• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yirmi kişilik yatılı misafir

Merhaba hanımlar.
Çok bunaldım aslında ondan yazıyorum....
Başlıkta da anlaşılacağı üzere evimde yatılı 20 kişiyi iki gece misafir edeceğim ama canım şimdiden çıkmış durumda :KK43:
Eşimin şehir dışından arkadaşı yaşadığım şehirde sınava girecek ve eşide evlendiklerinden beri gezmeye çıkmadığı için buraya getirmek istedi. Gayet normal bir durum tabiki ve güzel de... Ama geçen hafta geldiler ve ikisi bir haftadır bizde. Gitmek istediler misafirhaneye ama eşim izin vermedi. Adam iki aydır ücretsiz izinde masraf yapmasınlar dedi. Ama bugünden içinde kayınvalidem iki görümcem enisteler kaynimlar çoluk çocuk hep bize gelecekleri belliydi. Eşim iki misafir birlikte olsun hallederiz dedi. Gelin görün ki zaten bir haftadır misafir gezdirip her gün kahvaltı yemek hazırlamaktan baygınlık geçirmek üzereyken hoppp üstüne diğer misafirler. Şu an yemek sonrası çay faslına geçmeden önce odama gectigim bir sirada yazıyorum. Canım cikti. :KK43: Herkes yardimci, hepsi harika insanlar. Çok da güzel birlikte olmak. Ama gezdirmeydi yemekdi cocukdu....
Pazartesi tatile gideceğiz gelince de okul başlayacak yanı ise basliyorum. Bu yorgunlukla nasıl olacak bilmiyorum :KK43:
İçimi dökmek istedim. Kimi nasıl yatiririm onu bile bilmiyorum. :KK43: Çok yoruldum kızlar çok.

Bayılırım misafire
Lakin bu durum düşüncesizlik
Eşinize çok kızdım şu an
Bir de evin banyosunu düşündüm... beynim yandı🙈

Tusa mı girecekmiş Pazar giderler ama 20 kişi nasıl ağırlayacaksın yaaa:( zor ya iş bölümü yaptıracaksın ya da kolaya kaçıp dışardan lahmacun söyleyin kahvaltıyı birlikte hazırlayın

yapsınlar 5 paket makarna oturup yesinler, sabah da karpuz peynir. Başka çare yok gibi :KK70:

Bugün alış veriş yaptım, peynirin kilosu 37 lira🙈🙈🙈 düşünemedim, sofra nasıl kurulur, kim nerde yer, kadıncağızın işi çok zor ya, misafirden sonra yalatırım evi o kocaya😀
Anlamadığım niye kimse rahatsız olmuyor yaw😂

Kabus gibi düşüncesizler ordusunun içine düşmüşsünüz eşinizle bir an önce konuşun

Bayılırım misafire
Lakin bu durum düşüncesizlik
Eşinize çok kızdım şu an
Bir de evin banyosunu düşündüm... beynim yandı🙈
Esı dusunceli ve harika bırıymıs konu sahıbı bana cevap olarak öyle yazdı.
Sanırım Esine kızan tek biziz.

Bugün alış veriş yaptım, peynirin kilosu 37 lira🙈🙈🙈 düşünemedim, sofra nasıl kurulur, kim nerde yer, kadıncağızın işi çok zor ya, misafirden sonra yalatırım evi o kocaya😀
napalım bu saatten sonra kadının canını mı sıkalım eşi iyi bir insanmış belli ki rica etti eşi de kıyamadı.. belki ayıp olacağını düşündüler karşıdaki kişiye

konu sahibinin kocası düşünsün artık peynirin kilosunu da, aşevi kurmuş sanki. :KK70:

Hayır bir de misafire evi bırakıp gidecekmiş tatile, ölüm kalim olmadıkça babama bile bırakmam açıkçası evimi. Öğrenci evi sanki.

Geçen hafta kayinvalideme 5 kişilik bir aile yatılı misafirliğe geldi şehir dışından, kalabalıklar diye 2 kişiyi ben aldım. Kayınvalidemin evi dubleks bir de, yatacak yer de var yani. Bizimkiler birşey değilmis meğer :)

Tusa mı girecekmiş Pazar giderler ama 20 kişi nasıl ağırlayacaksın yaaa:KK43: zor ya iş bölümü yaptıracaksın ya da kolaya kaçıp dışardan lahmacun söyleyin kahvaltıyı birlikte hazırlayın
Aynen madem kocası herkese acıyor karısına da acısın yemeği dışarda yedirsin. Bu adam resmen kadını enayi yerine koyuyor

Back