- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
Birisi patatese ciss biri pilava cissPilava cıss Akşamki menü güzel sporla gayet iyi bir gün olur gibi
İnşallah canım o şekilde olursa süper olur
Karar verin artikkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birisi patatese ciss biri pilava cissPilava cıss Akşamki menü güzel sporla gayet iyi bir gün olur gibi
İnşallah canım o şekilde olursa süper olur
Hadi ya ciddimisin tamam da ekmeksiz olmadi bakoldu istediğin kadar ye ama ekmeksiz makarnasız pilavsız patates de yok bak ona göre :)
Birisi patatese ciss biri pilava ciss
Karar verin artikkk
Bende makarna yerim onu kesemem o benim motivemcharmant
Ekmegi gunde 3 dilimden fazla yemiorum.
Pilavida her zaman yemiorum. Yersem en fazla 2 kasik.
Patatesde oyle 2 kasik.
Ama makarmaya sahsen karsi degilim.
Yanina bol yogurt ve salatayla 1 tabak yenilebilir.
Ahahha aynen kisss.Bende makarna yerim onu kesemem o benim motivem
Bazılarında az kaçamak yapacağız artık ama bol su bol sporAhahha aynen kisss.
Makarnayla manti ayni mantida yemeyek o zaman :)
Benim vazgecilmezim
Anammmm sen ne yedin bombos hicbisey yokki
evet evdeyim kuzum ama sana bişey diyim mi çalışırken günde sadece 4 nescafeyle durduğumu biliyorum evet normal değil tabii ki :) evdeyken daha çok yiyesim geliyor mesela dışarı çıktığımda arkadaşıma fln gitsem yine az yiyorum.Anammmm sen ne yedin bombos hicbisey yokki
Charmant sen evdeydin dimi.
Ben calistigimdan bu kadar az yesem calisamam.
Daha dogrusu kafam calismaz.
Unutkanlikta var zaten hepten giderim
Yok cnm ben yapamiorum.evet evdeyim kuzum ama sana bişey diyim mi çalışırken günde sadece 4 nescafeyle durduğumu biliyorum evet normal değil tabii ki :) evdeyken daha çok yiyesim geliyor mesela dışarı çıktığımda arkadaşıma fln gitsem yine az yiyorum.
yapma zaten kuzum sağlıksız yemek yemeden olmaz. ben biraz sıkı tempoda çalıştığımdan öyleydim. suan sizinki ideal aralarda kaçırıyorsunuz ama olsunYok cnm ben yapamiorum.
Oruc tututtugum gunlerde ruh gibiyim.
Kafam calismiyo Allahta beni boe yaratmis kuzum
Senin gibi iradeli olsam yemem zaten.yapma zaten kuzum sağlıksız yemek yemeden olmaz. ben biraz sıkı tempoda çalıştığımdan öyleydim. suan sizinki ideal aralarda kaçırıyorsunuz ama olsun
nescafe iç kuzum keser aclığını bir avuç kadar leblebi ye bastırırkızlar ya bir derdim var. 12 gibi öğle yemeğimi yedim. 3-4 kaşık mantarlı et sote bide göbek salata az bişey. Ama hemen acıkıyorum şimdi bir ceviz içi ve kuru kayısı yedim. Yine acıkıcam ama ne zor ya ( ne yapmam lazım
Nehircim evdeyken yemiorum ben iste bende terslik var.Çok iyi canım maşallah sana Evdeyken yememen harika insanın canı sürekli bir şey çekiyor evde THEY- tam tersi evdeyken yenir
aynen kuzum üç vermiyorum ama olsunSenin gibi iradeli olsam yemem zaten.
Birde kilo verdigimi goruorum.
Biz haftada 1 kilo veriyorsak sen 3 vermek istiyorsun
izin mi alsan azcık acaba zayıflayıp dönsenNehircim evdeyken yemiorum ben iste bende terslik var.