- 27 Temmuz 2024
- 7
- 5
- 1
- 23
- Konu Sahibi yagmurluhavaaaa
KIZLAR MERHABA. O kadar kötüyüm o kadar kötüyüm ki tktıgım 3 altın bilekliğim var. Birde eşimin ilk sevgil oldugumuz yıllard doum gununda aldıgı altın bi kolye var. taktıgım bi kaçta ajdam var en basından başlıyorum bundan yaklasık 4 ay once evden cıkarken kolyem gayet boynumdydı bi hastaeeye gidip geldim aktif araç sürüyorum. hastaneden cıkakende fotograf atmıstım eşime kolye bonumdaydı. eve geldim kolye yok arabayı arıyorum yok kıyafetlerimde yok hastanede dolandıgım yerlere baktım yok. bu kolyemi bu şekilde kybettim o kadar uzuldum ki. Sanki bşeyler istemsizce bi şekilde kayboluyo. yine aktıgım ki bilekliğimden birisi eşimle yuruyuse cıkmıstık eve geldk fark ettim ki bileğimde yok yine yolları aradık taradık bulamadık bunada 1 ay oluyo. ama bugunki size yemn ederm şok bişey. sabah diyetisyenime gittim takılarımı cıkarmama soyledi tartıldım sonra hepsini geri taktım k bilekliğimi takamadıgım için onları montumun cebine koydum. neyse sonra arabaya geldim bi kaç yere daha ıneceğim çin montumun cebinden ikisinide aldım ve cuzdanımın kucuk yerine koydum sizze yemin ederim 2 saat oluyo net hatırlıyorum her şeyi. cuzdanımıd cantama koydum bu sırada benim yanımda kmse yok araba da gderken bi telefoncuy uradım cuzdanımı almadım markete ugradım bide süt aldım arabaya tekrar bindim buralarda kartımı cıkarrttım ama altınlarımı koydugum yerle kartı cıkardıgım yer aynı yer değil. bilekliklerimden biri yok asla gozunu bile açmadım montumun cebıne baktım tek bir delik bile yok o babannemden hatıraydı onunla buyudum sabahtan beri hunkur şakır aglıyorum nasıl b insan surekli değersiz eşylarını kaybederki