Yetişemiyorum, boşanmali miyim

Aynı durumda sizde olabilirsiniz hayat neler getirir neler götürür bilemeyiz

Beddua saatinde miyiz? Bir söz vardır bilirsiniz belki beddua döner dolaşır sahibi bulur. O yüzden beddua ederken iki kere hatta on kere düşünün

Ikinizde tuhafsiniz. Daginiklik ve pis olmama sadece kadina ozgu birsey degil. Esiniz icinde gecerli. Sinava hazirlandigi icin ev isi yapmasini beklemeyin, rahat tahat hazirlansin ama anlasma yapin. Yiyip ictigi şeylerin bulasiklarini suya tutsun en azindan. Makineyi calistirip gidin, camasirlari esiniz assan 10dklik is.
Sevgi ilgi ve intihari birbiriyle bagdastirmaniz saglikli degil sonucta siz annesiniz. Esinizden ilgi beklemniz normal ama bunun icin kendinizi öldürmek istemeniz asiri.

Kavanoza çorba koyunca her seferinde yeni kapak şart mı ?

Abartıyorsunuz bence. Dışarıda elini tut desem tutuyor diyosunuz. Sevgili gibi mıç mıç olamazsınız. Onun aklına gelmiyorsa siz tutun elini. Ev işine yetişemiyorsanız bi yardımcı tutun ki çalışıyomuşsunuz. Yuva yıkmak bu kadar kolay mı? Belki de siz eşinizden uzak durduğunuz için sizden uzaklaşmıştır. Böyle saçma sebeplerle evlilik mi biter

İlk kez mutsuz olduğu için boşanmayı düşünen bir kadın gördüm. Bu kadar basit aslında. Mutlu değilsen bitmeli. He bence bıkmışlıkla alınmış ani bir karar bu sonradan fikriniz değişir. Bekara koca boşamak kolay derler öyle valla

ne kadarda abartmışsınız. siizin o evde çocuklarınız var eşiniz olmasa ne olacak? sevgiyle besleniyorum temizlik yapamam mantıklı mı sizce? siz kendinizi buna şartlamışsınız o zaman çocuklarınızın sevgisiyle besleninde dişlerinizi fırçalayın.

ne garip bir konu. bi silkelenin canlanın bu ne ya... ben daraldım okurken. ayrıca eşimde yapıyor ama benim yapmamama takılıyor demişsiniz yani adamdada var bir çaba.ama sizde yok bence

Beddua saatinde miyiz? Bir söz vardır bilirsiniz belki beddua döner dolaşır sahibi bulur. O yüzden beddua ederken iki kere hatta on kere düşünün
@Zorhayat91 beddua etmemiş yalnız.Aynı durumda siz de olabilirsiniz hayatın ne getireceği belli olmaz demiş.Empati yapılmasını istemiş.Bu cümlenin neresi beddua teşkil ediyor gerçekten anlamıyorum.

@Zorhayat91 beddua etmemiş yalnız.Aynı durumda siz de olabilirsiniz hayatın ne getireceği belli olmaz demiş.Empati yapılmasını istemiş.Bu cümlenin neresi beddua teşkil ediyor gerçekten anlamıyorum.
Bilemedim ablacim, bende beddua gibi algiladim.
sanki karsi tarafa "seninde basina gelsin"dermis gibi. Var ya öyleleri. Kendileri mutsuz diye, baskalarinin da mutsuz olmasini isteyenler.

Benim eşim de sıcak değildir,elimi tutmaz ben tutmazsam,durduk yere sarılmaz bunları hep ben yaparım,ben yapmasam öyle gider..Ama ben yapınca da mutlu olur..Bilirim beni sevdiğini,düşündüğünü ama kültürü,yetişme tarzı farklı böyle seylere kapalı.Baslarda cok sorun ettim,üzüldüm ama zamanla kabullendim.Yani ne biliyim fazla dokunma,mıç mıç evet kadınlar bekliyoruz ama her zaman olmuyor..Eskiden beri böyleyse,sonradan değişmediyse cok kafaya takmaya gerek yok..
Ama diğer konulara yorum yapamıyorum,cnkü evde olan oysa ev işlerine falan yardım etmesi gerekir,iş yükünün paylaşılması gerekir…
Ama sizin sorun ettiğiniz bu değil sanırım,soğuk olması…
Ben olsam ben calısırken,o evdeyken bana yardımcı olmamasını daha cok sorun ederdim,kucağına almamasından..

Sen yapsan acaba gitsen sarılsan vs.Ben çözümü öyle buldum mesela…anlıyorum insan bekliyor ama karsısı yapamıyorsa biz yapsak,biz kursak sıcaklığı..

Kadın mutsuz değil.. Kadın tembel! Biterse bu evlilik tembellikten bitecek.

