ancak ihtiyaciniz yoksa okumayabilirsiniz diyorum ya bence sorun yok.
Hahhaaa bence de sorun yok. Kimi kalitesiyle yükselir. Kimi çamurunda debelenir. Herkesin ki kendine mübarek olsun.. iyi forumlar...

Valla şaşkınla okudum. Yazan bazı arkadaslara hak veriyorum maalesef kendinizi değersizleştiren siz olmuşsunuz. Hadi mecbur kaldınız öyle bi insanın evinde kalmaya nasıl hoş vakit geçirir sarılarak uyursunuz anlamış değilim. Umarım bundan sonra hayatınıza düzgün insanlar girer böyle şeyler yaşamazsınız

Çok özür diliyorum adam sokak hayvanı muamelesi yapmış size ve üstüne evine felan gitmissiniz ben hiç bişey yapamazsam gider bu hastanenin acilinde sabahlardim minnet etmezdim.eccük hak ediyorsunuz bence sanki bilemedim

Gurursuzsunuz... Onca şeye rağmen o adamla aynı yatakta sarılarak uyumak ve sabah ben gidiyorum diyerek yanaktan da olsa öperek gitmek... Bunun adı gurursuzluktur... Nasıl mideniz alıyor anlamıyorum gerçekten.. Adam eski karısıyla yemeğe gitsin.. Sonra gelip size sarılıp uyusun.. Hakkaten ne geniş bir mideniz varmış.. Pes..! Ölsem de o eve gidip o adamla aynı yatağa girmem.. Ölsem diyorum bakın..gerçekten okudum tüm yorumlarınızı ve tekrar söylüyorum gurursuzsunuz..

Siz kendinize bu kadar mı değer veriyorsunuz.
Resmen adamda kalmaya gitmişsiniz yok param bitmişti yok şöyle böyle lafı çevirmeyin.
Adamda duruma göre tepki vermiş karısının yanında başka konuşmuş..
Akşamda baktı evde hazır bir hatun..
Hatunu da görünce süt dökmüş kediye dönmüş sabaha kadar sarılarak uyumuş falan fişmann..

Kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum, teşekkür ederim çok iyi geldi beni kendime getirdi. Kaba saba olanları dikkate almadım. Takip edenler varsa bir kez daha bu yazdıklarımı okumanızı rica ediyorum. Belki yaşadıklarıma benim açımdan bakabilirsiniz.

Sizi çok haklı bulsam da ilişkiler her zaman iki kere iki dört eder şeklinde yaşanmıyor biliyorsunuz. Normalde ilişki biter ve dağılınır. Aramaya devam etmek falan bana da mantıklı gelmiyor. Yani arada bir belki ama sürekli irtibatta kalmak tuhaf bu beklenti olduğunu gösterir bana ki bu nedenle onun eski eşiyle hala sık sık görüşüyor olması da bana pek hayırlı gözükmüyor. Eski eşin benden haberi yok tabii ki çünkü o bunu bilse bir daha görüşmez sanırım. Ben çok yumuşak bir kadınım ve evet onun söylediklerine inanıyorum bu nedenle de bana doğruları söylüyor, sakladığı bişey yoktur sanırım.

Bir gurursuzluk var mı emin değilim çünkü bana net bir şekilde seni istemiyorum, bir daha arama dese asla aramam bunu biliyor. Ama burada bana açık kapı bırakan bir erkek ve benim bitmemiş duygularım var ve onun peşinden gidiyorum. Ha asil olan davranış neydi ? O görüşmeyeceğim deyince dönüp gelmek ya da başka yerden yardım alıp onu aramamaktı. Böyle yapabilseydim helal olsun banaydı ama henüz o mertebeye varamamışım demek ki, bu yaşadıklarım beni olgunlaştıracak ve bir daha kendimi bu hallere sokmayacağım demektir.

