Sizin yaşınız bilmiyorum o nedenle nasıl hitap edeceğimi bilemedim
Ama bi ABLA tavsiyesi söyleyim;Bir insanın kalbi kötüyse söylenen her sözü kötüye yorar,Kalbi iyiyse kötü bir sözü bile iyiye yorar.Bu algıyla ilgili..Tabi bazıları kalbinin ekmeğini yiye yiye yiyecek bişey kalmamış olabilir orasını bilemeyeceğim ama her sözün altında art niyet aramak gereksiz.
Evet kendi mutsuz olup burada milletin mutsuzluğunu isteyen çok.Mesela kendi konumdan örnek vereyim eşim böyle davranmaya devam ederse boşanacağım dedim sonra olaylar farklı gelişti eşim öyle davranmamaya başladı ve boşanmadım.Ne dediler biliyor musun Hani boşanacaktın ne oldu dik durmayı beceremiyorsun
İnanılmaz zekice bi yorum
..He bir de bazıları benim başıma böyle şeyler gelmez ben eşimle sizin gibi evlenmek için evlenmedim severek anlaşarak evlendim başıma asla böyle şeyler gelmez diyenler de var..
Tanışarak anlaşarak evlenen her insan ömrünün sonuna kadar mutlu mesut yaşayacak diye bi kural mı var ? Ki ben de tanışarak anlaşarak evlendim ama bi yerden sonra insanın sevgisi ilgisi bite de bilir herşey insanlar için..Herşey olabilir.Benim kocam yapmaz mantığıyla burada konuşan insanlara cahil derler ama kendilerini hiç görmezler.Her çeşit insan var yani hem forum da hem heryerde.