- 14 Nisan 2020
- 1.189
- 1.691
- 83
- 32
- Konu Sahibi halacocuksun
-
- #161
Kimse kınadığını yaşamadan ölmez mi demişsiniz ? Nerede demişsiniz tam olarak onu ben göremedim de gözlerimde sorun var herhaldeBeddua değil herkez bu hayatta birtakım olaylarla karşılaşabilir yani aynı durumda sizde olabilirsiniz derken yargılamayın kınamayın anlamında söyledim çünkü kadın sıkıntısını dile getirmiş ve kendini ifade etmeye çalıştıkça da sürekli olumsuz yorumlarla karşılaşmış. Bu doğru değil!
Konunu bilmiyorum ama seni burda kim tanıyor sana ve evliliğine komplo kursun? Sen eşinden boşansan burdakiler gerçek hayatta kime gidip aaaa biliyor musun lambayapufde eşinden boşandı diyecek. Kafayı mı yedin o ne derler . Herkese iliskinle ilgili yorumunu sorup sonra siz mutsuzsunuz ondan bunu böyle yazdınız demek tuhaf .Sizin yaşınız bilmiyorum o nedenle nasıl hitap edeceğimi bilemedim
Ama bi ABLA tavsiyesi söyleyim;Bir insanın kalbi kötüyse söylenen her sözü kötüye yorar,Kalbi iyiyse kötü bir sözü bile iyiye yorar.Bu algıyla ilgili..Tabi bazıları kalbinin ekmeğini yiye yiye yiyecek bişey kalmamış olabilir orasını bilemeyeceğim ama her sözün altında art niyet aramak gereksiz.
Evet kendi mutsuz olup burada milletin mutsuzluğunu isteyen çok.Mesela kendi konumdan örnek vereyim eşim böyle davranmaya devam ederse boşanacağım dedim sonra olaylar farklı gelişti eşim öyle davranmamaya başladı ve boşanmadım.Ne dediler biliyor musun Hani boşanacaktın ne oldu dik durmayı beceremiyorsunİnanılmaz zekice bi yorum ..He bir de bazıları benim başıma böyle şeyler gelmez ben eşimle sizin gibi evlenmek için evlenmedim severek anlaşarak evlendim başıma asla böyle şeyler gelmez diyenler de var..
Tanışarak anlaşarak evlenen her insan ömrünün sonuna kadar mutlu mesut yaşayacak diye bi kural mı var ? Ki ben de tanışarak anlaşarak evlendim ama bi yerden sonra insanın sevgisi ilgisi bite de bilir herşey insanlar için..Herşey olabilir.Benim kocam yapmaz mantığıyla burada konuşan insanlara cahil derler ama kendilerini hiç görmezler.Her çeşit insan var yani hem forum da hem heryerde.
Beddua değil herkez bu hayatta birtakım olaylarla karşılaşabilir yani aynı durumda sizde olabilirsiniz derken yargılamayın kınamayın anlamında söyledim çünkü kadın sıkıntısını dile getirmiş ve kendini ifade etmeye çalıştıkça da sürekli olumsuz yorumlarla karşılaşmış. Bu doğru değil!
Olayı bilmiyorsunuz o nedenle böyle konuşuyorsunuz tabi ki günlük hayatta kim kimin umrunda.Söylemek istediğim o değil.Kimse benim evliliğime komplo kuruyor demedim zaten.Ama bazı insanlar türlü laf cambazlıklarıyla hakarete varan yorumlar yapamazlar.İlişkiyle ilgili yorum soruluyorsa ilişkiyle ilgili yorum yapılır karakterle ilgili yorum yapmalar sen evlenmek için evlenmişsin ben severek evlendim benim başıma hiçbişey gelmez gibi yorum yapmalar insanı çileden çıkarmalar sonra sen normal değilsin demeler flan sizce çok mu normal ? Konuma bir sürü isim yazmıştır kime ne demişim bir kişi hariçKonunu bilmiyorum ama seni burda kim tanıyor sana ve evliliğine komplo kursun? Sen eşinden boşansan burdakiler gerçek hayatta kime gidip aaaa biliyor musun lambayapufde eşinden boşandı diyecek. Kafayı mı yedin o ne derler . Herkese iliskinle ilgili yorumunu sorup sonra siz mutsuzsunuz ondan bunu böyle yazdınız demek tuhaf .
