- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
Ben bi kendimden memnuyetsizim bu ara ama sağ ol canımÇok iyisin canım maşallah
Ohhh tam diyetisyenlerin dediğin gibi olmuş, her şeyden azar azar yeSabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 08:55 - 2 kupa rezene çayı
Öğle; 12:15 - Yarım kase tarhana çorbası acılı + 4 ad.brüksel lahanası zeytinyağlı + 1 ad. mezgit fileto + 2 ymk kaşığı patates salatası + 1 çtl helva
Ara; 15:30 - 1 sade nescafe şekersiz + 2 çtl çikolatalı yaş pasta (iş yerinde yılbaşı kutlaması sebebiyle)
Akşam; 20:00 - 3 ad.hamsi + 3 ad.ufak köfte + 2 ad.mantar + 2 ad.tavuk eti ufak + yarım kase yeşil salata(eşimin yılbaşı yemeğiydi şirketle beraber o sebepten tattım hepsinden doymadan döndüm ama)
Aynen umarım bir dahaki ay olmam teşekkür ederim canımNasip degilmis canim. İnslh bidahakine regl olmazsin sikma canini.
Menun cok iyi bu arqda
Ohh afiyet olsun canım. Gayet güzel bir menüMenüm:
Sabah: 1 yumurta, zeytin, peynir, yeşillik
Öğle: Yarım kase mercimek çorbası, 2 tane küçük kuru dolma, 2 kaşık yoğurt, salata
Akşam: Tarhana çorbası, 2 kaşık zeytinyağlı pırasa,
Yemekten sonra çayla 3-4 tane kestane :)
İnşallah canım benim yaa:) 2016 bizim yılımız olsun, herkesin gönlündeki olsun. Bizim gibi bebek isteyenlerin kucağı bebekle dolsunBende dün olmam lazımdı olmadım canım. Garip garip ağrılar var karnımda kasıklarımda olacağım herhalde. Napalım nasip canım neyse hayırlısı o olsun. Menün çok iyi canım. Biz bebek olana kadar zayıflamaya ağırlık verelim ince ince hamile kalalım inşaallah :)
Ben de ilk defa evdeyim bu sene, kpss hazırlanıyorum. Yani genelde dershanedeyim aslında ama hareketim kısıtlı çalışma hayatıma göre ben de az veriyorum canım. Uzun zaman üstüne 58i bu hafta gördüm. Canını sıkma, vericez o kilolarıİyisin masallah. Kizlar hepiniz calisiyormusuniz
Disarda olunca cok bisey yiyesi gelmez insanin heralde.
Ben caliadigim icin evdeyim. Sizinki kadar cok cok az olmasada bende oyle cokta yiyor sayilmam aslinda. Spor ve 2.5 litre suyumuda aksatmiyorum
Neden ben az veriyorum neden neden neden. İsyaaaaaan kiloyaaaa:d
Hoş geldin canım aramızamerhaba kızlar
ben konunuzu yeni gördüm..
55 kılodan 64 e yukselınce ve hiç veremeyince bende diyetisyene gittim...
ilk olarak 13 günlük bir menü uyguladı, sonrasındada 20 günlük. maddi durumum el verirse devam edeceğim gitmeye...
diyetisyenimden öğrendiğim en önemli sey metobolizma hızlanması yani yememek değil yemek... tabi yağ yakıcı seyleri..
mesela greyfurt denen bir meyveyı hayatıma soktu. birde biberiye çayını. muhteşem ikililer.
dilerseniz ondan aldığım önerilerle yazabilirim size: ))
Afiyet olsun canım benim. Gayet güzel olmuş.Sabah; 07:40 - 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene çayı + 1 ad.minik kare sütlü çikolata
Öğle; 12:25 - 1 kase kremalı tavuk çorbası + 4 ad.orta boy köfte + 2-3 ad. parçalanmış turşu
Kızlar mutlu yıllar hepinize bu arada
Ben sabah bir tost yaptım kendime kepekli beyaz peynirli. Sınavım vardı, sınava girdim. Akşamı yarın yazarım. Öpüldünüz çok