• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Sabah; 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; Yarım kase sebze çorbası + 2 ymk kaşığı tavuk sote + 1 kase biberli limonlu yoğurt

Akşama menemen ya da yumurta var tavada yanında kahvaltılıklarla sanırım 2 dilim ekmeği bu akşam gözden çıkarırım ve eşimin halı saha maşı var o 1 saatlik boşluğu ben sporla değerlendirmeyi düşünüyorum:KK28:

Sabah; 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; Yarım kase sebze çorbası + 2 ymk kaşığı tavuk sote + 1 kase biberli limonlu yoğurt

Akşama menemen ya da yumurta var tavada yanında kahvaltılıklarla sanırım 2 dilim ekmeği bu akşam gözden çıkarırım ve eşimin halı saha maşı var o 1 saatlik boşluğu ben sporla değerlendirmeyi düşünüyorum:KK28:
begendim ama ekmekleri minicik lokmalar halinde ye olur mu yiyemezsin belki öyle kalır :KK70:

biz 52 diyelim kalan 2 yi her şekilde verirsin zaten oraya gelince :)
İnşallah canım tek hedefim bunu görmek için sabırsızlanıyorum:KK76:Sana bir şey soracağım ben zayıflayınca direk yüzümden gidiyor ve çirkinleşiyorum o seferde sence yüzümün daha az zayıflaması için bir yöntem var mı biraz gitse yüzden yeter ben hepten çöküyorum:KK51: bu sefer bölgesel sporla zayıflıyorum daha farklı gerçi ama :KK53:

Sabah: 1 dilim ekmegin uzerine krem peynir 1 adet domates sekersiz cay.
Ara: sekersiz cay 3 tane krax cubuk kraker.
Ogle: 2 kasik pilav 4 catal tavuk doner.
1 adet domates 1 tane kucuk minnak tursu.
1 catal patates kizartmasi yarim dilim ekmek.
Aksam: hamsi kizarticam. 4 tane alirim bol salata yerim hafif gecircem ve sporumu tam yapacagim

İnşallah canım tek hedefim bunu görmek için sabırsızlanıyorum:KK76:Sana bir şey soracağım ben zayıflayınca direk yüzümden gidiyor ve çirkinleşiyorum o seferde sence yüzümün daha az zayıflaması için bir yöntem var mı biraz gitse yüzden yeter ben hepten çöküyorum:KK51: bu sefer bölgesel sporla zayıflıyorum daha farklı gerçi ama :KK53:
suan yaptığın yöntemle yüzün çökmez kuzum korkma ani zayıflamalarda çökme olur. yöntemi bulmuşsun zaten ;) spor

Aksam: hamsi kizarticam. 4 tane alirim bol salata yerim hafif gecircem ve sporumu tam yapacagim
yine dayanamamıs bak patates kızartması yemiş :KK70: güzel menün canım. akşama da hamside sorun yok ekmek yemediğin sürece bolca yiyebilirsin balığı ;)

Pilava cıss :KK53:Akşamki menü güzel sporla gayet iyi bir gün olur gibi:KK49:
suan yaptığın yöntemle yüzün çökmez kuzum korkma ani zayıflamalarda çökme olur. yöntemi bulmuşsun zaten :KK66: spor

İnşallah canım o şekilde olursa süper olur:oops::KK76:

Back