- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Eve temizlik için yardımcı alın haftalık neden bu kadar çıkmaza girdiniz ki..çalışıyorum , evimde iş yerime uzakta bazen trafik olunca 2 saat yolda geçiyor eve gelince yoruluyorum yemek yapıyorum çocuklara yemek yediriyorum toplayamadan bazen kendim dahi yiyemeden uyuyakaliyorum ...işe yeni başladım adaptasyon sürecim var birde onuda hesaba katın....çocuğum var ..şimdi çocuğum zor yemek yiyor malesef ...neyse işte eşim yeni işini bıraktı başka bir iş için sınava hazırlanıyor...bu süreçte bana ilgi vs göstermiyor bende bunun mutsuzluğu var depresyona girmeme ramak var ama şartlar el vermiyor giremiyorum zaman yok...neyse işte ben yemek hazirlayinca yoruluyorum dağınık kalıyor mutfak çocukla vakit geçireyim derken zaman bitiyor ..birde ilgi sevgi görmek istediğim ellerden ilgi görmeyince hiç ne kendime bakasim geliyor nede ev isi yapasim geliyor ....ilk büyük tartışmamız yaptık çok kötüydü ...bana sürekli dağınık olma diyor bende elimden geleni yapıyorum hafta sonu toplarım diyorum neyse işte yine çamaşırlari attım makineye ev isi yapicam sabah erken kalktım o bana dağınık pis olma dedi bende ne kadar anlatsamda beni anlamadı sinir krizi geçirecektim artık burama kadar geldi .... kötü kötü bakıyordum ona oda bana ...... Gibi bakma dedi kötü bir kelime kullandı bu yüzden özür diledi ömrümün geri kalanında tövbe edicem bu yüzden felan dedi ama umrumda değil ...
ben güzel bir yere atandım bu arada eşim destek çıktı baba şimdi benim ona destek çıkmamı istiyor haklı bende destek cikiyorum ama elimden bu geliyor birde bana ilgi göstermiyor benimde içimdeki yaşama sevinci öldü ev isi yapasim gelmiyor .. açıkçası sınava girsin kazansın boşanmayı düşünüyorum onada bunu söyledim ...iyi bir baba bu arada ama anneyi mutlu etmeyen babayada ne kadar iyi denir bilemedim...
bugüne kadar bana yumuşak sevgi dolu saygılı davranmıştı...
ne yapmalıyım elim ev isine gitmiyor bu mutsuzlukta, kalbim çok acıyor bir erkek gibi beni sarıp sarmalamiyor kız gibi tripli elimi tutup kucağına alıp bir goturmuyor ne bileyim çok soğuk benide hayattan soğuttu... Dışarı çıkarız elimi tut dersem aklıma gelir mesela offff mutluluğum kısa sürdü yoruldum artık ..bu normal mi boşanmali miyim inanın doğruyu göremiyorum...saygılı sevgi dolu nazik idi ....saygısı bu kavgada bitti
Esiniz evde hazirlaniyor sanirim sinava o niye yapmiyor ev isi. Size destek olmus siz o sirada ev isini esinize mi yaptiriyordunuz simdi destek bekliyorsa ev isinde destek olsun. Bos bos evde oturacagina yemek temizlik yapsin. Hicbirseg yapmayip birde ustune kiziyorsa alir tencereyi basina gecirirdim ben olsam. Bu kadar yuklenilmez bir insana sizde kendinize yuklenmeyin resti cekin.çalışıyorum , evimde iş yerime uzakta bazen trafik olunca 2 saat yolda geçiyor eve gelince yoruluyorum yemek yapıyorum çocuklara yemek yediriyorum toplayamadan bazen kendim dahi yiyemeden uyuyakaliyorum ...işe yeni başladım adaptasyon sürecim var birde onuda hesaba katın....çocuğum var ..şimdi çocuğum zor yemek yiyor malesef ...neyse işte eşim yeni işini bıraktı başka bir iş için sınava hazırlanıyor...bu süreçte bana ilgi vs göstermiyor bende bunun mutsuzluğu var depresyona girmeme ramak var ama şartlar el vermiyor giremiyorum zaman yok...neyse işte ben yemek hazirlayinca yoruluyorum dağınık kalıyor mutfak çocukla vakit geçireyim derken zaman bitiyor ..birde ilgi sevgi görmek istediğim ellerden ilgi görmeyince hiç ne kendime bakasim geliyor nede ev isi yapasim geliyor ....ilk büyük tartışmamız yaptık çok kötüydü ...bana sürekli dağınık olma diyor bende elimden geleni yapıyorum hafta sonu toplarım diyorum neyse işte yine çamaşırlari attım makineye ev isi yapicam sabah erken kalktım o bana dağınık pis olma dedi bende ne kadar anlatsamda beni anlamadı sinir krizi geçirecektim artık burama kadar geldi .... kötü kötü bakıyordum ona oda bana ...... Gibi bakma dedi kötü bir kelime kullandı bu yüzden özür diledi ömrümün geri kalanında tövbe edicem bu yüzden felan dedi ama umrumda değil ...
