Ben brokoli yedim ya ondan ac kalkmadim sanirim canim. Sen sadece yogurt yediginden tutmamistir seni.Canım senin sporuna hastayım, senden motive olup ben de yapmak istiyorum sürekli ama yorgun düşüyorum hep..Sakın bırakma sporu çok iyi gidiyorsun
Evet adet yaklaştığı içindir, benim de 1 hafta var, dün dondurmaaa diye sayıklıyordummenün gayet iyiymiş canım.. Bşraz geç olacak ama sana da huzurlu bir gün diliyorumm
Ayy babanın doğum günü kutlu olsun, evet canım bunlar özel gün kaçamağı olur, bence de ye ince bir dilimmenün gayet başarılı, beni motive edecek spor bildirimin yok mu bugün yani ben hiç yapmıyorum ama sen iyi gidiyorsun ya ondan sordum
Ohh mis gibi bir menüben de tam yarın ne yapsam diyordum ki barbunyaya karar verdim şuan
Çok güzel olmuş, dünden aç yatınca aç kalaktın mı? Ben biraz aç kalktım ama geç kaldığımdan kahvaltı edemedim
Canım kolay gelsin, bu ev işleri zordur.. Allah yardımcın olsun valla..
Kizlar bu hafta benim icin verimli olmayacak kilo veremeyebilirim git geller misafirler esim evdeydi vs.vs. ama sabit kalirsam o da bana yeter. Amacim 52 olmak fakat yilbasina kadar 55 i gorsem bana yeter yani 3.5 kilom var 55 e verebilirim gibi geliyor. Kalan 3 kiloyu da ocak ayinda verirsem ocak sonuna dogru artik bi bebis lazim bize
Kizlar bu hafta benim icin verimli olmayacak kilo veremeyebilirim git geller misafirler esim evdeydi vs.vs. ama sabit kalirsam o da bana yeter. Amacim 52 olmak fakat yilbasina kadar 55 i gorsem bana yeter yani 3.5 kilom var 55 e verebilirim gibi geliyor. Kalan 3 kiloyu da ocak ayinda verirsem ocak sonuna dogru artik bi bebis lazim bize
Ohhhh bugun guzel menu olmus. Kacamagin acisini ogleye kadar ac kalarak cikarmissin vallahiBenim menümm
Sabah
Geç kalınca kahvaltı edemedim
2 tane etiform bisküvi yedim
1 tane de vişne suyu içtim
Öğle
Artık kantinden tost aldım, yağ koymayın dediğim halde nasıl yağlıydı o!! Bir de koca ekmek! Ben de yarısını yedim, ama sanırım beyaz ekmeği özlemişim.. Akşamdan beri aç olduğum halde çeyrek tost iyi geldi bana
Yanına da açık şekersiz çay
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 yk pilav
2 yk tavuk sote
Azcik spor ekleyebilsen daha hizli gidecek aslinda ama zamanin yok sanirim.İnşallah kuzuumm gelsin bebişinbence de verirsin baya azimlisin sen çünkü benim de hedef 55 ama 57 falan olsam sevinicem artık işk defa bu kadar yavaş kilo veriyorum
Aslında tembellikAzcik spor ekleyebilsen daha hizli gidecek aslinda ama zamanin yok sanirim.
