Hisgeldin arkadasim bende bugun katildim. Dedigin gibi desteksiz zor okuyor ya. İbslh istedigin kiliya dusersin ama yinede cok degilsin.skma caniniMerhaba benim de ilk günüm
Bana ilk gün için bunlar iyi gibi geldi
Lahmacun kismini yada pilavi cikarirsak menun iyidir. Sabahki ekmegin bizim ekmeklerle kiyaslandiginda buyuklugu ne kadar dilim olarak? Bir dilime denkse sorun yokCahramnt in.menusunu gorunce ben neler yemisim.dedim:)
Kahvalti:
1yagda yumurta
2 kup dogranmis kasar
2 tatli catali bal
1catal cokelek
5 yesil zeytin ev yapimi
2 barsak cay( diyet icin degil cayi hep sekersiz icerim)
Yarim.lubnan ekmegi(suriye ekmegide deniyor su yuvarlar lavas gibi. Bu ekmek hakkinda.fikrinizi alambilirmiyim)
11.30 da bi kupa yesil cay ictim
12.30 bi kaseye yakin salata Ve bi bardak cay
2.30 5 yemek kasigi bulgur pilavi ve4 tane biber tursusu
4.30 da iki tane lahmacun yedim piyaz ve limonlu:--(
8 gibi kara hurma yerim
yatmadan yarim saat oncede kucuk bikasede yogurt limon ve pul biberi karistirip yiyorum. Metobolizmami.hizlandiriyor.
Nasil arkadaslar cpkmu yemisim sizce ilk gun yorumunu ve elestirilerinizi.alabilirmiyim
haklisin lhamcn bitane yerim diyordum cok sevdigimden bitane daha yedim.malesef.Lahmacun kismini yada pilavi cikarirsak menun iyidir. Sabahki ekmegin bizim ekmeklerle kiyaslandiginda buyuklugu nhae kadar dilim olarak? Bir dilime denkse sorun yok
haklisin lhamcn bitane yerim diyordum cok sevdigimden bitane daha yedim.malesef.
Siz ne ekmegi yiyordunuz . Bence bnmki denk gibi.
Bide koffka bitki cayi var bi aydi iciyorun metabolizma hizlandiriyor tuvalete cikariyor. Duymusmuydunuz daha once bilgisi olan varmi.
Masallah azimlisin sen cok kisa surede ulasacaksin hedefine.:)
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz :) aslinda bugünki menünde hurma biraz bana fazla gibi geldi ama onu yemedin galiba daha . bildiğim kadarıyla o hurmalar şekeri hızlı yükseltiyor hızlı düşürüyor. Ramazan'da da doktorlar 3-4 tane yiyin en fazla diyorlardı :) aklımda bu şekilde kalmış ben de dikkat ediyorum hurma yerkenHisgeldin arkadasim bende bugun katildim. Dedigin gibi desteksiz zor okuyor ya. İbslh istedigin kiliya dusersin ama yinede cok degilsin.skma canini
Bunu okuduktan sonra kendimden utandım ya helal olsunBugunku menuummm
Sabah
2 yumurta
Yarim kk peynir
2 kirma zeytin
1 kucuk ceri domates
1 bardak cay
Ara
T.kahvesi
2 kucuk lokum
Oglen
2 dilim portakal
2 dilim elma
Yarim mandalina
2 kirma zeytin
2 antep fistigi
Aksamustu
1 tabak limonlu brokoli
Aksama Allah kerim kayinvalidemdeyim ne var bilmiyorum kiyisindan kosesinden tirtiklarim artik geri kalan saatlerde cay fln.Bu arada ikibucuk saat yurudum
Cay hakkinda bir bilgim yok ben genellikle yesil cay icerim yag yakici ozelligi var. Ekmek ben cok tuketmem ama kalori bakimindan hangisinin oldugunun onemi yok sadece tahilli olanlar daha uzun sure tok tutuyor tek fark buhaklisin lhamcn bitane yerim diyordum cok sevdigimden bitane daha yedim.malesef.
