Yilbasina Kadar 14 Kilo

Sabah
2 yumurta
1 bardak sut
80-100 gr lor
7-8 yesil zeytin

Oglen
1 tabak brokoli
1 bardak yesil cay

Aksam
Patates yemeginin tanesinden 4 adet
Haslanmis brokoli
Kereviz salatasi

Yatana kadarki sure
Bitki cayi
Leblebi

Temizlik yapiyorum yarin devam edicem yapmaya. Spor bu hafta belki yapamayabilirim.

Güzel canım abartı bir şey yok gayet yerindeÇiğ köfte dedin çiğerimi yaktın
Oyyy bebeğiim gel beraber yiyelimm
Sağol canım
Oo yerine peynirli poğaça geldiEşim tost istemiyorum bir süre poğaça yap dediYarım yerim hocam tostla aynı kalori olmaz mı sıvıyağla yapıyorum sonuçta
Sabah yiyorsun ya dengelersin bence
Canım sen her zamanki gibi harikasın bu arada temiZlik en büyük spor bence, valla kolay gelsin canım
Aa unuttum pardon canım 60,7

Allaaaaahhh kiz benim canim cekti ondan dedim ben ye dengeledikten sonra sorun yok

Evet zaten dün sabah bir şey yemediğimden akşam ekmek istedi canım demek ki vücut alıştı günde 1 dilimde olsa ekmeğe ihtiyaç duyuyor

Menün harika canım ne kadar sağlıklı brokoliyi zor yedim karnabahar iyiydi de brokoli midemi bulandırdı çok haşlamayayım dedim

Oyyy bebeğiim gel beraber yiyelimm

Sabah yiyorsun ya dengelersin bence

Sağol kuzum

İnşallah dengeliyorum gibi bakalım

Günaydın kızlar,
Dünkü menüm:
Sabah: Yok.
Öğle: 3-4 kaşık zeytinyağlı pırasa, kıvırcık salata
Akşam: 2 kaşık kuru fasulye
Spor yok, doğru düzgün suda içmedim. Eşimin ananesindeydik geç geldik hemen yattım. Açlık grevi yapıcam karar verdim

Sabah; 1 saat yürüyüş
Öğle; 12:45 - 1 kase sebze çorbası + 1 ufak kase yeşil salata (marul+mor lahana+havuç)
Ara; 14:30 - Şekersiz sade nescafe 1 kupa
Ara; 16:40 - Şekersiz 1 kupa çay
Akşam; 19:30 - 1 kase kırmızı mercimek çorbası + 2 lahana sarması + 2 ad. et döner + 1 dilim ekmek
Ara; 21:00 - 1 trabzon hurması orta boy

Sporlarım; 1 saat yürüyüş + 1,5 lt su + 30 dakika pilates + 50 squat

Hastayım kızlar boğazlarım çok kötü halsizim gribim hiç yapmamaktansa hafif spor yapayım bari dedim yoksa dün çok iyi sayılmam gerçi regli sonları artık bu sabah aynı kiloda çıktım neyse almaktan iyidir

Öyle düşünme canım bence oldukça az yemişsin hatta akşamın hiç yok gibi sabahta yok sakın yememezliik yapma yiyerek zayıflanıyor sadece sporunu aksatmamaya çalış

Hafif spormuş ... kızz 1 saat yürüyüş bile başlı başına bir spor daha ne olacak. Geçmiş olsun canım. Zencefil limon iç.

Hafif spormuş ... kızz 1 saat yürüyüş bile başlı başına bir spor daha ne olacak. Geçmiş olsun canım. Zencefil limon iç.
O 1 saat sporu hastaneye giderken gelirken mecburen yaptım canım ekstra zaman harcamadım diye öyle geliyor sanırım dün leslie yapıp terlemek isterdim mesela pilatesle terlemedim hiç bu sabah aynı kilom gerçi regl bitmiş sayılmaz yeni yeni atıyorum ama şişkinliği olsun Sağol canım akşam zencefilli limonlu bitki çayımı içeyim bari bugün yanıma yeşilçay almıştım sabahta boğaz pastili aldım

Hehe ben de bi ara o psikolojiye girmistim yap kuzum ama cok uzun surmuyor

Gayet iyisin canim dert etme sakin hergun ayni olmaz gecmis olsun.

Sabah; 07:45 - Ev yapımı 1 ad.peynirli poğaçanın çeyreği (hiç yemesem iyiymiş nefsimi körelttim işte) + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:40 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:05 - Yarım kase mercimek çorbası + 4 ymk kaşığı nohut yemeği etsiz + 1 ufak salatalık turşusu

Arada sanırım soda ya da şekersiz nescafe içerim akşama mercimek çorbam var 1-2 çtl et döner alırım 2 tane yine lahana sarması yerim(Sarma bana zarar ama eşim hiç yiyemiyor annemin emeği çöpe de atmak istemiyorum)Yarın yazarım devamını

İki sarmadan zarar gelmez canim. Afiyet olsun :)

Kızlar merhaba.. Ben menümü paylaşayım..

Sabah
1 yk yoğurt
1 tk yulaf

Öğle
Dürüm tavuk döner

Bu sebeple akşam yemedim.. Çünkü baya faZla geldi benden böyle kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…