How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yorum yapmakta zorlanıyorum, çok değersiz hissettim...

Bu kişi öyle zarar verecek, küfredecek falan biri değil hiç değil. Senin arkadasların var burada onlardan yardım alirsın diye düsundüm dedi. Yani o kadar beter biri değil. Ben arkadaşlarıma bu yaşadıklarımı anlatamam zira inanmazlar benim bu hallere duseceğime. KK hiç aklıma gelmedi bi de tüm bunlar az bir zamanda oldu ve stres altında sagliklı düşünemedim. Ha yine de olan oldu bin nasihattan etkili üstelik ...

Benimde kızım var büyük konuşmak istemem ama hareketlerinizin hiç bir akla mantığa uyan yanı yok sabaha kadar sarılıp yatmak nedir bence önce kendinize aklı başında sizi gerektiğinde yönlendirecek bi kız arkadaş ve bulun ihtiyacınız var

Sana ahkam kesmeyeceğim
Okuduğum birkaç cümle sonrasında seni yargılayabilecek hakka sahip değilim zaten
Anlayamam bile
Tanımıyorum seni
Kim bilir ne fırtınalar kopuyor içinde
Şunu demek istiyorum,
kendi değerini onun yüzünden kaybetme

Sağlıklı düşünen,vicdana sahip bir insan çıkar karşına umarım tüm dertlerinle,yaralarınla sever o kişi seni
Ama bu adam o kişi değil
Bu adam seni her şeyinle sevemez
Yaralarınla ilgilenmez daha çok kanatır bu adam
Sana sarılmaya bile korkacak kadar çok sevecek birini bekle

Seviyorsundur yanında olmak istiyorsundur ama hep sen mi feda edeceksin kendini?
Kaç kez ağladın şimdiye kadar onun yüzünden?

Ne yazarsak yazalım belki gönlüne söz geçiremeyeceğiz
Belki o adamın peşine takılıp gideceksin
Aylar sonra yeni bir konuyla benzer üzüntülerden bahsetmeni istemem

Lütfen kendini düşün

Bak bircok sey basittir inan...Gercekten seven insan ayrildiktan sonra arada sirada sel demekle birakmaz.Ne olursa olsun onun icin gelen birine degil duygusal yakinlik hisettigi biri oylesine arkadasi olsa bile duzgun biriyse yari yolda birakmaz.
Gelecel dusunulecek emek verilecek biri kafelerde ustunu basini parcalamaz bu n normal degildir.
Ve erkekler cogu zaman cok derin dusunmezler oyle miydi boyle miydi diye dusunmek gereksiz ve zaman kaybidir..
Olay nasil gorunuyorsa oyledir altinda baska birsey yoktur...
Yaptigin yanlis ve bir daha kendini koru..
Baskacada bir acaban olmasin

Bu kadar aptallik cidden fazla. Klinik vaka karsindaki sen de neye inanacagini bilmeyen uc yaşında kiz cocugu.

Her söylediğine böyle inanıyor musunuz? Eski eşinin sizden haberi falan yok belli ki delirmiş siz gidince. En anlamadığım da orda tanidiklariniz varmış madem ağzınıza eden adamdan para istemeye evinde kalmaya gurur yapmiyorsunuz da tandiklarinizdan istemeye mı çekiniyorsunuz?
Siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama adam egoist biri belli ki herkesi elinin altında tutuyor. Ben olsam şöyle yapardım falan demeyin herkes sizin gibi düşünmeyebilir. Adam olsa arkadaş kalalım diyip ayrıldıktan sonra bir sene cıvık cıvık mesaj atıp oyalamazdi.
Kendi değerinizi kendiniz belirleyeceksiniz artık lütfen iletişimi kesin.

eski sevgilin eski eşinle arkadas kalamazsın. en mantıklısı onu hayatından tamamen çıkar belli ki dengesiz biriymiş.

Çok ilginç bir insansınız kendinizi değersizleştiren sizsiniz kusura bakmayın hak etmişsiniz çünkü bu adamı tanımıyor değilsiniz az çok tahmin etmeniz gerekirdi

Neyse olan olmuş ilerisine bakın hayat devam ediyor
Hatalardan ders alabiliyorsak bu hataları kâra dönüştürmüş oluruz

Evet mantıklı düşünemiyorum. Yani ben bir erkeği istemesem cok net davranırım. Eğer kullanacaksam da ki tarzim değil gel takılalım ama beklentin olmasin derim. Şimdi burada benim dengemi bozan şu: Beni tanıyor umut verecek şekilde davranirsa beklentiye gireceğimi biliyor. Madem beni istemiyorsun o zaman umut verme di mi.

sen onu tamamen çıkar hayatından umudun da kalmaz zorla mesaj yazmıyordur o adam sen yüz veriyon diye yazıyo belli ki gönlü eğleniyo

Otobüs biletimi alır sabaha kdr otogarda beklerdim. Olmadı mescide giderdim. Yada hastane kantinine.. ölsem onun evinde kalmazdım. Bide hoşça vakit geçirip sarılıp uyumazdım.
Kendini değersiz hissetmen normal çünkü kendi ellerinle değerini düşürmüşsün..

Bir insan en fazla bu kadar gereksiz, saçma şeyler yapabilirdi. Kusura bakma ama adam hasta sen de o kadar hatalısın ki. Yorum yapamıyorum

tanidiklari arardim yinr o adamin evine gitmezdim ya hatta oraya bastan gitmezdim valla siz hatalisiniz kendi kendinizi bosu bosuna ne hale sokmussuniz hem.parasiz pulsuz yolami cikilir ya adama nasil guvendiniz

Kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum, teşekkür ederim çok iyi geldi beni kendime getirdi. Kaba saba olanları dikkate almadım. Takip edenler varsa bir kez daha bu yazdıklarımı okumanızı rica ediyorum. Belki yaşadıklarıma benim açımdan bakabilirsiniz.

