• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Ben çalışıyorum yaklaşık 13 senedir :) Kilo bende çok az veriyorum canım. Çok zor veriyorum. Spor yapamıyorum. Hem vaktim yok hem çok zor geliyor. Sabahın köründe kalkıyorum. Haftanın 3- 4 günü dışarlardayım. Hafta sonuda ev işleri. MAlesef spor yapasım gelmiyor vallahi istesem evde yaparım ama hiç sevmiyorum.
Zatwn devamli hareketliymissin sen. Spora cokta ihtiyacin olmaz;)
walla en iyisi calismak guzel bi firsat denk getirirse rabbim bende calisicam inslh. Evde oturmak iyi degil.:)

Ben çalışıyorum yaklaşık 13 senedir :) Kilo bende çok az veriyorum canım. Çok zor veriyorum. Spor yapamıyorum. Hem vaktim yok hem çok zor geliyor. Sabahın köründe kalkıyorum. Haftanın 3- 4 günü dışarlardayım. Hafta sonuda ev işleri. MAlesef spor yapasım gelmiyor vallahi istesem evde yaparım ama hiç sevmiyorum.
Pas ne is yaptogini sormamda sakinca varmi canim;)

merhaba kızlar
ben konunuzu yeni gördüm..
55 kılodan 64 e yukselınce ve hiç veremeyince bende diyetisyene gittim...
ilk olarak 13 günlük bir menü uyguladı, sonrasındada 20 günlük. maddi durumum el verirse devam edeceğim gitmeye...
diyetisyenimden öğrendiğim en önemli sey metobolizma hızlanması yani yememek değil yemek... tabi yağ yakıcı seyleri..

mesela greyfurt denen bir meyveyı hayatıma soktu. birde biberiye çayını. muhteşem ikililer.
dilerseniz ondan aldığım önerilerle yazabilirim size: ))

merhaba kızlar
ilk olarak 13 günlük bir menü uyguladı, sonrasındada 20 günlük. maddi durumum el verirse devam edeceğim gitmeye...
diyetisyenimden öğrendiğim en önemli sey metobolizma hızlanması yani yememek değil yemek... tabi yağ yakıcı seyleri..

mesela greyfurt denen bir meyveyı hayatıma soktu. birde biberiye çayını. muhteşem ikililer.
iyi olur canıım her zaman dinleriz seni

Zatwn devamli hareketliymissin sen. Spora cokta ihtiyacin olmaz:KK66:
walla en iyisi calismak guzel bi firsat denk getirirse rabbim bende calisicam inslh. Evde oturmak iyi degil.:)
İşte de çoğunlukla oturuyorum. Arabayla git gel. Hareket pek olmuyor. Bekarken otobüsten eve veden otobüse yürüyordum. Bazen bende evde oturmak istiyorum bazende iyiki çalışıyorum diyorum. Ama Allah nasip ederse bebek olursa ayrılıcam işten. Tabi Rabbim ne yazdıysa o olur ama şimdilik düşüncem böyle. Ama insanın kendi parasının olması iyi bişey

merhaba kızlar

Merhabalar, Tabiki çok iyi olur

iyi olur canıım her zaman dinleriz seni
ben kilo veremediğim dönemde de normaldede hiç ekmek tüketmezdim zar zor kahvaltıda...
ama şimdi her öğün ekmek var. ekmekte kesinlikle tam buğday yada çavdar öneriyor. beyaz ve kepek yasak yani kızlar...
ben her iki saatte bir bir şey yiyorum. aram çok ama kilolarda gidiyor. suan diyete başlayalı tam 25. günüm ve sabah 61,5 tum üstelik reglyim...

İşte de çoğunlukla oturuyorum. Arabayla git gel. Hareket pek olmuyor. Bekarken otobüsten eve veden otobüse yürüyordum. Bazen bende evde oturmak istiyorum bazende iyiki çalışıyorum diyorum. Ama Allah nasip ederse bebek olursa ayrılıcam işten. Tabi Rabbim ne yazdıysa o olur ama şimdilik düşüncem böyle. Ama insanın kendi parasının olması iyi bişey
inslhh gonlune gore versin. Kendi parani kazanmak kadar guzel bisey yoktur heralde. Hz. Hatice iyi bi is kadiniydi.
İnslh benimde gonlumdeki olurda calismayi istiyorum

Pas ne is yaptogini sormamda sakinca varmi canim:KK66:
Sekreterim canım. Yönetici asistanı. Ofis elamanı ne dersen işte. 9 senedir aynı yerde çalışıyorum. Çay işinden tut muhasebe herşeyi yaptım. Patronlarım çok iyiler çok şükür. Eşimide burda buldum. O yüzden pek iş yeri gibi değil burası benim için. Çok şükür yani şanslıyım

Sekreterim canım. Yönetici asistanı. Ofis elamanı ne dersen işte. 9 senedir aynı yerde çalışıyorum. Çay işinden tut muhasebe herşeyi yaptım. Patronlarım çok iyiler çok şükür. Eşimide burda buldum. O yüzden pek iş yeri gibi değil burası benim için. Çok şükür yani şanslıyım
Sevindim senin adina. Sansin hep botle devam etsin insallh:)

Gaziantep cnm. Sen nerdesin.

Daha once hic diyetisyene gitmedim. Bikgikendirirmisiniz beni. Devlette yokmu diyetisyen. Ozeller ne kadar vs.
Ben özelde gidiyordum canım haftada iki haftalık para verip her hafta gidiyordum
devlette de var canım genellikle her hastanede oluyor kendi olduğun yerde bir araştır istersen

Sabah; 07:40 - 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa rezene çayı + 1 ad.minik kare sütlü çikolata
Öğle; 12:25 - 1 kase kremalı tavuk çorbası + 4 ad.orta boy köfte + 2-3 ad. parçalanmış turşu

Back