- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzel menü olmuş canım, tebrik ederimDünkü menüm;
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin
Öğle: Yarım kase bamya çorbası, kıvırcık salata
Ara: 1 minik ev poğaçası
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık peynirli makarna
40 dk tempolu yürüyüş
Çok mu yiyorum ya sadece öğlen tost yiyorum ya, yani sabah kahvaltı yapmıyorum genelde, tek çorba ile doyamam diye tost yapıyorum yanıma.. Dün hocamız netlerimiz iyi diye simit almış yoksa sabah yersem öğleni hafif geçiriyorum.. Çorba dışında önerebileceğin bir şey var mı?? Bana da iyi olur vallaBu hafta dengelersin canım Evet öyle bir hava varmış neyse havasını bekleyeceğiz
Sporunu aksatma canım menün iyi simit ve o turşuları yemeseydin iyiydi ekmek ve türevi çok tüketiyorsun dikkat etsen daha iyi olacak eminim öğlen okuldasın sanırım o yüzden zor olur tahmin edebiliyorum 1 kase çorba içecek yerin yokmu
Gayet iyi bence sabah yemişsin fazla da değil yani vücut istemiştir
Programlanmış gibiyim deli gibiyim evet
Güzel menün canım o poğaça olmasa hatta şahane
Canım süpersin her zamanki gibi tebrik ediyorumSabah; 07:45 - 1 dilim beyaz ekmek + 3 yeşil zeytin + 2 çtl beyaz peynir + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:28 - Yarım kase şehriye çorbası + 2 ymk kaşığı arnavut çiğeri + 1 kase yeşil salata (marul+havuç+mor lahana)
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 çubuk grisini
Akşam; 19:15 - 1 kase yoğurt çorbası
Ara; 21:00 - 5 badem + 2 fındık + 4 fıstık kabuksuz + 4-5 kuru üzüm + 10 tane rahat sarı leblebi + 5-6 patates cips
Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie (3 mil) + 77 squat
Menü çok iyi, akşam yememek çok güzel, keşke ben de yapsam ama hep alıştık ya akşam eşler sofrada.. Yani ben yoğurt yesem o da yemez.. Ama çok güzel beğendim benSelam kızlar
bugünki menum
sabah 1 kk beyaz peynir 5 zeytin 1 haşlanmış yumurta
ara yok
öğlen 1 kase tavuklu şehriyeli sebze çorbası ve kabak tarator
ara olmicak büyük ihtimalle
akşam da yoğurtla nesfit yemeyi düşünüyorum
Gayet güzelsin canımSelam kızlar
bugünki menum
sabah 1 kk beyaz peynir 5 zeytin 1 haşlanmış yumurta
ara yok
öğlen 1 kase tavuklu şehriyeli sebze çorbası ve kabak tarator
ara olmicak büyük ihtimalle
akşam da yoğurtla nesfit yemeyi düşünüyorum
Çok mu yiyorum ya sadece öğlen tost yiyorum ya, yani sabah kahvaltı yapmıyorum genelde, tek çorba ile doyamam diye tost yapıyorum yanıma.. Dün hocamız netlerimiz iyi diye simit almış yoksa sabah yersem öğleni hafif geçiriyorum.. Çorba dışında önerebileceğin bir şey var mı?? Bana da iyi olur valla
Canım süpersin her zamanki gibi tebrik ediyorum
Amin canım cümlemizinHayırlı kandiller güzellikler Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Yesillik, lahana, brokoli, aci, acili cig kofte, kayisi, yulaf ve sut, ac karnina kahve, spor ve su.Bağırsakları çalıştıracak metabolizmayı hızlandıracak yiyecek önerileri istiyorum kızlar
Beyaz leblebi , kuru kayısı, kuru incir, yeşil elma bunları alacağım bunların dışında akşamları tarçınlı süte devam sabah haşlanmış yumurtaya geçiş yapacağım başka başka atladığım bir şey olmasın
Türk kahvesi mi nescafe mi kuzum bunu da 1 sabah yapabilirimYesillik, lahana, brokoli, aci, acili cig kofte, kayisi, yulaf ve sut, ac karnina kahve, spor ve su.
Ayy evet hamburger, patates kızartması ne ararsan var.. Sen niye iyi değilim dedin ki gayet güzel başarılı besleniyorsun, sağlıklı da.. E spor da yapıyorsun daha ne olsun..Gayet güzelsin canım
Çok değil canım o gün öyle denk geldi sanırım ekmek sabah simit öğle tost diye söyledim kilo vermene etki yapar diye yani ama günde 1 kere ekmek ve türevi tüketiyorsan sorun yok benceÇorba dışında kantinler de faydalı bir şey olmaz sanırım hamburgerler falan vardır şimdi
Sağol kuzum ama iyi değilim aslında eksik bir şeyler var bulmaya çalışıyorum
Ohhh harika menüüSabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 1 çtl beyaz peynir + 1 yeşil zeytin + 1 çay kaşığı bal + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 1,5 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım tabak karnabahar yemeği + 1 kase biberli limonlu yoğurt
Yine arada nescafemi içerim 1 ufak mandalinam var akşama da etli patlıcan yemeği yapacağım ondan yerim sanırım cacıkla beraber
İkiside olur kuzumTürk kahvesi mi nescafe mi kuzum bunu da 1 sabah yapabilirim
Metabolizmayı yavaşlattım ondan dedim canım neyse ki bir kaç çözüm buldum onları uygulayacağımAyy evet hamburger, patates kızartması ne ararsan var.. Sen niye iyi değilim dedin ki gayet güzel başarılı besleniyorsun, sağlıklı da.. E spor da yapıyorsun daha ne olsun..
Ohhh harika menüü
Patlıcan ve cacık bayılırımmm
Gunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..
İkiside olur kuzum
Afiyet olsun canım gayet güzel bizimde akşamları canımız çekiyor iş yerinde yemek yediğimiz için iyi olmuşMenüm
Sabah
1 bardak nescafe
Öğle
Yarım adet karışık tost
1 adet nescafe
Akşam
Maydonozlu omlet
1 dilim peynir
Şekersiz çay
Kahvaltı yapmıyoruz ya, eşimin canı çekmiş bana da kolay oldu süper oldu
Geçmiş olsun canım..Gunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..
Geçmiş olsun canım..
tesekkur ederim canim daha iyiyim. Aman iyiki esin yemis vallaSabah: 1 dilim kepek ekmeği, peynir , zeytin, 1 çay kaşığı bal
Öğle: Yarım kase domates çorbası, 3 kaşık et sote, kıvırcık salata
Ara: 1 tane keçiboynuzu
Akşam: 2 kandil simiti , 3 bardak çay
30 dk tempolu yürüyüş
Ispanak vardı ama canımız istemedi. Kandil simitleri süperdi daha kaç tane yerdim hiç bilmiyorum neyseki eşimden bana kalmadı
Evet aynen yoksa yerdim 3-4 çayla çok güzel gidiyor. :))tesekkur ederim canim daha iyiyim. Aman iyiki esin yemis valla