Zira artık benim bu kişiden bir beklentim yok. Arkadaşların dediği gibi bu adam bana uygun değil. Bu ne ya ortada ciddi bir sorun bile yokken krize girmek. Ben güçlü ve özgüvenli bir erkek isterim hayatımda, bu kadar kontrolsüz biri bana göre değil.

O zaman niye hala onu istiyorsun derseniz ikimiz de manyağız belki o nedenle :) şaka bir tarafa ben tutkulu bir insanım hayatı vasat yaşamayı sevmiyorum ve ben de evlenip ayrıldım. Onca yıl eşimle zerre heyecan yok ama bununla o kadar farklı ki. Neredeyse aramızdan kıvılcım çıkacak. Ha ama ben çok mu özelim ondan mı yok bea baksanıza başkalarıyla da birlikte oluyor ve hatta hep çevrimiçi kim bilir kimlere neler yazıyor ama bir şey var ki benden de vazgeçmekte zorlanıyor, ben de ondan. Keşke hayatıma başkaları girse de tamamen kopsam zaten kopacağım da bu kadar sancılı olmazdı belki daha kolay olurdu. Bu konuda iyi dileklerde bulunanlara teşekkür ediyorum.

Neden manyağız dedim biliyor musunuz? Ben o akşam ona diyorum ki senin istemediğin şeylere hayır demene ve yapmamana hayranım o da bana ne diyor, benim ısrarcı olmamı çok takdir ediyormuş yoksa böyle güzel bir akşam yaşayamazmışız. İşte bu konuşmalar garip. Birbirimizi en çok kızdıran ve üzen yönlerimizi teşvik ediyoruz. Demek istediğim ben bu olanlara rağmen ondan nefret etmiş ya da soğumuş falan değilim sonuçta o da kendince tepki veriyor ama artık şundan eminim ki biz birbirimize uygun değiliz.

Bana dese ki seni beğenmiyorum ya da ne biliyim bir şey hissetmiyorum belki daha önce vazgeçerdim ama sözde bana bayılıyor fakat asla istemiyor. Fakat iki yıl sonrada benim yaşadığım yere taşınacağını söylüyor. Falan falan. Emin olduğum bir şey var ki bana karşı bir şeyler hissediyor ama bugün karısı gel dese ona döner.

Sözün özü bu kadar kendimi kuçük düşürecek şeyler yaşamak istemezdim ama ne yapayım çabuk seven, erkeklere açık bir kadın değilim. Zaten ilişki deneyimim az. Birini bulunca afalladım bunca yıl sonra. Çevremde o kadar çok kadin var ki kolayca başka erkeklerin yatağina giren ve onlar surekli oyalanacak birini bulduklari için bir erkeğin peşinde koşmuyorlar şimdi onlara gururlu kadınlar diyebilir miyiz?

Bana yalan söylemez diyorsunuz ama eski eşin sizi bildiğini ve umursamadigini söylemiş. Eski eşini sevmediğini söyledi diye ilk yorumlarda onu sevmiyor falan diye adamın ağzıyla konuşuyorsunuz. İnsanlar inanma dedi de tabi ki kadının haberi yoktur belki demeye cagirsa ona döner demeye başladınız.
Siz naparsaniz yapin ama insanlarla kendinizi kıyaslamayin yine. Size göre kucaktan kucağa gezen herkesle yatan insan sizden daha gurursuzdur ama onlara sorsak bana köpek çeken adamın yüzüne bakmam der hani değil ki sarılıp uyumak..
Bana şunu dedi bunu dedi diye defalarca yazmışsınız biz yemiyoruz siz yemek istiyorsanız buyrun devam edin.
Ama size göre vasat olmayan bu hayat bana göre eksilerde mesela.

Saka misiniz konu sahibi ya ? Her bir cumle icin yapilacak binlerce yorum var

Param olmasa sokakta kalsam heralde dilenirdim bana öyle muamele eden birinden para istemezdim

Hahhaaa bence de sorun yok. Kimi kalitesiyle yükselir. Kimi çamurunda debelenir. Herkesin ki kendine mübarek olsun.. iyi forumlar...
Eksik bırakmışsinız kimisi de çamur atarak kendini kaliteli hissetmek ister. Tesekkurler...

