- Konu Sahibi halacocuksun
-
Zaten söylüyor yapar eşim ev işi diye. Şu anda sınava hazırlanırken adam destek olmak o kadar mı zor gelmiş. Adam çalışırken de destek oluyormuş. Kadın sınava hazırlanıyor olsa ve aynı hareketleri kocası yapsa senin sınavı kazanmanı istemiyor, sen ilerleme kendini geliştirme diye yapıyor yorumu yapılırdı. Kadına neden bu yorun yapılmıyor, herşeyi üstlenmiş zaten deniyor. Üstlenmemiş herşeyi. Hep bana hep bana demiş, destek olacağı zaman da yetişemiyorum boşanayım mı ?Ok de adam calisiyomus o zaman ev isi cocuk ondamiymis ayni anda? Bu kadina fazla gelmis demek ki bir anda.. evde yardimci olsa olecek mi esi acaba?
Yani o kelimeye neden takildin kiKadın daha yeni çalışmaya başlamış, o baktı bize diyor yorumunda. Kendisine bakmak sözünü hak görüyor. Evimizi geçindir değil, bakmak diyor. Şu anda da kendisini kocasına bakıyor olarak görüyor çünkü. Şimdiye kadar bakılırken sorun yok da şimdi çalışmaya başlayınca boşanayım mı diyor konu sahibi. Premsesliğinden dolayı yıldırmış kocasını.
Yani ben hic yapmiyor anladim ilk postundan.. bosansada ayni isleri yapacak sonucta.. bi evde yemek canasir temizlik hep olur cocugun varsa fazlasi olur hatta.Zaten söylüyor yapar eşim ev işi diye. Şu anda sınava hazırlanırken adam destek olmak o kadar mı zor gelmiş. Adam çalışırken de destek oluyormuş. Kadın sınava hazırlanıyor olsa ve aynı hareketleri kocası yapsa senin sınavı kazanmanı istemiyor, sen ilerleme kendini geliştirme diye yapıyor yorumu yapılırdı. Kadına neden bu yorun yapılmıyor, herşeyi üstlenmiş zaten deniyor. Üstlenmemiş herşeyi. Hep bana hep bana demiş, destek olacağı zaman da yetişemiyorum boşanayım mı ?
Kelimelere takılın. Ne dediğimizden daha önemlidir nasıl dediğimiz. Diğer yorumlarına bakarsanız adamın zaten çalışırken de yardımcı olduğunu yazdığını görürsünüz. Zor geldiyse çalışmak çalışmaz, yetişemiyorum boşanmalıyım nedir?Yani o kelimeye neden takildin kigenel olarak kullanilan bir kelime.
Calismaya baslamasi degil sorun bence oyle olsaydi calismam deyip kestirip atardi bence.. ama insanlar birsuru isi bir arada yapiyor okul is cocuk vs. Bu adam
Neden evde calismayla 2 isin ucundan tutmasin yani? Kadina agir gelmis bence..ev islerini cocugu calismayi kocalariniz yapsa, onlarda baya bu tepkiyi verir. Senden beklerler birazda.. evlilik musterek birsey.. sorun calismakta degil bence burda..
Evet işten gelip ev isi yapiyordu ama yemek vs ben yapıyordum ama benim yaptıklarımı gormuyor sen sadece sınava hazırlandın diyor mesela ama öyle bir şey yok ev iside yapıyordum
Bakın eşinin çalışırken yaptıklarını kendi yorumu ile alıntıladım. Şimdi ders çalışacak adam, Kendisi KPSS ye çalışırken sorun yok eşi çalışırken ilgi göstermiyor, başımı okşasa, sevgi ile güzelleşirim ben, sevdiğini söylese gibi gibi uzuyor. Yardımcı al deniliyor, 8.000 lira kira ile İstanbul da anca geçiniyoruz nasıl alayım diyor. Adam o yüzden sınava hazırlanıyor, daha iyi bir gelecek için daha fazla para kazanmaya çalışıyor. Premses ilgisiz kaldı diye depresyona giriyor. Yanlış anlamadıysam adam kadının önceki evliliğinden olan çocuğuna da (onun deyimiyle) bakıyor ki çocuk konusuna değinmiyor konu sahibi. Önemli olan kocasının ona olan ilgidi, şevketi, sevgisi.Yani ben hic yapmiyor anladim ilk postundan.. bosansada ayni isleri yapacak sonucta.. bi evde yemek canasir temizlik hep olur cocugun varsa fazlasi olur hatta.