Kocası zamanında çok destek olmuş, elinden geleni yapmış..

Bu evde çocuklar var! konu sahibinin mıç mıç sevgisi için ev pasaktan geçilmesin, yemekler pişmesin o zaman.

Ya çocuklar da bu yüzden bunalıma girerlerse o zaman ne olacak?

Son düzenleme:
Evet hepimiz hormonlarımız ve kalbimizle yaşamalıyız, nikaha falan gerek yok çocuklara da kim bakarsa baksın, bizim gönlümüzden önemli değiller(!)

Beddua değil herkez bu hayatta birtakım olaylarla karşılaşabilir yani aynı durumda sizde olabilirsiniz derken yargılamayın kınamayın anlamında söyledim çünkü kadın sıkıntısını dile getirmiş ve kendini ifade etmeye çalıştıkça da sürekli olumsuz yorumlarla karşılaşmış. Bu doğru değil!

Acilen bu melankolik ruh halinizden cikin. Boyle sorun cozulmez.

Bacim senin kafan mi guzel? Su alintilamis oldugun mesajimin neresinde yargi ve kinama var sevabina bir goster bana ya? Kimse kinadigini yasamadan olmez derken sen beni kinayip evliliginde mutlu olmayi mi amacliyorsun? Guzel kafa bak bu yonden hic dusunmemistim.

Eski kadınlar sadece evde mi çalışıyormuş? :) Herkes ilçe ve il merkezlerinde, memur veya esnaf karısı değildi ki. Köylerde deli gibi çalışıyordu kadınlar. Hem ev, hem tarla, üstünde 5 tane bebe. O tempoyu bi tasavvur edin, dudaklarınız uçuklar. Buna rağmen ne kadar ezildiklerini, hem eş hem kayın aile tarafından horlandıklarını saymıyorum bile daha, şu an içim de götürmüyor zaten. Konu sahibi ilk defa konu açan biri değil, eski konularını ve mesajlarını biliyoruz, kocası öyle şımartılmış biri değil. Kendisi zamanında çok fazla destek olmuş, şimdi biraz anlayış bekliyor. Gerginlikle saçma sapan bir münakaşa yaşamışlar, ikisi de pişman olmuştur şimdiye zaten. Hakkı olmayan bi yer varsa kendi yapmadığı işin lafını etmesi. Konu sahibinin diyeceği tek şey, ben yapmayınca sen mi yapcan, o sesini bi kes işine bak olmalıydı.

Konu sahibini uzun zamandır tanıyorum ona göre yorumumu yaptım. Kendinin de itirazı yok zaten. Kimse kimseyi kınamıyor burada konu açılmış herkes eleştrisini yapıyor adı üstünde bdv burası. Haddini aşan yorumlarda üyeler banlanıyor, boşuna yargı dağıtmayın

Son düzenleme:
Birtakımın birleşik kullanıldığını bilen biri nasıl herkez yazar ya

Bilemedim ablacim, bende beddua gibi algiladim.
sanki karsi tarafa "seninde basina gelsin"dermis gibi. Var ya öyleleri. Kendileri mutsuz diye, baskalarinin da mutsuz olmasini isteyenler.
Sizin yaşınız bilmiyorum o nedenle nasıl hitap edeceğimi bilemedim
Ama bi ABLA tavsiyesi söyleyim;Bir insanın kalbi kötüyse söylenen her sözü kötüye yorar,Kalbi iyiyse kötü bir sözü bile iyiye yorar.Bu algıyla ilgili..Tabi bazıları kalbinin ekmeğini yiye yiye yiyecek bişey kalmamış olabilir orasını bilemeyeceğim ama her sözün altında art niyet aramak gereksiz.

Evet kendi mutsuz olup burada milletin mutsuzluğunu isteyen çok.Mesela kendi konumdan örnek vereyim eşim böyle davranmaya devam ederse boşanacağım dedim sonra olaylar farklı gelişti eşim öyle davranmamaya başladı ve boşanmadım.Ne dediler biliyor musun Hani boşanacaktın ne oldu dik durmayı beceremiyorsunİnanılmaz zekice bi yorum..He bir de bazıları benim başıma böyle şeyler gelmez ben eşimle sizin gibi evlenmek için evlenmedim severek anlaşarak evlendim başıma asla böyle şeyler gelmez diyenler de var..
Tanışarak anlaşarak evlenen her insan ömrünün sonuna kadar mutlu mesut yaşayacak diye bi kural mı var ? Ki ben de tanışarak anlaşarak evlendim ama bi yerden sonra insanın sevgisi ilgisi bite de bilir herşey insanlar için..Herşey olabilir.Benim kocam yapmaz mantığıyla burada konuşan insanlara cahil derler ama kendilerini hiç görmezler.Her çeşit insan var yani hem forum da hem heryerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…