- 20 Ağustos 2024
- 101
- 50
- 13
- 34
Yeni bir can yeni bir mutluluk geliyor inşallah bizlerde yaşarızAynen cnm hamile haberi beni hep mutlu ediyor kim olursa olsun niye bilmyorum arkadaşlarımda hep aglamisligim bile var özellikle doğumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni bir can yeni bir mutluluk geliyor inşallah bizlerde yaşarızAynen cnm hamile haberi beni hep mutlu ediyor kim olursa olsun niye bilmyorum arkadaşlarımda hep aglamisligim bile var özellikle doğumda
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah canımBat 11 ocaktı normalde 28 i çatlama olmuştu
İnsallah Allah korktugunuzla karşılaştırmasın inşallahİnşallah sizlerden de alacaz güzel haberleri dua edin test yaniltmamis olsun
Aminnn allah isteyen herkese yaşatsın ,sağlıkla inşallahHayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah canım
Ben de olmazsa Çarşambadan sonra deneyeyim bakalım pek bi ümidim yok gibi amaCanım çatlama dan sonra 11 gün bugün sabah test yaptım yoktu akşam tekrar yaptım bu sefer gördüm
Biraz geç çağırmış sanki belki de tam büyüdüğü zaman denk getirmek istemiştir beni ilaç bittiğinin ertesi günü çağırmıştı belki geç yumurtlama olacaktır bu ay kaçmamıştır inşallahBende bundan korkuyurum hsg den 3 güm sonra test yapmaya başladım. Hala pik yok. Olduysa o 2 günde olmuş olabilir. Ama doktor neden geç çağırıyor ilk ayda öyle mi olur biliyor musunuz? Çok güvenerek başladım bu doktora güvenimin sarsılmasını istemiyorum.
İnşallah o zamana kadar regl olmazsam 12.gün deneyeyim bakalımEvet 7ve 10 günde kana sonrada idrara geçiyor genelde oyuzden 12.gunde belirgin çıkmaya başlıyor testte adet günüde daha koyu çıkıyor
11.gun idrarda test yaptım negatıf bugun 13.gunum cubukda tek cızgı ama kapagını çıkarınca cıft gozukuyor anlamadım bı yorumlarmısınızTest yaptın mı canım
Bende 5 gun boyunca femara kullandım.yumurtlama takıbı yapıldı.29 aralık da catlatma ıgnesı vuruldum 31 aralık ıse aşılama oldu 15 ocakda test tarihim.ama kızlar benım son adetımde 7 aralık .su an progestan kullanıyorum buda adetımı gecıktırırmı yoksa yıne gunumde mı adet olmam gerekırdı.çünkü 31 aralıkta asılama oldum 1 hafta sonrasıda adet tarıhımdı.test tarıhımde 15 ocak11.gun idrarda test yaptım negatıf bugun 13.gunum cubukda tek cızgı ama kapagını çıkarınca cıft gozukuyor anlamadım bı yorumlarmısınız
Umarım çok teşekkür ederimBiraz geç çağırmış sanki belki de tam büyüdüğü zaman denk getirmek istemiştir beni ilaç bittiğinin ertesi günü çağırmıştı belki geç yumurtlama olacaktır bu ay kaçmamıştır inşallah
Benim e gundr 36.5 36.6 arasındaydı bugün sabah 36.0 dı bugunnu çatlıyor pikte olmadı test hicbisey anlamdım bu ay ben yaYükselince çatlama olmuş demek ama şans da bitmiş demek genelde ard arda 3 gun yüksek ateş varsa catlama canm mesela benm 36.4den 36.6ya cktı çatlama bitince. Vücut ısısında maksat yükseldiği günün öncesi değerlendirmek enverimli günler oluyor
Kızlar testime bakarmısınız lutfen11.gun idrarda test yaptım negatıf bugun 13.gunum cubukda tek cızgı ama kapagını çıkarınca cıft gozukuyor anlamadım bı yorumlarmısınız
Ya canım benim maşallah gözün aydın cok sevindim değerinde çok güzel rabbim kucaginada almayı nasip etsin inşallahVerdim canım az önce çıktı 971 çıkmış
Siz naptınız dünden beri bakamadım buraya ya
Benim e gundr 36.5 36.6 arasındaydı bugün sabah 36.0 dı bugunnu çatlıyor pikte olmadı test hicbisey anlamdım bu ay ben ya
Canım benım testıme bı bakarmısınTest yaptın mı canım
Saglıkla kucağına al ınsAllah cnm masAllahAminnn allah isteyen herkese yaşatsın ,sağlıkla inşallah
Malesef test negatif çizgi yok11.gun idrarda test yaptım negatıf bugun 13.gunum cubukda tek cızgı ama kapagını çıkarınca cıft gozukuyor anlamadım bı yorumlarmısınız
Kapagını acınca neden cıft cızgı gosterıyor acaba yaMalesef test negatif çizgi yok
İnşallah sende güzel haber alırsın canımBen de olmazsa Çarşambadan sonra deneyeyim bakalım pek bi ümidim yok gibi ama
Evet düşüyor cnmCanım bat günü ateş düşüyor mu
Tam canım ben ateş ölçümüne devam edeyimEvet düşüyor cnm