Yilbasina Kadar 14 Kilo

Bende merakla bekliyorum misafirlerini cnm. Ve sonraki hislerini.
Bende evde hamur isi turu yapmiyorum be zamandir evdekiler illa biberli ekmek istediler asla yemicem dedim ama kacirdim bi dilim yinede cok guzel olmustu:)
Ben aslında az çok tahmin edebiliyorum mecburen yiyeceğim tabi ki ev sahibi olduğum için ama abartmadan yapacaklarım belli hepsinden tadarım gibi ya da poğaçayı yarına bırakırım falanBiraz makarna salatası yaprak sarması bir dilim börek yarım dilim tiramisu 1 irmikli top

Sabah; 07:45 - 1 tost ekmeğiyle yarım kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden biraz az şehriye çorbası + 3 ad.pişmiş köfte(kızartma değil)
Ara; 13:30 - 1 sade şekersiz nescafe ya da soda + 1 orta boy mandalina (birazdan gerçekleşecek)

Akşama bir aksilik çıkmazsa inşallah yarım kase yoğurt çorbası ve 3-4 ymk kaşığı patlıcan yemeyi planlıyorum +1 mandalina yarım narda yiyebilirim tabi

Anladim cnm dedigin gibi bende oyle dusunuorum saol destekledigin icin

Kızlar menü paylaşımı yapayım ben
Sabah
1 dilim kaşar
Yarım dilim beyaz peyni
1 lokma kepek ekmek (içim almadı sabah, aslında eşim ne güzel kahvaltı hazırlamıştı ama..)

Öğle
1 sade neacafe

Akşam
4 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

Akşam yemedim daha aöa anneme geldim, ben bugün doktordan geldim de annem de çok severiö diye bulgur pilavı cacık yapmış, diğer yemeklerden yemiycem ben de dengelemek için

Merhabalar,
Dünkü Menüm:
Sabah: Yarım dilim ekmek, peynir, zeytin
Öğle: Yarım kase süzme mercimek çorbası, 2 parça tavuk ızgara derisiz, 2 kaşık bulgur pilavı
Akşam: 3 kaşık kıymalı karnıbahar yemeği, 1 küçük parça helva
Ara: 3 bardak çay, bir avuç çekirdek
30 dk yürüyüş yapabildim ...
Bugünkü menüm:
Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, zeytin, 1 kaşık bal
Öğle: Yarım kase ezogelin çorba, 2 kaşık kabak musakka, yarım dilim fırın makarna
Akşam: Yemeğim yok ne yiyeceğiz hiç bilmiyorum
Yürüyüş yapamayacağım bu akşam ...
Herkese iyi akşamlar, iyi hafta sonları
İnşalllah pazartesi 1-2-3 kilo vermiş oluruz :)

Bugunku menum.
İspanakli lor. İki bardak cay
5 xeytin
ikiser catal bal cokelek
yarin lubnan ekmegi.

Ogle. Bi kase tabuklu sehriye corbasi.

Aksam. Ceyrek lahmacun bi kucuk kase tarhana corbasi. Salata turp

sonra yerfistigi bir ceviz bir tarhana ufak bi parca bastik.

Memlekete geldik ya duzeni bozmamaya calistim ama bu kadar oldu

Yarim saat yiruyus.
İp atlayacak yer yok burda

Yarin hallederim.inslh

gecmis olsun kuzum en azindan sabah yemissin az da olsa.

afiyet olsun canim insallah vermis oluruz

Afiyet olsun canim gelince toparlarsin.

Sabah; 07:45 - 1 tost ekmeğiyle yarım kaşarlı yağsız tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kaseden biraz az şehriye çorbası + 3 ad.pişmiş köfte(kızartma değil)
Ara; 13:30 - 1 sade şekersiz nescafe + 1 orta boy mandalina

Akşam; 19:30 - Yarım kase yoğurt çorbası + 3 ymk kaşığı patlıcan yemeği + 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı + 1 kase cacık
Ara; 00:50 - 1 kupa tarçınlı ılık süt + 1 ad.laviva çikolata(35g )

Kızlar gece yediğim olmadı farkındayım sporumda sadece 40 dakika yürüyüş + 40 dakika yemek pişirmek sadece

Dün akşam yemeğimizi yedikten sonra haber geldi eşimin çok sevdiği büyük yengesi vefat etti yaklaşık 6 aydır kanserle mücadele ediyordu abar topar çıktık 2 saat yol git gel derken eve geldiğimizde üzüntüden çok ayakta durmaktan hava çok soğuktu arabada klima yok gittiğimiz yer mezarlık yıkama yeri orada da 1 saat ayakta soğukta durunca falan şekerimiz mi düştü anlamadım sıcak birşeyler içelim dedik kesmedi çikolata da yedik

Kizlar cuma aksamindan beri yatili misafirim var giremiyorum :) ama artidayim suan ne yedim ne ictim bilemedim musait oldugumda geri gelicem opuyorum sizi

naptin nehirnill tutabildinmi kendini. Guzel gecctimi

Basiniz sagolsun. Olur oyle seyler ertesi gun fazla kalori yakarsin

Cuma
Aksam
Kereviz salatasi
Karnabahar yemegi

Cumartesi
Sabah
2 yumurta
5 kirma zeytin
1 ceri domates
1 kk peynir
Cay

Oglen
1 parca pizza
1 kucuk pogaca
1 kucuk dilim browni

Aksam
300 gr cig kofte
3 ince lavas
3 marul yapragi
Cay

Yarim saat yuruyus

Pazar
Sabah
Sucuklu yumurta
1 kk peynir
5 kirma zeytin
2 ceri domates
Cay

Oglen
2 fincan yesil cay
1 bardak 3 in 1

Aksam
Makarna salatasi(mayonezsiz)

1 saat yuruyus.

H.g.
Sanki cmt kacirmissin cnm biraz . Ama pazar gunu acigi kapatmis gibisin

naptin nehirnill tutabildinmi kendini. Guzel gecctimi

Basiniz sagolsun. Olur oyle seyler ertesi gun fazla kalori yakarsin

Canım kendimi tuttum aslında ama yedim de misafirlere koyup sen yemezsen olmuyor çok fazla ev işi yemek yaptım sporumu da aksatmadım ama yediğim ufakta olsa tatlı poğaça falan geri aldırdı sabitim çok şükür ama 500 falan vermiştim onu da geri almışım şimdi 1 hafta boşuna gitti yeniden geçen haftayı düşünmeden başlayacağım hiç düzenli yiyemedim ki sporlarım arada yalan oldu ölüm oldu misafir oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…