- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Bu linkten bakabilirsin canim.
İşyerinde açamıyorum eve gittiğimde bakacağım canım çok sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu linkten bakabilirsin canim.
buldum yayla çorbası içeyim bari :)Aksama kizartma yapicam ben ne yicem yaa ne yapsam ki kendime
Aksama kizartma yapicam ben ne yicem yaa ne yapsam ki kendime
nehirnil111 senden pazartesi kilonu ve hedef kilonu bekliyorum canım.
aaaa doğum günün kutlu olsun o zaman yeni yaşın uğur getirsin sana benimde 13 üydü bende azcık yedim o günÇorbayı bulmuşsun canım olmadı salata yersin yanında mis gibi
Ben haftaya pazartesi vereyim kilomu kuzum tartılmadım çünkü hafta sonu doğum günümdü yedim azıcık
begendim ama ekmekleri minicik lokmalar halinde ye olur mu yiyemezsin belki öyle kalırSabah; 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; Yarım kase sebze çorbası + 2 ymk kaşığı tavuk sote + 1 kase biberli limonlu yoğurt
Akşama menemen ya da yumurta var tavada yanında kahvaltılıklarla sanırım 2 dilim ekmeği bu akşam gözden çıkarırım ve eşimin halı saha maşı var o 1 saatlik boşluğu ben sporla değerlendirmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim canım seninde doğum günün kutlu olsunSağlıklı huzurlu yıllarımız olsun inşallahaaaa doğum günün kutlu olsun o zaman yeni yaşın uğur getirsin sana benimde 13 üydü bende azcık yedim o gün
Bölüştüreceğim bakalım belki de pek yemembegendim ama ekmekleri minicik lokmalar halinde ye olur mu yiyemezsin belki öyle kalır
hedef kaç kilo peki?Bölüştüreceğim bakalım belki de pek yemem
hedef kaç kilo peki?
biz 52 diyelim kalan 2 yi her şekilde verirsin zaten oraya gelince :)Hedef 50-52 canım 50 olursam tabi daha da süper olurOndan önceki hafta biliyorsun 58.7 çıkmıştım
İnşallah canım tek hedefim bunu görmek için sabırsızlanıyorumSana bir şey soracağım ben zayıflayınca direk yüzümden gidiyor ve çirkinleşiyorum o seferde sence yüzümün daha az zayıflaması için bir yöntem var mı biraz gitse yüzden yeter ben hepten çöküyorum bu sefer bölgesel sporla zayıflıyorum daha farklı gerçi amabiz 52 diyelim kalan 2 yi her şekilde verirsin zaten oraya gelince :)
suan yaptığın yöntemle yüzün çökmez kuzum korkma ani zayıflamalarda çökme olur. yöntemi bulmuşsun zaten sporİnşallah canım tek hedefim bunu görmek için sabırsızlanıyorumSana bir şey soracağım ben zayıflayınca direk yüzümden gidiyor ve çirkinleşiyorum o seferde sence yüzümün daha az zayıflaması için bir yöntem var mı biraz gitse yüzden yeter ben hepten çöküyorum bu sefer bölgesel sporla zayıflıyorum daha farklı gerçi ama
yine dayanamamıs bak patates kızartması yemiş güzel menün canım. akşama da hamside sorun yok ekmek yemediğin sürece bolca yiyebilirsin balığıSabah: 1 dilim ekmegin uzerine krem peynir 1 adet domates sekersiz cay.
Ara: sekersiz cay 3 tane krax cubuk kraker.
Ogle: 2 kasik pilav 4 catal tavuk doner.
1 adet domates 1 tane kucuk minnak tursu.
1 catal patates kizartmasi yarim dilim ekmek.
Aksam: hamsi kizarticam. 4 tane alirim bol salata yerim hafif gecircem ve sporumu tam yapacagim
Pilava cıss Akşamki menü güzel sporla gayet iyi bir gün olur gibiSabah: 1 dilim ekmegin uzerine krem peynir 1 adet domates sekersiz cay.
Ara: sekersiz cay 3 tane krax cubuk kraker.
Ogle: 2 kasik pilav 4 catal tavuk doner.
1 adet domates 1 tane kucuk minnak tursu.
1 catal patates kizartmasi yarim dilim ekmek.
Aksam: hamsi kizarticam. 4 tane alirim bol salata yerim hafif gecircem ve sporumu tam yapacagim
suan yaptığın yöntemle yüzün çökmez kuzum korkma ani zayıflamalarda çökme olur. yöntemi bulmuşsun zaten spor
Tamam ekmek yok aksam o zaman 6 tane hamsi bol salata oldumuyine dayanamamıs bak patates kızartması yemiş güzel menün canım. akşama da hamside sorun yok ekmek yemediğin sürece bolca yiyebilirsin balığı
oldu istediğin kadar ye ama ekmeksiz makarnasız pilavsız patates de yok bak ona göre :)Tamam ekmek yok aksam o zaman 6 tane hamsi bol salata oldumu