- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 53
- 30
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Videoyuyu buldum izleyeceğim birazdan kahvaltı hazirlarkenBen doktor değilim ama sizin anlattiklariniz çok depresyon başlangıcı gibi geldi bana tüm bunlar bunun bulguları ve dinlediğim psikiyatrist Dr. Alper Hasanoglunun intihar normal midir diye bir videosu var onu tamamen izleyin . Tüm bulgular aynı ;
Iş yapmama isteği
Kişisel temizliği yapmama isteği
Intiharı düşünme
Sürekli uyuma
Videoyu izlerseniz dediğimi anlarsınız lütfen bir psikolog ya da psikiyatr randevusu alın
Yasa vok tatlısın hahahha güldürdün bende kendi başımı oksayim bari kızlarıma oksatiyorum bazenzor bir süreç. Yemek yemeye bile fırsat bulamazken sen benden neler istiyorsun dedin mi?
İlgi konusunda bişey diyemicem evlendikten sonra hepsi o modda takılacak. Sen kendine yetmeyi bileceksin. Mesela bn bazen saçlarımı okşuyorum çünkü delirdim :)
bosansan nasil yasayacaksin peki sevgisiz. Bir kadinin en degerli sevgisi cocugudur. Sizin aranizda baska birsey var insan sadece sevgi gormuyorum diye bukadar intihara kadar düsünmez bence. 10 senelik esimle surekli sevgi pitircigi degiliz. Hayati aktigi gibi yasiyoruz ise gidiyoruz cocuklar okula gidiyor cocuklari al gel yemek camasir bulasik yat kalk aynisi. Sadece siz oyle degilsiniz herkesin hayati öyle sürekli seni seviyorum seni seviyorum la gecmiyor.Gelse şu an başımı oksasa öpse beni içten sevgisini hissettirse ... Her şeyi yaparım Temizlerim benim için 1 günlük iş ....ama buz dolabı mübarek... çocuğum ve inancım olmasa intiharı dahi dusunesim geliyor ..ben neden sevgiye bu kadar bagimliyim bilmiyorum .. yaşayamıyorum resmen sevgisiz
Tek başıma tabiki yapamam yani o kadar güçlü değilimAşırı derecede bencilsiniz. Kendi istekleriniz karşılanmayınca başkalarına suç atıyorsunuz. Depresyonda filan değilsiniz, çıkar ilişkisi kuruyorsunuz. Eşiniz sizi hep sevsin şımartsın siz de karşılığını verin. Enerji vampirisiniz. Adamın şimdiye kadar enerjisini, tahammülünü sömürmüşsünüz, sizin desteğinize ihtiyacı varken hala şımarıklık yapıyorsunuz, adamın da canına yetmiş artık. Çevremizde sömüreceğiniz kimse olmazsa hayatta kalamazsınız, yalnız başınıza yaşamayı, birey olmayı bilmiyorsunuz. Toksik bir insansınız, bir an önce tedavi olup birey olduğunuzun farkına varın.
Zor değil ki her gün tatlı bir söz söylemekbosansan nasil yasayacaksin peki sevgisiz. Bir kadinin en degerli sevgisi cocugudur. Sizin aranizda baska birsey var insan sadece sevgi gormuyorum diye bukadar intihara kadar düsünmez bence. 10 senelik esimle surekli sevgi pitircigi degiliz. Hayati aktigi gibi yasiyoruz ise gidiyoruz cocuklar okula gidiyor cocuklari al gel yemek camasir bulasik yat kalk aynisi. Sadece siz oyle degilsiniz herkesin hayati öyle sürekli seni seviyorum seni seviyorum la gecmiyor.
Her dakika insan birilerini sevip pışpışlayamaz bu durumu bence siz kendi içinizde çözün.Gelse şu an başımı oksasa öpse beni içten sevgisini hissettirse ... Her şeyi yaparım Temizlerim benim için 1 günlük iş ....ama buz dolabı mübarek... çocuğum ve inancım olmasa intiharı dahi dusunesim geliyor ..ben neden sevgiye bu kadar bagimliyim bilmiyorum .. yaşayamıyorum resmen sevgisiz
Offf tam da bu yorumAşırı derecede bencilsiniz. Kendi istekleriniz karşılanmayınca başkalarına suç atıyorsunuz. Depresyonda filan değilsiniz, çıkar ilişkisi kuruyorsunuz. Eşiniz sizi hep sevsin şımartsın siz de karşılığını verin. Enerji vampirisiniz. Adamın şimdiye kadar enerjisini, tahammülünü sömürmüşsünüz, sizin desteğinize ihtiyacı varken hala şımarıklık yapıyorsunuz, adamın da canına yetmiş artık. Çevremizde sömüreceğiniz kimse olmazsa hayatta kalamazsınız, yalnız başınıza yaşamayı, birey olmayı bilmiyorsunuz. Toksik bir insansınız, bir an önce tedavi olup birey olduğunuzun farkına varın.
