• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

kızlar ya bir derdim var. 12 gibi öğle yemeğimi yedim. 3-4 kaşık mantarlı et sote bide göbek salata az bişey. Ama hemen acıkıyorum :KK43: şimdi bir ceviz içi ve kuru kayısı yedim. Yine acıkıcam ama ne zor ya :KK43:( ne yapmam lazım
charmant charmant arkadaşımızın dediği gibi nescafe şekersiz sade çok iyi kesiyorHoppaAkşam gittiğinde eve yersin az sık dişini canım:KK53:
Nehircim evdeyken yemiorum ben iste bende terslik var.

Tersmiş gerçekten benim gözüm hep dolapta:110::KK70:

Zeytinyağlı enginarım var. Ondan yicem inşaallah. Bu akşam gezmelere de gidiyoruz ama tutucam kendimi bişey yemicem. İşten çıkmadan yicem yemeğimi. Yanımda getirdim :)
ooff off offf bayılırııııımmm :KK45:afiyet olsun şimdiden. yeme sakın inat et kilolar gitsin sonra ;)

a aaa bende başım ağrıdımı içerim :KK45:inatçıysa ağrı o zaman ağrı kesiciye talim artık
Bebek düşündüğümden beri ağrı kesici içmemeye çalışıyorum. Eğer çok kötüysem minoset içiyiorum. Hamilelere de onu veriyorlarmış galiba. Yoksa majezikten başka içmezdim

Bebek düşündüğümden beri ağrı kesici içmemeye çalışıyorum. Eğer çok kötüysem minoset içiyiorum. Hamilelere de onu veriyorlarmış galiba. Yoksa majezikten başka içmezdim
evet minoset veriyorlar ben de majezik desolet apranax ağrımın şiddetine göre kullanıyorum ama çok nadirdir.

Back