Nasil dedigimiz onemliKelimelere takılın. Ne dediğimizden daha önemlidir nasıl dediğimiz. Diğer yorumlarına bakarsanız adamın zaten çalışırken de yardımcı olduğunu yazdığını görürsünüz. Zor geldiyse çalışmak çalışmaz, yetişemiyorum boşanmalıyım nedir?
Tek kelimeye takılın, o tek kelime bütün konuyu da niyeti de net şekilde açıklar.Nasil dedigimiz onemli
Tabii
O yuzden tek kelimeye takilmadim ben
Hak veriyorum sana ayni zamanda, yani en ufak seyde bosansam demek sacma zaten.. ama diyorum ya kadin bu kadar seyi sirtlanmisken biraz yardimci olmasi gerek. En azindan daginiklik yapmaz vs.Bakın eşinin çalışırken yaptıklarını kendi yorumu ile alıntıladım. Şimdi ders çalışacak adam, Kendisi KPSS ye çalışırken sorun yok eşi çalışırken ilgi göstermiyor, başımı okşasa, sevgi ile güzelleşirim ben, sevdiğini söylese gibi gibi uzuyor. Yardımcı al deniliyor, 8.000 lira kira ile İstanbul da anca geçiniyoruz nasıl alayım diyor. Adam o yüzden sınava hazırlanıyor, daha iyi bir gelecek için daha fazla para kazanmaya çalışıyor. Premses ilgisiz kaldı diye depresyona giriyor. Yanlış anlamadıysam adam kadının önceki evliliğinden olan çocuğuna da (onun deyimiyle) bakıyor ki çocuk konusuna değinmiyor konu sahibi. Önemli olan kocasının ona olan ilgidi, şevketi, sevgisi.
Kendi çalışmaya başladığı süte ile eşinin onlara baktığı süreyi kıyaslarsa çok uzun bir süre olmadığını anlaşılırHak veriyorum sana ayni zamanda, yani en ufak seyde bosansam demek sacma zaten.. ama diyorum ya kadin bu kadar seyi sirtlanmisken biraz yardimci olmasi gerek. En azindan daginiklik yapmaz vs.
Ciddi cok agir bir tempo bence hem calis hem tum ev isi hem cocuk.. kisa bir sure icin ok ama uzun vaadede depresyona sokabilir. Kadinlarin cogu aslinda calismayi sever ama sirf erkeklerin 2 kati calismak zorunda kaldiklari icin calismak yuk gibidir bazen.
Ahahaha bayıldım. Gerçekten konu sahibin 1 sayfa boyunca edebiyat parçalama sebebine saniyelik çözüm buldunuz. Ama bence onun başka derdi var. Sanki atanınca başka bir hayata yelken açmak istiyor da bir şeyleri bahane ediyor gibi geldiEve temizlik için yardımcı alın haftalık neden bu kadar çıkmaza girdiniz ki..
Pazartesi itiraz edeceğim avukatım pzt görüşelim müsait değilim dedi ama ben pzt çok yoğunum ..telefonla konuşacağım bakalım ..şu anda varya içim sıkıntı dolu panik biriyim malesef ..kendimi sakinleştirmek için ev işini biraktim eşimle dizi izlemeye başladık 1. Sezon bitecek nerdeyse yarında çocukları dışarı çıkarırım ama içime sıkıntı soktu pislik bende ona sıkıntı olacagim ama ..İstanbul'a yeni geldik bir kaç bileziğim var saticam ve avukata vericem ugrasicam sonuna kadar ...Ocak ayında bir yerden para gelecek zaten o zaman daha rahatlarim .. çocuğum 8 yaşında ve bu pislik adam çocuğa kaba davrandığı için çocuğum her gidişinde ağlıyor bir daha gitmeyeceğim diyordu..çocuğum bağırmaya küfüre alışık değil kibar bir çocuk ..ama yeri gelince çok güzel cevaplar verir akıllı konuşur..
