• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yilbasina Kadar 14 Kilo

Günaydın kızlar,
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 bardak süt, 1 muz
Ara: 2 tane kuru kayısı
Öğle:4 kaşık nohut yemeği, kıvırcık salata
Ara: 1 ceviziçi 1 kayısı 2 mnadalina
Akşam : Yok
1 saat yürüyüş (Çok tempolu değil ama yavaşta yürümedim)
Wuuhuu cok hizli bir giris olmus kiizz masallah :nazar::KK19:

Aklina gelenleri yaz bugun sayilmaz hadi :KK66:
Dun sabah: 1 kk kadar peynir
6 adet zeytin.
1 tane salam
1 tane kasar .
1 adet domates.
Sekersiz cay.
1 dilim cavdarli ekmek.
Oglen: 5 adet lahana sarmasi
Yarim acma ac kaldim arada yedim bunu.
Aksam: kahvalti turu.
Domates peynir zeytin 2 catal patates kizartmasi.
1 dilim ekmek fazla olmus demi

Sabah; 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 2 kupa zencefilli limonlu çay
Öğle; Fasulye pilaki yarım kase (3-4 ymk kaşığı serbest anca) + soyalı mantı 2-3 ymk kaşığı + 1 ad. kırmızı mercimek köftesi

Ara; Sade şekersiz 1 kupa nescafe
Akşam; 3 ymk kaşığı mercimek çorbası + 1 ymk kaşığı zeytinyağlı taze fasulye + 3-4 ymk kaşığı ev yapımı erişte yoğurtlu + 1 fincan şekersiz türk kahvesi + yarım gofret (kızlar çok gibi görünüyor ama karnım aç uyudum resmen hiç kar etmediler bir de misafirlikteydim bunlar vardı:KK70:)

16.11.2015
  • 2 litre su : +
  • Max 3 dilim ekmek : Hiç yemedim +
  • 2 fincan bitki çayı : 1 kupa limonlu ılık su + 2 kupa zencefilli limonlu çay +
  • Spor : 40 dakika yürüyüş +
  • Spor ödevi : 100 squat + 2 makine çamaşır yıkayıp asma ve evi mutfak dahil toparlama sayılırsa +
  • Bakım ödevi : El yüz nemlendirme + Makyaj +
Canım squatı sabitledim artık 225 den sonra bıraktım maalesef sol dizim ağrı yaptı fena kaslara zarar vermek istemedim artık pilatese ağırlık vereceğim squatı sabit bırakıp senin dediğin gibi evde yapılacak farklı bir şey varsa bekliyorum önerilerini:KK51:

6 adet zeytin.
1 tane salam
1 tane kasar .
1 adet domates.
Sekersiz cay.
1 dilim cavdarli ekmek.
Güzel menün canım bende kahvaltıyı bu akşam yapacağım dün arkadaşlara gittik aç kaldım az ama yedim ufaktan:KK70:

6 adet zeytin.
1 tane salam
1 tane kasar .
1 adet domates.
Sekersiz cay.
1 dilim cavdarli ekmek.
İnanki fazla olmamis aferin kiz valla :KK19:

Öğle; Fasulye pilaki yarım kase (3-4 ymk kaşığı serbest anca) + soyalı mantı 2-3 ymk kaşığı + 1 ad. kırmızı mercimek köftesi
Akşam; 3 ymk kaşığı mercimek çorbası + 1 ymk kaşığı zeytinyağlı taze fasulye + 3-4 ymk kaşığı ev yapımı erişte yoğurtlu + 1 fincan şekersiz türk kahvesi + yarım gofret (kızlar çok gibi görünüyor ama karnım aç uyudum resmen hiç kar etmediler bir de misafirlikteydim bunlar vardı:KK70:)

