Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi bende birini burada pozitif görünce çok seviniyorumİnşallah cnm inşaallah baskında da pozitifi görünce çok çok seviniyorum ben inşaallah bebişin gelmiştir
Evet 7ve 10 günde kana sonrada idrara geçiyor genelde oyuzden 12.gunde belirgin çıkmaya başlıyor testte adet günüde daha koyu çıkıyorÇatlamadan itibaren 10 gün sonra mı çıkıyor acaba ortalama yani varsa tabi, benim 4 ünde çatlama oldu da ne zaman yapmaya başlasam diye düşünüyorum
Aynen cnm hamile haberi beni hep mutlu ediyor kim olursa olsun niye bilmyorum arkadaşlarımda hep aglamisligim bile var özellikle doğumdaDimi bende birini burada pozitif görünce çok seviniyorum
Öyleydi gerçekten ama maalesef bide iğneden sonra ilk defa 12. Gün geldi nırmalde 13 veya 14. Gün gelirdiAy cnm senin testindede gayet belliydi ne oldu bu testlere ya gerçekten günümüz gelmeden test yapmamak lazım ama duramıyoruz işte
Yükselince çatlama olmuş demek ama şans da bitmiş demek genelde ard arda 3 gun yüksek ateş varsa catlama canm mesela benm 36.4den 36.6ya cktı çatlama bitince. Vücut ısısında maksat yükseldiği günün öncesi değerlendirmek enverimli günler oluyorEvanora canım ateş düştüğünde çatlama olmuş mu sayiyorduk yükselince çatlama bitişi miydi
Merhaba canım hsg ağrılı mı oldu. ?Kızlar merhaba bu ay tedaviye başladım. Adetin 3.günü klomene başladım günde 2 kere. Adet biter bitmezde hsg çektirdim doktor öyle istedi. Döngün 24 25 gün genelde 12. Yada 13.gün yumurtlama görürüm. Bu ay görmedim. 16.gün (yarın) kontrole çağırdı. Sizce geç değil mi? Ovülasyonu kaçırmış olabilir miyim yoksa klomen geç tumurtlamaya mı sebep oluyor tecrübesi olan var mı
Canım çatlama dan sonra 11 gün bugün sabah test yaptım yoktu akşam tekrar yaptım bu sefer gördümÇatlamadan itibaren 10 gün sonra mı çıkıyor acaba ortalama yani varsa tabi, benim 4 ünde çatlama oldu da ne zaman yapmaya başlasam diye düşünüyorum
Evet kısa süreli ağrılıydıMerhaba canım hsg ağrılı mı oldu. ?
İnşallah canım ateş tablom bugün yüksekti bat günü düşüş oluyor muİnşallah cnm inşaallah baskında da pozitifi görünce çok çok seviniyorum ben inşaallah bebişin gelmiştir
Benım de test tarıhım 15 i kızlarSeninle aynı canım Çarşamba günü 15 i
Canım bat günü ateş düşüyor muMerhaba canım hsg ağrılı mı oldu. ?
İnşallah sizlerden de alacaz güzel haberleri dua edin test yaniltmamis olsunDimi bende birini burada pozitif görünce çok seviniyorum
Bu ay bende ilk kez klomene başlamıştım adetin 10. Günü yani ilaç bittiğinin ertesi günü 15 mm yumurta vardı hsgden dolayı gecikme vs olmuş olabilir mi acaba bende yumurtlama klomenle erken oldu normalde adetin 17. Günü pik olurdu ovulasyon testimKızlar merhaba bu ay tedaviye başladım. Adetin 3.günü klomene başladım günde 2 kere. Adet biter bitmezde hsg çektirdim doktor öyle istedi. Döngün 24 25 gün genelde 12. Yada 13.gün yumurtlama görürüm. Bu ay görmedim. 16.gün (yarın) kontrole çağırdı. Sizce geç değil mi? Ovülasyonu kaçırmış olabilir miyim yoksa klomen geç tumurtlamaya mı sebep oluyor tecrübesi olan var mı
Test yaptın mı canımBenım de test tarıhım 15 i kızlar
Bende bundan korkuyurum hsg den 3 güm sonra test yapmaya başladım. Hala pik yok. Olduysa o 2 günde olmuş olabilir. Ama doktor neden geç çağırıyor ilk ayda öyle mi olur biliyor musunuz? Çok güvenerek başladım bu doktora güvenimin sarsılmasını istemiyorum.Kızlar yarın iğnenin 10. Günü sizce test yapayım mı iğne etkisi geçmiş midir ?
Bu ay bende ilk kez klomene başlamıştım adetin 10. Günü yani ilaç bittiğinin ertesi günü 15 mm yumurta vardı hsgden dolayı gecikme vs olmuş olabilir mi acaba bende yumurtlama klomenle erken oldu normalde adetin 17. Günü pik olurdu ovulasyon testim
Verdim canım az önce çıktı 971 çıkmışTmd2020 ne yaptın canım
Maşallah canım benim gözün aydın senin bat geçmişmiydiVerdim canım az önce çıktı 971 çıkmış
Siz naptınız dünden beri bakamadım buraya ya
Bat 11 ocaktı normalde 28 i çatlama olmuştuMaşallah canım benim gözün aydın senin bat geçmişmiydi