• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Yarın ağzıma simit çikolata ekmek girmiycek ve gün sonunda simitsiz ekmeksiz çikolatasız bir liste yazıcam buraya :KK72: şuan bunu yapabilirim gibi geliyor bi azim geldi bana :KK70: Gözüm karardı :KK70:
Bencedecharmant in dedigi gibi aklindan cikar simitleri hem un mamulu hem susam yasak artik tamammi:)

Heekese merhabalar...
Ben de Ekimin ortasinda basladim. Yilbasina kadar 14 olmasa da 10 kilo olur ins:KK66:
72 ile basladim. Bu hafta 64.4 tu kilom.
17 den sonra yemiyoruz grubandayim.
Oruclarimi tutuyorum. Bu hafta regli oldugum icin moladayim.
Sohbetiniz hosuma gitti.
Hedefim 57 olmak. Gaza gelmeye ihtiyacim var cok pis hem de:KK66:
Heekese merhabalar...
Ben de Ekimin ortasinda basladim. Yilbasina kadar 14 olmasa da 10 kilo olur ins:KK66:
Sohbetiniz hosuma gitti.
Merhabaaa :KK24: çok iyi kilo vermissin gerçekten inşallah geriye kalan kiloları da kolayca verirsin :KK9: bu kadar çaba göstermişsin gerisi de gelir artık yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin :KK9: ben devamının geleceğine inanıyorum Hoppa

1.5ayda 7 kilo vermissin. Bence supersin. Biraz daha sk.disini cok az kalmis. Su an ben baslasigin.kilodayim bende su anki.kilona inermiyim acaba.
Artik sen usta sayilirsin bizlere senin gaz vermen.lazim artik:-):-)
Sagol tatlim ben de 62 kiloda diyetete olnlari gorunce oyle diyodum;)
Haftaya 2 ay olck 8 kiloya yakin olur ins.
Eskiden cokk yerdim. Yemeyince elim ayagim titrerdi. Yeme disiplini olustu sukur. Tabi durdurmazsam kendimi yalan olur;) oruc yaradi bana;)
Gaz konusunda birakmam pesinizi;)

Evet canim sakin pes etme yilma mutlaka basaracaksin bazen kilon takilip seni uzecek ama vazgecme sonunda o pesedecek :KK66: ve spor yapmak onemli sarkmadan kilo verirsin oyle abartmaya da gerek yok gunde bir saat yuruyusle basla bir kac ay sonra digerlerini eklersin :KK66:
Bu sabah simit yerine 1 kase yoğurt yedim ben de artık başarabilecegime inandım :KK54: ben yapabiliyorsam herkes yapabilir demektir zaten :KK70:

Bu sabah simit yerine 1 kase yoğurt yedim ben de artık başarabilecegime inandım :KK54: ben yapabiliyorsam herkes yapabilir demektir zaten :KK70:
Aslinda isteyen herseyi yapar yeterki azim.gosterelim. Ama istikrarimiz.dusuk.iste. Belki burda birbirimizi itelersek istikrarli olabiliriz degilmi.illa biri kafamiza kafamiza vuracak yani:):) ;)

Aslinda isteyen herseyi yapar yeterki azim.gosterelim. Ama istikrarimiz.dusuk.iste. Belki burda birbirimizi itelersek istikrarli olabiliriz degilmi.illa biri kafamiza kafamiza vuracak yani:):) :KK66:
Evet aslında büyük hevesle başlayıp 1 hafta geçmeden bıraktığımız çok olmuştur. Bu şekilde 1 kilo verip 2 kilo aldığımız da olmuştur. Çoğumuz bunu yaşamışızdır bence . Kesinlikle önemli olan istikrar Hoppa işin ciddiyeti arttıkça daha uzun süre yürütülebiliyor Hoppa

Evet aslında büyük hevesle başlayıp 1 hafta geçmeden bıraktığımız çok olmuştur. Bu şekilde 1 kilo verip 2 kilo aldığımız da olmuştur. Çoğumuz bunu yaşamışızdır bence . Kesinlikle önemli olan istikrar Hoppa işin ciddiyeti arttıkça daha uzun süre yürütülebiliyor Hoppa
Bu uzun bi surec. Onemli olan diyette degilmis gibi davranip hatta unutup menuye gelince hatirlamak.
Onceden ne yiyecegini planlayinca yemege saldirmiyosun ;)
Ben diyorum ki bu yasta yazik etmeyim kendime. Giyinip kusanmak bile istemiyo insan.
Biraz duzen biraz yemek hilesi durmadan devam...

Bu arada bugün yediniz ?? :) ben yazayim. .
Sabah 1 kase yoğurt
Saat 2 gibi 1 nescafe
3 mandalina
3 havuç
1 elma
Az önce de bir tabak yoğurtlu brokoli
Ayyy ben hamur isi filan yemeyeyim derken bir meyve bahçesini yedim gibi ama ne yapayım anca doydum :oops::KK17:

Bu arada bugün yediniz ?? :) ben yazayim. .
Sabah 1 kase yoğurt
Saat 2 gibi 1 nescafe
3 mandalina
3 havuç
1 elma
Az önce de bir tabak yoğurtlu brokoli
Ayyy ben hamur isi filan yemeyeyim derken bir meyve bahçesini yedim gibi ama ne yapayım anca doydum :oops::KK17:
Meyve cok fazla olmus ama ogreneceksin onun yerine bir kac badem ve birkac findik yada 2 ceviz yeseydin 1 mandalinayla tok tutardi seni;)

Heekese merhabalar...
Sohbetiniz hosuma gitti.
Hosgeldin canim guzel basarmissin tebrik ederim ;) insallah amacina ulasirsin. Her zaman gel kuzum bekleriz :)

Bugunku menum :kk77:

Sabah
Bir bucuk yumurta
İki dilim domates
1 kk peynir
3 kirma zeytin
3 bardak cay

Ara
T.kahvesi
2 findik
2 fistik

Aksam
Sınırsız brokoli

Yatana kadarki zamanda yesil cay icerim ;)

İki ceviz tok tutar mı ? :KK61: tok tutcaksa ilk işim ceviz almak olcak yarın
Sana bir onerim var leblebi al ve cok aciktigin zamanlarda bir avucici kadar ye ;) su yada cayla cok ise yarayacak goreceksin. Daha basinda oldugundan sabret zorlayacak biraz imkanin varsa yuruyuse cik spor acligi bastirir ;)

Sana bir onerim var leblebi al ve cok aciktigin zamanlarda bir avucici kadar ye :KK66: su yada cayla cok ise yarayacak goreceksin. Daha basinda oldugundan sabret zorlayacak biraz imkanin varsa yuruyuse cik spor acligi bastirir :KK66:
Aa leblebi doyurucu gibi duruyor kalorisi fazla mıdır acaba :confused: evet evet leblebi kafama yattı okulda da acıkınca bisküvi topkek yerine leblebi yerimm :KK73::KK76: çok pratik :KK52: teşekkür ederim deniycem bunu

Tesekkur ederim ama bu hafta yerimde sayarim arada cok kacamaklarim oldu. Onumuzdeki hafta acisi cikacak :KK66: :KK62:
Belli olmaz belki vücudun sana sürpriz yapar yarın sabah tartida az çıkarsın :KK39: ama bu şekilde devam edersen bence kilo vermeye devam edersin çünkü yediklerin hem sağlıklı hem kilo yapmayan şeyler :KK9:bu kadar kilo vermiş olsam kaçamak yapmaya korkardım ben yalnız :KK48:

Back