Siz ne ekmegi yiyordunuz . Bence bnmki denk gibi.
Bide koffka bitki cayi var bi aydi iciyorun metabolizma hizlandiriyor tuvalete cikariyor. Duymusmuydunuz daha once bilgisi olan varmi.
Masallah azimlisin sen cok kisa surede ulasacaksin hedefine.:)
:) daha yeni basladin dur. Bak sen bile kendine inanamayacaksin zamanlaBunu okuduktan sonra kendimden utandım ya helal olsun
Sabahları 3 simit yiyen biri olarak yerin dibine girdim:) daha yeni basladin dur. Bak sen bile kendine inanamayacaksin zamanlabosa yemisim onu bunu diceksin
Bahsettigim trabzon hurmasi. Cennet hurmasida deniyor. Bitane yiyorum hergun. Budami boyle acabaTeşekkür ederim canım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya geliriz :) aslinda bugünki menünde hurma biraz bana fazla gibi geldi ama onu yemedin galiba daha . bildiğim kadarıyla o hurmalar şekeri hızlı yükseltiyor hızlı düşürüyor. Ramazan'da da doktorlar 3-4 tane yiyin en fazla diyorlardı :) aklımda bu şekilde kalmış ben de dikkat ediyorum hurma yerken
Haa ben ramazan hurması sandım pardonBahsettigim trabzon hurmasi. Cennet hurmasida deniyor. Bitane yiyorum hergun. Budami boyle acaba
Neeeeee unut bakim o simitleriSabahları 3 simit yiyen biri olarak yerin dibine girdiminşallah en kısa zamanda böyle az ve öz bir menü ile doymayi becerebilirim
Bahsettigim trabzon hurmasi. Cennet hurmasida deniyor. Bitane yiyorum hergun. Budami boyle acaba
Cennet hurmasi 57 kalori normal yas hurma 127 kaloriHaa ben ramazan hurması sandım pardoncennet hurması da öyle midir değil midir bilemiyorum ama 1 tane yiyecen zaten . Diğer hurmadan daha hafiftir bence
Yarın ağzıma simit çikolata ekmek girmiycek ve gün sonunda simitsiz ekmeksiz çikolatasız bir liste yazıcam burayaNeeeeee unut bakim o simitlerien fazla yarim simit var artik. Zamanla yapa yapa alisacaksin.
Heeeeeh iste buuuYarın ağzıma simit çikolata ekmek girmiycek ve gün sonunda simitsiz ekmeksiz çikolatasız bir liste yazıcam burayaşuan bunu yapabilirim gibi geliyor bi azim geldi bana Gözüm karardı
Ben bayağı bi gaza geldim bakalım inşallah uzun süre bu gazla giderimKizlaaarrrr size motivasyon olsun. Bakin neler basarilmis. Neden siz de yapamayasiniz ki
Eki Görüntüle 1709046
Eki Görüntüle 1709047
Eki Görüntüle 1709049
Eki Görüntüle 1709050
Eki Görüntüle 1709051
Evet canim sakin pes etme yilma mutlaka basaracaksin bazen kilon takilip seni uzecek ama vazgecme sonunda o pesedecekBen bayağı bi gaza geldim bakalım inşallah uzun süre bu gazla giderimbunlar nasıl böyle zayıflamışlar ya maşallah vücutları sarkmamış gibi hiç belli ki hem diyet hem spor yapmışlar
1.5ayda 7 kilo vermissin. Bence supersin. Biraz daha sk.disini cok az kalmis. Su an ben baslasigin.kilodayim bende su anki.kilona inermiyim acaba.Heekese merhabalar...
Ben de Ekimin ortasinda basladim. Yilbasina kadar 14 olmasa da 10 kilo olur ins
72 ile basladim. Bu hafta 64.4 tu kilom.
17 den sonra yemiyoruz grubandayim.
Oruclarimi tutuyorum. Bu hafta regli oldugum icin moladayim.
Sohbetiniz hosuma gitti.
Hedefim 57 olmak. Gaza gelmeye ihtiyacim var cok pis hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?