2 sezon dizi cikar mubarek hayatinizdan. Ama ben olsam bana sen beni ilgilendirmiyorsun ne halin varsa gor diyen birinin evine gidip sonra hos vakit geciremezdim. Gerci ben param olmadan baska bir yere gitmeyede cesaret edemezdim o ayri.. masallah size...
Çok karışık. sen neden gittin o neden istemedi, eski karısı neymiş sen neymişsin... bir sürü soru var. sonuçta istemiyor seni bence. bırak önüne bak derim.

Siz kendinize bu kadar mı değer veriyorsunuz.
Resmen adamda kalmaya gitmişsiniz yok param bitmişti yok şöyle böyle lafı çevirmeyin.
Adamda duruma göre tepki vermiş karısının yanında başka konuşmuş..
Akşamda baktı evde hazır bir hatun..
Hatunu da görünce süt dökmüş kediye dönmüş sabaha kadar sarılarak uyumuş falan fişmann..
Lafı niye cevireyim size açıklama yapmak hesap vermek zorundamiyim. Diyelim kalmaya gittim kim ne diyebilir di mi yani niye kılif bulmak zorunda kalayım. Ayrıca karısi değil.

Senaryo gibi resmen ya. Yılın senaristi ve oyuncusu kesinlikle olabilirsin.:KK9:

Sen bile kendine değer vermiyorken karsindakinden bu değeri görmeyi bekleme bence. Resmen paspas yapmışsın adama kendini.

Hanımlar,

hemcinslerinizin yaptıkları hatalara kızıyorsunuz anlıyorum ama aşağılamalarınızı anlamakta güçlük çekiyorum, şurada yazdıklarınızın onda birini bir başkası size yazsa demediğinizi bırakmazsınız.
Hiç tanımadığınız bir kadının tüm yaşadıklarını bilmeden, yazdıklarınız karşısında ne hissedeceğini umursamaz tavrınız beni hayrete düşürüyor.

Hiçbirimiz hiç mi hata yapmadık, keşkelerimiz yok mu?

Kızlar merhaba, eski erkek arkadaşımla sözde arkadaş kaldık. Bana vatsaptan günaydın, öpücük, ne haber gibi bir iki kelimelik mesajlar atıyor ki neredeyse ayrılalı bir yıl olacak ben de fazlasıyla karşılık veriyorum ancak bizim asla bir geleceğimiz olmayacağı defalarca aramızda konuşuldu.

Geçenlerde doktora gitmesini gerektiren bir rahatsızlığı oldu ve o biraz isteksiz davrandı. Ben de hem onu teşvik etmek için hem de bunu bahane ederek günü birlik onun yanına gittim. Uzak şehirlerde yaşıyoruz.

Kızlar inanın amacım birlikte bir kahve içip sonra dönmekti ve ilk kez böyle bir şey yaptım ama ne oldu biliyor musunuz? Sen nasıl gelirsin, hayatıma nasıl birden müdahale edersin, bana dayatamazsın seninle görüşmeyeceğim dedi telefonda. Ben şok.

Senin doktora gitmeni sağlamak için geldim dedim, ben zaten doktordayım dedi. İyi ya o zaman yalnız kalma ben yanına geleyim deyince de ne dese beğenirsiniz zaten yalnız değilim eski karım var yanımda dedi.

Şimdi ben buna şaşırmış falan değilim. Görüştüklerini biliyorum hatta başkalarının da hayatına girdiğini konuşmuştuk. Ki bu çok normal biz sevgili değiliz ki.

Ne kadar kötü hissettim bi yerde oturdum nasıl yorgunum kaç vasıta değiştirmişim ona gelmek için ve bu insanla daha bir kaç gün önce telefonda gayet güzel konuşmuşuz, kapısına dayanmış değilim ki ne bu panik.

