Yetişemiyorum, boşanmali miyim

Yorumun için sağol daha da kararlıyım yorumumda. Hangi erkek başkasının çocuğuna baba gibi bakabilir? Babalık içgüdüsel değil, vicdanlı birini bulmak inanılmaz zor bir de . Yazık gerçekten

Sizde bana cok normal gelmediniz cocuk gibi ilgi ilgi ne bu boyle kocadan ilgi gormeyince hayat dursunmi onunda stresi vardir sinav kaygisi vardir iyi bir babaymis size zaten oncesinde yardimci ve ilgiliymis bence siz calismayi evi ve cocugu kaldiramadiniz bahane ariyor gibisiniz

Mutlaka her hafta bir yardımcı alacaksınız.Bunun başka çözümü yok.Eşiniz madem sizden destek bekliyor.Sizinde koşullarınız ağır.Haftada iki yarım veya tek tüm gün alın.Temizlik ütü vb yaptırın.Rahat edersiniz.Denenmiştir.

Pasaklı olan ben değilim. Bütün gün evdesin. Ders çalışıyorsun anlıyorum ancak aynı sınava ben de girdim evin işini de yaptım. Ha yapamayabilirim de. Bu evin tek üyesi ben değilim. Eğer yapmıyorsan laf etme hakkına sahip değilsin demek lazım. Ayrıca en azından 15 günde bir temizlik için dışarıdan yardım alabilirsiniz. Sigara içen insanların sigara parası bile değil. Kendimize faydası olacak bir şey için bu kadar kaçmak biz kadınları daha da yıpratıyor.
İlgi göstermemesi konusuna gelince çok açık bir şekilde konuşmanız gerekiyor.
Buna rağmen düzelme olmazsa aile danışmanı yoksa mahkeme...

İsmiyle müsemma diyorsun: hala çocuksun

Depresyon değil konu sahibi hep böyle hayatı drama Queen
Ben 2 gün önce bir şey keşfettim gizli narsistle ilgili video çıktı karşıma ve hepsini kendimde gördüm sende gerçekten beni cozmussun sence gizli narsist olabilir miyim? ama inan bana kendimde bir bozukluk olduğunun farkındayım hatta bu durum beni çok yoruyor fakat nasıl başa çıkacağımi bilmiyorum ..yani çoğu zaman başa cikiyorum buda kişisel gelişimle ilgili videolar izleyip ancak öyle bırakırsam yine eski ben oluyorum...birde mesela şimdi herkes olumsuz yorum yapınca anlıyorum garip tepki verdigimi yoksa kendimi yuzde yüz haklı sanıyorum

Eşiniz sakat galiba. Temiz ol, pis olma sözü sadece kadınlara özgü bir şey sanıyor garibim. Biri ona gerçeği anlatmalı. Valla kusura bakmasın yemek yapılıyorsa masaya tabakları da o döşemeli, bulaşık makinesine yerleştirmeli sizde o sıra diğer işleri halledersiniz. Böylece tüm yük sizde olmayacağı gibi dağınıklıkta olmayacaktır. İki kişi şipşak halleder. Sorun zaten kadının hem çalışıp hemde ev işlerinde yorulması birde çocuk var tabi. Yan gelip yatıyorsa sokaktan bi kedi köpek sahiplenirim ona da güle güle derim. En azından hayvanlar şefkat gösteriyor :)

Mutfağı temizledim çamaşırlari vs yıkadım astım mutfakta bir buzdolabı kaldı bira dinleyip yorumları okucam .. hepinizden Allah razı olsun toparlandım en azindan

Eşim temizliyor evet ama mesela kendileri bir iş yapınca çok şey oluyor bizim yaptığımız 10 işi degil yapmadığımizi görüyorlar

Ben doktor değilim ama sizin anlattiklariniz çok depresyon başlangıcı gibi geldi bana tüm bunlar bunun bulguları ve dinlediğim psikiyatrist Dr. Alper Hasanoglunun intihar normal midir diye bir videosu var onu tamamen izleyin . Tüm bulgular aynı ;
Iş yapmama isteği
Kişisel temizliği yapmama isteği
Intiharı düşünme
Sürekli uyuma
Videoyu izlerseniz dediğimi anlarsınız lütfen bir psikolog ya da psikiyatr randevusu alın

