• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yirmi kişilik yatılı misafir

Bu ne yaa eşin niye böyle bişey yaptı :skandal:
Bence evi terket git annene ne halleri varsa görsünler :sinirli:
Yok artik Allahin misafiri icin evimj terk etsin 3vet yasadigin sana zor gelebilir ama biz hergun bunlari yasiyiruz bide uzak yoldan gelenler 3 e kadar yatmaz 8 de kahvalti beklerler cay gider yemek gelir o gider meyve cay yani kisacasi senden iyi yasayanlar olabilir ama senden kotulerini unutna bu gun gitti yarin kaldi sık disini

ben tatildeyken bana da bir geceligine teyzemler geldi kaynanasi damadi kizi torunu
baya kalabalik hissettim, gercekten yatak yorgan ayarlamasi ayri stres ki benim yerim de vardi, ayy Allah kolaylik versin

Yok ya çok dusunceli, ona da zor. Maddi anlamda da sonuçta bunların bir zorluğu var. Çok iyi niyetli , harika bir insan, yardımcı da oluyor ama zor işte zor. :KK43: Canim çıktı resmen.
Yok gercekten dusuncelı degil
Kendisini darulaceze sanarken sizi de emir eri veya hızmetcı gıbı goruyor
Yoksa onune gelene kal demez ucretsız izni dusunmezdı
Keske milletin cebini dusumecegıne sizin yorulmanızı dusunseydı. Bencil olmayan dusunurdu cunku. Hizmeti siz ediyorsunuz ya?
Bu arada size ettikleri yardım jest değil gorgu kuralı, Bı zahmet etsınler.

Hepsi denk geldi aslında. Niyet bu degildi ama böyle oldu malesef. P.tesi tatile giderken evi de muhtemelen arkadaşlarına birakacagiz. Bundan yana rahatsız değilim sadece cooookk yoruldum insanlardan... Ev 4 oda, büyük. Salon da var. Yatak yeteri kadar yok. Ne olacak bilmiyorum bunu. Yastık bile yok ki o kadar :(
Oha insanlar cok yuzsuz

Eviniz ne buyuklukte ki?
Benim evimde o kdr insana yetecek yastik carsaf yok
Kendileri dusunup gelmemeli eger ölüm kalim meselesi yoksa.

Yok artik Allahin misafiri icin evimj terk etsin 3vet yasadigin sana zor gelebilir ama biz hergun bunlari yasiyiruz bide uzak yoldan gelenler 3 e kadar yatmaz 8 de kahvalti beklerler cay gider yemek gelir o gider meyve cay yani kisacasi senden iyi yasayanlar olabilir ama senden kotulerini unutna bu gun gitti yarin kaldi sık disini
İroni olsun diye yazdım herhalde öyle bırakıp gidecek hali yok

Merhaba hanımlar.
Çok bunaldım aslında ondan yazıyorum....
Başlıkta da anlaşılacağı üzere evimde yatılı 20 kişiyi iki gece misafir edeceğim ama canım şimdiden çıkmış durumda :KK43:
Eşimin şehir dışından arkadaşı yaşadığım şehirde sınava girecek ve eşide evlendiklerinden beri gezmeye çıkmadığı için buraya getirmek istedi. Gayet normal bir durum tabiki ve güzel de... Ama geçen hafta geldiler ve ikisi bir haftadır bizde. Gitmek istediler misafirhaneye ama eşim izin vermedi. Adam iki aydır ücretsiz izinde masraf yapmasınlar dedi. Ama bugünden içinde kayınvalidem iki görümcem enisteler kaynimlar çoluk çocuk hep bize gelecekleri belliydi. Eşim iki misafir birlikte olsun hallederiz dedi. Gelin görün ki zaten bir haftadır misafir gezdirip her gün kahvaltı yemek hazırlamaktan baygınlık geçirmek üzereyken hoppp üstüne diğer misafirler. Şu an yemek sonrası çay faslına geçmeden önce odama gectigim bir sirada yazıyorum. Canım cikti. :KK43: Herkes yardimci, hepsi harika insanlar. Çok da güzel birlikte olmak. Ama gezdirmeydi yemekdi cocukdu....
Pazartesi tatile gideceğiz gelince de okul başlayacak yanı ise basliyorum. Bu yorgunlukla nasıl olacak bilmiyorum :KK43:
İçimi dökmek istedim. Kimi nasıl yatiririm onu bile bilmiyorum. :KK43: Çok yoruldum kızlar çok.
Bu ne ya böyle . Öncelikle kendi üzerinden gideyim . Benim evim tatil köyü değil üstelik başka misafir gelirken de onların gitmesi en doğru ayrıca eşinizin tutumu çok yanlış. Gelelim akrabaların gelmesine. Bizde bu kadar kalabalık ancak düğünlerde cenazelerde vs ağırlanır onlarda akrabalar arasında paylaştırılır. Ziyarete falan gitmek için 20 kişi toplanmak hiç hoş değil düşüncesizlik

