- 7 Ocak 2023
- 293
- 264
- 18
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Yapıyor ben fazla yapmadığım için sorun oluyorEşiniz neden ev işi yapmıyor? Eli ayağı mı yok?
Bu teklifi edemiyorum bana karşı çok soğuk su anda hala yatıyorum yatağımda nasil ayağa kalkicam bilmiyorum dua edinanladığım kadarıyla eşiniz size biraz yardımcı oluyor. Temizlik için imkanınız olsa bir yardımcı tutmak aklınıza gelir diye size yardımcı alın tavsiyesinde bulunmayacağım. Memursunuz galiba bu yüzden haftasonu birkaç saaatiniz eşinizle birlikte etrafı toplamaya ayırabilrsiniz. Yemekleri haftalık pişirip dolaba kaldırmanız işinizi kolaylaştırır. Ev işlerini de fazla biriktirmeden yapın
Anladığım kadarıyla siz işten gelip yemek yapıp, çocukları yedirip mutfağı topluyorsunuz. Başka yaptığınız iş var mı bilmiyorum ama varsa eşinize aktarın. Sofrayı eşiniz toplasa ne olur mesela?Yapıyor ben fazla yapmadığım için sorun oluyor
Neden soğuk? Bir sebebi var mı yoksa işten çıkınca sizden birden soğudu mu? Siz işe başlayınca mı soğudu? Derdi neymiş sordunuz mu?Bu teklifi edemiyorum bana karşı çok soğuk su anda hala yatıyorum yatağımda nasil ayağa kalkicam bilmiyorum dua edin
İşten çıkınca yeni hayata başlayınca triplere girdi çok kez konuştum 1 gün iyiyse yine ayniNeden soğuk? Bir sebebi var mı yoksa işten çıkınca sizden birden soğudu mu? Siz işe başlayınca mı soğudu? Derdi neymiş sordunuz mu?
Bilmiyorum hiç bir şeye enerjim yok şu anda hayattan soğumuş haldeyim aCik ilgi gösterip sevse tüm işi halledebilirim belki sorun kalmazdı kalbim çok kirildiYardımcı tutun neden boşanıyorsunuz?
Bilmiyorum hiç bir şeye enerjim yok şu anda hayattan soğumuş haldeyim aCik ilgi gösterip sevse tüm işi halledebilirim belki sorun kalmazdı kalbim çok kirildi
Bende aynı durumdayım mutlu değilim huzurum yok en önemlisi insanın kendi iç huzuru olmalı birde sevgi saygı en önemlisi bende kendimi mutlu hissetmiyorum eskisi gibi değil benimde eşim çok değişti bazen ne yapacağımı şaşırıyorum mutsuzum çünkü içim huzurlu değil insan huzurlu bir ortamda yaşamak isterKim haklı o mu ben mi tam herseyide anlatamıyorum öyle cikmazdayim ki vok yoruldum psikolojik olarak berbat haldeyim ilgi görmüyorum kendime bakasim yok eve nasıl bakayim
Bilmiyorum çok konuştum.haklisin vs dedi yine aynı..işte sınav stresi vsHevesinizin kırılmasına üzüldüm, konuşmadınız mı peki eşinizle? Neden size böyle hissettiriyormuş?
Ben sevidlikce güzelleşen bir kadınım ilgisiz sevgisiz kalmak aç susuz kalmak aynı şey benim için halim kalmıyorBende aynı durumdayım mutlu değilim huzurum yok en önemlisi insanın kendi iç huzuru olmalı birde sevgi saygı en önemlisi bende kendimi mutlu hissetmiyorum eskisi gibi değil benimde eşim çok değişti bazen ne yapacağımı şaşırıyorum mutsuzum çünkü içim huzurlu değil insan huzurlu bir ortamda yaşamak ister
Bende aynı durumdayım mutlu değilim huzurum yok en önemlisi insanın kendi iç huzuru olmalı birde sevgi saygı en önemlisi bende kendimi mutlu hissetmiyorum eskisi gibi değil benimde eşim çok değişti bazen ne yapacağımı şaşırıyorum mutsuzum çünkü içim huzurlu değil insan huzurlu bir ortamda
Bende aynıyım aradığı sevgiyi bulduğumu sanmışım oysaki şimdi en ufak bir lafta bile azarlaniyorum böyle olunca insan karşısındakinden de soğuyor o yüzden sevgi saygı boşuna denilmiyorBen sevidlikce güzelleşen bir kadınım ilgisiz sevgisiz kalmak aç susuz kalmak aynı şey benim için halim kalmıyor