Ben sizi yanlış anladıysam özür dilerim ama yorumlarınız sanki bir kişi değil de genele gibi geldi . Burda hep aynı tarzda yorumlar alıyoruz ya sizin öyle bir yorum yaptığınızı sandım . O bir kişiyi göz ardi edebilirsiniz o zaman forumda gerçek hayatta görmediğiniz kişiyi ciddiye almayınOlayı bilmiyorsunuz o nedenle böyle konuşuyorsunuz tabi ki günlük hayatta kim kimin umrunda.Söylemek istediğim o değil.Kimse benim evliliğime komplo kuruyor demedim zaten.Ama bazı insanlar türlü laf cambazlıklarıyla hakarete varan yorumlar yapamazlar.İlişkiyle ilgili yorum soruluyorsa ilişkiyle ilgili yorum yapılır karakterle ilgili yorum yapmalar sen evlenmek için evlenmişsin ben severek evlendim benim başıma hiçbişey gelmez gibi yorum yapmalar insanı çileden çıkarmalar sonra sen normal değilsin demeler flan sizce çok mu normal ? Konuma bir sürü isim yazmıştır kime ne demişim bir kişi hariç
Evet iyi niyetle yapılan bir yorum olduğu çok belli ama bu iyi niyetli yorumda bile art niyet arayanlar var.Siz kendinizle konu sahibini özdeşleştirmişsiniz iyi niyetle yazmışsınız ama bu yorum iyi niyetle yorum yapanlara gereksiz saldırı gibi algılanmış, konu sahibi de yorumlardaki amacın aslında farkında. Kimse kimseyi kınamıyor. Burada forumda tanıdığımız, konuştuğumuz biri. Kendisinin iyiliği için tatlı sert uyarılar yapmamız onun iyiliği için. Çünkü en ufacık zorlukta intiharı düşünmek veya güzel bir evliliği olduğunu kendisi anlatırken sıkıntılı süreçlerde sırtından yokuşu ittirmezsek ve fevri bir hareket yapsa kendi çocuğuna babalık yapan kendisini de seven birini kaybetmiş olacak.
Yoksa çilekeş kendini yıpratan ve sevilmeyen bir evlilikte saplanmış olsa herkesin yaklaşımı farklı olurdu.
Kimse kimsenin mutsuzluğuna sevinmemeli, bu düşünceye katılıyorum ve gördüğüm genelde düşmanca davranmadan herkes birbirine destek vermeye çalışıyor.
Burada birbirini tanımayan bir sürü insanız belki fikirlerimiz birbirini tutmuyor belki yüz yüze konuşsak daha iyi anlaşacağız. Her şeyi kişiselleştirmemek en mantıklısı
Ama kocaman kadınsınız,çocuklarınız var nasıl bu ruh haline bürünebildiniz ben inanın anlayamıyorum.İlgisiz sevgisiz kaldığım iicin bu kadar bezginim evet sadece bu ...ben ilgi ve sevgiye bagimliyim su içmek gibi bir şey benim için..ama soğuk bana karşı yoruldum
Estağfirullah.Önemli değil gerçekten önemli olan üslup yanlış ifade ettiysem ben özür dilerim.Ben sizi yanlış anladıysam özür dilerim ama yorumlarınız sanki bir kişi değil de genele gibi geldi . Burda hep aynı tarzda yorumlar alıyoruz ya sizin öyle bir yorum yaptığınızı sandım . O bir kişiyi göz ardi edebilirsiniz o zaman forumda gerçek hayatta görmediğiniz kişiyi ciddiye almayın
Ya tembel değilim bazen tembelim ama şimdi değil konu güncellemesi : bir mesajdan sonra ve esiminden güzel bir sözünden sonra beni sevdiğine karar verdim ve kalktım mutfağı ayrintili bir şekilde temizledim çarşaflar çamaşırlar vs herşeyi yıkadım ...