Ben gercekten bu insanlari anlayamiyorum.Cogu kişiye normal gelen şeyler bana ileri anormal geliyor.Bazen uzaydan geldigimi vs düşünmüyor degilim.Allah kolaylik versin ,diycek kelime bulamiyorum eşinizin ve sülalesinin rahatligina ....

O kadar akraba neden hepsi bir arada geldi ki. Hepsi birbirinden haberdar sonuçta? Arkadaşlarda ayrı alem. Ben birinin evinde 1 hafta kalamam şahsen keyfi olarak. ciddi ölüm kalım meselesi yoksa. Birde madem başka misafirleriniz gelecek niye gitmediler insanda az düşünce olur ya :(

Yok ya çok dusunceli, ona da zor. Maddi anlamda da sonuçta bunların bir zorluğu var. Çok iyi niyetli , harika bir insan, yardımcı da oluyor ama zor işte zor. :KK43: Canim çıktı resmen.

ne tatlı anlatmışsın. sadece yoruldum insanlar çok iyi diye. iyi niyetlinin misafir ağırlaması bile başka oluyor işte. çok takdir ediyorum senin gibi insanları. biraz yoruldu diye herkese surat asan, çıngar çıkaran insanlar çok itici.
bravo. kolaylıklar.

Bence siz cok rahatsiniz. Evinizi tatile gidince nasil arkadasiniza birakabiliyorsunuz sasirdim.
Arkadaslariniz o kadar misafir gelince hic mi gitmeyi düşünmedi? Gelen misafirler evde misafir varken nasil geldi ?🤪
Yani karisik herkes anlayissiz bir siz anlayisli.
Yarin nasil yatirdiginizi anlatin merak ederim ☺️

Kabus gibi düşüncesizler ordusunun içine düşmüşsünüz eşinizle bir an önce konuşun

Merhaba hanımlar.
Çok bunaldım aslında ondan yazıyorum....
Başlıkta da anlaşılacağı üzere evimde yatılı 20 kişiyi iki gece misafir edeceğim ama canım şimdiden çıkmış durumda :KK43:
Eşimin şehir dışından arkadaşı yaşadığım şehirde sınava girecek ve eşide evlendiklerinden beri gezmeye çıkmadığı için buraya getirmek istedi. Gayet normal bir durum tabiki ve güzel de... Ama geçen hafta geldiler ve ikisi bir haftadır bizde. Gitmek istediler misafirhaneye ama eşim izin vermedi. Adam iki aydır ücretsiz izinde masraf yapmasınlar dedi. Ama bugünden içinde kayınvalidem iki görümcem enisteler kaynimlar çoluk çocuk hep bize gelecekleri belliydi. Eşim iki misafir birlikte olsun hallederiz dedi. Gelin görün ki zaten bir haftadır misafir gezdirip her gün kahvaltı yemek hazırlamaktan baygınlık geçirmek üzereyken hoppp üstüne diğer misafirler. Şu an yemek sonrası çay faslına geçmeden önce odama gectigim bir sirada yazıyorum. Canım cikti. :KK43: Herkes yardimci, hepsi harika insanlar. Çok da güzel birlikte olmak. Ama gezdirmeydi yemekdi cocukdu....
Pazartesi tatile gideceğiz gelince de okul başlayacak yanı ise basliyorum. Bu yorgunlukla nasıl olacak bilmiyorum :KK43:
İçimi dökmek istedim. Kimi nasıl yatiririm onu bile bilmiyorum. :KK43: Çok yoruldum kızlar çok.
Eviniz yalı falan mı
98 m2 evde 3 kişi 1 de kedi yatamıyoruz nerdeyse 20 tane yastığınız mı var amanınnn

Back