Oyyy bebeğiim gel beraber yiyelimmGüzel canım abartı bir şey yok gayet yerindeÇiğ köfte dedin çiğerimi yaktın
Sağol canımCok iyi gidiyorsunneyseki o pogacalar bitti
Hic moralini bozma vucudun saskin suan bir ara boyle takiliyor benim de oldu sen pes etme bak gececek
Olacak kuzum senin troit probleminde var bak sadece zorlayacak seni biraz belki ama yine de pes etmezsen inan basaracaksin
Ohh ohhmiiss missss
Sabah yiyorsun ya dengelersin benceOo yerine peynirli poğaça geldiEşim tost istemiyorum bir süre poğaça yap dedi Yarım yerim hocam tostla aynı kalori olmaz mı sıvıyağla yapıyorum sonuçta
Canım sen her zamanki gibi harikasınSabah
2 yumurta
1 bardak sut
80-100 gr lor
7-8 yesil zeytin
Oglen
1 tabak brokoli
1 bardak yesil cay
Aksam
Patates yemeginin tanesinden 4 adet
Haslanmis brokoli
Kereviz salatasi
Yatana kadarki sure
Bitki cayi
Leblebi
Temizlik yapiyorum yarin devam edicem yapmaya. Spor bu hafta belki yapamayabilirim.
Aa unuttum pardon canım 60,7
Allaaaaahhhkiz benim canim cekti ondan dedim ben ye dengeledikten sonra sorun yok
Evet zaten dün sabah bir şey yemediğimden akşam ekmek istedi canım demek ki vücut alıştı günde 1 dilimde olsa ekmeğe ihtiyaç duyuyorSabah
2 yumurta
1 bardak sut
80-100 gr lor
7-8 yesil zeytin
Oglen
1 tabak brokoli
1 bardak yesil cay
Aksam
Patates yemeginin tanesinden 4 adet
Haslanmis brokoli
Kereviz salatasi
Yatana kadarki sure
Bitki cayi
Leblebi
Temizlik yapiyorum yarin devam edicem yapmaya. Spor bu hafta belki yapamayabilirim.
Oyyy bebeğiim gel beraber yiyelimm
Sabah yiyorsun ya dengelersin bence
Öyle düşünme canım bence oldukça az yemişsin hatta akşamın hiç yok gibi sabahta yok sakın yememezliik yapma yiyerek zayıflanıyor sadece sporunu aksatmamaya çalışGünaydın kızlar,
Dünkü menüm:
Sabah: Yok.
Öğle: 3-4 kaşık zeytinyağlı pırasa, kıvırcık salata
Akşam: 2 kaşık kuru fasulye
Spor yok, doğru düzgün suda içmedim. Eşimin ananesindeydik geç geldik hemen yattım. Açlık grevi yapıcamkarar verdim
Hafif spormuş ... kızz 1 saat yürüyüş bile başlı başına bir spor daha ne olacak. Geçmiş olsun canım. Zencefil limon iç.Sabah; 1 saat yürüyüş
Öğle; 12:45 - 1 kase sebze çorbası + 1 ufak kase yeşil salata (marul+mor lahana+havuç)
Ara; 14:30 - Şekersiz sade nescafe 1 kupa
Ara; 16:40 - Şekersiz 1 kupa çay
Akşam; 19:30 - 1 kase kırmızı mercimek çorbası + 2 lahana sarması + 2 ad. et döner + 1 dilim ekmek
Ara; 21:00 - 1 trabzon hurması orta boy
Sporlarım; 1 saat yürüyüş + 1,5 lt su + 30 dakika pilates + 50 squat
Hastayım kızlar boğazlarım çok kötü halsizim gribim hiç yapmamaktansa hafif spor yapayım bari dedim yoksa dün çok iyi sayılmam gerçi regli sonları artık bu sabah aynı kiloda çıktım neyse almaktan iyidir
O 1 saat sporu hastaneye giderken gelirken mecburen yaptım canım ekstra zaman harcamadım diye öyle geliyor sanırım dün leslie yapıp terlemek isterdim mesela pilatesle terlemedim hiç bu sabah aynı kilom gerçi regl bitmiş sayılmaz yeni yeni atıyorum ama şişkinliği olsunHafif spormuş ... kızz 1 saat yürüyüş bile başlı başına bir spor daha ne olacak. Geçmiş olsun canım. Zencefil limon iç.
Hehe ben de bi ara o psikolojiye girmistim yap kuzum ama cok uzun surmuyorGünaydın kızlar,
Dünkü menüm:
Sabah: Yok.
Öğle: 3-4 kaşık zeytinyağlı pırasa, kıvırcık salata
Akşam: 2 kaşık kuru fasulye
Spor yok, doğru düzgün suda içmedim. Eşimin ananesindeydik geç geldik hemen yattım. Açlık grevi yapıcamkarar verdim
Gayet iyisin canim dert etme sakin hergun ayni olmazSabah; 1 saat yürüyüş
Öğle; 12:45 - 1 kase sebze çorbası + 1 ufak kase yeşil salata (marul+mor lahana+havuç)
Ara; 14:30 - Şekersiz sade nescafe 1 kupa
Ara; 16:40 - Şekersiz 1 kupa çay
Akşam; 19:30 - 1 kase kırmızı mercimek çorbası + 2 lahana sarması + 2 ad. et döner + 1 dilim ekmek
Ara; 21:00 - 1 trabzon hurması orta boy
Sporlarım; 1 saat yürüyüş + 1,5 lt su + 30 dakika pilates + 50 squat
Hastayım kızlar boğazlarım çok kötü halsizim gribim hiç yapmamaktansa hafif spor yapayım bari dedim yoksa dün çok iyi sayılmam gerçi regli sonları artık bu sabah aynı kiloda çıktım neyse almaktan iyidir
Bu hafta inanıyorum ama kıracağım canım çünkü şişim hala hissedebiliyorum karnım bu kadar değildi yani abartı bir şey yemedim olamaz kesin reglidenGayet iyisin canim dert etme sakin hergun ayni olmazgecmis olsun.
Pazartesi 61.9 cnm.
İki sarmadan zarar gelmez canim. Afiyet olsun :)Sabah; 07:45 - Ev yapımı 1 ad.peynirli poğaçanın çeyreği (hiç yemesem iyiymiş nefsimi körelttim işte) + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:40 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:05 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı nohut yemeği etsiz + 1 ufak salatalık turşusu
Arada sanırım soda ya da şekersiz nescafe içerim akşama mercimek çorbam var 1-2 çtl et döner alırım 2 tane yine lahana sarması yerim(Sarma bana zarar ama eşim hiç yiyemiyor annemin emeği çöpe de atmak istemiyorum)Yarın yazarım devamını
Olsun moral bozmak yok. Sen islerini yoluna koy tekrar duzelir meraklanmaPazartesi 61.9 cnm.
500 gr almisim
İnşallah canım akşam sporlarımı fazlalaştırıp ev işlerine odaklanacağım halsizliğim geçerse eritirimİki sarmadan zarar gelmez canim. Afiyet olsun :)
Tabii ki katilabilirsin canim hosgeldinmerhabalar ben de katılabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?