Yilbasina Kadar 14 Kilo

Lahmacun kismini yada pilavi cikarirsak menun iyidir. Sabahki ekmegin bizim ekmeklerle kiyaslandiginda buyuklugu ne kadar dilim olarak? Bir dilime denkse sorun yok

Lahmacun kismini yada pilavi cikarirsak menun iyidir. Sabahki ekmegin bizim ekmeklerle kiyaslandiginda buyuklugu nhae kadar dilim olarak? Bir dilime denkse sorun yok
haklisin lhamcn bitane yerim diyordum cok sevdigimden bitane daha yedim.malesef.
Siz ne ekmegi yiyordunuz . Bence bnmki denk gibi.
Bide koffka bitki cayi var bi aydi iciyorun metabolizma hizlandiriyor tuvalete cikariyor. Duymusmuydunuz daha once bilgisi olan varmi.

Masallah azimlisin sen cok kisa surede ulasacaksin hedefine.:)

Hisgeldin arkadasim bende bugun katildim. Dedigin gibi desteksiz zor okuyor ya. İbslh istedigin kiliya dusersin ama yinede cok degilsin.skma canini
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz :) aslinda bugünki menünde hurma biraz bana fazla gibi geldi ama onu yemedin galiba daha . bildiğim kadarıyla o hurmalar şekeri hızlı yükseltiyor hızlı düşürüyor. Ramazan'da da doktorlar 3-4 tane yiyin en fazla diyorlardı :) aklımda bu şekilde kalmış ben de dikkat ediyorum hurma yerken

Bunu okuduktan sonra kendimden utandım ya helal olsun

Cay hakkinda bir bilgim yok ben genellikle yesil cay icerim yag yakici ozelligi var. Ekmek ben cok tuketmem ama kalori bakimindan hangisinin oldugunun onemi yok sadece tahilli olanlar daha uzun sure tok tutuyor tek fark bu

Bahsettigim trabzon hurmasi. Cennet hurmasida deniyor. Bitane yiyorum hergun. Budami boyle acaba

Bahsettigim trabzon hurmasi. Cennet hurmasida deniyor. Bitane yiyorum hergun. Budami boyle acaba

Haa ben ramazan hurması sandım pardon cennet hurması da öyle midir değil midir bilemiyorum ama 1 tane yiyecen zaten . Diğer hurmadan daha hafiftir bence
Cennet hurmasi 57 kalori normal yas hurma 127 kalori kizlar size onerim her yediginizin kalorisi hesaplayin bir sure sonra kendiliginden duzene girecek. Gunluk 1000 kaloriyi gecmemeye calisin.

Yarın ağzıma simit çikolata ekmek girmiycek ve gün sonunda simitsiz ekmeksiz çikolatasız bir liste yazıcam buraya şuan bunu yapabilirim gibi geliyor bi azim geldi bana Gözüm karardı
Heeeeeh iste buuu yapicam dicek ve yapacaksin bir hafta zorlar sonra gececek sen yeneceksin kilolari onlar seni degiltam gaz ileriiii

Ben bayağı bi gaza geldim bakalım inşallah uzun süre bu gazla giderim bunlar nasıl böyle zayıflamışlar ya maşallah vücutları sarkmamış gibi hiç belli ki hem diyet hem spor yapmışlar
Evet canim sakin pes etme yilma mutlaka basaracaksin bazen kilon takilip seni uzecek ama vazgecme sonunda o pesedecek ve spor yapmak onemli sarkmadan kilo verirsin oyle abartmaya da gerek yok gunde bir saat yuruyusle basla bir kac ay sonra digerlerini eklersin

Heekese merhabalar...
Ben de Ekimin ortasinda basladim. Yilbasina kadar 14 olmasa da 10 kilo olur ins
72 ile basladim. Bu hafta 64.4 tu kilom.
17 den sonra yemiyoruz grubandayim.
Oruclarimi tutuyorum. Bu hafta regli oldugum icin moladayim.
Sohbetiniz hosuma gitti.
Hedefim 57 olmak. Gaza gelmeye ihtiyacim var cok pis hem de

1.5ayda 7 kilo vermissin. Bence supersin. Biraz daha sk.disini cok az kalmis. Su an ben baslasigin.kilodayim bende su anki.kilona inermiyim acaba.
Artik sen usta sayilirsin bizlere senin gaz vermen.lazim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…