- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.447
- 698
- Konu Sahibi halacocuksun
Depresyon değil konu sahibi hep böyle hayatı drama QueenDepresyona girmiş olabilirsiniz destek alabilirseniz sizin için iyi olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Depresyon değil konu sahibi hep böyle hayatı drama QueenDepresyona girmiş olabilirsiniz destek alabilirseniz sizin için iyi olur.
Konu sahibi duygularıyla çok hareket ediyor. Eşi aslında çok iyi biri. Konu sahibinin kızına kendi kızı gibi bakıyor ve iyi bir baba. Ciddi anlamda bu konuda fazla şımarık. "Çocuğuma az sert davransa boşanmak geçiyor aklımdan" diye düşünen biri
Mutlaka her hafta bir yardımcı alacaksınız.Bunun başka çözümü yok.Eşiniz madem sizden destek bekliyor.Sizinde koşullarınız ağır.Haftada iki yarım veya tek tüm gün alın.Temizlik ütü vb yaptırın.Rahat edersiniz.Denenmiştir.çalışıyorum , evimde iş yerime uzakta bazen trafik olunca 2 saat yolda geçiyor eve gelince yoruluyorum yemek yapıyorum çocuklara yemek yediriyorum toplayamadan bazen kendim dahi yiyemeden uyuyakaliyorum ...işe yeni başladım adaptasyon sürecim var birde onuda hesaba katın....çocuğum var ..şimdi çocuğum zor yemek yiyor malesef ...neyse işte eşim yeni işini bıraktı başka bir iş için sınava hazırlanıyor...bu süreçte bana ilgi vs göstermiyor bende bunun mutsuzluğu var depresyona girmeme ramak var ama şartlar el vermiyor giremiyorum zaman yok...neyse işte ben yemek hazirlayinca yoruluyorum dağınık kalıyor mutfak çocukla vakit geçireyim derken zaman bitiyor ..birde ilgi sevgi görmek istediğim ellerden ilgi görmeyince hiç ne kendime bakasim geliyor nede ev isi yapasim geliyor ....ilk büyük tartışmamız yaptık çok kötüydü ...bana sürekli dağınık olma diyor bende elimden geleni yapıyorum hafta sonu toplarım diyorum neyse işte yine çamaşırlari attım makineye ev isi yapicam sabah erken kalktım o bana dağınık pis olma dedi bende ne kadar anlatsamda beni anlamadı sinir krizi geçirecektim artık burama kadar geldi .... kötü kötü bakıyordum ona oda bana ...... Gibi bakma dedi kötü bir kelime kullandı bu yüzden özür diledi ömrümün geri kalanında tövbe edicem bu yüzden felan dedi ama umrumda değil ...
ben güzel bir yere atandım bu arada eşim destek çıktı baba şimdi benim ona destek çıkmamı istiyor haklı bende destek cikiyorum ama elimden bu geliyor birde bana ilgi göstermiyor benimde içimdeki yaşama sevinci öldü ev isi yapasim gelmiyor .. açıkçası sınava girsin kazansın boşanmayı düşünüyorum onada bunu söyledim ...iyi bir baba bu arada ama anneyi mutlu etmeyen babayada ne kadar iyi denir bilemedim...
bugüne kadar bana yumuşak sevgi dolu saygılı davranmıştı...
ne yapmalıyım elim ev isine gitmiyor bu mutsuzlukta, kalbim çok acıyor bir erkek gibi beni sarıp sarmalamiyor kız gibi tripli elimi tutup kucağına alıp bir goturmuyor ne bileyim çok soğuk benide hayattan soğuttu... Dışarı çıkarız elimi tut dersem aklıma gelir mesela offff mutluluğum kısa sürdü yoruldum artık ..bu normal mi boşanmali miyim inanın doğruyu göremiyorum...saygılı sevgi dolu nazik idi ....saygısı bu kavgada bitti
İsmiyle müsemma diyorsun: hala çocuksunBence de şımarıklık artık! Çocuk değilsiniz bir ebeveynsiniz. Eşiniz azıcık ilgi göstermedi diye intihar düşünmek ne demek?