ben güzel bir yere atandım bu arada eşim destek çıktı baba şimdi benim ona destek çıkmamı istiyor haklı bende destek cikiyorum ama elimden bu geliyor birde bana ilgi göstermiyor benimde içimdeki yaşama sevinci öldü ev isi yapasim gelmiyor .. açıkçası sınava girsin kazansın boşanmayı düşünüyorum onada bunu söyledim ...iyi bir baba bu arada ama anneyi mutlu etmeyen babayada ne kadar iyi denir bilemedim...
ne yapmalıyım elim ev isine gitmiyor bu mutsuzlukta, kalbim çok acıyor bir erkek gibi beni sarıp sarmalamiyor kız gibi tripli elimi tutup kucağına alıp bir goturmuyor ne bileyim çok soğuk benide hayattan soğuttu... Dışarı çıkarız elimi tut dersem aklıma gelir mesela offff mutluluğum kısa sürdü yoruldum artık ..bu normal mi boşanmali miyim inanın doğruyu göremiyorum...saygılı sevgi dolu nazik idi ....saygısı bu kavgada bitti
Evet işten gelip ev isi yapiyordu ama yemek vs ben yapıyordum ama benim yaptıklarımı gormuyor sen sadece sınava hazırlandın diyor mesela ama öyle bir şey yok ev iside yapıyordumSiz hazırlanırken bana destek çıkmıştı demişsiniz. Evin tüm işiyle şu an sizin ilgilendiğiniz gibi o mu ilgileniyordu?
Çok saçma buldum kusura bakmayın bir de yok temizle bilmem ne.
Bırakın eşi aileyi insan ev arkadaşı aç yatacak kadar yorgun olsa ilgilenir. Kocanız değişik bir kafa yaşıyor anladığım kadarıyla.
Düşündüm ama İstanbul'da tek maaşla mantıklı gelmediEve temizlik için yardımcı alın haftalık neden bu kadar çıkmaza girdiniz ki..
Temizlik için birini tutun madem. Pispislanmak istiyor herhalde biraz da bunu size yüklenerek yapamaz. Kendinizi parçalamayinEvet işten gelip ev isi yapiyordu ama yemek vs ben yapıyordum ama benim yaptıklarımı gormuyor sen sadece sınava hazırlandın diyor mesela ama öyle bir şey yok ev iside yapıyordum
Ne kadara temizliyorlar İstanbul'da 8 bin kira odeyip ancak geciniyoruzEv icin yardimci alsanız bana gelen kadin bir çalışana her hafta gidiyormuş ben de çalışırken ayni sizin gibiyim boşanmak için bilemedim yani sabretseniz oda çalışınca bir araba alırsınız belki
Kim haklı o mu ben mi tam herseyide anlatamıyorum öyle cikmazdayim ki vok yoruldum psikolojik olarak berbat haldeyim ilgi görmüyorum kendime bakasim yok eve nasıl bakayimEsiniz evde hazirlaniyor sanirim sinava o niye yapmiyor ev isi. Size destek olmus siz o sirada ev isini esinize mi yaptiriyordunuz simdi destek bekliyorsa ev isinde destek olsun. Bos bos evde oturacagina yemek temizlik yapsin. Hicbirseg yapmayip birde ustune kiziyorsa alir tencereyi basina gecirirdim ben olsam. Bu kadar yuklenilmez bir insana sizde kendinize yuklenmeyin resti cekin.
500 du bir tam bir yarim alsan 1.500 yapar stresine değmez yada iki haftada al bin olsun bireyden kisarsin evet zor ama kavga yorgunluk daha zor benim bünyem kaldırmıyorduNe kadara temizliyorlar İstanbul'da 8 bin kira odeyip ancak geciniyoruz
Tabiki siz haklisiniz evde oturup hic is yapmayip kizan birisini hakli gormem mumkun degil. Ortada ilgi sevgi sefkatte yok. Sizi gercekten sevse ac uyudugunuzu gorup bir isin ucundan tutar.Kim haklı o mu ben mi tam herseyide anlatamıyorum öyle cikmazdayim ki vok yoruldum psikolojik olarak berbat haldeyim ilgi görmüyorum kendime bakasim yok eve nasıl bakayim
Bana ilgi gösterse bir erkek gibi ne bileyim işte trip atmadan ev işlerini yaparım yetiştiririm belki ama içimden gelmiyor olmadı birini alayım nerden bulucam internetten mi bulayim sizce bu şehre yeni geldim500 du bir tam bir yarim alsan 1.500 yapar stresine değmez yada iki haftada al bin olsun bireyden kisarsin evet zor ama kavga yorgunluk daha zor benim bünyem kaldırmıyordu
Vok soğuk buzdolabı gibi ben ağlıyorum üzülüyorum o buz gibi sessizTabiki siz haklisiniz evde oturup hic is yapmayip kizan birisini hakli gormem mumkun degil. Ortada ilgi sevgi sefkatte yok. Sizi gercekten sevse ac uyudugunuzu gorup bir isin ucundan tutar.
