- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
İzin hakkim yaza ins 1 hafta ama o bi haftada memlekete gidip sanirim kilo alcamizin mi alsan azcık acaba zayıflayıp dönsen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzin hakkim yaza ins 1 hafta ama o bi haftada memlekete gidip sanirim kilo alcamizin mi alsan azcık acaba zayıflayıp dönsen
charmant arkadaşımızın dediği gibi nescafe şekersiz sade çok iyi kesiyorAkşam gittiğinde eve yersin az sık dişini canımkızlar ya bir derdim var. 12 gibi öğle yemeğimi yedim. 3-4 kaşık mantarlı et sote bide göbek salata az bişey. Ama hemen acıkıyorum şimdi bir ceviz içi ve kuru kayısı yedim. Yine acıkıcam ama ne zor ya ( ne yapmam lazım
Nehircim evdeyken yemiorum ben iste bende terslik var.
sade mi sütlü mü içeyimnescafe iç kuzum keser aclığını bir avuç kadar leblebi ye bastırır
nasıl içebiliyorsan kuzum ben sade içiyorumsade mi sütlü mü içeyim
Bende öyle içiyorum canım şimdi. Pek sevmem ama en azından midemi doldursunnasıl içebiliyorsan kuzum ben sade içiyorum
ben de suan içiyorum ehehe karşılıklı oldu vallaBende öyle içiyorum canım şimdi. Pek sevmem ama en azından midemi doldursun
Afiyet olsun canım. Migrenim tuttuğunda içerim bardak bardak. Ağrı kesiciden kurtuldum. Çok iyi geliyor.ben de suan içiyorum ehehe karşılıklı oldu valla
Zeytinyağlı enginarım var. Ondan yicem inşaallah. Bu akşam gezmelere de gidiyoruz ama tutucam kendimi bişey yemicem. İşten çıkmadan yicem yemeğimi. Yanımda getirdim :)akşama ne var menüde pass
a aaa bende başım ağrıdımı içerim inatçıysa ağrı o zaman ağrı kesiciye talim artıkAfiyet olsun canım. Migrenim tuttuğunda içerim bardak bardak. Ağrı kesiciden kurtuldum. Çok iyi geliyor.
ooff off offf bayılırııııımmm afiyet olsun şimdiden. yeme sakın inat et kilolar gitsin sonraZeytinyağlı enginarım var. Ondan yicem inşaallah. Bu akşam gezmelere de gidiyoruz ama tutucam kendimi bişey yemicem. İşten çıkmadan yicem yemeğimi. Yanımda getirdim :)
Bebek düşündüğümden beri ağrı kesici içmemeye çalışıyorum. Eğer çok kötüysem minoset içiyiorum. Hamilelere de onu veriyorlarmış galiba. Yoksa majezikten başka içmezdima aaa bende başım ağrıdımı içerim inatçıysa ağrı o zaman ağrı kesiciye talim artık
İnşaallah canım. Misafirliğe gitcez kesin tatlı alır kocam ama yemicem. Yemicem yemicem yemicemooff off offf bayılırııııımmm afiyet olsun şimdiden. yeme sakın inat et kilolar gitsin sonra
evet minoset veriyorlar ben de majezik desolet apranax ağrımın şiddetine göre kullanıyorum ama çok nadirdir.Bebek düşündüğümden beri ağrı kesici içmemeye çalışıyorum. Eğer çok kötüysem minoset içiyiorum. Hamilelere de onu veriyorlarmış galiba. Yoksa majezikten başka içmezdim
sakın sakın sakın bak bugun cektiğin hep boşa giderİnşaallah canım. Misafirliğe gitcez kesin tatlı alır kocam ama yemicem. Yemicem yemicem yemicem
alım yok suan ama sorayım canım istersencharmant haftalık zayıflama yeri var ya herkesi alıyorlar mı orada da çok aktif herkes
Neresi burası yine burda bir sayfa mı?alım yok suan ama sorayım canım istersen
Tamam canım sorabilirsen sevinirim bu sayfada kaç kişiyiz pekialım yok suan ama sorayım canım istersen
evet kuzum sordum istiyorsanız kabul ederse konu sahibi sizi transfer edebilirim hem oraya yazarsınız hem buraya çok kişi olunca daha eğlenceli oluyorNeresi burası yine burda bir sayfa mı?