• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal oyun bağımlısı eş yardım edin

Size bereketsiz diyen adam ilk eşine prensesim dememiştir. Adamlara bak ya, tembel paspal bir işe yaramıyorlar ama biri bırakıyor diğeri kapıyor. Evlenmeden belli olmuyor bilemedim diyorsunuz ama eski eşine sordaydınız söylerdi çöple evlendiğinizi.

Ya çocuk oluncaya kadar sabredin ki değişeceğini sanmıyorum ama acaba dememeniz için söylüyorum. Değişmedi mi basın tekmeyi :)

Benim ilk evlilik onun ikinci
Ahh ahhh. Boşanmış erkeklerden uzak durmak gerek be cnm. Ben boşadım mesela neler neler yaşadım! Anlaşmalı oldu protokolde hiçbir haltı yazmıyor. Arkamdan neler sallıyordur 😂 Kimin karşısına çıksa ya ceza olur kadına ya sınav. Bir de çocuk yapmışsın. Umarım bu bataktan çocuğunla mutlu çıkarsın.

İyi akşamlar öncelikle artık çok bunaldım sabah kahvaltıya kalkıyorum elinde oyun akşam yemeği oyun çay oyun kahve oyun evde sohbetuhabbet yok 16 haftalık hamileyim zerre ilgi yok bu aralar işi yok onun sebebi bile ben goruluyorum neymiş efendim bereketsizmisim o kadar yoruldum ve yalnız sıkışmış hissediyorum ki kendimi anlatmazsam birine kendime zarar vermekten korkuyorum devamlı evde değilim hamile halimle işe gidip geliyorum ne bı yuzuma bakma ne bir insan yerine koyulma adam bu dünya ile bağını koparmış sadece varsa yoksa orası yemeği ayağına gelsin çayı gelsin hizmeti eksiksiz olsun o sadece oyun oynasın bı akıl verin ne olur çok yoruldum
Oyun oynanmasını “bereketsizlikle” bağdaştırıldığı ilk oldu heralde.
Bir insan nasıl bereketsiz oluyormuş?

Bereksizmişim ne demekmiş. Kusura bakmayın ama uzaktan fazlaca komik görünüyor bu durum. Zaten işi yok evde oyun oynuyor üstüne birde hakaretler üstüne üstüne yağıyor. Bir süre uzaklaşıp kafanı topla bence. Fazla maruziyet ile olanı biteni göremiyor olabilirsin, içinde olmak bambaşkabir duygu kapana kısılmışlık hali.

Ama cevap vermiyorsun? Bu adama hizmet etme deniyor sana!! Sana bereketsiz dendiğinde ne cevap verdin?

Ahh ahhh. Boşanmış erkeklerden uzak durmak gerek be cnm. Ben boşadım mesela neler neler yaşadım! Anlaşmalı oldu protokolde hiçbir haltı yazmıyor. Arkamdan neler sallıyordur 😂 Kimin karşısına çıksa ya ceza olur kadına ya sınav. Bir de çocuk yapmışsın. Umarım bu bataktan çocuğunla mutlu çıkarsın.
Umarim

İyi akşamlar öncelikle artık çok bunaldım sabah kahvaltıya kalkıyorum elinde oyun akşam yemeği oyun çay oyun kahve oyun evde sohbetuhabbet yok 16 haftalık hamileyim zerre ilgi yok bu aralar işi yok onun sebebi bile ben goruluyorum neymiş efendim bereketsizmisim o kadar yoruldum ve yalnız sıkışmış hissediyorum ki kendimi anlatmazsam birine kendime zarar vermekten korkuyorum devamlı evde değilim hamile halimle işe gidip geliyorum ne bı yuzuma bakma ne bir insan yerine koyulma adam bu dünya ile bağını koparmış sadece varsa yoksa orası yemeği ayağına gelsin çayı gelsin hizmeti eksiksiz olsun o sadece oyun oynasın bı akıl verin ne olur çok yoruldum
Bence İnterneti kapattır. Fişi çek demiyorum..modemi iptal edin.. Ne biçim erkek bu ya... bence senin sesin yavaş yavaş yükselmeli... sorumluluklarını bilmeli.. ergen gibi davranıyor...sinirli ve öfkeli davran ,kır bişeyler bardak yere at falan... yeter ya diye bağır,,,bu evin erkeği ben miyim ya gibisinden bir bağırarak konuş .Ne biliyim Allah yardımcın olsun.😥

Bağımlı olacak kadar ne yaşıyorlar bilmem.ben bazen aşırı aşırı boşta kalınca oynuyorum ondan da 10 dakika sonra sıkılıyorum.su yaşıma kadar da hep öyle oldu.hiç empati yapamıyorum.tamam daha genç yaşlarda daha güzel gidiyor da 25 yaşından sonra hiç böyle bir istencim kalmadı.

Çok mu aradınız bu adamı? Yani ben insanların birdenbire değişeceğini düşünmüyorum, bu adamdan hamile kalmanız büyük sıkıntı. Herife bak, evde bütün gün yatıyor, kalkıyor, oyun oynuyor ve hamile karısı hem çalışıyor, hem de önüne yemek koyuyor. Bu işin en büyük sorumlusu sizsiniz, bile bile lades, üzgünüm.
Hamile olmadan konu açmak yasak galiba 😁

Bereket sende yok gün boyunca elinde telefon böyle insanda bereket mi olur deseydiniz ukala şey! Böyle adamı süründürün lütfen ailenizde durun uzun süre akillanmaz sizi eski eşle kıyaslamaya devam ederse bırakın gitsin ne salk adamlar var dünyada ya

Çok yazık cidden çok yazık… Hamile halinizle çalışıp hemde evde her işi siz yapıyorsunuz kendinize bunu reva görmeyin lütfen. İmkanınız varsa bence ayrılın şimdiden böyle yapan adam çocuk doğduğunda ve siz çalışmadığınızda neler yapar ? Evi bile geçindiremez.. En sağlıklı olan daha fazla kendinize yazık etmeden bu çöpü çöpe atmak….

Kocası oyun bagimlisj olduğu için boşanan çevremde iki kişi var diyeceğim o ki bu basit bisey değil bagimliliklarin her türlüsü kötü

Neden böyle sorumsuz vurdumduymaz bir adamdan çocuk yaptın ki? Üstelik seni yok sayıyor ve aşağılıyor hatta neden böyle bir insanla evlendin? Hep böyle miydi
bir hamile kadina ne kadar ayip su yazdigin. hep boyle degilmis zaten hanimefendi de soylemis ama ne olursa olsun boyle sacma bi yoruma ne gerek var?

Back
X