İnan bende dusunuyorum. Bulundugum yerde diyetisyen yok kucuk bi ilcedeyim. Merkeze tasinma ihtimalim var yakinda inslh ilk isim olacak aklimda her zamancanım maddi imkanın varsa diyetisyenden destek alsana yardımcı olur sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan bende dusunuyorum. Bulundugum yerde diyetisyen yok kucuk bi ilcedeyim. Merkeze tasinma ihtimalim var yakinda inslh ilk isim olacak aklimda her zamancanım maddi imkanın varsa diyetisyenden destek alsana yardımcı olur sana
Zatwn devamli hareketliymissin sen. Spora cokta ihtiyacin olmazBen çalışıyorum yaklaşık 13 senedir :) Kilo bende çok az veriyorum canım. Çok zor veriyorum. Spor yapamıyorum. Hem vaktim yok hem çok zor geliyor. Sabahın köründe kalkıyorum. Haftanın 3- 4 günü dışarlardayım. Hafta sonuda ev işleri. MAlesef spor yapasım gelmiyor vallahi istesem evde yaparım ama hiç sevmiyorum.
Pas ne is yaptogini sormamda sakinca varmi canimBen çalışıyorum yaklaşık 13 senedir :) Kilo bende çok az veriyorum canım. Çok zor veriyorum. Spor yapamıyorum. Hem vaktim yok hem çok zor geliyor. Sabahın köründe kalkıyorum. Haftanın 3- 4 günü dışarlardayım. Hafta sonuda ev işleri. MAlesef spor yapasım gelmiyor vallahi istesem evde yaparım ama hiç sevmiyorum.
diyetisyen yardımıyla haftada bir bir buçuk kilo versen iki ayda kendini toplarsıınİnan bende dusunuyorum. Bulundugum yerde diyetisyen yok kucuk bi ilcedeyim. Merkeze tasinma ihtimalim var yakinda inslh ilk isim olacak aklimda her zaman
iyi olur canıım her zaman dinleriz senimerhaba kızlar
ben konunuzu yeni gördüm..
55 kılodan 64 e yukselınce ve hiç veremeyince bende diyetisyene gittim...
ilk olarak 13 günlük bir menü uyguladı, sonrasındada 20 günlük. maddi durumum el verirse devam edeceğim gitmeye...
diyetisyenimden öğrendiğim en önemli sey metobolizma hızlanması yani yememek değil yemek... tabi yağ yakıcı seyleri..
mesela greyfurt denen bir meyveyı hayatıma soktu. birde biberiye çayını. muhteşem ikililer.
dilerseniz ondan aldığım önerilerle yazabilirim size: ))
İşte de çoğunlukla oturuyorum. Arabayla git gel. Hareket pek olmuyor. Bekarken otobüsten eve veden otobüse yürüyordum. Bazen bende evde oturmak istiyorum bazende iyiki çalışıyorum diyorum. Ama Allah nasip ederse bebek olursa ayrılıcam işten. Tabi Rabbim ne yazdıysa o olur ama şimdilik düşüncem böyle. Ama insanın kendi parasının olması iyi bişeyZatwn devamli hareketliymissin sen. Spora cokta ihtiyacin olmaz
walla en iyisi calismak guzel bi firsat denk getirirse rabbim bende calisicam inslh. Evde oturmak iyi degil.:)
Merhabalar, Tabiki çok iyi olurmerhaba kızlar
ben konunuzu yeni gördüm..
55 kılodan 64 e yukselınce ve hiç veremeyince bende diyetisyene gittim...
ilk olarak 13 günlük bir menü uyguladı, sonrasındada 20 günlük. maddi durumum el verirse devam edeceğim gitmeye...
diyetisyenimden öğrendiğim en önemli sey metobolizma hızlanması yani yememek değil yemek... tabi yağ yakıcı seyleri..
mesela greyfurt denen bir meyveyı hayatıma soktu. birde biberiye çayını. muhteşem ikililer.
dilerseniz ondan aldığım önerilerle yazabilirim size: ))
Gaziantep cnm. Sen nerdesin.diyetisyen yardımıyla haftada bir bir buçuk kilo versen iki ayda kendini toplarsıın
bu arada nerde yaşıyorsuun
Sabrun cemil:)
O bi.kiloyu bi gunde cok rahat aliyoruz halbuki. Adaletmi simdi bu
ben kilo veremediğim dönemde de normaldede hiç ekmek tüketmezdim zar zor kahvaltıda...iyi olur canıım her zaman dinleriz seni
inslhh gonlune gore versin. Kendi parani kazanmak kadar guzel bisey yoktur heralde. Hz. Hatice iyi bi is kadiniydi.İşte de çoğunlukla oturuyorum. Arabayla git gel. Hareket pek olmuyor. Bekarken otobüsten eve veden otobüse yürüyordum. Bazen bende evde oturmak istiyorum bazende iyiki çalışıyorum diyorum. Ama Allah nasip ederse bebek olursa ayrılıcam işten. Tabi Rabbim ne yazdıysa o olur ama şimdilik düşüncem böyle. Ama insanın kendi parasının olması iyi bişey
Sekreterim canım. Yönetici asistanı. Ofis elamanı ne dersen işte. 9 senedir aynı yerde çalışıyorum. Çay işinden tut muhasebe herşeyi yaptım. Patronlarım çok iyiler çok şükür. Eşimide burda buldum. O yüzden pek iş yeri gibi değil burası benim için. Çok şükür yani şanslıyımPas ne is yaptogini sormamda sakinca varmi canim
İnşaallah canım seninde gönlüne göre olsun inşaallah.inslhh gonlune gore versin. Kendi parani kazanmak kadar guzel bisey yoktur heralde. Hz. Hatice iyi bi is kadiniydi.
İnslh benimde gonlumdeki olurda calismayi istiyorum
Sevindim senin adina. Sansin hep botle devam etsin insallh:)Sekreterim canım. Yönetici asistanı. Ofis elamanı ne dersen işte. 9 senedir aynı yerde çalışıyorum. Çay işinden tut muhasebe herşeyi yaptım. Patronlarım çok iyiler çok şükür. Eşimide burda buldum. O yüzden pek iş yeri gibi değil burası benim için. Çok şükür yani şanslıyım
İnsallak.cok saol canimİnşaallah canım seninde gönlüne göre olsun inşaallah.
Amin hepimizin inşaAllah.Sevindim senin adina. Sansin hep botle devam etsin insallh:)
Ben özelde gidiyordum canım haftada iki haftalık para verip her hafta gidiyordumGaziantep cnm. Sen nerdesin.
Daha once hic diyetisyene gitmedim. Bikgikendirirmisiniz beni. Devlette yokmu diyetisyen. Ozeller ne kadar vs.
bu arada istanbuldayım ben avrupa yakasıİnsallak.cok saol canim