Yilbasina Kadar 14 Kilo

Sabah; 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; Yarım kase sebze çorbası + 2 ymk kaşığı tavuk sote + 1 kase biberli limonlu yoğurt

Akşama menemen ya da yumurta var tavada yanında kahvaltılıklarla sanırım 2 dilim ekmeği bu akşam gözden çıkarırım ve eşimin halı saha maşı var o 1 saatlik boşluğu ben sporla değerlendirmeyi düşünüyorum

begendim ama ekmekleri minicik lokmalar halinde ye olur mu yiyemezsin belki öyle kalır

biz 52 diyelim kalan 2 yi her şekilde verirsin zaten oraya gelince :)
İnşallah canım tek hedefim bunu görmek için sabırsızlanıyorumSana bir şey soracağım ben zayıflayınca direk yüzümden gidiyor ve çirkinleşiyorum o seferde sence yüzümün daha az zayıflaması için bir yöntem var mı biraz gitse yüzden yeter ben hepten çöküyorum bu sefer bölgesel sporla zayıflıyorum daha farklı gerçi ama

Sabah: 1 dilim ekmegin uzerine krem peynir 1 adet domates sekersiz cay.
Ara: sekersiz cay 3 tane krax cubuk kraker.
Ogle: 2 kasik pilav 4 catal tavuk doner.
1 adet domates 1 tane kucuk minnak tursu.
1 catal patates kizartmasi yarim dilim ekmek.
Aksam: hamsi kizarticam. 4 tane alirim bol salata yerim hafif gecircem ve sporumu tam yapacagim

suan yaptığın yöntemle yüzün çökmez kuzum korkma ani zayıflamalarda çökme olur. yöntemi bulmuşsun zaten spor

yine dayanamamıs bak patates kızartması yemiş güzel menün canım. akşama da hamside sorun yok ekmek yemediğin sürece bolca yiyebilirsin balığı

Pilava cıss Akşamki menü güzel sporla gayet iyi bir gün olur gibi
suan yaptığın yöntemle yüzün çökmez kuzum korkma ani zayıflamalarda çökme olur. yöntemi bulmuşsun zaten spor

İnşallah canım o şekilde olursa süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…