Yeteneksiz miyim ?

ilginç bir şekilde parkım iyi neden bilmem. onu ayarlayıp kaldırıma çıkmıyorum veya yolun ortasında kalmıyorum park ettim diye. teşekkür ederim desteğin için

Bisiklet sürerim ya, 10 yıl sürmeyeyim yine sürerim. Herkes öyle diyor ama ben iki mantık arasında bağlantı kuramadım. Her an kırmızıya dönsün dururum ama ya kalkamazsam kalkarken hınk diye kalırsam. herkes beni zırt zort rahatsız ederse inip atar gider yaparsam bi de üstüne dayak yersem, kocam beni karakollardan toplarsa ahahaha

Sağ -sol yok , piki Aynı yolda denk gelmeyiz inşallah ikimiz saatli bomba gibi gezeriz

Maşallah diyelim istanbul trafiğinde araba kullanana saygım x5 , yetenek diye bir şey var bence ya . herkes yemek yapıyor ama aynı mı oluyor ?

Ayy Esra çok güldüm, resmen hani kimsenin itiraf edemediği gerçekleri ortaya sermişsin. Tüm yorumlarına katılıyorum maalesef hepsine katılıyorum

ilginç bir şekilde parkım iyi neden bilmem. onu ayarlayıp kaldırıma çıkmıyorum veya yolun ortasında kalmıyorum park ettim diye. teşekkür ederim desteğin için

Yıllardır araba kullanırım, uzun yol çok gidip gelirim, bir büyük kaza da yaşadım ara verdim bir süre ve yine devam ettim ama hala park sorunu yaşarım.

Hep burnu ya da arkası ya da tamamı yolun ortasinda kalır ,

Valeli yerleri tercih ederim konaklamak için :)

Zor kısmı tamamlamışsınız bence. :)

Evet kesinlikle olmaz. rampada da ayağınızı debriyajın kavramasına tutup yeteri kadar gaz verin, gazi hiç kesmeyin pompalama yapmayın tek seferde verin ve kalkın.

En önemlisi, hocayla çalışın
Ama ben o pompalama ile kendimi güvende hissediyorum. Pompalama yaptığımı nereden anladın ya durumum çok mu vahim dr hanım söyleyin hiç iyileşme şansım yok mu ?

Ben google maps seviyorum. iPhone kullanmama rağmen onun haritalarını kullanmıyorum, sevmiyorum.
Erkek arkadaşım yandex kullanıyor
ben de iphone kullanıyorum ama özellikle google yükledim. Google daha düz ve net ifade ediyor, yandex sevmiyorum eşim de yandexci

Eşim şey diyor , hiç hocaya saygım yokmuş. Artistmişim kendi kafama göre takılıyor muşum , yahu tabii kendi kafama göre takılıcam sen mi olacaksın yanımda hep. 5. vites bir hayal bi ütopya nasıl geçildiğini bile bilmiyorum

Offff üç sezonluk dizi çıktı ilk zamanlar ışıkta zınk diye kaldığın da oluyor. Yokuşta falan. Yakarsın dörtlüyü anlar arkandaki. Anlamazsa da kendi bilir, beklesin. Sen istiyo musun sürmeyi, istemiyo musun onu de

Psiko-motor öğrenme bazı insanlarda daha zor. Misal ben. Aynı anda birden fazla işi yapma mekanik kabiliyeti de bununla ilgili. O kadar çok pratik yapmamız lazım ki, günlük aktivitelerimizde nasil farketmeden uyguluyorsak (yürürken sakız çiğnemek gibi ) araba kullanırken de ayni refleksleri edinmeliyiz. Bir de uzamsal zeka, yer yön alan algısı ile ilgili, zayıfsa (genellikle solaklarda zayıf olur) daha zor. Iste bu yüzden kullanmaya pratiğe devam. Pes etmek yok.

Son düzenleme:
Çok güzel yazmışsınız elbette haber veririm, inşallah yani . eylül de kullanıyor olmam gerek aktif olarak

Aynı beni anlatmışsınız. 23 yaşında ehliyet aldım, trafiğe çıkmadım korkumdan da değil hep erteledim, çıkmak istemedim. Şimdi 35 yaşındayım. Bebeğim var, büyüyünce onu sinemaya götürmek istesem araba kullanmayı bilmiyorum. Benim de yön bilgim rezalet. Yazınızı okurken kendimi gördüm

Hastalık var kaza var bela var Allah korusun, kullanmak lazım ya, mecburiyet bu dönemde. Corona var toplu taşıma riskli, taksi pahalı, mecbur kullanılacak

1. Eşimle tartıştığımız günün ertesi günü kursu aradım, saati 250 tl dediği için tırım tırım döndüm. Ne kadar sürede isteğimiz seviyeye gelirsiniz bilemiyorum dedi. Yani ucu bucağı yok kaç saatte halledilecek bu iş ? eğer ilerleme göremezsem o yola gireceğim mecburen. 2. navigasyonu eşime co pilotluk yaparken bile kullanırken önden hareket edemiyorum ya da navigasyon yavaş ya da yine bende sorun var

Evet bende bu durumda oluyorum bazen kafam çabuk karışıyor ama araba kullanmama engel değil. Zaman geçtikçe biraz daha iyiye gidiyor durum yön bulmakta fakat mükemmel olmuyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…