Yani yaparım ama ilgi göstermiyor baba değişti resmen benimde yapasim gelmiyor sadece yatmak istiyorum şu an ev dağınık kavgadan beri mutfakta oturup düşünüyorum kara kara çocuklarla resim felan yaptım birde başka bir şey yapmadım yemek yaptım işte birde o .. psikolojim sağlam olsa yaparım ama kendimi iyi hissetmiyorumEşiniz sınav stresi yaşıyor,tüm gün evde olmak işsiz olmanın verdiği gerginlikte olabilir.Bu süreçte size tek bir tavsiyem var sabırlı olun yada durumunuz el veriyorsa iki haftada bir yardımcı alın.Şöyle düşünün psikojiniz bozulup gidip doktorlara vereceğinize yardımcı kadına verin o parayı ve sizde daha az stres olursunuz.
Birde inanın bir çok kadın sizinle aynı şeyleri yaşıyor.
bende çalışıyorum.2 çocuk annesiyim.
Yaşadığım yer çok ufak bir ilçe olduğu için buralarda yardımcı kadın tutma olayı malesef yok.Bir iki kişi var onlarda güvenip evime alamiyorum malesef.
Bu yüzden çok planloyimdir.Herseye yetisiyorum bir şekilde çok şükür.
Rutinlerim;
1.Ne kadar yorgun olursam olayım mutlaka uyumadan evi derler toplarım,ertesi gün bakıcım geleceği için direk çocukla ilgilenmesini istiyorum çünkü.
2. 9 yildir evliyim.Sofra kalkar kalkmaz mutlaka toplanır Asla mutfağa yığılıp ertelenmez.Sonra onun ağırlığı oluyor insanın üzerinde.
3.iki günde bir mutlaka WC ve tuvaleti şöyle bir üstten ovarim.Hemen hemen kalabalık olduğumuz için makina atarım mutlaka çünkü sonra çok birikiyor.
4.Her çorba yaptığımda mutlaka kavanoz vakum yaparım böylece her zaman hazır yemeğim oluyor.Yazin yaptığım kişlik soslarda çok kurtarıcı oluyor benim için
5.her haftasonu bir tepsi kek bir tepsi poğaça mutlaka yapar buzluğa atarım.Hafta içi çocukların ara ogunlerinde veriyorum kurtarıcı oluyor.
6.inanin bu şekilde planlı ilerlerseniz hiç bir şey zor olmuyor.
Bende çok yoruluyorum.Cocuklarim ufak.
Allah sizinde yardımcınız olsun
Sen yarin bir kadin cagir ev pisken daha da bozuluyor psikoloji düzelsin ev birYani yaparım ama ilgi göstermiyor baba değişti resmen benimde yapasim gelmiyor sadece yatmak istiyorum şu an ev dağınık kavgadan beri mutfakta oturup düşünüyorum kara kara çocuklarla resim felan yaptım birde başka bir şey yapmadım yemek yaptım işte birde o .. psikolojim sağlam olsa yaparım ama kendimi iyi hissetmiyorum
Eşiniz neden ev işi yapmıyor? Eli ayağı mı yok?çalışıyorum , evimde iş yerime uzakta bazen trafik olunca 2 saat yolda geçiyor eve gelince yoruluyorum yemek yapıyorum çocuklara yemek yediriyorum toplayamadan bazen kendim dahi yiyemeden uyuyakaliyorum ...işe yeni başladım adaptasyon sürecim var birde onuda hesaba katın....çocuğum var ..şimdi çocuğum zor yemek yiyor malesef ...neyse işte eşim yeni işini bıraktı başka bir iş için sınava hazırlanıyor...bu süreçte bana ilgi vs göstermiyor bende bunun mutsuzluğu var depresyona girmeme ramak var ama şartlar el vermiyor giremiyorum zaman yok...neyse işte ben yemek hazirlayinca yoruluyorum dağınık kalıyor mutfak çocukla vakit geçireyim derken zaman bitiyor ..birde ilgi sevgi görmek istediğim ellerden ilgi görmeyince hiç ne kendime bakasim geliyor nede ev isi yapasim geliyor ....ilk büyük tartışmamız yaptık çok kötüydü ...bana sürekli dağınık olma diyor bende elimden geleni yapıyorum hafta sonu toplarım diyorum neyse işte yine çamaşırlari attım makineye ev isi yapicam sabah erken kalktım o bana dağınık pis olma dedi bende ne kadar anlatsamda beni anlamadı sinir krizi geçirecektim artık burama kadar geldi .... kötü kötü bakıyordum ona oda bana ...... Gibi bakma dedi kötü bir kelime kullandı bu yüzden özür diledi ömrümün geri kalanında tövbe edicem bu yüzden felan dedi ama umrumda değil ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?