Sizi çok haklı bulsam da ilişkiler her zaman iki kere iki dört eder şeklinde yaşanmıyor biliyorsunuz. Normalde ilişki biter ve dağılınır. Aramaya devam etmek falan bana da mantıklı gelmiyor. Yani arada bir belki ama sürekli irtibatta kalmak tuhaf bu beklenti olduğunu gösterir bana ki bu nedenle onun eski eşiyle hala sık sık görüşüyor olması da bana pek hayırlı gözükmüyor. Eski eşin benden haberi yok tabii ki çünkü o bunu bilse bir daha görüşmez sanırım. Ben çok yumuşak bir kadınım ve evet onun söylediklerine inanıyorum bu nedenle de bana doğruları söylüyor, sakladığı bişey yoktur sanırım.

Bir gurursuzluk var mı emin değilim çünkü bana net bir şekilde seni istemiyorum, bir daha arama dese asla aramam bunu biliyor. Ama burada bana açık kapı bırakan bir erkek ve benim bitmemiş duygularım var ve onun peşinden gidiyorum. Ha asil olan davranış neydi ? O görüşmeyeceğim deyince dönüp gelmek ya da başka yerden yardım alıp onu aramamaktı. Böyle yapabilseydim helal olsun banaydı ama henüz o mertebeye varamamışım demek ki, bu yaşadıklarım beni olgunlaştıracak ve bir daha kendimi bu hallere sokmayacağım demektir.

Zira artık benim bu kişiden bir beklentim yok. Arkadaşların dediği gibi bu adam bana uygun değil. Bu ne ya ortada ciddi bir sorun bile yokken krize girmek. Ben güçlü ve özgüvenli bir erkek isterim hayatımda, bu kadar kontrolsüz biri bana göre değil.

O zaman niye hala onu istiyorsun derseniz ikimiz de manyağız belki o nedenle :) şaka bir tarafa ben tutkulu bir insanım hayatı vasat yaşamayı sevmiyorum ve ben de evlenip ayrıldım. Onca yıl eşimle zerre heyecan yok ama bununla o kadar farklı ki. Neredeyse aramızdan kıvılcım çıkacak. Ha ama ben çok mu özelim ondan mı yok bea baksanıza başkalarıyla da birlikte oluyor ve hatta hep çevrimiçi kim bilir kimlere neler yazıyor ama bir şey var ki benden de vazgeçmekte zorlanıyor, ben de ondan. Keşke hayatıma başkaları girse de tamamen kopsam zaten kopacağım da bu kadar sancılı olmazdı belki daha kolay olurdu. Bu konuda iyi dileklerde bulunanlara teşekkür ediyorum.

Neden manyağız dedim biliyor musunuz? Ben o akşam ona diyorum ki senin istemediğin şeylere hayır demene ve yapmamana hayranım o da bana ne diyor, benim ısrarcı olmamı çok takdir ediyormuş yoksa böyle güzel bir akşam yaşayamazmışız. İşte bu konuşmalar garip. Birbirimizi en çok kızdıran ve üzen yönlerimizi teşvik ediyoruz. Demek istediğim ben bu olanlara rağmen ondan nefret etmiş ya da soğumuş falan değilim sonuçta o da kendince tepki veriyor ama artık şundan eminim ki biz birbirimize uygun değiliz.

Bana dese ki seni beğenmiyorum ya da ne biliyim bir şey hissetmiyorum belki daha önce vazgeçerdim ama sözde bana bayılıyor fakat asla istemiyor. Fakat iki yıl sonrada benim yaşadığım yere taşınacağını söylüyor. Falan falan. Emin olduğum bir şey var ki bana karşı bir şeyler hissediyor ama bugün karısı gel dese ona döner.

Sözün özü bu kadar kendimi kuçük düşürecek şeyler yaşamak istemezdim ama ne yapayım çabuk seven, erkeklere açık bir kadın değilim. Zaten ilişki deneyimim az. Birini bulunca afalladım bunca yıl sonra. Çevremde o kadar çok kadin var ki kolayca başka erkeklerin yatağina giren ve onlar surekli oyalanacak birini bulduklari için bir erkeğin peşinde koşmuyorlar şimdi onlara gururlu kadınlar diyebilir miyiz?

Ayrıldığın ve biz olamayız diye konuştuğun eski sevgili ile öpücüklü mesajlaşmaları bırak hiç konuşmamam gerekirdi. Kafana göre sürpriz yapma kısmı ise facia üzgünüm. Hele dönüş paranı ya da biletini ayarlamaman o kadar saçma ki anlatacak kelime bulamıyorum.
Hadi risk aldın diyelim nasıl dönüşünü garantiye almadan elini kolunu sallayarak rahatça gidebildin? Bir İsveç mi Danimarka mı sandın otostopla dönerim, gerekirse ülkeyi bile gezerim diye düşüncelerin mi var anlamadım ki.
Buna da güvendin diyelim, seni geri çevirmeyeceğine inandın. Sen niye sana insan gibi davranmayan bi adamla romantik dakikalar geçiriyorsun? Sen geldin diye dağa kaçmadığı kalmış, seni sallamış eski esiyle yemeklere gitmiş. Kendine saygı duyulmasını sağlamıyorsun ki sen. Ezik, yapışkan bir portre çizdin şu tek konuda bile. Tüm hataları toplamışsın neredeyse üzerinde. Tek eksik hamile kaldım doğuracağım yazmaman olmuş.

Back