Yilbasina Kadar 14 Kilo

İste menum

Kahvalti
Yarim kk peynir
1 dilim ekmek

Oglen(esimle birlikte disardaydim)
8 adet kizarmis tavuk kanat
10 adet patates kiz.
1 ayran

Aksamustu
1 topkek
2 fincan sutlu sekerli nescafe

Artik sadece bitki cayi icerim zaten yeterince sapittim bugun

Bugun kacamak gunu olmus :)) birazdan bende paylasicam

Aynennn kaçamaklarr kaçamaklarrr ben de şimdi acıktım yoğurt yiyorum.. Dönerin cezasını veriyorum kendime

Sabah; 07:45 - Ev yapımı 1 ad.peynirli poğaçanın çeyreği (hiç yemesem iyiymiş nefsimi körelttim işte) + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:40 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:05 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı nohut yemeği etsiz + 1 ufak salatalık turşusu
Ara; 15:30 - Sade şekersiz 1 kupa nescafe
Akşam; 19:40 - Yarım kase mercimek çorbası + 2 lahana sarması + 1 minik yaprak döner + 1 kase yeşil salata
Ara; 20:30 - 1 gofretin yarısı + 1 orta boy armutun yarısı + 1 kupa mistik

Sporlarım; 2 lt su + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 50 squat

Kızlar merhaba.. Ben menümü paylaşayım..

Sabah
1 yk yoğurt
1 tk yulaf

Öğle
Dürüm tavuk döner

Bu sebeple akşam yemedim.. Çünkü baya faZla geldi benden böyle kızlarr
Aslında sabah pek bir şey yememişsin ee akşamda yememişsin hayli hayli dengeledin canım

Yaşasın kaçamaklar

Günaydın arkadaşlar,
Dünkü menüm
Sabah: 1 kk peynir, 2 zeytin, yarım dilim ekmek
Öğle: Yarım kepçe süzme mercimek çorbası, 2 kaşık arnavut ciğeri, kıvırcık salata
Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 2 kaşık pırasa, 1 dilim ekmekle tahin-pekmez, 2-3 bardak çay

Acayip şişliğim var. Adet günüm yaklaşıyor ondan galiba.. Herkese huzurlu mutlu güzel günler diliyorum

Regl şişkinliği canım bende daha 6.günüm yeni başladı atmaya şişkinliği düşünMenün çok güzel

Sabah; 07:40 - 1 ad.orta boy ev yapımı peynirli poğaça + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:50 - 2 kupa naneli yeşilçay
Öğle; 12:20 - 1 kase mantar çorbası + 1 kase yoğurt

Arada sade şekersiz nescafe içmeyi planlıyorum bugün babamın doğum günü akşama annemlere gideceğiz orada planım az yoğurt çorbası az tavukla salata yemek tabi bir de doğum günü pastasından yarım dilim almak o sebepten öğlen yemeğini az tuttum dengelemek açısından

Mikemmelll

Bugunku menum
Sabah;

Oglen
Bir tabak brokoli

Aksamustu
İki dilim ekmek
Bir domates
Bir kasik lor

Sade nescafe
Bon bon seker

Aksam
2 kasik barbunya
2 kasik pilav
Salata yada cacik

Yesil cay.

Nice saglikli uzun yillar babana canim dogum gunu kutlu olsun iyi plan olmus bence :)

Bugunku menum
Sabah;
Eki Görüntüle 1705852

Oglen
Bir tabak brokoli

Aksamustu
İki dilim ekmek
Bir domates
Bir kasik lor

Sade nescafe
Bon bon seker

Aksam
2 kasik barbunya
2 kasik pilav
Salata yada cacik

Yesil cay.
Güzel canım menün
Nice saglikli uzun yillar babana canim dogum gunu kutlu olsun iyi plan olmus bence :)

Sağol kuzum inşallah Rabbim hepimize uzun ömürler versinEvet bu şekilde daha az kalori harcarım gibi

Daha pimapen yapilmadi cnm.
Yapilinca boyaya baslicaz.
Suan durdum yani.
Dantelleri yikadim utuledim.boyadan sonra sericem artik.
Halilari yikamadan gelmisti. Onlar duruyo boyadan sonra artikin.
Otuorum sadece evi supurdum bugun.
Ohh ohh bitince miss gibi oturcaksin icinde

Suan durdum yani.

Çok güzel canım mis gibi olmuştur Pİmapenler boya bitince de daha da güzel olacak

Canım senin sporuna hastayım, senden motive olup ben de yapmak istiyorum sürekli ama yorgun düşüyorum hep.. Sakın bırakma sporu çok iyi gidiyorsun
Evet adet yaklaştığı içindir, benim de 1 hafta var, dün dondurmaaa diye sayıklıyordum menün gayet iyiymiş canım.. Bşraz geç olacak ama sana da huzurlu bir gün diliyorumm
Ayy babanın doğum günü kutlu olsun, evet canım bunlar özel gün kaçamağı olur, bence de ye ince bir dilim menün gayet başarılı, beni motive edecek spor bildirimin yok mu bugün yani ben hiç yapmıyorum ama sen iyi gidiyorsun ya ondan sordum
Bugunku menum
Sabah;
Eki Görüntüle 1705852

Oglen
Bir tabak brokoli

Aksamustu
İki dilim ekmek
Bir domates
Bir kasik lor

Sade nescafe
Bon bon seker

Aksam
2 kasik barbunya
2 kasik pilav
Salata yada cacik

Yesil cay.
Ohh mis gibi bir menü ben de tam yarın ne yapsam diyordum ki barbunyaya karar verdim şuan
Çok güzel olmuş, dünden aç yatınca aç kalaktın mı? Ben biraz aç kalktım ama geç kaldığımdan kahvaltı edemedim
Suan durdum yani.
Canım kolay gelsin, bu ev işleri zordur.. Allah yardımcın olsun valla..

Kizlar bu hafta benim icin verimli olmayacak kilo veremeyebilirim git geller misafirler esim evdeydi vs.vs. ama sabit kalirsam o da bana yeter. Amacim 52 olmak fakat yilbasina kadar 55 i gorsem bana yeter yani 3.5 kilom var 55 e verebilirim gibi geliyor. Kalan 3 kiloyu da ocak ayinda verirsem ocak sonuna dogru artik bi bebis lazim bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…