Daha önceki konusuna da bir bakınca dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş deniliyor. İçi sıkıntı dolu, ev işlerini bıraktı, eşi ile dizi izliyor, 1. Sezon bitecek …. Bu yorumlardan sonra bütün yükü sırtlandığu konusuna hak vermem pek mümkün değil. Kaldı ki bu konusu da yakın zamanda açılmış bir konuHak veriyorum sana ayni zamanda, yani en ufak seyde bosansam demek sacma zaten.. ama diyorum ya kadin bu kadar seyi sirtlanmisken biraz yardimci olmasi gerek. En azindan daginiklik yapmaz vs.
Ciddi cok agir bir tempo bence hem calis hem tum ev isi hem cocuk.. kisa bir sure icin ok ama uzun vaadede depresyona sokabilir. Kadinlarin cogu aslinda calismayi sever ama sirf erkeklerin 2 kati calismak zorunda kaldiklari icin calismak yuk gibidir bazen.
İyi de bir süre konu sahibi de çalışmamış, hatta işe yeni başlamış. Böyle çalışmaya alışık olmadığı için bocaladı büyük ihtimalle. Adam maaşa geçince lak diye açacaksa boşanma davasını, hiç durmasın zaten bundan daha önemli mevzu olmamalı ev işleri falan hikaye olurYok oyle degil ama sonra bak diger konuda gorduk kariyer yapinca kadini lak diye birakiyolar .. hayrini goremiyor kadinlarda yani.. ayrica haksizlik degil
Mi? Butun yuku kadin sirtlanmis resmen herifin yaptigi 1 sey var sadece.. o da ne icin ilerdeki
Maasi icin mi bu kadar yipranma
Yani sorun basit görünüyor ama içten içe başka sebepler de olabilir tabiAhahaha bayıldım. Gerçekten konu sahibin 1 sayfa boyunca edebiyat parçalama sebebine saniyelik çözüm buldunuz. Ama bence onun başka derdi var. Sanki atanınca başka bir hayata yelken açmak istiyor da bir şeyleri bahane ediyor gibi geldi
ay cok SIKICI esin hergun askim seni seviyorum sen benim herseyimsin deyip hergun birde bunumu yapsin inan bana cok SIKICI. Ben istemem hergun boyle pohpohlanmak. Yemekten kalkarken eline saglik demesi bile aslinda guzel bir söz degilmidir. Neden hayati kendine zorlastiriyorsun. Ben yapamam edemem diye bosanacak kadar intihar edecek kadar neoldu?. Söylemesin ya seni seviyorumu hergun söylemesede sevdigini bildikten sonra sorun nerde. Gercekten insanin gününü mahveder bu düsünce. Kafani baska yerlere ver kitap oku internetten yeni yemek tarifleri dene örgü ör. Cocugunla aktivite yap bunlari düsünene kadar Gercekten senin icin daha faydali.Zor değil ki her gün tatlı bir söz söylemek
Ya ne boşanması???Adamın da kendine göre stres yaptığını şeyler var.Suan odak noktası değilsin diye boşanacak mısın?Hiç mi gecmisin hatri yok?Ben de 3 çocukla çalışıyorum.Hatta biri benimle işe geliyor.Kostur koştur çocukları toplayıp evi toparliyorum yemek yapıyor yediriyorum.Azicik oyalayıp yatırıyor sonra aynı şekil eşime sofra hazırlıyor ve çaya azıcık oturuyorum.Daha çamaşır katlama,asma var.Destek görmüyorum bunları yaparken.Tek destek çocukların okuldan alınıp kvye götürülmesi.Ama bunun için boşanmayı düşünemem.Calismayi kendin seçmedin mi?Elbet sekteye uğrayan şeyler