Evet çok üzgünüm en önemli şeyi yazmamışım. Yön duygum zayıf, bence diğer insanlara göre zayıf. Sapak kaçırabilirim, yanlış yola girebilirim, ters şeride girebilirim belki. Bugün eşim bana dön diyor döneceğim ana caddeye çıkacağım şu şerit değil mi dedim . Üfürükten, arabaya binince seni tanıyamıyorum sanki içine başka biri giriyor dediSizi tedirgin eden ne strese sokan ne?
Kaza yaparım?
Yanlış yola girerim?
Sapağı kaciririm?
.....
Sizi strese sokan ne
Ben mecburiyetlerden öğrendim ,duran arabaya da çarptım yanlış yola da girdim, sapağı da kaçırdım , kaldırıma da çıktım , fazla yanaşıp arabayı da cizdirdim. Allah beterinden korusun ama bişey olmadı. Araba kullanmak üstün bi yetenek istemez kimse kusura bakmasın ama zeka problemi yaşayan insanlar da gayet kullanabiliyo. Refleksleriniz kuvvetli değilse hızlı karar veremiyorsaniz daha yavaş kullanırsınız olur biter. Ben 20 km hızla başladım şimdi önümde durana aşk olsunkadınlar her şeyi başarabilir. Biz insan doguruyoruz insan . Yetiyo mu yetmiyo onu bir de yetiştiriyoruz. Bizim yapamayacağımız şey mi varmış
Merhaba kendimEvet çok üzgünüm en önemli şeyi yazmamışım. Yön duygum zayıf, bence diğer insanlara göre zayıf. Sapak kaçırabilirim, yanlış yola girebilirim, ters şeride girebilirim belki. Bugün eşim bana dön diyor döneceğim ana caddeye çıkacağım şu şerit değil mi dedim . Üfürükten, arabaya binince seni tanıyamıyorum sanki içine başka biri giriyor dediaraba kullanmayı baskıyla öğrenmedim kursta öğrendim araba altımdaydı vurkır kimse bişey demedi. Hani psikolojik baskı yaşamadım. Ama o koltuğa oturunca amiyane tabirle salağa bağlıyorum
Hayır hiç de hoşlandığım bir üye değildir biliyor musun ? Gitti onunla karıştırdıPremses konularınla bizi neşelendiriyorsun
Her gün ne kadar kullanmalıyım ? Yalnız mı eşimle mi ? Mevsim dönecek hava erken kararacak , o zaman ne olacak ? bu bile stres.Yola alısana kadar navigasyon kullanın,trafiğe çıkmadan her gün pratik yapın,elbette üstesinden geleceksiniz
Kırmızı ışıkta durduğum anda benim için herşey bitiyor. Durmazsam sorun yok. Ve ben ki herkes pratiksin zekisin der ama araya bildiğim anda tam bir salaga bağlıyorum.Evet çok üzgünüm en önemli şeyi yazmamışım. Yön duygum zayıf, bence diğer insanlara göre zayıf. Sapak kaçırabilirim, yanlış yola girebilirim, ters şeride girebilirim belki. Bugün eşim bana dön diyor döneceğim ana caddeye çıkacağım şu şerit değil mi dedim . Üfürükten, arabaya binince seni tanıyamıyorum sanki içine başka biri giriyor dediaraba kullanmayı baskıyla öğrenmedim kursta öğrendim araba altımdaydı vurkır kimse bişey demedi. Hani psikolojik baskı yaşamadım. Ama o koltuğa oturunca amiyane tabirle salağa bağlıyorum
Başlarda öyle oluyo yola odaklanamiyodum eşime söylüyodum sen bana sağa gir sola dön falan de diye o da " kaç ay oldu hala yolu cozemedin mi " derdi. Ben de ona ben hem araba sürüp hem yola nasıl odaklaniyim aynalara da bakmak zorundayım derdimEvet çok üzgünüm en önemli şeyi yazmamışım. Yön duygum zayıf, bence diğer insanlara göre zayıf. Sapak kaçırabilirim, yanlış yola girebilirim, ters şeride girebilirim belki. Bugün eşim bana dön diyor döneceğim ana caddeye çıkacağım şu şerit değil mi dedim . Üfürükten, arabaya binince seni tanıyamıyorum sanki içine başka biri giriyor dediaraba kullanmayı baskıyla öğrenmedim kursta öğrendim araba altımdaydı vurkır kimse bişey demedi. Hani psikolojik baskı yaşamadım. Ama o koltuğa oturunca amiyane tabirle salağa bağlıyorum
Her gün ne kadar kullanmalıyım ? Yalnız mı eşimle mi ? Mevsim dönecek hava erken kararacak , o zaman ne olacak ? bu bile stres.
Araba kullanınca salağa bağlayanlar kulübüKırmızı ışıkta durduğum anda benim için herşey bitiyor. Durmazsam sorun yok. Ve ben ki herkes pratiksin zekisin der ama araya bildiğim anda tam bir salaga bağlıyorum.
Şöyle yapalım babanız sizi araba kullanırken görse mutlu olur muydu ? bence olurdu, gurur duyardı sırf bunun için bile denenmeli... Nurlar içinde yatsınBabam bana ogretirken bir eli surekli el freninde dururdu. Hiç sorun olmadi ama elinin orada durması bana müthiş güven veriyordu. Araba alacaktım ve bütün yaz beraber kullanacaktık. Çünkü ben yalnızken tam salaga bağlayip zorlanıyordum.. ama babam yanimda otururken Çok cesaretliydim. O kış babam kansere yakalandı ve vefaat ettibir daha araba sürmedim. Cesaretimde kalmadi.
Kesin cok mutlu olurdu. Çünkü kendisi şofördu . Ve benim çocukluğum o büyük otobüslerin içinde geçti. Bir gun kendime ait bir araba alıp kullanacam❤Şöyle yapalım babanız sizi araba kullanırken görse mutlu olur muydu ? bence olurdu, gurur duyardı sırf bunun için bile denenmeli... Nurlar içinde yatsın
Gerçekten mükemmeliğe ihtiyacım yok. Ama mesela ailem 1 saat mesafede bir tatil beldesinde ben otobüsle gidiyorum. Bu da zoruma gidiyor keşke kendim gidebilsem. Kadın için araba mecburiyet artık sanırım. Gidip geleceğim yolu görseniz gülersiniz bile işte ama bir kırılma var o olmayınca olmuyor.Bence önce eşinizle deneyin,hatta gündüz ve akşam 30’ar dk deneyin.Sonrasında tek denemeye başlayın,önce gündüz sonra gece.Yapabildikce motive olursunuz.Bir anda mukemmel olmaz ama yaptıkca alısıp seversiniz
Hahahha zaten dedim ne alaka yaaHayır hiç de hoşlandığım bir üye değildir biliyor musun ? Gitti onunla karıştırdıen gıcık olduğum kadın tipi "tüm dünya erkekleri bana aşık " modeli .