Yeteneksiz miyim ?

Ayıp etmişsiniz tabii ki bir insan nasıl debriyajı bilmez , şu an inanamadım ben de size Motivasyonuna bayıldım ben de kendime öyle birini seçtim , hemen aklıma o geliyor. Bodruma gitti kız bu sene arabayla , ben 2km yola gidemezsem tüüüühhh bana

Umut dolu hikayeler bekliyordum, çıktı ama yine de ne bileyim az değil mi ? Temizliği beceremiyorum yeteneksiz miyim desem yıkılırdı konu en en en temiz benim diye. Benim yaşadığım şehirde kadın sürücü erkek sürücüden çok neredeyse ama kk da yok mu ya

2 km lik yoldan bahsediyorsunuz. Hafta sonu sadece o yolu 1 er saat çalışsanız 2 günde o yolu 15 defa gidip gelmiş olursunuz. Hassasiyet göstermeniz yeteneksiz olduğunuzdan değil, olayın sorumluluğunu ve ciddiyetini kavramış olmanızdan bence ki bunun için tebrik ederim. Atla deve değil yani yapılır.

Araba gercekten istiyor ama.

Ne gerizekalılar var ,önünü görmekten aciz şehirler arası yol gidiyor... tek olarak binin arabaya açın o sevdiğiniz müziği camı indirin ..yüzünüz ve bir eliniz rüzgarı hissetsin .. yeteneksiz değil sadece takıntı olmuş sizde bu düşünce...

Avcılar- Büyükçekmece arası da az karışık değildir. Bence o yolu yapan her yerde yapar, o Beylikdüzü, Devebağırtan falan oo siz olmuşsunuz zaten fark etmeden. Büyükçekmecede miydiniz?

Avcılar- Büyükçekmece arası da az karışık değildir. Bence o yolu yapan her yerde yapar, o Beylikdüzü, Devebağırtan falan oo siz olmuşsunuz zaten fark etmeden. Büyükçekmecede miydiniz? ☺
O dönem avcılar da oturuyorduk, büyükçekmece' de pideci vardı bağımlı olduğumuz oraya geliyorduk boğaz derdine kullandım yani motivasyonum bu oldu o yol da karmaşık şerit çok , yan yollar giriş çıkışlar fazla nasıl gittim şu an inanamıyorum.

Son düzenleme:
Şöför Nebahatler nerdesiniz, bilgilerinizi kendinize saklamayın kamuyla paylaşın
Geldim hanımlar burdayım.

Kendinize şunu söyleyin: bu arabaların hepsinin içinde benim gibi acemilik çekmiş insanlar var. Derdimi anlattığım zaman hepsi bana yardımcı olacaklar.

Yolda şaşırırsam sağa çekip düşünebilirim.

4lüleri yakıp anormal bir durum içinde olduğumu diğer sürücülere ve yayalara hatırlatabilirim.

Insanlardan bir şey rica edebilirim. Ve onlar da bana yardım ederler.

Yaptığım şey hız olmadığı sürece hiçbir canlıya zarar vermeyecek ve telafisi kolay olan şeyler olacak.

Durabilirim,yavaş gidebilirim,düşünebilirim,insanlara yol sorabilirim....

Bi keresinde trabzon meydanda arabayı sağa çektim . Eşimin gelmesini bekliyorum. Ama trafik sol taraftan vızır vızır. Klasik şehir merkezi trafiği.

Birden cama vuruldu.

Baktım polis.

Hemen yüzüme panik ifadesi yerleştirdim.

Hah sizi gördüğüm çok iyi oldu. Ben buranin yabancısıyım kayboldum da. En yakın otoparka nerde dedim.

Poliste ha abla öyle mi . Bu yoldan dumdüz in. Solda otopark tabelasi var. Oraya gir dedi.

Teşekkür ederim dedim. Uzaklaştım

Korkma. Dünyadaki herkesin yapabildiği bir şeyi yapamaman mümkün değil.

Ama zaman vermek lazım. En azından ilk birkaç ay hata olacaktı. Hız yapmadığın sürece büyük kayıplara sebep olmazsın.

Insanlardan yardım isteyebilirsin. ben park yapamadığım yerlerde , 35 yaşlarında bir erkek bulup arabami park eder misiniz diye soruyordum. Gülümseyip yapiyorlardı

Yani gerçekten zor değil kızlar. Inanın değil.

Ha bazı sürücüler insana sinir krizi gecirtiyor ama o kadar da olacak.

Ters yöne girme konusunda bi şey diyemiyorum. Yani tabelada - işareti varsa o yola girmemeye çalış orasi terstir ❤

araba kullanmak konusunda sadece rallicilerin yeteneğe ihtiyacı var bence :)
ama bu da bir ilgi alanı en temelde. ben 12 yaşımdan beri araba kullanmaya meraklı oldum, sokak içinde, boş arsalarda kullanmak istedim. ilginizi çekmiyorsa sevmemeniz normal. yada belki hata yapma korkunuz var, bilemedim.
ama yeteneksinizim demeyin asla.
kendinizi öyle küçümsemeyin.
bir de pratiği eşinizle yapmayın bence. hoca tutun, biliyorum pandemide zor ama. gerçekten eşle, babayla olmuyor.

Arabada kızım olacak, elbette onu korkutmaktan veya fiziki olarak incitecek bir şey yapmaktan çekiniyorum.Yayalar özellikle gençler trafikte çok umarsız onlara da zarar vermek istemem. Burada araba kullanımı ile bir sürü konu okudum. Hanımlar çok cesur gerçekten kendimi pasif gördüğüm tek konu sanırım.

dikkatli olmak güzel ama araba kullanırken ben araba kullanıyorum diye düşünmemek lazım bence. o artık bir uzuv gibi olmalı ve otomatiğe bağlanıp kullanılmalı. yani bir noktadan sonra yolda yürür gibi olmalı.
yanlış anlaşılmak istemem ama araba kullanıyorum durumu çok önemsenmemeli. zihnin rahat olması lazım.

Eski memleketim severim. Ben de karşıya gelin geldim oradan, güzeldir Büyükçekmecem

Her akşam 30 dk için karar aldık. Farklı farklı rotalar olacak o 2 km yola odaklanmayacağım. Aynı anda birden fazla iş yapılıyor sanki araba kullanırken aslında kadın olarak alışkınım bu duruma ama konunun içine teknik mevzular girince kaygılanıyorum. teşekkür ederim sözleriniz için ❤

Son düzenleme:
Eski memleketim severim. Ben de karşıya gelin geldim oradan, güzeldir Büyükçekmecem ☺
Büyükçekmece tatil yöresi atmosferini kaybetmemiş cici bir yer bence de. Biraz daha temiz olsa sahip çıkılsa sahiline falan potansiyeli yüksek.İnsanları da düzgün , rahatsız edici tipler yok. Karşıya nereye gittiniz kültür farkı olmuştur.

Ne gerizekalılar var diye girmişsiniz ya o kadar güldüm ki samimiyetinize içtenliğinize teşekkür ederim

Çıktısını mı alsam yazının ne yapsam , eline koluna sağlık Çok güzel yazmışsınız.

Ben şu an o aşamadayım. Araba kullanıyorum çekilin heyyt modundayım. Eşim diyor ki bisiklet sürerken şu an sürüyorum diyor musun ? demiyorum cidden sizin de dediğiniz gibi akışına bırakıyorum. Araba da öyle olacakmış benim inşallah önümüzdeki 20 yıl içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…