SEVGİLİM ERKEK ARKADAŞI VE ONUN KIZ ARKADAŞIYLA ÇOK SIK GÖRÜŞÜYOR

Öncelikle merhabalar :)

6 Yıl tanışıp 3 yıldır sevgili olduğum kişi ile sürekli bu konuda anlaşmazlık yaşıyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum beni aydınlatabilir misiniz rica etsem ?

Çocukluk arkadaşı ile çok yakın konum olarak felan her anlamda istediği zaman görüşür bunu asla sorun etmem ama çocuk 3 yıldır bi kızla beraber ve kız her sorunda erkek arkadaşımı arayıp ona haklısın deyip destek vermesini istiyor. bi kaç kez mesajlara şahit oldum ve rahatsız oldum benimki arkadaşına anında söylüyor ama kızın tavrı garip geliyor bana. neyse bunlar nişan yaptı kızı bir iki kez görmüşlüğüm oturmuşluğum var kötü niyetli demiyorum ama buluşma esnasında bile ilk anda ben onun erkek arkadaşıyla el tokalaşırken bunlar sarılıyor buda beni rahatsız ediyor. nişanlarında erkek arkadşaım gitti arkadaşına destek vermek için kızın ailesiyle de tanışmış ramazanda ailesi benimkiyle nişanlısını iftara çağırıyor neymiş çok sevmişler çok düzgünmüş o da gelsin mutlaka bu arada hepsine de gitti sorun çıkartmadım yada işte ramazan sonrasında kız nişanlısıyla benimkini eve çağırıyor hatta bide yemeğe ne istersin diye sorular soruyor. çocuğun evinde eğer ikisi başbaşaysa benimkini de çağırıyolar rahatsız olduğumu söylememe rağmen bu konuda art niyetlisin diyor kavga ediyoruz dışarıda görüşmeye okeyim ama ev ortamnda olmalarını yada kızın evine gitmesini istemiyorum. ( bu arada bi tartışmamız da 3 ü beraber oturuup konuyu masaya yatırıp benimle ilgili sorunumuzla ilgili yorum yapmışlardı )
Karşınızdaki adamı değiştirmeye çalışmak yerine, adamı hayatınızdan çıkarıp; kendi hayat görüşünüze ve değerlerinize uygun insanlarla karşılaşmak için bekarlık hayatınıza geri dönün.

Sürekli sizin bir şeyleri düşündüğünüz ilişki ne kadar sağlıklı? Sevgiliniz sizin bu denli yakınlıktan rahatsızlık duyacağınızı fark edip sınırını koyması gerekiyor. Bazı gevşek erkekler yanında gevşek kız bulunmasını seviyor makara yapmak için. Ben olsam sevgilimi uyarırım baktım hala yakınlar yolu veririm üçlü evlilik yapabilirler.

6 Yıl tanışıp 3 yıldır sevgili olduğum kişi ile sürekli bu konuda anlaşmazlık yaşıyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum beni aydınlatabilir misiniz rica etsem ?

Çocukluk arkadaşı ile çok yakın konum olarak felan her anlamda istediği zaman görüşür bunu asla sorun etmem ama çocuk 3 yıldır bi kızla beraber ve kız her sorunda erkek arkadaşımı arayıp ona haklısın deyip destek vermesini istiyor. bi kaç kez mesajlara şahit oldum ve rahatsız oldum benimki arkadaşına anında söylüyor ama kızın tavrı garip geliyor bana. neyse bunlar nişan yaptı kızı bir iki kez görmüşlüğüm oturmuşluğum var kötü niyetli demiyorum ama buluşma esnasında bile ilk anda ben onun erkek arkadaşıyla el tokalaşırken bunlar sarılıyor buda beni rahatsız ediyor. nişanlarında erkek arkadşaım gitti arkadaşına destek vermek için kızın ailesiyle de tanışmış ramazanda ailesi benimkiyle nişanlısını iftara çağırıyor neymiş çok sevmişler çok düzgünmüş o da gelsin mutlaka bu arada hepsine de gitti sorun çıkartmadım yada işte ramazan sonrasında kız nişanlısıyla benimkini eve çağırıyor hatta bide yemeğe ne istersin diye sorular soruyor. çocuğun evinde eğer ikisi başbaşaysa benimkini de çağırıyolar rahatsız olduğumu söylememe rağmen bu konuda art niyetlisin diyor kavga ediyoruz dışarıda görüşmeye okeyim ama ev ortamnda olmalarını yada kızın evine gitmesini istemiyorum. ( bu arada bi tartışmamız da 3 ü beraber oturuup konuyu masaya yatırıp benimle ilgili sorunumuzla ilgili yorum yapmışlardı )
Canım benim, zaten sevgilinin sensiz buluşmaya gitmemesi gerekir. Yani erkek arkadaşlarıyla buluşmadan falan bahsetmiyorsun ki. Bu kızın hiç kız arkadaşı yok mu? İlişkisindeki problemleri kız arkadaşlarıyla paylaşsın. Bir senin sevgilin mi kalmış dertleşecek? Kızın sevgilisinde de problem var bence. Ben eşimin arkadaşına eşimle alakalı dert anlatsam çok kırılır ve kızar. Lütfen bana kızma ama genel olarak bu üç kişiden de sana fayda yok bence. Sevgilin de çok mantıklı gelmedi bana 🥺

Aynısıı basıma geldi. Esimin bekarken cok yakın bi arkadaşı vardı. Aynı bu şekilde görüsmeler falan oluyordu. Arkadaşının ailesi hatta sülelasi bile esimi cok seviyordu her düğüne falan çağırıyorlardı ben sevgiliyken hiç katılmadım bu toplantılara. Esim benim ailemle tanıştığında bunlara söylemiş iste anne babası cok iyiler cok sevdim falan diye. Arkadasının annesi demis ki iclerine girince belli olur orası:) oysaki benim esim onlara her anlamda destek oldu. Onlar bizden önce nişanlandı ama biz yıllardır beraberdik. Sizin hissettiğiniz gibi bende bu durumdan rahatsız oluyordum ama hic bisey demedim. Bilin bakalım ne oldu :) biz evlendikten sonra esimle aramızda ciddi bi sorun oldu baya ciddi ben evi terkettim hatta. Eşimde arkadaşına söylemiş böyle böyle diye. Oda gidip esine ve annesine anlatmıs. Bunlar esimi ortalarına alıp bi güzel beni kötülemisler 😂 bu sürectede kız beni asla arayıp sormadı oturup kalkıyoduk oysaki. Velhasıl biz barıstık ve bu insanlarla görüşmeyi kestik. Benim tahminimce arkadaşının annesi esime kendi sülalesinden birini yakıstırıyodu en basından beri. Benim hep icime sinmeyen biseyler vardı yani. Esimde arkadasını cok sevdiği için bisey diyemiyordum ama hislerim doğru cıktı. Umarım siz yanılırsınız. Ama sizin hakkınızda oturup ücünün konuşması yanlıs bence.

Back
X