16.11.2015

• 2 fincan bitki çayı : 1 kupa limonlu ılık su + 2 kupa zencefilli limonlu çay +
    • Spor ödevi : 100 squat + 2 makine çamaşır yıkayıp asma ve evi mutfak dahil toparlama sayılırsa +
Canım squatı sabitledim artık 225 den sonra bıraktım maalesef sol dizim ağrı yaptı fena kaslara zarar vermek istemedim artık pilatese ağırlık vereceğim squatı sabit bırakıp senin dediğin gibi evde yapılacak farklı bir şey varsa bekliyorum önerilerini:KK51:
Bende squat pilates mekige bugun baslicam cnm

16.11.2015

Tatlim menun kalabalik ama misafirlikteymissin yine de iyi zapdetmissin kendini. ;) bugunu cok elestirmiyorum. Squata gelince artik o sayilar cok fazla sadece 100 tane yap yeter. Pilatesi 45 dkya cikar ve yapabilirsen leslie nin egzersiz programi var onu yapabilirsin. Bunlar yeter de artar kuzum. Daha fazlasi profesyonel olmadigin icin sakatlayabilir seni. Sadece bunlari sabitle simdilik yeter. Ha gun asiri da yapabilirsin hergun olacak diye birsey yok hatta kaslarin dinlenir ;) sonra araya agirlik egzersizi koyariz.

Bende squat pilates mekige bugun baslicam cnm
Sporla daha güzel gidecek eminim akşamları sporla geçireceğim artık :KK49:
Tatlim menun kalabalik ama misafirlikteymissin yine de iyi zapdetmissin kendini. :KK66: bugunu cok elestirmiyorum. Squata gelince artik o sayilar cok fazla sadece 100 tane yap yeter. Pilatesi 45 dkya cikar ve yapabilirsen leslie nin egzersiz programi var onu yapabilirsin. Bunlar yeter de artar kuzum. Daha fazlasi profesyonel olmadigin icin sakatlayabilir seni. Sadece bunlari sabitle simdilik yeter. Ha gun asiri da yapabilirsin hergun olacak diye birsey yok hatta kaslarin dinlenir :KK66: sonra araya agirlik egzersizi koyariz.

Evet koyacaklardı yine tuttum ellerini:KK70:Değil mi çok zorladı pilates daha çok işime yaracak squat 100 yeterli leslie hareketleri var mı canım görebileceğim videomu açıp izlemeliyim o şekilde yapmalıyım:KK53:Gün aşırı işime gelir vallahi en azından 1 gün ev işi eşimle zaman geçirme 1 gün spor:KK76:

Sporla daha güzel gidecek eminim akşamları sporla geçireceğim artık :KK49:

Evet koyacaklardı yine tuttum ellerini:KK70:Değil mi çok zorladı pilates daha çok işime yaracak squat 100 yeterli leslie hareketleri var mı canım görebileceğim videomu açıp izlemeliyim o şekilde yapmalıyım:KK53:Gün aşırı işime gelir vallahi en azından 1 gün ev işi eşimle zaman geçirme 1 gün spor:KK76:

Bu linkten bakabilirsin canim.

Kizlar bugunlerde herkea ac kimse doymuyor sadece size ozel degil bilesiniz. :KK48: Ay in dongusuyle ilgili sanirim. Aman dikkat edin yenik dusmeyin.

nehirnil111 nehirnil111 Kuzum artik o odev kismini yazmana gerek yok yaptigin sporu kisaca yazsan da olur. Bakim yada su icmek gibi zorunluluk yok. Ama istiyorsan yazabilirsin tabii :KK74:

Olabilir acayip tatlı isteğim var abur cubur falan ama yememeye çalışıyorum dün gece buzdolabında eti bollosu görüp iç geçirdim hayranıyım kendisinin:KK53:ama kalorisi 500 müş hiç bakmadan önceden yiyordum:KK70:

Alışkanlık kuzu ya evet artık onlar bağımlılık yaptı zaten yaparım ben yazmama gerek yok:KK19::KK15:

Back