• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Çok iyisin canım maşallah:KK9:
Ben bi kendimden memnuyetsizim bu ara ama sağ ol canım;)
Sabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase tarhana çorbası acılı + 4 ad.brüksel lahanası zeytinyağlı + 1 ad. mezgit fileto + 2 ymk kaşığı patates salatası + 1 çtl helva

Ara; 15:30 - 1 sade nescafe şekersiz + 2 çtl çikolatalı yaş pasta (iş yerinde yılbaşı kutlaması sebebiyle)
Akşam; 20:00 - 3 ad.hamsi + 3 ad.ufak köfte + 2 ad.mantar + 2 ad.tavuk eti ufak + yarım kase yeşil salata(eşimin yılbaşı yemeğiydi şirketle beraber o sebepten tattım hepsinden doymadan döndüm ama)
Ohhh tam diyetisyenlerin dediğin gibi olmuş, her şeyden azar azar ye;)
Nasip degilmis canim. İnslh bidahakine regl olmazsin sikma canini.

Menun cok iyi bu arqda
Aynen umarım bir dahaki ay olmam;) teşekkür ederim canım
Menüm:
Sabah: 1 yumurta, zeytin, peynir, yeşillik
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, 2 tane küçük kuru dolma, 2 kaşık yoğurt, salata
Akşam: Tarhana çorbası, 2 kaşık zeytinyağlı pırasa,
Yemekten sonra çayla 3-4 tane kestane :)
Ohh afiyet olsun canım. Gayet güzel bir menü;)
Bende dün olmam lazımdı olmadım canım. Garip garip ağrılar var karnımda kasıklarımda olacağım herhalde. Napalım nasip canım neyse hayırlısı o olsun. Menün çok iyi canım. Biz bebek olana kadar zayıflamaya ağırlık verelim ince ince hamile kalalım inşaallah :)
İnşallah canım benim yaa:) 2016 bizim yılımız olsun, herkesin gönlündeki olsun. Bizim gibi bebek isteyenlerin kucağı bebekle dolsun;)
İyisin masallah. Kizlar hepiniz calisiyormusuniz:KK66:
Disarda olunca cok bisey yiyesi gelmez insanin heralde.
Ben caliadigim icin evdeyim. Sizinki kadar cok cok az olmasada bende oyle cokta yiyor sayilmam aslinda. Spor ve 2.5 litre suyumuda aksatmiyorum

Neden ben az veriyorum neden neden neden. İsyaaaaaan kiloyaaaa:d :KK66:
Ben de ilk defa evdeyim bu sene, kpss hazırlanıyorum. Yani genelde dershanedeyim aslında;) ama hareketim kısıtlı çalışma hayatıma göre;) ben de az veriyorum canım. Uzun zaman üstüne 58i bu hafta gördüm. Canını sıkma, vericez o kiloları
merhaba kızlar
ben konunuzu yeni gördüm..
55 kılodan 64 e yukselınce ve hiç veremeyince bende diyetisyene gittim...
ilk olarak 13 günlük bir menü uyguladı, sonrasındada 20 günlük. maddi durumum el verirse devam edeceğim gitmeye...
diyetisyenimden öğrendiğim en önemli sey metobolizma hızlanması yani yememek değil yemek... tabi yağ yakıcı seyleri..

mesela greyfurt denen bir meyveyı hayatıma soktu. birde biberiye çayını. muhteşem ikililer.
dilerseniz ondan aldığım önerilerle yazabilirim size: ))
Hoş geldin canım aramıza
Sabah; 07:40 - 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene çayı + 1 ad.minik kare sütlü çikolata
Öğle; 12:25 - 1 kase kremalı tavuk çorbası + 4 ad.orta boy köfte + 2-3 ad. parçalanmış turşu
Afiyet olsun canım benim. Gayet güzel olmuş.

Kızlar mutlu yıllar hepinize bu arada;)

Ben sabah bir tost yaptım kendime kepekli beyaz peynirli. Sınavım vardı, sınava girdim. Akşamı yarın yazarım. Öpüldünüz çok

Ben bi kendimden memnuyetsizim bu ara ama sağ ol canım:KK66:

Ohhh tam diyetisyenlerin dediğin gibi olmuş, her şeyden azar azar ye:KK66:

Afiyet olsun canım benim. Gayet güzel olmuş.

Kızlar mutlu yıllar hepinize bu arada:KK66:

Ben sabah bir tost yaptım kendime kepekli beyaz peynirli. Sınavım vardı, sınava girdim. Akşamı yarın yazarım. Öpüldünüz çok

Memnun ol canım gayet iyi gidiyorsun:KK68:

Evet iş yeri yemeğini kazasız belasız atlattım:KK70:

Mutlu yıllar herşey gönlünce olsun canım ben pazartesi anca girerim:KK19:

Kızlar merhaba;) yeni yılın ilk sabahı güzel bir kahvaltı ile güne başladım. Yazmıycam tek tek ama birazdan toplam caloriyi ekliycem.
Akşam da, o evlilik yıl dönümümüzde yediğimiz zerdaçallı tavuğu evde yapmaya çalıştım ama olmadı:D olsun benimki de fena değildi;) önden de tarhana çorbası ve bol salata.