Eşim temizliyor evet ama mesela kendileri bir iş yapınca çok şey oluyor bizim yaptığımız 10 işi degil yapmadığımizi görüyorlar
Zaten yapmayadabilirsin ki. Sende insansın canın istemeyebilir, yorgun halsiz olursun. Ben normalde annem çalıştığı için kendim kahvaltıdan hemen sonra tüm evi temizliyorum evde çocuk olmadığı halde dağılıyor. Yemeği de hazırlıyorum derken akşam oluyor. Ama o evdeyken zaten kendisi yapmak istiyorda bana şuraları da topla dediğinde '' kalsın nasılsa yarın her yeri süpürücem '' diyorum çünkü annem her halükarda kirletecek orayı Yani her gün robot gibi otomatiğe mi bağlayacağız kalıversin bi günde. Ki hiç sevgi göstermemesi de bu hareketlerinin nedenini açıklıyor aslında.

O konundan beri hiç bir ilerleme kaydetmemişsin. Bak eşin sana karşı sabırlı ama bir yerde sabrı biter. Adamı bu kadar daraltma. Gerekirse destek al çünkü gerçekten tepkilerin hiç normal değil. Kaç kişiyi duydun üvey çocuğuna kendi evladı gibi davranan ayırt etmeyen. Bu adam senin kızının öz babasının yapmadığı babalığı yapıyor. Hiç bir şeyin hatrı yoksa bunun hayrı olmalı

Boşansan iş yükün azalacak mı? Zaten her şeyi sen üstlenmişsin. Boşanma. Ya yardim al ya da eşinde söyle bi işin ucundan tutsun

Ben anlamıyorum gerçekten çiftler birbirine nasıl ev işi yap baskısı yapabiliyor
Kimse kimsenin hizmetçisi değil ki.
Tam olarak ne iş istiyormus sizden ??
Yemek olduktan sonra o da çocuklar için, iki tarafta birbirine şunu da yap diyemez.
Hatta çocuk yoksa, yemek yapılması bile tek taraftan beklenemez, yani resmen bana yemek pişir gibi..
Calismasaniz neysee dicemm de..

Vok soğuk buzdolabı gibi ben ağlıyorum üzülüyorum o buz gibi sessiz
Ben bunu sınav stresine yoramadim. Biraz daha zaman geçsin size ben ev sorumluluğunu alamıyorum diyecek. Ben olsam ne hali varsa görsün derim. Konuşmam. Ta ki gelip pişmanlık dileyene kadar. Pişman olmuyorsa sizi düşünmüyor. Bencil

İnanın tek derdim ilgi ve sevgi
Bence eşiniz bunun farkında o yüzden buz gibi davranıyor. Aklı sıra size böyle davranarak kendince sizin düzelmenizi bekliyor. Ben olsam ona karşı buz gibi davranırım. Emdiği sütü burnundan getiririm. Bak bakalım ne oluyor. Müstehak böylelerine

Olabilirsin. Gizli narsistler en ufak şeyde boşanmak ister. Karşı tarafa bunu söyler. Ama kocanız bir eyvallah der iki der üçüncü de güle güle der. Tehlikeli sularda yüzmeyin.

Ne kadar kolay intihar lafini etmek sizin için. Daha önce basit meselelerden benzer cümleleri kurmuştunuz. Eşiniz tüm gün evde oturup sizden iş beklemiyordum, insan arada söylenebilir, gergin olur. Öyle iki lafa boşanma, intihar. İnsan her zaman sevgi kelebeği olamaz. Cidden bu bağımlı, eşiniz biraz soğuk ya da belki normal davranınca yatak döşek olup, intihar düşünen haliniz için tedavi olun. Asla normal değil. Çok boğucu bu tavrınız. Büyümenin lazım acilen.

İnanın tek derdim ilgi ve sevgi
Ay içim bayıldı. Ne ilgi ne sevgiymjs. Ne güzel tavsiyeler yapmış birçok üye size. Sürekli aynı cevap. Eşinizin de içi bayılmış olabilir. Bir psikoloğa gidin ve kan değerlerinize baktırın. Hepsinden önce de gidin kocanıza söyleyin tek isteğim ilgi ve sevgi diye buraya yszmak yerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…