Konu sahibi sıkıntılarını okudum ama inan bu forumda yazılanların %1’i etmez bu yaşadıkların. Verdiğin tepkiler anormal. Sınav sonrası ortak ev işi yapar olmadı terapiye götürürsünüz ama dengesiz geldi, yazdıklarınız. Adam sınava hazırlanıyor. Stresli belki yük olduğunu düşünüyor ya yapamazsam diyor diğer taraftan böyle tavırlar. Çocuklar ne halde Allah bilir. Çocuklar sessiz kayıt cihazıdır, saklasanız bile hissederler. Biraz sabredin. Azıcık yardım etsin siz de idare edin.
Ben 2 gün önce bir şey keşfettim gizli narsistle ilgili video çıktı karşıma ve hepsini kendimde gördüm sende gerçekten beni cozmussun sence gizli narsist olabilir miyim? ama inan bana kendimde bir bozukluk olduğunun farkındayım hatta bu durum beni çok yoruyor fakat nasıl başa çıkacağımi bilmiyorum ..yani çoğu zaman başa cikiyorum buda kişisel gelişimle ilgili videolar izleyip ancak öyle bırakırsam yine eski ben oluyorum...birde mesela şimdi herkes olumsuz yorum yapınca anlıyorum garip tepki verdigimi yoksa kendimi yuzde yüz haklı sanıyorumDepresyon değil konu sahibi hep böyle hayatı drama Queen
Mutfağı temizledim çamaşırlari vs yıkadım astım mutfakta bir buzdolabı kaldı bira dinleyip yorumları okucam .. hepinizden Allah razı olsun toparlandım en azindanHayır çünkü bunun kuruntu olduğunu ve hayatınızdan ödün vermeden bunları yapabileceğinizi biliyorsunuz. Çok çalışlansınız şu an çalışmak istemiyor ve eşinizi falan suçlayıp bahane üretiyorsunuz. Ama oysa içinizde çok fazla işi aynı anda yapacak bir karakter var. Ama siz nazlanmayı seçtiğiniz farkındasınız kendinize kızıp öfkenizi böyle çıkartıyorsunuz olmamalı böyle insanlara bakmayın her ilişkinin bir kendine özel gidişatı var. Başkasının eşi öyle diye sizinki olmak zorunda değil zaten siz bu özelliklerini sevdiniz bu farklılığı o insanı sevdiniz neden böyle bakıyorsunuz olaylara erkekler bazen sevgisini gösteremez, akıllarına gelmez. İlgi manyağı değil dışarıdan bunu almaya sevkedilen duyduklarınızın bilinçaltına yerleşen ve farkında olmadan bazı şeyleri yapıyorsunuz. Kırın bariyerinizi ve başlayın esneyin bir su için yüzünüzü yıkayın önce dans edin biraz. Kendinizi en iyi siz seveceksiniz
Eşim temizliyor evet ama mesela kendileri bir iş yapınca çok şey oluyor bizim yaptığımız 10 işi degil yapmadığımizi görüyorlarEşiniz sakat galiba. Temiz ol, pis olma sözü sadece kadınlara özgü bir şey sanıyor garibim. Biri ona gerçeği anlatmalı. Valla kusura bakmasın yemek yapılıyorsa masaya tabakları da o döşemeli, bulaşık makinesine yerleştirmeli sizde o sıra diğer işleri halledersiniz. Böylece tüm yük sizde olmayacağı gibi dağınıklıkta olmayacaktır. İki kişi şipşak halleder. Sorun zaten kadının hem çalışıp hemde ev işlerinde yorulması birde çocuk var tabi. Yan gelip yatıyorsa sokaktan bi kedi köpek sahiplenirim ona da güle güle derim. En azından hayvanlar şefkat gösteriyor :)
Ben doktor değilim ama sizin anlattiklariniz çok depresyon başlangıcı gibi geldi bana tüm bunlar bunun bulguları ve dinlediğim psikiyatrist Dr. Alper Hasanoglunun intihar normal midir diye bir videosu var onu tamamen izleyin . Tüm bulgular aynı ;Gelse şu an başımı oksasa öpse beni içten sevgisini hissettirse ... Her şeyi yaparım Temizlerim benim için 1 günlük iş ....ama buz dolabı mübarek... çocuğum ve inancım olmasa intiharı dahi dusunesim geliyor ..ben neden sevgiye bu kadar bagimliyim bilmiyorum .. yaşayamıyorum resmen sevgisiz
