• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Çatlamadan itibaren 10 gün sonra mı çıkıyor acaba ortalama yani varsa tabi, benim 4 ünde çatlama oldu da ne zaman yapmaya başlasam diye düşünüyorum
Evet 7ve 10 günde kana sonrada idrara geçiyor genelde oyuzden 12.gunde belirgin çıkmaya başlıyor testte adet günüde daha koyu çıkıyor

Ay cnm senin testindede gayet belliydi ne oldu bu testlere ya gerçekten günümüz gelmeden test yapmamak lazım ama duramıyoruz işte
Öyleydi gerçekten ama maalesef 😣 bide iğneden sonra ilk defa 12. Gün geldi nırmalde 13 veya 14. Gün gelirdi

Kızlar merhaba bu ay tedaviye başladım. Adetin 3.günü klomene başladım günde 2 kere. Adet biter bitmezde hsg çektirdim doktor öyle istedi. Döngün 24 25 gün genelde 12. Yada 13.gün yumurtlama görürüm. Bu ay görmedim. 16.gün (yarın) kontrole çağırdı. Sizce geç değil mi? Ovülasyonu kaçırmış olabilir miyim yoksa klomen geç tumurtlamaya mı sebep oluyor tecrübesi olan var mı

Evanora Evanora canım ateş düştüğünde çatlama olmuş mu sayiyorduk yükselince çatlama bitişi miydi
Yükselince çatlama olmuş demek ama şans da bitmiş demek genelde ard arda 3 gun yüksek ateş varsa catlama canm mesela benm 36.4den 36.6ya cktı çatlama bitince. Vücut ısısında maksat yükseldiği günün öncesi değerlendirmek enverimli günler oluyor

Kızlar merhaba bu ay tedaviye başladım. Adetin 3.günü klomene başladım günde 2 kere. Adet biter bitmezde hsg çektirdim doktor öyle istedi. Döngün 24 25 gün genelde 12. Yada 13.gün yumurtlama görürüm. Bu ay görmedim. 16.gün (yarın) kontrole çağırdı. Sizce geç değil mi? Ovülasyonu kaçırmış olabilir miyim yoksa klomen geç tumurtlamaya mı sebep oluyor tecrübesi olan var mı
Merhaba canım hsg ağrılı mı oldu. ?

Çatlamadan itibaren 10 gün sonra mı çıkıyor acaba ortalama yani varsa tabi, benim 4 ünde çatlama oldu da ne zaman yapmaya başlasam diye düşünüyorum
Canım çatlama dan sonra 11 gün bugün sabah test yaptım yoktu akşam tekrar yaptım bu sefer gördüm

Kızlar yarın iğnenin 10. Günü sizce test yapayım mı iğne etkisi geçmiş midir ?
Bu ay bende ilk kez klomene başlamıştım adetin 10. Günü yani ilaç bittiğinin ertesi günü 15 mm yumurta vardı hsgden dolayı gecikme vs olmuş olabilir mi acaba bende yumurtlama klomenle erken oldu normalde adetin 17. Günü pik olurdu ovulasyon testim

Kızlar yarın iğnenin 10. Günü sizce test yapayım mı iğne etkisi geçmiş midir ?

Bu ay bende ilk kez klomene başlamıştım adetin 10. Günü yani ilaç bittiğinin ertesi günü 15 mm yumurta vardı hsgden dolayı gecikme vs olmuş olabilir mi acaba bende yumurtlama klomenle erken oldu normalde adetin 17. Günü pik olurdu ovulasyon testim
Bende bundan korkuyurum :( hsg den 3 güm sonra test yapmaya başladım. Hala pik yok. Olduysa o 2 günde olmuş olabilir. Ama doktor neden geç çağırıyor ilk ayda öyle mi olur biliyor musunuz? Çok güvenerek başladım bu doktora güvenimin sarsılmasını istemiyorum. :(

Back