• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal oyun bağımlısı eş yardım edin

Bereket sende yok gün boyunca elinde telefon böyle insanda bereket mi olur deseydiniz ukala şey! Böyle adamı süründürün lütfen ailenizde durun uzun süre akillanmaz sizi eski eşle kıyaslamaya devam ederse bırakın gitsin ne salk adamlar var dünyada ya
İnanın kendimi ezdiren biri değilim lafta neler sayıyorum ama duymuyor rahatalik seviyesi nirvana

Bence İnterneti kapattır. Fişi çek demiyorum..modemi iptal edin.. Ne biçim erkek bu ya... bence senin sesin yavaş yavaş yükselmeli... sorumluluklarını bilmeli.. ergen gibi davranıyor...sinirli ve öfkeli davran ,kır bişeyler bardak yere at falan... yeter ya diye bağır,,,bu evin erkeği ben miyim ya gibisinden bir bağırarak konuş .Ne biliyim Allah yardımcın olsun.😥
İnternet kapatmak çözüm değil mobil verilerimiz var malum internet çağındayız her yerde yanımızda internet

Hanımefendi yargı misiniz siz hayırdır rencide etmeden yorum yapmak nerde size ne üstelik
Kocan sana bereketsiz diyor, yüzüne bile bakmıyor, hizmetçi gibi kullanıyor.biz bu yorumları yaptık diye rencide etmiş oluyoruz öyle mi? Eee tamam ne diyelim düzelir elbet merak etme.sen gidince etekleri tutuşmuştur kesin.2 gün ayaklarına kapanıp af diler.sonra da tam istediğin gibi biri olur.madem bir anda böyle olmuş bir anda da düzeliverir bakarsın.

Bosan bosan bosan, ardina bakmadan o adami da kendi bereketsizligiyle terket gitsin. Diyorum ki asla duzelmez, asla. O kadar net diyorum size. Ustelik senin yuzunden, senin bereketsizligin diye sacmalayan bir okuz, esini kesinlikle sevmiyordur. Duzen olsun diye evlenmistir, para icin evlenmistir, evlen dedikleri icin evlenmistir ama sevdiginden degildir. Lutfen kosarak uzaklasin kurtarin kendinizi

Kocan sana bereketsiz diyor, yüzüne bile bakmıyor, hizmetçi gibi kullanıyor.biz bu yorumları yaptık diye rencide etmiş oluyoruz öyle mi? Eee tamam ne diyelim düzelir elbet merak etme.sen gidince etekleri tutuşmuştur kesin.2 gün ayaklarına kapanıp af diler.sonra da tam istediğin gibi biri olur.madem bir anda böyle olmuş bir anda da düzeliverir bakarsın.
Kocam.benim yüzüme bakmıyor demedim bu birincisi beni aldattı da demedim bu ikincisi evliliklerde asilmayan aşılamayacak problemler var asilabilecek problemler var kaldı ki asamazsak da bu benim hayatım benim imtihanim sen yargı dağıtmaya devam et saçma yorumlarıni kendine sakla belli ruhun darlanmis içinin kinini nereye akitacagini şaşırmış soluğu bende almışsın benden nemalanma başka post altına hadi yaylan.....

Back
X