Daha bitmedi kızlar...

Bir çay içtim biraz biseyler atıştırdım ve dönüşe geçtim ve yine bir şok tüm otobüs firmalarını gezdim tek bir yer yok, uçağa param yetmedi, otele de yetmedi tabii. Ben böyle tersleneceğimi hiç düşünmemistim ki, otobüsle dönerim olmadı uçak için ondan borç alabilirim diye planlamıştım.

Tanıdıklarım var o şehirde ama aniden arayıp kimseyi rahatsız etmek istemedim. Gelmişken onu görmeden dönmek istemedim. Telefonla aramaya başladım, dönüş için bana borç ver hatta istersen havale yap durumum budur dedim. Bana param yok, beni ilgilendirmiyorsun artık ne halin varsa dedi ve beni engelledi.

Gözümden nasıl yaşlar boşaldığını anlatamam, şimdi bile zor tutuyorum. Bu davranışlara alışkın biri asla değilim ve kendimi bu hallere nasıl düşürdüm diye çok üzüldüm. Buna bir iki bişeyler yazdım ve ne yapacağımı bilemez bir halde otururken bana mesaj attı sadece bir çay içimlik buluşalım diye.

Buluştuk, asıl şoku orada yaşadım zaten. Kızlar resmen sinir krizi geçirdi. Yani üstünü başını parçalamaya kalktı ya, tişörtünün yakasını çekiştirirken yırtacaktı. Ben dumur oldu yan masalar bize bakakaldı. Otele götürdü beni orada parası yetmedi. Otelin önünde çıkardı evinin anahtarlarını verdi sen bu gece bende kal dedi.

Ben artık daha fazla uzatmak istemedim yani ertesi sabaha kadar güvenli bir yerde kalayım sonra gün aydınlanınca evime döneceğim diye kendimi rahatlattım. Bu arada şaka gibi ama o eski karısıyla yemeğe gitti ben onun evine.

Bir kaç saat sonra geldi. Daha kapıdan girdi gerginlik başladı. Öyle bir bağırdı ki inanın duramadım, kaçmak istedim ama kapı kilitli, anahtar yok. Bende kapının önüne oturdum.

Bu sakinleşti. Geldi beni oradan alıp, içeri götürdü. Başladı bana iltifatlar etmeye sanırsınız bana sırılsıklam aşık, ilişkimizin neden olmadığını anlattı ve haklı, çek kendini bak o zaman ben senin peşinden koşarım dedi. Başka biriyle olmanı asla istemiyorum ama buna karışamam falan filan. Daha garibi ne biliyor musunuz bu sekilde ısrar etmen iyi oldu yoksa şu anları yaşayamayacaktık dedi.

Ben de dedim ki, bu sözlerine kanıyorum biliyorsun ama belli ki sen eski karınla tekrar birlikte olmaya çalışıyorsun. Bana gündüz belki öyledir demişti. Akşam yok öyle bir şey dedi.

Ve kızlar benimle sohbet etmeye başladı tatlı tatlı, sonra geç saatlere kadar hoş vakit geçirdik. Gece sabaha kadar bana sımsıkı sarılarak yattı. Ben sabah daha hava aydınlanmadan kalktım bir an önce dönmek için, onu öpüp ben gidiyorum dedim. Yine bana ters konuştu iyi mi? Kapıya uğurlamaya geldi, vedalaşalım dedi ben de haketmiyorsun deyip çıktım. Bir daha iletişim yok.

Gece uyurken dislerini gıcırdatıp durdu. Bana surekli sana cok kızgınım, öfkeliyim dedi sürekli. Tüm bu yaşadıklarım kendimi çok değersiz hissetmeme neden oldu, yaşam ışığım söndü, içim sıkılıyor ben gercekten bu tarz şeyler yaşamaya alışık değilim.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Sen kendini degersizlestirmissin. Hic mi gururun yok!!!

Back