şu an salonu daha temizlemedim ama sıkıntı değil geri kalanı haftasonu yapacağım inşallah yani sevilmedigim hissedince bir şey yapamıyorum kolum kalkmıyor elimde değil ..kendimede daha iyi bakmaya başlayacağım spor vs başlayacağım insallah ..yeni bir şehir yeni hayat iş ev isi çocuklarda ağır geldi evet ama yapamayacak biri değilim başarabilirim sadece biraz daha fazla ilgiye ihtiyacım var üzerimde bir toprak bir tükenmişlik vardı ..iş yerimde biri bana mobbing yapıyordu belki onunda etkisi vardır ..ama müdürlerimin bu durum ilgisini çekmiş ben söylemeden ve benim arkamda durdular ...çok şükür yavaş yavaş düzeliyor yeni hayatım..ne kadar bunalımda olsamda çocuklarımı doyururum bakim yaparım ve onları severim gulumserim bu arada çünkü beni tek mutlu edenler onlar oluyor o anlardaKadın mutsuz değil.. Kadın tembel! Biterse bu evlilik tembellikten bitecek.
Kocası zamanında çok destek olmuş, elinden geleni yapmış..
Bu evde çocuklar var! konu sahibinin mıç mıç sevgisi için ev pasaktan geçilmesin, yemekler pişmesin o zaman.
Ya çocuklar da bu yüzden bunalıma girerlerse o zaman ne olacak?
Tedavi olun yazanlara niye evet olacağım demiyorsunuz? . Hala sorunlu olduğunuzu kabul etmiyorsunuz. Yarın eşiniz güzel iki kelam etmese yine mi bulaşık kalacak. Yani hayatı böyle kendinize zorlaştırıyorsunuz. Biz evdeki işleri yaparken bir yandan eşimiz başımızı okşuyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İlgi manyağı olmayı bırakıp silkelenip kendinize gelin. Yazdığınız yorumlara bakıyorum cidden sorun var . Sizi doğru yönlendirecek bir doktordan terapi alın. Ayrıca yaptığınız temizlik çocuklarınizla yaşadığınız ortam için bunu unutmayın.Ya tembel değilim bazen tembelim ama şimdi değil konu güncellemesi : bir mesajdan sonra ve esiminden güzel bir sözünden sonra beni sevdiğine karar verdim ve kalktım mutfağı ayrintili bir şekilde temizledim çarşaflar çamaşırlar vs herşeyi yıkadım ...şu an salonu daha temizlemedim ama sıkıntı değil geri kalanı haftasonu yapacağım inşallah yani sevilmedigim hissedince bir şey yapamıyorum kolum kalkmıyor elimde değil ..kendimede daha iyi bakmaya başlayacağım spor vs başlayacağım insallah ..yeni bir şehir yeni hayat iş ev isi çocuklarda ağır geldi evet ama yapamayacak biri değilim başarabilirim sadece biraz daha fazla ilgiye ihtiyacım var üzerimde bir toprak bir tükenmişlik vardı ..iş yerimde biri bana mobbing yapıyordu belki onunda etkisi vardır ..ama müdürlerimin bu durum ilgisini çekmiş ben söylemeden ve benim arkamda durdular ...çok şükür yavaş yavaş düzeliyor yeni hayatım..ne kadar bunalımda olsamda çocuklarımı doyururum bakim yaparım ve onları severim gulumserim bu arada çünkü beni tek mutlu edenler onlar oluyor o anlarda
Alamam ki yardim şu anda tek maaş İstanbul ama eşimde çalışmaya başlayınca alırım bende memnun değilim bu ruh halinden beni çok yoruyor bir sürü ağlıyorum vs berbat bir durum. Tepkilerimi çoğu anormal görüyor var bir bozukluk farkındayımTedavi olun yazanlara niye evet olacağım demiyorsunuz? . Hala sorunlu olduğunuzu kabul etmiyorsunuz. Yarın eşiniz güzel iki kelam etmese yine mi bulaşık kalacak. Yani hayatı böyle kendinize zorlaştırıyorsunuz. Biz evdeki işleri yaparken bir yandan eşimiz başımızı okşuyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. İlgi manyağı olmayı bırakıp silkelenip kendinize gelin. Yazdığınız yorumlara bakıyorum cidden sorun var . Sizi doğru yönlendirecek bir doktordan terapi alın. Ayrıca yaptığınız temizlik çocuklarınizla yaşadığınız ortam için bunu unutmayın.
