Yetişemiyorum, boşanmali miyim

zor bir süreç. Yemek yemeye bile fırsat bulamazken sen benden neler istiyorsun dedin mi?
İlgi konusunda bişey diyemicem evlendikten sonra hepsi o modda takılacak. Sen kendine yetmeyi bileceksin. Mesela bn bazen saçlarımı okşuyorum çünkü delirdim :)

Videoyuyu buldum izleyeceğim birazdan kahvaltı hazirlarken

Yasa vok tatlısın hahahha güldürdün bende kendi başımı oksayim bari kızlarıma oksatiyorum bazen

Aşırı derecede bencilsiniz. Kendi istekleriniz karşılanmayınca başkalarına suç atıyorsunuz. Depresyonda filan değilsiniz, çıkar ilişkisi kuruyorsunuz. Eşiniz sizi hep sevsin şımartsın siz de karşılığını verin. Enerji vampirisiniz. Adamın şimdiye kadar enerjisini, tahammülünü sömürmüşsünüz, sizin desteğinize ihtiyacı varken hala şımarıklık yapıyorsunuz, adamın da canına yetmiş artık. Çevremizde sömüreceğiniz kimse olmazsa hayatta kalamazsınız, yalnız başınıza yaşamayı, birey olmayı bilmiyorsunuz. Toksik bir insansınız, bir an önce tedavi olup birey olduğunuzun farkına varın.

O zaman ev isini o yapsin yani.. hazirlaniyirsa sana mi hazirlaniyor? Kendine kariyer yapacak sonucta o kadar itici ki esin.. hem bi halt yapmayip hemde herseyden sikayetci..

bosansan nasil yasayacaksin peki sevgisiz. Bir kadinin en degerli sevgisi cocugudur. Sizin aranizda baska birsey var insan sadece sevgi gormuyorum diye bukadar intihara kadar düsünmez bence. 10 senelik esimle surekli sevgi pitircigi degiliz. Hayati aktigi gibi yasiyoruz ise gidiyoruz cocuklar okula gidiyor cocuklari al gel yemek camasir bulasik yat kalk aynisi. Sadece siz oyle degilsiniz herkesin hayati öyle sürekli seni seviyorum seni seviyorum la gecmiyor.

Tek başıma tabiki yapamam yani o kadar güçlü değilim

Zor değil ki her gün tatlı bir söz söylemek

Her dakika insan birilerini sevip pışpışlayamaz bu durumu bence siz kendi içinizde çözün.

Offf tam da bu yorum

Psikiyatrik destek alın dediğiniz gibi narsist olabilirsiniz, çocuklarınız açısından da bu çok öncelikli. Eşiniz sınavı kazansın mutlaka gidin. İleride çocuklarınızın da hayatını kötü etkileyeceksiniz. Eski konuları, sizi bilmeyen depresyon falan demiş alakası yok. Siz m Karahan akgül videolarını izleyin kendiniz için

Özünde haklı olabilirsiniz ama şu konuşmalarınız anlatısınız bana 15 yaşında bi ergenin şımarık halleri gibi geldi. Adam belliki atanamama korkusuyla stres içinde bu halde bide elini tutup sizi hala pohpohlasın istiyorsunuz bencillik bu. o bana destek oldu demişsiniz şimdi sizde aynısını ona yapsanız olmuyor mu ? Kötü konuşmuş özür dilemiş öncesinde böyle de değilmiş. E bu bi süreç bellki. Hemen küstüm depresyona gircem boşancam nedir ya ? Konuşun eşinizle iş bölümü yapın haftasonundan cumrtesi çoğu işi halledin mesela pazar size kalsın bence sizin sorununuz programsızlık. Dünyanın kadını çalışıyor çalışan kadın bir siz değilsiniz

Tek başıma tabiki yapamam yani o kadar güçlü değilim
Siz birey olamamışsanız. Yaşlanınca da çocuklarınıza böyle yapışıp kalacaksınız. Başkalarından beslenmek sizde hayat tarzı, karakter. Tedavi olun, insanların hayatını karartmayın artık, sizin zaten bir hayatınız yok. Hayatınızdaki, çevrenizdekileri rahat bırakın i, hayatlarını verin insanlara

Aynen ya adam sadece ders calisiyor galiba ne eslik ne babalik ne de ev partnerligi yapiyor bencil olan bu kadin oluyormus.. Allah Allah kadin herseyi sirtlanmis, nasil bi bencillikmis bu

Yok yeni istifa etti o bize bakıyordu şimdiye kadar ben yeni işe girdim
Herşeyi üstlenmiş kişinin yorumu. Şimdiye kadar o bize bakıyordu ne demek? Okul öncesi bakıma ihtiyacı olan çocuk mu? Sokak hayvanı mı? Yeni işe girmiş, yetişemiyorum boşanayım mı konusu…. Bakılırken iyi elini taşın altına koyunca sevgisiz yapamıyorum. Pöhpöhlenmeden, şımartılmadan kıpırdayamıyor. Kendini gayet güzel anlatıyor, her sabah kalkarım, sporumu yaparım, bakımlıyım, şöyleyim böyleyim diye. Bunları yapamıyorum demiyor ama. Çalışmaya başlayınca yetişemiyorum boşanmalı mıyım oluyor. Boşanın hanımefendi, yalnız da yapmam diyorsunuz ya başkası işe evlenin, sıkıyı görünce ondan da boşanın. Daha evlenip sıkıyı görünce boşanılacak çok erkek bekliyordur sizi.

Niye, maaşı tek başına mı harcayacak adam?
Yok oyle degil ama sonra bak diger konuda gorduk kariyer yapinca kadini lak diye birakiyolar .. hayrini goremiyor kadinlarda yani.. ayrica haksizlik degil
Mi? Butun yuku kadin sirtlanmis resmen herifin yaptigi 1 sey var sadece.. o da ne icin ilerdeki
Maasi icin mi bu kadar yipranma

Ok de adam calisiyomus o zaman ev isi cocuk ondamiymis ayni anda? Bu kadina fazla gelmis demek ki bir anda.. evde yardimci olsa olecek mi esi acaba?

Kadın daha yeni çalışmaya başlamış, o baktı bize diyor yorumunda. Kendisine bakmak sözünü hak görüyor. Evimizi geçindir değil, bakmak diyor. Şu anda da kendisini kocasına bakıyor olarak görüyor çünkü. Şimdiye kadar bakılırken sorun yok da şimdi çalışmaya başlayınca boşanayım mı diyor konu sahibi. Premsesliğinden dolayı yıldırmış kocasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…