İnsan böyle kendini mutlu huzurlu hissetmek ister bir kadın evin içerisinde mutsuzsa burada erkeğinde rolü vardır diye düşünüyorumBende aynıyım aradığı sevgiyi bulduğumu sanmışım oysaki şimdi en ufak bir lafta bile azarlaniyorum böyle olunca insan karşısındakinden de soğuyor o yüzden sevgi saygı boşuna denilmiyor
Napicax böyle hayat geçmiyor o sevgi gostermezse hayattan kopuyorum ne yapmaliyizBende aynıyım aradığı sevgiyi bulduğumu sanmışım oysaki şimdi en ufak bir lafta bile azarlaniyorum böyle olunca insan karşısındakinden de soğuyor o yüzden sevgi saygı boşuna denilmiyor
Nedwn bu kadar bezginsiniz sadece sevgi eksikliğinden olamaz. Belki eşinizde sizin gibi her şeyden bıkmış.. Eşiniz siz sınava hazırlanırken her şeyinize destek olmuşsa siz neden olmuyorsunuz?çalışıyorum , evimde iş yerime uzakta bazen trafik olunca 2 saat yolda geçiyor eve gelince yoruluyorum yemek yapıyorum çocuklara yemek yediriyorum toplayamadan bazen kendim dahi yiyemeden uyuyakaliyorum ...işe yeni başladım adaptasyon sürecim var birde onuda hesaba katın....çocuğum var ..şimdi çocuğum zor yemek yiyor malesef ...neyse işte eşim yeni işini bıraktı başka bir iş için sınava hazırlanıyor...bu süreçte bana ilgi vs göstermiyor bende bunun mutsuzluğu var depresyona girmeme ramak var ama şartlar el vermiyor giremiyorum zaman yok...neyse işte ben yemek hazirlayinca yoruluyorum dağınık kalıyor mutfak çocukla vakit geçireyim derken zaman bitiyor ..birde ilgi sevgi görmek istediğim ellerden ilgi görmeyince hiç ne kendime bakasim geliyor nede ev isi yapasim geliyor ....ilk büyük tartışmamız yaptık çok kötüydü ...bana sürekli dağınık olma diyor bende elimden geleni yapıyorum hafta sonu toplarım diyorum neyse işte yine çamaşırlari attım makineye ev isi yapicam sabah erken kalktım o bana dağınık pis olma dedi bende ne kadar anlatsamda beni anlamadı sinir krizi geçirecektim artık burama kadar geldi .... kötü kötü bakıyordum ona oda bana ...... Gibi bakma dedi kötü bir kelime kullandı bu yüzden özür diledi ömrümün geri kalanında tövbe edicem bu yüzden felan dedi ama umrumda değil ...
ben güzel bir yere atandım bu arada eşim destek çıktı baba şimdi benim ona destek çıkmamı istiyor haklı bende destek cikiyorum ama elimden bu geliyor birde bana ilgi göstermiyor benimde içimdeki yaşama sevinci öldü ev isi yapasim gelmiyor .. açıkçası sınava girsin kazansın boşanmayı düşünüyorum onada bunu söyledim ...iyi bir baba bu arada ama anneyi mutlu etmeyen babayada ne kadar iyi denir bilemedim...
bugüne kadar bana yumuşak sevgi dolu saygılı davranmıştı...
ne yapmalıyım elim ev isine gitmiyor bu mutsuzlukta, kalbim çok acıyor bir erkek gibi beni sarıp sarmalamiyor kız gibi tripli elimi tutup kucağına alıp bir goturmuyor ne bileyim çok soğuk benide hayattan soğuttu... Dışarı çıkarız elimi tut dersem aklıma gelir mesela offff mutluluğum kısa sürdü yoruldum artık ..bu normal mi boşanmali miyim inanın doğruyu göremiyorum...saygılı sevgi dolu nazik idi ....saygısı bu kavgada bitti
Nasıl destek alayım bu hayat şartlarında yoğunlukta çok bezginim hayattan evet ama benim yaptıklarımı gormuyor bende destek oluyorum ama sürekli daha fazlasını istiyor bu yüzden kavga ettik zatenNedwn bu kadar bezginsiniz sadece sevgi eksikliğinden olamaz. Belki eşinizde sizin gibi her şeyden bıkmış.. Eşiniz siz sınava hazırlanırken her şeyinize destek olmuşsa siz neden olmuyorsunuz?
Boşanmak en kolayı önemli olan çözüm odaklı olmanız.. İş yapmak istemiyorsanız. Eşinizle öncelikle konuşun sizi toparlayabilecek bir yardımcı tutun. Ev düzenli olunca yemeği zaten yaparsınız.
Ama bu kadar bıkkın bezgin olmayın bu ataleti üzerinizden atamıyorsanız psikolojik destek alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?