Zaten yapmayadabilirsin ki. Sende insansın canın istemeyebilir, yorgun halsiz olursun. Ben normalde annem çalıştığı için kendim kahvaltıdan hemen sonra tüm evi temizliyorum evde çocuk olmadığı halde dağılıyor. Yemeği de hazırlıyorum derken akşam oluyor. Ama o evdeyken zaten kendisi yapmak istiyorda bana şuraları da topla dediğinde '' kalsın nasılsa yarın her yeri süpürücem '' diyorum çünkü annem her halükarda kirletecek orayı Yani her gün robot gibi otomatiğe mi bağlayacağız kalıversin bi günde. Ki hiç sevgi göstermemesi de bu hareketlerinin nedenini açıklıyor aslında.Eşim temizliyor evet ama mesela kendileri bir iş yapınca çok şey oluyor bizim yaptığımız 10 işi degil yapmadığımizi görüyorlar
Ben 2 gün önce bir şey keşfettim gizli narsistle ilgili video çıktı karşıma ve hepsini kendimde gördüm sende gerçekten beni cozmussun sence gizli narsist olabilir miyim? ama inan bana kendimde bir bozukluk olduğunun farkındayım hatta bu durum beni çok yoruyor fakat nasıl başa çıkacağımi bilmiyorum ..yani çoğu zaman başa cikiyorum buda kişisel gelişimle ilgili videolar izleyip ancak öyle bırakırsam yine eski ben oluyorum...birde mesela şimdi herkes olumsuz yorum yapınca anlıyorum garip tepki verdigimi yoksa kendimi yuzde yüz haklı sanıyorum
Ben bunu sınav stresine yoramadim. Biraz daha zaman geçsin size ben ev sorumluluğunu alamıyorum diyecek. Ben olsam ne hali varsa görsün derim. Konuşmam. Ta ki gelip pişmanlık dileyene kadar. Pişman olmuyorsa sizi düşünmüyor. BencilVok soğuk buzdolabı gibi ben ağlıyorum üzülüyorum o buz gibi sessiz
Bence eşiniz bunun farkında o yüzden buz gibi davranıyor. Aklı sıra size böyle davranarak kendince sizin düzelmenizi bekliyor. Ben olsam ona karşı buz gibi davranırım. Emdiği sütü burnundan getiririm. Bak bakalım ne oluyor. Müstehak böylelerineİnanın tek derdim ilgi ve sevgi
Olabilirsin. Gizli narsistler en ufak şeyde boşanmak ister. Karşı tarafa bunu söyler. Ama kocanız bir eyvallah der iki der üçüncü de güle güle der. Tehlikeli sularda yüzmeyin.Ben 2 gün önce bir şey keşfettim gizli narsistle ilgili video çıktı karşıma ve hepsini kendimde gördüm sende gerçekten beni cozmussun sence gizli narsist olabilir miyim? ama inan bana kendimde bir bozukluk olduğunun farkındayım hatta bu durum beni çok yoruyor fakat nasıl başa çıkacağımi bilmiyorum ..yani çoğu zaman başa cikiyorum buda kişisel gelişimle ilgili videolar izleyip ancak öyle bırakırsam yine eski ben oluyorum...birde mesela şimdi herkes olumsuz yorum yapınca anlıyorum garip tepki verdigimi yoksa kendimi yuzde yüz haklı sanıyorum
Gelse şu an başımı oksasa öpse beni içten sevgisini hissettirse ... Her şeyi yaparım Temizlerim benim için 1 günlük iş ....ama buz dolabı mübarek... çocuğum ve inancım olmasa intiharı dahi dusunesim geliyor ..ben neden sevgiye bu kadar bagimliyim bilmiyorum .. yaşayamıyorum resmen sevgisiz
Ay içim bayıldı. Ne ilgi ne sevgiymjs. Ne güzel tavsiyeler yapmış birçok üye size. Sürekli aynı cevap. Eşinizin de içi bayılmış olabilir. Bir psikoloğa gidin ve kan değerlerinize baktırın. Hepsinden önce de gidin kocanıza söyleyin tek isteğim ilgi ve sevgi diye buraya yszmak yerine.İnanın tek derdim ilgi ve sevgi