- 14 Kasım 2024
- 1.320
- 436
- 38
- 30
O kağıdın bitiş yeri idrar dağılınca orda toplanıyor herkezde genelde zaten çizginin cıkması gereken yer orası değil t olrak gosterilen yer cnmKapagını acınca neden cıft cızgı gosterıyor acaba ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kağıdın bitiş yeri idrar dağılınca orda toplanıyor herkezde genelde zaten çizginin cıkması gereken yer orası değil t olrak gosterilen yer cnmKapagını acınca neden cıft cızgı gosterıyor acaba ya
Canım ilk iki fotoda görmedim diğeri açtığın kapağın izimi yoksa hafif var mi sen çıplak gözle görüyor musun11.gun idrarda test yaptım negatıf bugun 13.gunum cubukda tek cızgı ama kapagını çıkarınca cıft gozukuyor anlamadım bı yorumlarmısınız
Et cnm bnde adet günü kendimi öyle hazırlıyorum daha iyi oluyor direk adeti gormektenseTam canım ben ateş ölçümüne devam edeyim
Evet cnm adet olcagin günü bebek yoksa ateş düşüyor bebek varsa yüksek ısıda devam ediyor düşmedenİnşallah canım ateş tablom bugün yüksekti bat günü düşüş oluyor mu
Aminn inşallah darısı sizinde başınıza, allahım kucağınızı boş bırakmasın, insan isteyince 1. de aynıymış 3.de aynıymış allah aratmasınYa canım benim maşallah gözün aydın cok sevindim değerinde çok güzel rabbim kucaginada almayı nasip etsin inşallah
Aminn inşallah canımSaglıkla kucağına al ınsAllah cnm masAllah
Canım benimde aynı böyle oldu tekrarladın mı acaba gelişme var mı bende yarın yapmaya çalısıcambu sabah prodoctor ile erken gebelik testi yaptım. Sabah yaptım baktım ilk beş on dk bişey yok yattım uyandım uyandığımda çok çok silik çizgi vardı uzun zamandır adet olacakmışım gibi ağrılarım devam ediyor. 16 aralık ilk adet tarihimdi 29 aralıkta ovuslasyon testim pikti beklenen adet tarihimde 16 ocak. Perşembe günü dayanamayıp kan testine gitmiştim <2.30 negatifti o yüzden pek ümidim yok ama şimdi böyle olunca yine emin olamadım yorumlar mısınız siz nasıl öğrenmiştiniz sizce yokmu veya vardır ama çok erken olduğu için mi böyledir
Amin canım inşallah tabiki öyle cnm evladın 1.2.cisi olmuyor isteyen herkese istedigi kadar nasip etsinAminn inşallah darısı sizinde başınıza, allahım kucağınızı boş bırakmasın, insan isteyince 1. de aynıymış 3.de aynıymış allah aratmasın
Aminn inşallah canım
Tam canım inşallah sende arkadaşlarda güzel haber alırsınız inşallahEt cnm bnde adet günü kendimi öyle hazırlıyorum daha iyi oluyor direk adeti gormektense
Amin inşallah canımTam canım inşallah sende arkadaşlarda güzel haber alırsınız inşallah
Hayırlı olsun canım nasıl güzel bekleyiştir bu sağlıkla gelsin çok mutlu oldum benim adetime 6 gün var bugün test yaptım erken gebelik çıkmadıAyy hadi
inşallah var gibi ya kaç gün var
Cnm testler benim degil Mevsimm34 ün testleri henuz var daha adetinize 3 4 gün kala yapın çok erkenHayırlı olsun canım nasıl güzel bekleyiştir bu sağlıkla gelsin çok mutlu oldum benim adetime 6 gün var bugün test yaptım erken gebelik çıkmadı
Nolur yardımcı olun kim görüyorsa yorum yazın pozitif mi sizce adete 7gun varHayırlı olsun canım nasıl güzel bekleyiştir bu sağlıkla gelsin çok mutlu oldum benim adetime 6 gün var bugün test yaptım erken gebelik çıkmadı
Tamam canım öyle yapayım çok heyecanlıyım ama korkuyorum sigarayı bırakamadım yarın artık içmeyeceğimCnm testler benim degil Mevsimm34 ün testleri henuz var daha adetinize 3 4 gün kala yapın çok erken
Antidepresan kullanıyordum onu bıraktım ama sigarayı bırakamadımCnm testler benim degil Mevsimm34 ün testleri henuz var daha adetinize 3 4 gün kala yapın çok erken
Canım ilk iki fotoda görmedim diğeri açtığın kapağın izimi yoksa hafif var mi sen çıplak gözle görüyor musun
Son testte golge gıbı var sankıNolur yardımcı olun kim görüyorsa yorum yazın pozitif mi sizce adete 7gun var
Tebrik ediyorum canim benim sağlıkla gelsin bebis inşallahVerdim canım az önce çıktı 971 çıkmış
Siz naptınız dünden beri bakamadım buraya ya
Büyük ihtimalle şuanda değil ama daha gününüze var 3 4 gün kala tekrarlayınNolur yardımcı olun kim görüyorsa yorum yazın pozitif mi sizce adete 7gun var
hayırlı olsun cok sevindim belirtileriniz var mıydı ?Verdim canım az önce çıktı 971 çıkmış
Siz naptınız dünden beri bakamadım buraya ya
Suanlık bende sigara kullanıyorum ama hamile kalırsam bırakacağım oğluma hamileykende test yaptığın gün bırakmıştım emzirme döneminde de içmedim 2 yaşına kadar sonra tekrar başlamıştımAntidepresan kullanıyordum onu bıraktım ama sigarayı bırakamadım