• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Selam kızlar
bugünki menum
sabah 1 kk beyaz peynir 5 zeytin 1 haşlanmış yumurta
ara yok
öğlen 1 kase tavuklu şehriyeli sebze çorbası ve kabak tarator
ara olmicak büyük ihtimalle
akşam da yoğurtla nesfit yemeyi düşünüyorum

Dünkü menüm;
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin
Öğle: Yarım kase bamya çorbası, kıvırcık salata
Ara: 1 minik ev poğaçası
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık peynirli makarna
40 dk tempolu yürüyüş
Gayet güzel menü olmuş canım, tebrik ederim;)
Bu hafta dengelersin canım :KK19:Evet öyle bir hava varmış neyse havasını bekleyeceğiz:KK70:

Sporunu aksatma canım menün iyi simit ve o turşuları yemeseydin iyiydi ekmek ve türevi çok tüketiyorsun dikkat etsen daha iyi olacak eminim öğlen okuldasın sanırım o yüzden zor olur tahmin edebiliyorum 1 kase çorba içecek yerin yokmu:KK19:

Gayet iyi bence sabah yemişsin fazla da değil yani vücut istemiştir:KK16:

Programlanmış gibiyim deli gibiyim evet:KK70:

Güzel menün canım o poğaça olmasa hatta şahane:KK54:
Çok mu yiyorum:( ya sadece öğlen tost yiyorum ya, yani sabah kahvaltı yapmıyorum genelde, tek çorba ile doyamam diye tost yapıyorum yanıma.. Dün hocamız netlerimiz iyi diye simit almış yoksa sabah yersem öğleni hafif geçiriyorum.. Çorba dışında önerebileceğin bir şey var mı?? Bana da iyi olur valla;)
Sabah; 07:45 - 1 dilim beyaz ekmek + 3 yeşil zeytin + 2 çtl beyaz peynir + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:28 - Yarım kase şehriye çorbası + 2 ymk kaşığı arnavut çiğeri + 1 kase yeşil salata (marul+havuç+mor lahana)
Ara; 15:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 çubuk grisini
Akşam; 19:15 - 1 kase yoğurt çorbası
Ara; 21:00 - 5 badem + 2 fındık + 4 fıstık kabuksuz + 4-5 kuru üzüm + 10 tane rahat sarı leblebi + 5-6 patates cips

Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie (3 mil) + 77 sq
uat
Canım süpersin her zamanki gibi;) tebrik ediyorum;)
Selam kızlar
bugünki menum
ara yok
Menü çok iyi, akşam yememek çok güzel, keşke ben de yapsam ama hep alıştık ya akşam eşler sofrada.. Yani ben yoğurt yesem o da yemez.. Ama çok güzel beğendim ben;)

Selam kızlar
bugünki menum
ara yok
Gayet güzelsin canım :KK76:
Çok mu yiyorum:KK43: ya sadece öğlen tost yiyorum ya, yani sabah kahvaltı yapmıyorum genelde, tek çorba ile doyamam diye tost yapıyorum yanıma.. Dün hocamız netlerimiz iyi diye simit almış yoksa sabah yersem öğleni hafif geçiriyorum.. Çorba dışında önerebileceğin bir şey var mı?? Bana da iyi olur valla:KK66:

Canım süpersin her zamanki gibi:KK66: tebrik ediyorum:KK66:

Çok değil canım o gün öyle denk geldi sanırım ekmek sabah simit öğle tost diye söyledim kilo vermene etki yapar diye yani ama günde 1 kere ekmek ve türevi tüketiyorsan sorun yok bence:KK19:Çorba dışında kantinler de faydalı bir şey olmaz sanırım hamburgerler falan vardır şimdi:KK17:

Sağol kuzum ama iyi değilim aslında eksik bir şeyler var bulmaya çalışıyorum:KK53:

Sabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 1 çtl beyaz peynir + 1 yeşil zeytin + 1 çay kaşığı bal + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 1,5 kupa kuşburnu çayı
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım tabak karnabahar yemeği + 1 kase biberli limonlu yoğurt

Yine arada nescafemi içerim 1 ufak mandalinam var akşama da etli patlıcan yemeği yapacağım ondan yerim sanırım cacıkla beraber:KK54:

Bağırsakları çalıştıracak metabolizmayı hızlandıracak yiyecek önerileri istiyorum kızlar:KK8:

Beyaz leblebi , kuru kayısı, kuru incir, yeşil elma bunları alacağım bunların dışında :KK8:akşamları tarçınlı süte devam sabah haşlanmış yumurtaya geçiş yapacağım başka başka atladığım bir şey olmasın:KK53:

