• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bende bundan korkuyurum :( hsg den 3 güm sonra test yapmaya başladım. Hala pik yok. Olduysa o 2 günde olmuş olabilir. Ama doktor neden geç çağırıyor ilk ayda öyle mi olur biliyor musunuz? Çok güvenerek başladım bu doktora güvenimin sarsılmasını istemiyorum. :(
Biraz geç çağırmış sanki belki de tam büyüdüğü zaman denk getirmek istemiştir beni ilaç bittiğinin ertesi günü çağırmıştı belki geç yumurtlama olacaktır bu ay kaçmamıştır inşallah 🌸

Test yaptın mı canım
11.gun idrarda test yaptım negatıf bugun 13.gunum cubukda tek cızgı ama kapagını çıkarınca cıft gozukuyor anlamadım bı yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_6778.jpeg
    IMG_6778.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_6777.jpeg
    IMG_6777.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_6773.jpeg
    IMG_6773.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 24
11.gun idrarda test yaptım negatıf bugun 13.gunum cubukda tek cızgı ama kapagını çıkarınca cıft gozukuyor anlamadım bı yorumlarmısınız
Bende 5 gun boyunca femara kullandım.yumurtlama takıbı yapıldı.29 aralık da catlatma ıgnesı vuruldum 31 aralık ıse aşılama oldu 15 ocakda test tarihim.ama kızlar benım son adetımde 7 aralık .su an progestan kullanıyorum buda adetımı gecıktırırmı yoksa yıne gunumde mı adet olmam gerekırdı.çünkü 31 aralıkta asılama oldum 1 hafta sonrasıda adet tarıhımdı.test tarıhımde 15 ocak

Yükselince çatlama olmuş demek ama şans da bitmiş demek genelde ard arda 3 gun yüksek ateş varsa catlama canm mesela benm 36.4den 36.6ya cktı çatlama bitince. Vücut ısısında maksat yükseldiği günün öncesi değerlendirmek enverimli günler oluyor
Benim e gundr 36.5 36.6 arasındaydı bugün sabah 36.0 dı bugunnu çatlıyor pikte olmadı test hicbisey anlamdım bu ay ben ya

Back