• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

11.gun idrarda test yaptım negatıf bugun 13.gunum cubukda tek cızgı ama kapagını çıkarınca cıft gozukuyor anlamadım bı yorumlarmısınız
Canım ilk iki fotoda görmedim diğeri açtığın kapağın izimi yoksa hafif var mi sen çıplak gözle görüyor musun

Ya canım benim maşallah gözün aydın cok sevindim değerinde çok güzel rabbim kucaginada almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Aminn inşallah darısı sizinde başınıza, allahım kucağınızı boş bırakmasın, insan isteyince 1. de aynıymış 3.de aynıymış 🙏allah aratmasın
Saglıkla kucağına al ınsAllah cnm masAllah❤️
Aminn inşallah canım 😍

bu sabah prodoctor ile erken gebelik testi yaptım. Sabah yaptım baktım ilk beş on dk bişey yok yattım uyandım uyandığımda çok çok silik çizgi vardı uzun zamandır adet olacakmışım gibi ağrılarım devam ediyor. 16 aralık ilk adet tarihimdi 29 aralıkta ovuslasyon testim pikti beklenen adet tarihimde 16 ocak. Perşembe günü dayanamayıp kan testine gitmiştim <2.30 negatifti o yüzden pek ümidim yok ama şimdi böyle olunca yine emin olamadım yorumlar mısınız siz nasıl öğrenmiştiniz sizce yokmu veya vardır ama çok erken olduğu için mi böyledir
Canım benimde aynı böyle oldu tekrarladın mı acaba gelişme var mı bende yarın yapmaya çalısıcam

Aminn inşallah darısı sizinde başınıza, allahım kucağınızı boş bırakmasın, insan isteyince 1. de aynıymış 3.de aynıymış 🙏allah aratmasın

Aminn inşallah canım 😍
Amin canım inşallah tabiki öyle cnm evladın 1.2.cisi olmuyor isteyen herkese istedigi kadar nasip etsin

Hayırlı olsun canım nasıl güzel bekleyiştir bu sağlıkla gelsin çok mutlu oldum benim adetime 6 gün var bugün test yaptım erken gebelik çıkmadı 🥹🥹
Nolur yardımcı olun kim görüyorsa yorum yazın pozitif mi sizce adete 7gun var

Eklentiler

• IMG_5491.png
    IMG_5491.png
    548,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_5490.png
    IMG_5490.png
    401,1 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_5476.jpeg
    IMG_5476.jpeg
    167,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_5474.jpeg
    IMG_5474.jpeg
    111,9 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_5473.jpeg
    IMG_5473.jpeg
    121 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_5472.jpeg
    IMG_5472.jpeg
    128,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar benim gebelik testim kalmadığı için sırf meraktan ovülasyon yaptım (1 saat sıvı alımı olmadan akşam yaptım) böyle olması normal mi?
1 ocakta silikleşmişti, yani çatlamıştı yumurta. Beklenen adet 15i ama iki gündür de çok az lekelenme yaşıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_6109.jpeg
    IMG_6109.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 29
Antidepresan kullanıyordum onu bıraktım ama sigarayı bırakamadım 🥹🥹
Suanlık bende sigara kullanıyorum ama hamile kalırsam bırakacağım oğluma hamileykende test yaptığın gün bırakmıştım emzirme döneminde de içmedim 2 yaşına kadar sonra tekrar başlamıştım

Back