Siz birey olamamışsanız. Yaşlanınca da çocuklarınıza böyle yapışıp kalacaksınız. Başkalarından beslenmek sizde hayat tarzı, karakter. Tedavi olun, insanların hayatını karartmayın artık, sizin zaten bir hayatınız yok. Hayatınızdaki, çevrenizdekileri rahat bırakın i, hayatlarını verin insanlaraTek başıma tabiki yapamam yani o kadar güçlü değilim
Aynen yaHanımlar yeni nesil erkekleri aşırı şımartıyorsunuz.Eski kadınlar sadece evde çalışıyormuş, siz hem evde ev hanımı gibi hem işte çalışıyorsunuz. Üstelik buradaki adam üstüne çalışmıyormuş, birçogunuz çocuğunuz olsa bu kadar şımartmazsınız, anlam veremiyorum bu ezikliğe.
Niye, maaşı tek başına mı harcayacak adam?O zaman ev isini o yapsin yani.. hazirlaniyirsa sana mi hazirlaniyor? Kendine kariyer yapacak sonuctao kadar itici ki esin.. hem bi halt yapmayip hemde herseyden sikayetci..
Herşeyi üstlenmiş kişinin yorumu. Şimdiye kadar o bize bakıyordu ne demek? Okul öncesi bakıma ihtiyacı olan çocuk mu? Sokak hayvanı mı? Yeni işe girmiş, yetişemiyorum boşanayım mı konusu…. Bakılırken iyi elini taşın altına koyunca sevgisiz yapamıyorum. Pöhpöhlenmeden, şımartılmadan kıpırdayamıyor. Kendini gayet güzel anlatıyor, her sabah kalkarım, sporumu yaparım, bakımlıyım, şöyleyim böyleyim diye. Bunları yapamıyorum demiyor ama. Çalışmaya başlayınca yetişemiyorum boşanmalı mıyım oluyor. Boşanın hanımefendi, yalnız da yapmam diyorsunuz ya başkası işe evlenin, sıkıyı görünce ondan da boşanın. Daha evlenip sıkıyı görünce boşanılacak çok erkek bekliyordur sizi.Yok yeni istifa etti o bize bakıyordu şimdiye kadar ben yeni işe girdim
Yok oyle degil ama sonra bak diger konuda gorduk kariyer yapinca kadini lak diye birakiyolar .. hayrini goremiyor kadinlarda yani.. ayrica haksizlik degilNiye, maaşı tek başına mı harcayacak adam?
Ok de adam calisiyomus o zaman ev isi cocuk ondamiymis ayni anda? Bu kadina fazla gelmis demek ki bir anda.. evde yardimci olsa olecek mi esi acaba?Herşeyi üstlenmiş kişinin yorumu. Şimdiye kadar o bize bakıyordu ne demek? Okul öncesi bakıma ihtiyacı olan çocuk mu? Sokak hayvanı mı? Yeni işe girmiş, yetişemiyorum boşanayım mı konusu…. Bakılırken iyi elini taşın altına koyunca sevgisiz yapamıyorum. Pöhpöhlenmeden, şımartılmadan kıpırdayamıyor. Kendini gayet güzel anlatıyor, her sabah kalkarım, sporumu yaparım, bakımlıyım, şöyleyim böyleyim diye. Bunları yapamıyorum demiyor ama. Çalışmaya başlayınca yetişemiyorum boşanmalı mıyım oluyor. Boşanın hanımefendi, yalnız da yapmam diyorsunuz ya başkası işe evlenin, sıkıyı görünce ondan da boşanın. Daha evlenip sıkıyı görünce boşanılacak çok erkek bekliyordur sizi.
Kadın daha yeni çalışmaya başlamış, o baktı bize diyor yorumunda. Kendisine bakmak sözünü hak görüyor. Evimizi geçindir değil, bakmak diyor. Şu anda da kendisini kocasına bakıyor olarak görüyor çünkü. Şimdiye kadar bakılırken sorun yok da şimdi çalışmaya başlayınca boşanayım mı diyor konu sahibi. Premsesliğinden dolayı yıldırmış kocasını.Yok oyle degil ama sonra bak diger konuda gorduk kariyer yapinca kadini lak diye birakiyolar .. hayrini goremiyor kadinlarda yani.. ayrica haksizlik degil
Mi? Butun yuku kadin sirtlanmis resmen herifin yaptigi 1 sey var sadece.. o da ne icin ilerdeki
Maasi icin mi bu kadar yipranma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?