Toplam kalori 1186;)

Kızlar pazartesiye kadar sessiz sanırım buralar. Ben fmf hastasıyım ve bugün atakla uyandım. Şimdi iyiyim ama gün tek öğünle geçti. Sabah kahvaltı yaptım. Öğle akşam ıhlamur ve bitki çayları ile geçti. Şimdi iyiyim ya acıktım ama bu saate yoğurt yiyerek geciktiriyorum:) yazmadan geçmeyeyim dedim, pek yazılacak bir şey yok ama

charmant charmant kuzucuk, kilo akısına baktım, hiç aksamadan hdefine ulaşmışsın. Ben sana bir şey danışmak istiyorum, böyle yemeğe nasıl dayanıyorsun, nasıl irade gösteriyorsun
Evinde tatlı, ıvırzıvır bulunduruyor musun, nasıl irade gösteriyorsun, az yemeği nasıl başarıyorsun, nasıl kendine bukadar yediğim yeter diyebiliyorsun, kısaca sırrın ne:)))

Kızlar pazartesiye kadar sessiz sanırım buralar. Ben fmf hastasıyım ve bugün atakla uyandım. Şimdi iyiyim ama gün tek öğünle geçti. Sabah kahvaltı yaptım. Öğle akşam ıhlamur ve bitki çayları ile geçti. Şimdi iyiyim ya acıktım ama bu saate yoğurt yiyerek geciktiriyorum:) yazmadan geçmeyeyim dedim, pek yazılacak bir şey yok ama
Geçmiş olsun canım. Tatil diye pek kimseler yok :)

Geçmiş olsun kuzummm.

charmant charmant kuzucuk, kilo akısına baktım, hiç aksamadan hdefine ulaşmışsın. Ben sana bir şey danışmak istiyorum, böyle yemeğe nasıl dayanıyorsun, nasıl irade gösteriyorsun
Evinde tatlı, ıvırzıvır bulunduruyor musun, nasıl irade gösteriyorsun, az yemeği nasıl başarıyorsun, nasıl kendine bukadar yediğim yeter diyebiliyorsun, kısaca sırrın ne:)))
Tatlıda ıvır zıvır da var canım çok çekerse ucundan tadarım ama kendini bırakmak yok bir amacın var bunu düşün kötü şeyler düşün motive olamıyorsan..mesela açları düşün somalilileri..yada obezleri düşün ama böyle bayaaa bi kötü halde olanları..hasta olursan geride kalanları düşün çocugun gibi sana muhtaç olanları..az yemek hastalık getirmez ama çok yemek getirir.. Yada güzel kıyafetler düşün insanların sana nasıl imrendiğini.. Ben kiloyu sevmiyorum zaten ve cidden iradem saglam.. Ama sen çabuk pes ediyorsan bir motivasyon bulmalısın kendine..yemezsen ölmezsin ben böyle düşünüyorum arada da canımın çok çektiği bir şeyi de afiyetle yiyip ertesi gün daha sıkı diyetle onu eritiyorum. İnan ki başarabilirsin çünkü hepimiz insanız yeterki gerçekten iste. :KK76::KK19:
charmant charmant görünmüyorsuun buralardaa
bıraktıın mı bizi yoksa
Bırakmadııımmmm burdayım buraya bir düzenleme yapalım :KK76:

Kızlar merhabaa;) ben bugün kar, derhabe tatil mi değil mi derken valla unuttum tartılmayı;) ama dün yemek yiyip su içip tartıldığımda 59,1 dim;) bunun aç halini düşünürsen 58.0 olduğumu düşünüyorm;) neyse gelelelim menüme

Sabah
1 kase yağsız sütle nesfit çikolatalı ( 3 yk nesfit 1 kase süt yani)

Öğle
Yok

Akşam
1 kepçe çorba(valla uyduruk bir çorba adını yazamıyorum salça var baharat var acılı ekşili bir şey:-))
3 yk sebzekoli (bu da tüm otları karıştıp fırınlıyorsun, üstüne de tavuk didikleyip yine fırınlıyorsun)

Veee güzek haber bugün sadece 1 sigara içtiimmm aferim banaaaEn Büyük KK

Kızlar merhabaa:KK66: ben bugün kar, derhabe tatil mi değil mi derken valla unuttum tartılmayı:KK66: ama dün yemek yiyip su içip tartıldığımda 59,1 dim:KK66: bunun aç halini düşünürsen 58.0 olduğumu düşünüyorm:KK66: neyse gelelelim menüme

Sabah
1 kase yağsız sütle nesfit çikolatalı ( 3 yk nesfit 1 kase süt yani)

Öğle
Yok

Akşam
1 kepçe çorba(valla uyduruk bir çorba adını yazamıyorum salça var baharat var acılı ekşili bir şey:-))
3 yk sebzekoli (bu da tüm otları karıştıp fırınlıyorsun, üstüne de tavuk didikleyip yine fırınlıyorsun)

Veee güzek haber bugün sadece 1 sigara içtiimmm aferim banaaaEn Büyük KK
Yemegin degişik geldi afiyet olsun sigaraya da sevindim :KK9:

Back