Bağırsakları çalıştıracak metabolizmayı hızlandıracak yiyecek önerileri istiyorum kızlar:KK8:

Beyaz leblebi , kuru kayısı, kuru incir, yeşil elma bunları alacağım bunların dışında :KK8:akşamları tarçınlı süte devam sabah haşlanmış yumurtaya geçiş yapacağım başka başka atladığım bir şey olmasın:KK53:
Yesillik, lahana, brokoli, aci, acili cig kofte, kayisi, yulaf ve sut, ac karnina kahve, spor ve su. :KK76:

Gayet güzelsin canım :KK76:

Çok değil canım o gün öyle denk geldi sanırım ekmek sabah simit öğle tost diye söyledim kilo vermene etki yapar diye yani ama günde 1 kere ekmek ve türevi tüketiyorsan sorun yok bence:KK19:Çorba dışında kantinler de faydalı bir şey olmaz sanırım hamburgerler falan vardır şimdi:KK17:

Sağol kuzum ama iyi değilim aslında eksik bir şeyler var bulmaya çalışıyorum:KK53:
Ayy evet hamburger, patates kızartması ne ararsan var.. Sen niye iyi değilim dedin ki gayet güzel başarılı besleniyorsun, sağlıklı da.. E spor da yapıyorsun daha ne olsun..
Sabah; 07:40 - 1 dilim beyaz ekmek + 1 çtl beyaz peynir + 1 yeşil zeytin + 1 çay kaşığı bal + 1 kupa limonlu ılık su
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + Yarım tabak karnabahar yemeği + 1 kase biberli limonlu yoğurt

Yine arada nescafemi içerim 1 ufak mandalinam var akşama da etli patlıcan yemeği yapacağım ondan yerim sanırım cacıkla beraber:KK54:
Ohhh harika menüü;)
Patlıcan ve cacık bayılırımmm;)

Gunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..

Ara; 14:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Ara;15:30 - 1 kupa şekersiz çay
Akşam; 19:15 - 1 haşlanmış yumurta + 1 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 çtl beyaz peynir + 1 ad.kandil simiti ufaklardan + 3 badem

Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie(3 mil) + 30 dakika pilates

Ayy evet hamburger, patates kızartması ne ararsan var.. Sen niye iyi değilim dedin ki gayet güzel başarılı besleniyorsun, sağlıklı da.. E spor da yapıyorsun daha ne olsun..

Ohhh harika menüü:KK66:
Patlıcan ve cacık bayılırımmm:KK66:
Metabolizmayı yavaşlattım ondan dedim canım neyse ki bir kaç çözüm buldum onları uygulayacağım:KK76:

Menü değişti eşim geç geldi bende kendimce bir şeyler yedim:KK53:

Gunaydin arkadaslar. Dun kabus gibi gecti regl oldum ve migren agrisi mide bulantisi beni bitirdi. Neyseki bugun hafifledi gececek gibi..

İkiside olur kuzum

Geçmiş olsun canım dinlen biraz bastıracak bir şeyler ye :KK68:

Menüm

Sabah
1 bardak nescafe

Öğle
Yarım adet karışık tost
1 adet nescafe

Akşam
Maydonozlu omlet
1 dilim peynir
Şekersiz çay

Kahvaltı yapmıyoruz ya, eşimin canı çekmiş:KK66: bana da kolay oldu süper oldu
Afiyet olsun canım gayet güzel bizimde akşamları canımız çekiyor iş yerinde yemek yediğimiz için iyi olmuş:KK68:

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, peynir , zeytin, 1 çay kaşığı bal
Öğle: Yarım kase domates çorbası, 3 kaşık et sote, kıvırcık salata
Ara: 1 tane keçiboynuzu
Akşam: 2 kandil simiti , 3 bardak çay
30 dk tempolu yürüyüş
Ispanak vardı ama canımız istemedi. Kandil simitleri süperdi daha kaç tane yerdim hiç bilmiyorum neyseki eşimden bana kalmadı :KK53:

Geçmiş olsun canım..

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, peynir , zeytin, 1 çay kaşığı bal
Öğle: Yarım kase domates çorbası, 3 kaşık et sote, kıvırcık salata
Ara: 1 tane keçiboynuzu
Akşam: 2 kandil simiti , 3 bardak çay
30 dk tempolu yürüyüş
Ispanak vardı ama canımız istemedi. Kandil simitleri süperdi daha kaç tane yerdim hiç bilmiyorum neyseki eşimden bana kalmadı :KK53:
tesekkur ederim canim daha iyiyim. Aman iyiki esin yemis valla :-)

Back