Yilbasina Kadar 14 Kilo

Benim menümm

Sabah
Geç kalınca kahvaltı edemedim
2 tane etiform bisküvi yedim
1 tane de vişne suyu içtim

Öğle
Artık kantinden tost aldım, yağ koymayın dediğim halde nasıl yağlıydı o!! Bir de koca ekmek! Ben de yarısını yedim, ama sanırım beyaz ekmeği özlemişim.. Akşamdan beri aç olduğum halde çeyrek tost iyi geldi bana
Yanına da açık şekersiz çay

Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 yk pilav
2 yk tavuk sote

Ben brokoli yedim ya ondan ac kalkmadim sanirim canim. Sen sadece yogurt yediginden tutmamistir seni.

İnşallah kuzuumm gelsin bebişin bence de verirsin baya azimlisin sen çünkü benim de hedef 55 ama 57 falan olsam sevinicem artık işk defa bu kadar yavaş kilo veriyorum

Ohhhh bugun guzel menu olmus. Kacamagin acisini ogleye kadar ac kalarak cikarmissin vallahi

İnşallah kuzuumm gelsin bebişin bence de verirsin baya azimlisin sen çünkü benim de hedef 55 ama 57 falan olsam sevinicem artık işk defa bu kadar yavaş kilo veriyorum
Azcik spor ekleyebilsen daha hizli gidecek aslinda ama zamanin yok sanirim.

Sabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşilçay
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 kase yoğurt

Ara; Şekersiz sade 1 kupa nescafe
Akşam; 19:45 - Yarım kase yoğurt çorbası + 1 ymk kaşığı soya soslu tavuk + 2 ymk kaşığı domates soteli ince et + yarım kase çoban salatası + 1 tatlı kaşığı pirinç pilavı + 1 minik yaş pastanın yarısı meyveli olarak
Ara; 22:50 - Yarım kupa nane limon

Spor; 1 lt su + 20 dakika anca gün içinde yürüyüş

Kızlar çok hastayım işe geldim ama daha da kötüleşirsem eve döneceğim akşam annemlerdeydik babamın doğum günüydü yeteri kadar az yedim tabi ama sporumu yapamadım eve geldiğimde nane limon kaynattım içtim uyumaya çalıştım grip boğaz ağrısı gözlerimden de tuttu çok halsizim mahvoldum

Sağol canım benim inşallah sende sporunu yaparsın inan bana alışınca bırakamıyorsun bak dün yatak döşek yattım evde yapamadım akşam babamlardan geldiğimde bugün çok üzgünüm
Olsun kuzum ben yılbaşına kadar istediğine geleceğine eminim 55 rakamını zaten rahat görürsün

Güzel canım menün zaten sabah hiçbir şey yememişsin öğle yediğin gün içerisinde hareketle atıldığını azaldığını düşünürsek akşamda pek bir şey yok

Gecmis olsun kuzum. Bol bol sivi tuket ve dinlen once saglik sonra halledersin kiloyu

Bugun coook isim var uc aile misafirim var. Disari da cikmam lazim elim ayagima dolasmazsa iyidir. Sabahtir toz aliyorum balkon yika fln. Musait oldugumda gelicem opuyorum sizii

Canım çok geçmiş olsun, ekşi çorbs iç, portakal tüket.. Kendine dikkat et tatlım
Bugun coook isim var uc aile misafirim var. Disari da cikmam lazim elim ayagima dolasmazsa iyidir. Sabahtir toz aliyorum balkon yika fln. Musait oldugumda gelicem opuyorum sizii
Kolay gelsin canım beşm, çok da yorma kendini

Gunaaaydiiiinnn :)

Sabah kahvaltimi yaptim
Sucuklu yumurta
8 yesil zeytin
Yarim kk peynir
1 kucuk ceri domates
4 dilim salatalik
1 dilim ekmek
2 bardak cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…