olacak.Esine he de geç.Ne güzel atanmışsin.Simdi eşini kendi haline bırak o da sınavı kazansın sonra bakarsın sana karşı tutumu aynıysa bir karar verirsin.Sakin olçalışıyorum , evimde iş yerime uzakta bazen trafik olunca 2 saat yolda geçiyor eve gelince yoruluyorum yemek yapıyorum çocuklara yemek yediriyorum toplayamadan bazen kendim dahi yiyemeden uyuyakaliyorum ...işe yeni başladım adaptasyon sürecim var birde onuda hesaba katın....çocuğum var ..şimdi çocuğum zor yemek yiyor malesef ...neyse işte eşim yeni işini bıraktı başka bir iş için sınava hazırlanıyor...bu süreçte bana ilgi vs göstermiyor bende bunun mutsuzluğu var depresyona girmeme ramak var ama şartlar el vermiyor giremiyorum zaman yok...neyse işte ben yemek hazirlayinca yoruluyorum dağınık kalıyor mutfak çocukla vakit geçireyim derken zaman bitiyor ..birde ilgi sevgi görmek istediğim ellerden ilgi görmeyince hiç ne kendime bakasim geliyor nede ev isi yapasim geliyor ....ilk büyük tartışmamız yaptık çok kötüydü ...bana sürekli dağınık olma diyor bende elimden geleni yapıyorum hafta sonu toplarım diyorum neyse işte yine çamaşırlari attım makineye ev isi yapicam sabah erken kalktım o bana dağınık pis olma dedi bende ne kadar anlatsamda beni anlamadı sinir krizi geçirecektim artık burama kadar geldi .... kötü kötü bakıyordum ona oda bana ...... Gibi bakma dedi kötü bir kelime kullandı bu yüzden özür diledi ömrümün geri kalanında tövbe edicem bu yüzden felan dedi ama umrumda değil ...
ben güzel bir yere atandım bu arada eşim destek çıktı baba şimdi benim ona destek çıkmamı istiyor haklı bende destek cikiyorum ama elimden bu geliyor birde bana ilgi göstermiyor benimde içimdeki yaşama sevinci öldü ev isi yapasim gelmiyor .. açıkçası sınava girsin kazansın boşanmayı düşünüyorum onada bunu söyledim ...iyi bir baba bu arada ama anneyi mutlu etmeyen babayada ne kadar iyi denir bilemedim...
bugüne kadar bana yumuşak sevgi dolu saygılı davranmıştı...
ne yapmalıyım elim ev isine gitmiyor bu mutsuzlukta, kalbim çok acıyor bir erkek gibi beni sarıp sarmalamiyor kız gibi tripli elimi tutup kucağına alıp bir goturmuyor ne bileyim çok soğuk benide hayattan soğuttu... Dışarı çıkarız elimi tut dersem aklıma gelir mesela offff mutluluğum kısa sürdü yoruldum artık ..bu normal mi boşanmali miyim inanın doğruyu göremiyorum...saygılı sevgi dolu nazik idi ....saygısı bu kavgada bitti
Hanımlar yeni nesil erkekleri aşırı şımartıyorsunuz.Eski kadınlar sadece evde çalışıyormuş, siz hem evde ev hanımı gibi hem işte çalışıyorsunuz. Üstelik buradaki adam üstüne çalışmıyormuş, birçogunuz çocuğunuz olsa bu kadar şımartmazsınız, anlam veremiyorum bu ezikliğe.
Aynı durumda sizde olabilirsiniz hayat neler getirir neler götürür bilemeyizAcilen bu melankolik ruh halinizden cikin. Boyle sorun cozulmez.
Aynı durumda sizde olabilirsiniz hayat neler getirir neler götürür bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?