Birde mesela eşimle tartisinca dünyam kararıyor bugün hafif tartıştık yine ama kendimi duygularımı kontrol etmeye çalışıyorumAlamam ki yardim şu anda tek maaş İstanbul ama eşimde çalışmaya başlayınca alırım bende memnun değilim bu ruh halinden beni çok yoruyor bir sürü ağlıyorum vs berbat bir durum. Tepkilerimi çoğu anormal görüyor var bir bozukluk farkındayım
İş yerine yakın ev tutsan belki yol uzun sürmez. Onun dışında devlet hastanelerinde ki psikoloji doktorları var belki faydası olur. Ama sorun olduğunu farketmeniz çok güzel. Umarım herşey daha iyi olur düzelirAlamam ki yardim şu anda tek maaş İstanbul ama eşimde çalışmaya başlayınca alırım bende memnun değilim bu ruh halinden beni çok yoruyor bir sürü ağlıyorum vs berbat bir durum. Tepkilerimi çoğu anormal görüyor var bir bozukluk farkındayım
Alamam ki yardim şu anda tek maaş İstanbul ama eşimde çalışmaya başlayınca alırım bende memnun değilim bu ruh halinden beni çok yoruyor bir sürü ağlıyorum vs berbat bir durum. Tepkilerimi çoğu anormal görüyor var bir bozukluk farkındayım
Kaç lira tutuyor aylık ortalama acabaAlabilirsiniz siz istemiyorsunuz almayı. Şu an oğlum terapiye gidiyor ve ben bunu karşılıyorum. Durumum çok mu iyi değil ama bu gerekli olduğu için götürüyorum. İstedikten sonra bir şekilde hallediliyor.
Her hafta gidiyoruz seansı 500 ila 600tlKaç lira tutuyor aylık ortalama acaba
Ama eski kadınlar kendisinin kullanıldığını fark ediyordu, şimdiki kadınlar hem işte hem evde çalışıyor ve üstüne aralarından birisi bu düzene isyan edince de sen tembelsin, kocan normal diyorlar. Bu kadın da sınava çalışmış, en azından yemeği yapmış, adam ne yapıyor? Ben bile sınav haftasındayım, bulaşıkları yıkıyorum, adam aşırı tembel ve dırdırcı.Eski kadınlar sadece evde mi çalışıyormuş? :) Herkes ilçe ve il merkezlerinde, memur veya esnaf karısı değildi ki. Köylerde deli gibi çalışıyordu kadınlar. Hem ev, hem tarla, üstünde 5 tane bebe. O tempoyu bi tasavvur edin, dudaklarınız uçuklar. Buna rağmen ne kadar ezildiklerini, hem eş hem kayın aile tarafından horlandıklarını saymıyorum bile daha, şu an içim de götürmüyor zaten. Konu sahibi ilk defa konu açan biri değil, eski konularını ve mesajlarını biliyoruz, kocası öyle şımartılmış biri değil. Kendisi zamanında çok fazla destek olmuş, şimdi biraz anlayış bekliyor. Gerginlikle saçma sapan bir münakaşa yaşamışlar, ikisi de pişman olmuştur şimdiye zaten. Hakkı olmayan bi yer varsa kendi yapmadığı işin lafını etmesi. Konu sahibinin diyeceği tek şey, ben yapmayınca sen mi yapcan, o sesini bi kes işine bak olmalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?