Sağol canım benim inşallah sende sporunu yaparsın inan bana alışınca bırakamıyorsun bak dün yatak döşek yattım evde yapamadım akşam babamlardan geldiğimde bugün çok üzgünümCanım senin sporuna hastayım, senden motive olup ben de yapmak istiyorum sürekli ama yorgun düşüyorum hep..Sakın bırakma sporu çok iyi gidiyorsun
Ayy babanın doğum günü kutlu olsun, evet canım bunlar özel gün kaçamağı olur, bence de ye ince bir dilimmenün gayet başarılı, beni motive edecek spor bildirimin yok mu bugün yani ben hiç yapmıyorum ama sen iyi gidiyorsun ya ondan sordum
Olsun kuzum ben yılbaşına kadar istediğine geleceğine eminim 55 rakamını zaten rahat görürsünKizlar bu hafta benim icin verimli olmayacak kilo veremeyebilirim git geller misafirler esim evdeydi vs.vs. ama sabit kalirsam o da bana yeter. Amacim 52 olmak fakat yilbasina kadar 55 i gorsem bana yeter yani 3.5 kilom var 55 e verebilirim gibi geliyor. Kalan 3 kiloyu da ocak ayinda verirsem ocak sonuna dogru artik bi bebis lazim bize
Benim menümm
Sabah
Geç kalınca kahvaltı edemedim
2 tane etiform bisküvi yedim
1 tane de vişne suyu içtim
Öğle
Artık kantinden tost aldım, yağ koymayın dediğim halde nasıl yağlıydı o!! Bir de koca ekmek! Ben de yarısını yedim, ama sanırım beyaz ekmeği özlemişim.. Akşamdan beri aç olduğum halde çeyrek tost iyi geldi bana
Yanına da açık şekersiz çay
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 yk pilav
2 yk tavuk sote
Gecmis olsun kuzum. Bol bol sivi tuket ve dinlen once saglik sonra halledersin kiloyuSabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşilçay
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 kase yoğurt
Ara; Şekersiz sade 1 kupa nescafe
Akşam; 19:45 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ymk kaşığı soya soslu tavuk + 2 ymk kaşığı domates soteli ince et + yarım kase çoban salatası + 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı + 1 minik yaş pastanın yarısı meyveli olarak
Ara; 22:50 - Yarım kupa nane limon
Spor; 1 lt su + 20 dakika anca gün içinde yürüyüş
Kızlar çok hastayım işe geldim ama daha da kötüleşirsem eve döneceğim akşam annemlerdeydik babamın doğum günüydü yeteri kadar az yedim tabi ama sporumu yapamadım eve geldiğimde nane limon kaynattım içtim uyumaya çalıştım grip boğaz ağrısı gözlerimden de tuttu çok halsizim mahvoldum
Sıvı tüketiyorum kuzum akşam ıhlamur nane limon yapıcam yine çok sağolGecmis olsun kuzum. Bol bol sivi tuket ve dinlen once saglik sonra halledersin kiloyu
Bizde öpüyoruz seni kuzum dikkat et kendine çok yorma kendini kolay gelsinBugun coook isim var uc aile misafirim var. Disari da cikmam lazim elim ayagima dolasmazsa iyidir. Sabahtir toz aliyorum balkon yika fln. Musait oldugumda gelicem opuyorum sizii
Ayyy su muhallebili kadayif tatlisindan yapayim dedim aksamdan buzluga koymayi unutmusum kadayifiBizde öpüyoruz seni kuzum dikkat et kendine çok yorma kendini kolay gelsin
Yetişir canım ya dondurucuya koyduysan ne ki 1 saate tamamAyyy su muhallebili kadayif tatlisindan yapayim dedim aksamdan buzluga koymayi unutmusum kadayifisimdi donsun diye bekliyorum insallah yetisir
Canım çok geçmiş olsun, ekşi çorbs iç, portakal tüket.. Kendine dikkat et tatlımSabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşilçay
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 kase yoğurt
Ara; Şekersiz sade 1 kupa nescafe
Akşam; 19:45 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ymk kaşığı soya soslu tavuk + 2 ymk kaşığı domates soteli ince et + yarım kase çoban salatası + 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı + 1 minik yaş pastanın yarısı meyveli olarak
Ara; 22:50 - Yarım kupa nane limon
Spor; 1 lt su + 20 dakika anca gün içinde yürüyüş
Kızlar çok hastayım işe geldim ama daha da kötüleşirsem eve döneceğim akşam annemlerdeydik babamın doğum günüydü yeteri kadar az yedim tabi ama sporumu yapamadım eve geldiğimde nane limon kaynattım içtim uyumaya çalıştım grip boğaz ağrısı gözlerimden de tuttu çok halsizim mahvoldum
Kolay gelsin canım beşm, çok da yorma kendiniBugun coook isim var uc aile misafirim var. Disari da cikmam lazim elim ayagima dolasmazsa iyidir. Sabahtir toz aliyorum balkon yika fln. Musait oldugumda gelicem opuyorum sizii
İnsallah istedigin puani alirsin kuzumSabah
Yarım simit
Sade nescafe
Öğlen
Tarhana çorbası
Akşam
Tarhana çorbası
4 yk barbunya
Bugün çok ders çalıştım çok mutluyum
Canım inşallahh inşallahhİnsallah istedigin puani alirsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?